Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:15:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Eno vprašanje za vse tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. drugem organiziranem varstvu: koliko otrok je te dni sploh prisotnih? Jaz sem bila danes totalno šokirana, ker so v Gregorjevi skupini samo 4 (z njim vred!). In to kar preko noči - še včeraj jih je bilo 12. Sta se vzgojiteljici prav razveselili, da je Gregor prišel - sva bila bolj pozna in so že sedeli pri zajtrku. V skupini male pike jih je še vedno več kot pol prisotnih. Izvolite: ja tud jst sem bla dons šokirana, včeraj še vsi, danes pa samo enih 6 z Nejcem vred.. ne vem kaj je kaka epidemija na pohodu? pa dobro jutro tudi tebi Vidiš, zanimivo... Ampak pri nas nihče (še) ne ve, zakaj točno so odsotni. Ali so zboleli ali so pač preventivno doma. To se pa večkrat zgodi, da jih pride le ene par ...vsaj pri Petjini skupini se je dostikrat. Ko sem jo enkrat prišla iskat, mi je vzgojiteljica rekla, kako so se lepo igrali, ker jih je bilo le 5 (od 19)...tako, da pričakujte, da se bo še kdaj dogajalo.. Saj veš, da je zdaj malo bolj napeto vse skupaj zaradi nove gripe. ne vem al sem jst tak za luno, al kaj, ampak če ti je namenjeno da zboliš boš itak, ne bom zdej otroka zaprla v sobo.. ne vem no.. sej ga pazim, sam to zarad preventive se mi pa zdi tu mač
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:15:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Eno vprašanje za vse tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. drugem organiziranem varstvu: koliko otrok je te dni sploh prisotnih? Jaz sem bila danes totalno šokirana, ker so v Gregorjevi skupini samo 4 (z njim vred!). In to kar preko noči - še včeraj jih je bilo 12. Sta se vzgojiteljici prav razveselili, da je Gregor prišel - sva bila bolj pozna in so že sedeli pri zajtrku. V skupini male pike jih je še vedno več kot pol prisotnih. Izvolite: ja tud jst sem bla dons šokirana, včeraj še vsi, danes pa samo enih 6 z Nejcem vred.. ne vem kaj je kaka epidemija na pohodu? pa dobro jutro tudi tebi Vidiš, zanimivo... Ampak pri nas nihče (še) ne ve, zakaj točno so odsotni. Ali so zboleli ali so pač preventivno doma. To se pa večkrat zgodi, da jih pride le ene par ...vsaj pri Petjini skupini se je dostikrat. Ko sem jo enkrat prišla iskat, mi je vzgojiteljica rekla, kako so se lepo igrali, ker jih je bilo le 5 (od 19)...tako, da pričakujte, da se bo še kdaj dogajalo.. Saj veš, da je zdaj malo bolj napeto vse skupaj zaradi nove gripe. najbrž je res, samo se je tudi lansko leto to redno dogajalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:20:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Eno vprašanje za vse tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. drugem organiziranem varstvu: koliko otrok je te dni sploh prisotnih? Jaz sem bila danes totalno šokirana, ker so v Gregorjevi skupini samo 4 (z njim vred!). In to kar preko noči - še včeraj jih je bilo 12. Sta se vzgojiteljici prav razveselili, da je Gregor prišel - sva bila bolj pozna in so že sedeli pri zajtrku. V skupini male pike jih je še vedno več kot pol prisotnih. Izvolite: ja tud jst sem bla dons šokirana, včeraj še vsi, danes pa samo enih 6 z Nejcem vred.. ne vem kaj je kaka epidemija na pohodu? pa dobro jutro tudi tebi Vidiš, zanimivo... Ampak pri nas nihče (še) ne ve, zakaj točno so odsotni. Ali so zboleli ali so pač preventivno doma. To se pa večkrat zgodi, da jih pride le ene par ...vsaj pri Petjini skupini se je dostikrat. Ko sem jo enkrat prišla iskat, mi je vzgojiteljica rekla, kako so se lepo igrali, ker jih je bilo le 5 (od 19)...tako, da pričakujte, da se bo še kdaj dogajalo.. Saj veš, da je zdaj malo bolj napeto vse skupaj zaradi nove gripe. ne vem al sem jst tak za luno, al kaj, ampak če ti je namenjeno da zboliš boš itak, ne bom zdej otroka zaprla v sobo.. ne vem no.. sej ga pazim, sam to zarad preventive se mi pa zdi tu mač Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:22:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:26:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Eno vprašanje za vse tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. drugem organiziranem varstvu: koliko otrok je te dni sploh prisotnih? Jaz sem bila danes totalno šokirana, ker so v Gregorjevi skupini samo 4 (z njim vred!). In to kar preko noči - še včeraj jih je bilo 12. Sta se vzgojiteljici prav razveselili, da je Gregor prišel - sva bila bolj pozna in so že sedeli pri zajtrku. V skupini male pike jih je še vedno več kot pol prisotnih. pri nas so vsi. eva največ manjka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:27:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:27:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Eno vprašanje za vse tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. drugem organiziranem varstvu: koliko otrok je te dni sploh prisotnih? Jaz sem bila danes totalno šokirana, ker so v Gregorjevi skupini samo 4 (z njim vred!). In to kar preko noči - še včeraj jih je bilo 12. Sta se vzgojiteljici prav razveselili, da je Gregor prišel - sva bila bolj pozna in so že sedeli pri zajtrku. V skupini male pike jih je še vedno več kot pol prisotnih. Izvolite: ja tud jst sem bla dons šokirana, včeraj še vsi, danes pa samo enih 6 z Nejcem vred.. ne vem kaj je kaka epidemija na pohodu? pa dobro jutro tudi tebi Vidiš, zanimivo... Ampak pri nas nihče (še) ne ve, zakaj točno so odsotni. Ali so zboleli ali so pač preventivno doma. To se pa večkrat zgodi, da jih pride le ene par ...vsaj pri Petjini skupini se je dostikrat. Ko sem jo enkrat prišla iskat, mi je vzgojiteljica rekla, kako so se lepo igrali, ker jih je bilo le 5 (od 19)...tako, da pričakujte, da se bo še kdaj dogajalo.. Saj veš, da je zdaj malo bolj napeto vse skupaj zaradi nove gripe. najbrž je res, samo se je tudi lansko leto to redno dogajalo... Pri nas (pri puncah) jih nikoli v preteklih letih ni (procentualno) toliko "kampanjsko" manjkalo, niti ob navalih noric ne. Res pa je, da imam tokrat prvič otroka v najmlajšem jasličnem oddelku in je mogoče zaradi tega drugače??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:28:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat Tudi mene ta film mika, ker je zagotovo res fajn, ampak si ga ne upam pogledat, ker bi me verjetno preveč vznemirilo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:29:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat jst sem samo napovednik gledla, ga je pa moj gledu in vem za kaj se gre.. groza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:30:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat jst sem samo napovednik gledla, ga je pa moj gledu in vem za kaj se gre.. groza žalostno, ja, da samo izbrani preživijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:30:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat Tudi mene ta film mika, ker je zagotovo res fajn, ampak si ga ne upam pogledat, ker bi me verjetno preveč vznemirilo... sej če se znaš pol prepričat da se to ne bo zgodilo in da znaš živet naprej kot pred ogledom filma je OK, drugače pa po moje res bolj da ne greš gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:31:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat jst sem samo napovednik gledla, ga je pa moj gledu in vem za kaj se gre.. groza žalostno, ja, da samo izbrani preživijo isto je bilo pri filmu PREROKBA, ki je igral par mesecev nazaj..sem takrat rekla nikol več takih filmov gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:32:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat Tudi mene ta film mika, ker je zagotovo res fajn, ampak si ga ne upam pogledat, ker bi me verjetno preveč vznemirilo... sej če se znaš pol prepričat da se to ne bo zgodilo in da znaš živet naprej kot pred ogledom filma je OK, drugače pa po moje res bolj da ne greš gledat Se ne znam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:39:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat Tudi mene ta film mika, ker je zagotovo res fajn, ampak si ga ne upam pogledat, ker bi me verjetno preveč vznemirilo... sej če se znaš pol prepričat da se to ne bo zgodilo in da znaš živet naprej kot pred ogledom filma je OK, drugače pa po moje res bolj da ne greš gledat Se ne znam pol je res boljše, da ne greš gledat. najbolj te stisne, ko vidiš, da bi se naj to dogajalo leta 2012. dokler se govori o daljni prihodnosti sploh ni panike, tole pa...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 9:48:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ko bi ti videla, kakšno paniko zganjajo nekateri "odgovorni odrasli" - ne bom poimensko, niti preveč natančno ne, ker bi potem vsak, ki bere moje poste in je iz našega kraja, točno vedel, ampak gre za določene učiteljice ne vem men se zdi vredu da si osveščen, ne pa da tak paničariš no.. sej pol si pa pogledaš film 2012 te pa na stol sesede.. men je bil ful dobr film, ampak ga ne bi šla več gledat Tudi mene ta film mika, ker je zagotovo res fajn, ampak si ga ne upam pogledat, ker bi me verjetno preveč vznemirilo... sej če se znaš pol prepričat da se to ne bo zgodilo in da znaš živet naprej kot pred ogledom filma je OK, drugače pa po moje res bolj da ne greš gledat Se ne znam pol je res boljše, da ne greš gledat. najbolj te stisne, ko vidiš, da bi se naj to dogajalo leta 2012. dokler se govori o daljni prihodnosti sploh ni panike, tole pa... pa še to da so Maji do zdej že dostkrat prav napovedali kaj se bo zgodilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 10:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan, evo mene . Včeraj sva prišla domov, sva oba uredu. Taj je priden, jest se počutim super, razen šivi me motjo. Hvala za čestitke. Pa da vam povem kako je šlo vse na hitr. V petek mal čez 4 zjutri me je začel neki zvijat, sm mislila da sanjam, ker me je res čist tko na izi. Pa sm spala naprej, no ne spala, ležala . Sej nism vedla al so to popadki al ne, ker je blo vse tko mešano, 1x na 5 minut, pol na 7, pa na tri....Uglavnem spat nism mogla tko, da sm ob pol šestih vstala pa mal lutala po bajti . Ob pol sedmih sm še Gajo zrihtala za v vrtec in smo šli počas. Med potjo me je skoz zvijal, nč pretirano bolečega tko, da sploh nism vedla al naj grem v P al ne. Pa sva se odločila, da greva. V P sva prišla mal pred deveto, tm so me takoj pogledali in šok zame, odprta že kr 7, 8 cm. Takoj smo šli v porodno, nč klistirja. Tm so mi predrli mehur in če bi bil Taj spuščen bi rodila takoj, tko je bil pa še full visok in sm dobila še umetne popadke, ker svojih nism več mela. Po skor dvo urnem potiskanju ob 11.01 na petek trinajsti je končno prijokal na svet naš mali Taj.Na žalost sm se raztrgala pa še prerezat so me mogl, ampak bomo tud to preživel. . Morm pa res pohvalit Lj. porodnišnico, ker so vsi po vrsti super Tolk na hitr zaenkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 10:52:02
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Sedajle me je tako razveselil mail .Sem se naročila h G in dobila super G,ker moj ne dela več v Kranju.Ta ki ga bom imela sedaj,je bil moj sobni zdravnik,ko sem rodila Tilna in se da vse zmenit z njim,vse ti predpiše,ful je prijazen. Imam pa še eno slabo novico : pri avtu bo verjetno šla sklopka,ker že tako čisto na vrhu prime,danes pa sem komaj v rikverc dala Špelin@...kode se lahko zbirajo do marca,tako da se ne mudi Čmrlika... za Tajo Srčekgirl... zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 10:53:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, evo mene . Včeraj sva prišla domov, sva oba uredu. Taj je priden, jest se počutim super, razen šivi me motjo. Hvala za čestitke. Pa da vam povem kako je šlo vse na hitr. V petek mal čez 4 zjutri me je začel neki zvijat, sm mislila da sanjam, ker me je res čist tko na izi. Pa sm spala naprej, no ne spala, ležala . Sej nism vedla al so to popadki al ne, ker je blo vse tko mešano, 1x na 5 minut, pol na 7, pa na tri....Uglavnem spat nism mogla tko, da sm ob pol šestih vstala pa mal lutala po bajti . Ob pol sedmih sm še Gajo zrihtala za v vrtec in smo šli počas. Med potjo me je skoz zvijal, nč pretirano bolečega tko, da sploh nism vedla al naj grem v P al ne. Pa sva se odločila, da greva. V P sva prišla mal pred deveto, tm so me takoj pogledali in šok zame, odprta že kr 7, 8 cm. Takoj smo šli v porodno, nč klistirja. Tm so mi predrli mehur in če bi bil Taj spuščen bi rodila takoj, tko je bil pa še full visok in sm dobila še umetne popadke, ker svojih nism več mela. Po skor dvo urnem potiskanju ob 11.01 na petek trinajsti je končno prijokal na svet naš mali Taj.Na žalost sm se raztrgala pa še prerezat so me mogl, ampak bomo tud to preživel. . Morm pa res pohvalit Lj. porodnišnico, ker so vsi po vrsti super Tolk na hitr zaenkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:16:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 pa še slikce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:18:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, evo mene . Včeraj sva prišla domov, sva oba uredu. Taj je priden, jest se počutim super, razen šivi me motjo. Hvala za čestitke. Pa da vam povem kako je šlo vse na hitr. V petek mal čez 4 zjutri me je začel neki zvijat, sm mislila da sanjam, ker me je res čist tko na izi. Pa sm spala naprej, no ne spala, ležala . Sej nism vedla al so to popadki al ne, ker je blo vse tko mešano, 1x na 5 minut, pol na 7, pa na tri....Uglavnem spat nism mogla tko, da sm ob pol šestih vstala pa mal lutala po bajti . Ob pol sedmih sm še Gajo zrihtala za v vrtec in smo šli počas. Med potjo me je skoz zvijal, nč pretirano bolečega tko, da sploh nism vedla al naj grem v P al ne. Pa sva se odločila, da greva. V P sva prišla mal pred deveto, tm so me takoj pogledali in šok zame, odprta že kr 7, 8 cm. Takoj smo šli v porodno, nč klistirja. Tm so mi predrli mehur in če bi bil Taj spuščen bi rodila takoj, tko je bil pa še full visok in sm dobila še umetne popadke, ker svojih nism več mela. Po skor dvo urnem potiskanju ob 11.01 na petek trinajsti je končno prijokal na svet naš mali Taj.Na žalost sm se raztrgala pa še prerezat so me mogl, ampak bomo tud to preživel. . Morm pa res pohvalit Lj. porodnišnico, ker so vsi po vrsti super Tolk na hitr zaenkrat dobr da nisi čakala, bi lahk kr doma rodila.. važn da sta oba zdrava..zdej pa se cartajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:20:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 pa še slikce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:48:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 pa še slikce O srček mali , si verjetno že pozabila kako je, ko skoz spijo ne? Pa super da se je tako hitro odvijalo in da je bilo vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:49:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Sedajle me je tako razveselil mail .Sem se naročila h G in dobila super G,ker moj ne dela več v Kranju.Ta ki ga bom imela sedaj,je bil moj sobni zdravnik,ko sem rodila Tilna in se da vse zmenit z njim,vse ti predpiše,ful je prijazen. Imam pa še eno slabo novico : pri avtu bo verjetno šla sklopka,ker že tako čisto na vrhu prime,danes pa sem komaj v rikverc dala Špelin@...kode se lahko zbirajo do marca,tako da se ne mudi Čmrlika... za Tajo Srčekgirl... zate za zdravnika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.11.2009 11:52:18
|
|
|
|
nia5
|
Pa dober dan Nia že spi, pa upam da ne le pol urce, kot zadnja dva dni, ker mi pol že ob štirih tečnari za spat , mi pa paše ta njen nov ritem, da je že ob sedmih, pol osmih v postelji, se mi zdi da imam pol še ful časa, pa tudi pred sedmo se ne zbudi. Sma bile že zunaj, ker je taki lepi sonček, prav prijetno toplo je zunaj, pa še ziher boma kasneje kaj šle.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?