špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, evo mene . Včeraj sva prišla domov, sva oba uredu. Taj je priden, jest se počutim super, razen šivi me motjo. Hvala za čestitke. Pa da vam povem kako je šlo vse na hitr. V petek mal čez 4 zjutri me je začel neki zvijat, sm mislila da sanjam, ker me je res čist tko na izi. Pa sm spala naprej, no ne spala, ležala . Sej nism vedla al so to popadki al ne, ker je blo vse tko mešano, 1x na 5 minut, pol na 7, pa na tri....Uglavnem spat nism mogla tko, da sm ob pol šestih vstala pa mal lutala po bajti . Ob pol sedmih sm še Gajo zrihtala za v vrtec in smo šli počas. Med potjo me je skoz zvijal, nč pretirano bolečega tko, da sploh nism vedla al naj grem v P al ne. Pa sva se odločila, da greva. V P sva prišla mal pred deveto, tm so me takoj pogledali in šok zame, odprta že kr 7, 8 cm. Takoj smo šli v porodno, nč klistirja. Tm so mi predrli mehur in če bi bil Taj spuščen bi rodila takoj, tko je bil pa še full visok in sm dobila še umetne popadke, ker svojih nism več mela. Po skor dvo urnem potiskanju ob 11.01 na petek trinajsti je končno prijokal na svet naš mali Taj.Na žalost sm se raztrgala pa še prerezat so me mogl, ampak bomo tud to preživel. . Morm pa res pohvalit Lj. porodnišnico, ker so vsi po vrsti super Tolk na hitr zaenkrat Super porodna zgodba, za vse!!!
|