špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz to nič ne ovinkarim, nimam živcev za to , pri nas so tudi neke čudne babe in sem jim lepo v obraz rekla, da jo lepo prosim, da malo več veselja in dobre volje zjutraj pokaže ko pripeljem otroka, če ne bom morala ukrepati naprej, in seveda tudi sem, sem ravnateljici povedala da veliko prijetnih in prijaznih vzg. išče službo, naše otroke pa sprejemajo neprijazne babe in je ukrepala ? je zdaj kaj boljše ? o seveda , jaz če že težim težim za nekaj kar vem, da se ne dela pravilno Včeraj sem klicala ranateljico in sem jo vprašala zakaj dela do 7h samo ena, pa pred nami je bilo zihr že kakih 15-17 otrok (sem čevlje preštela ), pa še ta ki dela je katastrofalna baba , otroc jokajo ona pa sedi za mizo in nekaj piše , neka študentka, me je tako razpizdili da sem klicala ravnateljico, danes so bile že 3 vzg. zjutraj ob 6:30h ne ne z mano se ne bodo špilale, sem dooooolgo časa bile v tem poslu in marsikaj vem, kar pa ne vem pa zvem V Žanovi skupini so imeli neko pomoč. vzg., ki tudi dobro jutro ni znala rećt, smrkla stara kakih 19-20 let, otroka je na silo vzela in zaprla vrata, ja WRAJT, sem še enkrat potrkala, ker sem slišala kaka štala je notri mi reče, a ste še kaj hotla , sem ji rekla če lahko malo ven stopi in sem jo vprašala če misli, da je to edini način kako se otroka sprejme v vrtec, sem ji rekla, da razumem da je mčada in še neizkušene, ampak da malo dobre volje pa ja mora pokazat, in seveda stvar se ni izboljšala, in sem klicala ravn. in sem ji razložila . Že kakih 14 dni je ne vidim nikjer več.Tak da ne vem, a so dobili novo pomočnico ali kaj MA STARA TI SI ZAKON !!! res še več takih stršev bi moglo bit, pa bi se marsikaj uredilo !! v kakem poslu si bla bla prej ? če nisem preveč radovedna v vrtcu sem delala Ej, žal je v marsikaterem vrtcu tako Človek vidi svega i svašta. Na srečo imam drugače v našem vrtcu pretežno same pozitivne izkušnje. Pa tudi tile Gregorjevi se bosta privadili mojega fanta in bo za vse ok. edinaos, zakaj pa nisi ostala v tem poklicu?
|