Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:41:30
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:47:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika 3 ure nobenga posta, katastrofa podpis ????????????????????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:54:58
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:58:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nia5 samo da je pomagalo..jst sem tud mojga včeri našuntala da me je zmasiral, ker sem še komaj stala pokonci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:58:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zjutraj sma gledale (prvič) Telebajske. Ker Nia ne šmirgla nobenih risank, si nisem mislila, da bo tak reagirala. Cel čas je pela in se pogovarjala z njimi , ko pa je bilo konec, jim je rekla papa, pol pa govorila še in ker je bilo risanke konec, je tako navrla, da so ji kar solze tekle. Tako da ji moram it zdaj dvd kupit od teh telebajskov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:59:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, mene spet glava boli... upam, da hitro mine Pazi na svoje zdravje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 9:59:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Mi smo bili pa zdaj do teme zunaj, smo vso listje pograbljali in zvozli, ma kaj je bilo tega , sta bila še moja nečaka na obisku in so dečica uživali. Jaz sem se že stuširala, tako da še le Nio zrihtam in dam spat, potem pa grem ležat, ker me ful križ boli Za križ je fajn tudi brinova krema od Justa - jana81, koliko ta stane? nia5, upam, da si danes bolje Ja sem glihkar napisala, da sem si namazala, sem šla včeraj brat, ker imam napisano, katera krema ali olje je za kaj in sem potem probala to kombinacijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:00:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nič, prosim držte pesti, greva potem s tamalo v laboratorij, da vidimo če se je kri kaj popravila,...drugače pa ne vem kaj bo.. Kako sta opravili??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:01:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Najprej Nini iskrene čestitke za Taja , ko sem pa še slikice pogledala, sem pa kar lušte dobila, da bi še jaz imela. Ampak malo še bomo čakali. Špelin@ v našem vrtcu je prisotnost nenormalna, skoraj 100 % v vseh skupinah. Se nam že kar malo . Pa tudi pri Vidu v varstvu je vseh 7 otrok zdravih in so vsi prisotni. Moj Vid je HB zdrav, nagajiv, trenutno ravno z barvicami po hiši leče in jih v vsako lukno tlači, če pa nima barvic, pa gre po wc papir in tlači, kam pač spravi. Samo, da je mir pri hiši. Jaz bi se večkrat javila, ampak imam tako gužvo, da se mi . Berem pa vas skoraj vsak dan. Sem dobila zopet tiste kartice od KIK- za popust za december. Saj že veste, naslov na ZS. Vsem bubančkom za Vidka Zdaj pa ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:01:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,jaz moram pa malo generalne naredit,ker jutri spet okoli letam Včeraj je Tilna vrtec kar zdelal.Ko je bil doma,je hodil spat ob 11.30 pa do nekje 14.,14.30; včeraj pa je spal od 12.-13.30 in je bil celo popoldne naveličan,tako da je ob 17. zaspal še za eno uro, ob 19.30 pa je spet dol padel do 7.30,seveda z vmesnimi zbujanji,čeprav ni bilo hujšega. Včeraj je nejc pokazal zanimanje za črke.Sedaj hodi za mano in sprašuje,katera črka je katera. in sva začela pisat s črko I Važen je začetek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:08:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol. ojoj bošček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:46:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol. naj se bošček mali čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 10:50:24
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept. Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniško Vglavem tudi to sem opravila. danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupili je pa regres nakazan in to prav lep kupček .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 11:03:40
|
|
|
|
tilči
|
Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat
< Sporočilo je popravil tilči -- 20.11.2009 11:06:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:02:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat ja, moja mami! dela pri vašemu konkurentu, ampak jo je..jo, da groza. pol pa doma jamra, da bi kakšno prošnjo za drugam napisala, se ji pa tud ne da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:02:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan Jaz imam pa Gregorja doma, ni šel v vrtec, ker ima revež čisto gnojne očke, ponoči je imel tudi vročino. Sva že od P in iz lekarne. Viroza. Dobil Bivacyn kapljice za oči in Calpol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:02:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! joj, mene spet glava boli... upam, da hitro mine čmrlika kako sta zrihtale s tajo? tilči dobro se zmeni! nia naša je čist nora na nodija! ga je zadnjič našla v prospektu in kazala s prstom nanj TODI, TODI, se obrne, ga vidi na TV, kaže na TV TODI, TODI dobro jutro suzi preveč se učiš !! bom pogledala če imam kako 31-tko še doma na zalogi, pa ti kr po pošti pošljem, da bodo glavoboli minili čimprej.Ne boš zdej trpela še 14 dni. hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:06:00
|
|
|
|
tilči
|
Punce,pomoč prosim! Rabim uganko,kratko pesmico,pregovor,karkoli..... o uri Nejc ima domačo nalogo,pa moramo nekaj skupaj zbrati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:26:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Punce,pomoč prosim! Rabim uganko,kratko pesmico,pregovor,karkoli..... o uri Nejc ima domačo nalogo,pa moramo nekaj skupaj zbrati rana ura, zlata ura
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:30:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Punce,pomoč prosim! Rabim uganko,kratko pesmico,pregovor,karkoli..... o uri Nejc ima domačo nalogo,pa moramo nekaj skupaj zbrati rana ura, zlata ura to smo se ravnokar naučili Še kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:49:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Punce,pomoč prosim! Rabim uganko,kratko pesmico,pregovor,karkoli..... o uri Nejc ima domačo nalogo,pa moramo nekaj skupaj zbrati DOLGOKRAK IN KRATKONOG – V KROGU PLEŠETA OKROG. / Ura. Avtor: Vojan Tihomir Arhar V ZLATI SKRINJI MLIN DROBAN TEČE, TEČE NOČ IN DAN. / Ura. TEČE, TEČE, NIMA NOG, KAŽE, KAŽE, NIMA ROK, ČAS RAČUNA BREZ GLAVE, KAR ŽELIŠ, BREZ UST POVE. / Ura. Avtor: Vera Albreht BREZ MEZINCA JE IN PALCA, IMA SAMO DVA KAZALCA. / Ura. Avtor: Helena Bizjak HIŠKA ZLATA, V NJEJ DVA BRATA SE LOVITA, ČAS DELITA. / Ura in kazalca. Avtor: Vojan T. Arhar In pesmica: Mira Voglar Tik tak melodija: Mira Voglar Tik tak, tik tak. Kadar zlato sonce sije in je beli dan, neutrudno ura bije: tik tak, tik tak. Tik tak, tik tak. Ko ponoči vse miruje v lepem svetu sanj, neutrudno ura čuje: tik tak, tik tak, bim, bim, bam. http://www2.arnes.si/~gschmi/studenti/BASN%20DVD/BANS%20priro%E8nik.pdf Glej stran 113 in 114.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.11.2009 12:57:38 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:52:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se bo katera cepila za pandemsko gripo? Jaz ne. pri nas v službi so že tako noter padli,da povrnejo stroške cepiva,samo če se greš cepit. Pri možu v službi so jih cepili za sezonsko ("staro" ) gripo - častila firma. Smo pa zvedeli,da letos firma prispeva precejšen kupček denarja za novoletno zabavo .prej smo morali sami vse kriti,sedaj pa samo če bo kaj preseglo Vredno posnemanja Se pravi,da denar pri firmi je So pa ta teden tri dobile odpoved-te, ki so nazadnje prišle.Pa saj so bile vse ene čudne zvezdice:ena je pila,druga preklinjala vse po vrsti,tretja bi se pa tudi najraje z vsakim spričkala.Tako da,če katera rabi službo oz pozna koga,da ga veseli delo v trgovini,kar veselo prošnjo pisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 12:52:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem od P.Dobila sem claritine za Tilna.Je rekla,da je po vsej verjetnosti občutljiva koža,tako da naj ga fejst mažem,če bo hudo naj mu dam claritine.Ko mi bo pa kreme zmanjkalo,naj pa kar pridem po recept. Nisem vedela,da moraš za spremstvo otroka iti k svojem zdravniku po bolniško Vglavem tudi to sem opravila. danes sem prodala že premajhne copatke,prejle me je pa še en klical,da pride po tobogan.Za nejca je premajhen,Tilna pa ne zanima,bomo pa za evre kaj drugega kupili je pa regres nakazan in to prav lep kupček .Samo kaj ko gre polovica še za cestnino in tehnični za avto Hja, tudi pri nas gre regres za take zadeve...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:03:51
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@..hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.11.2009 13:26:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla! najprej hvala za pestike , je pomagalo! Včeraj sva dale kri, sem nesla izvid samo sestri da ga da v kartoteko in danes klicala tajino pediatrinjo.sva se tako zmenili, če bo tale crp padel, da jo samo pokličem in bo povedala kako in kaj...da naj male ne gnjabim po prepolnih čakalnicah, pa vozim k njej, če bo dobro funkcionirala..kar je! torej sem jo zjutraj poklicala, povedala, me je pomirla, da to sicer še ni vredu,ampak da smo na super poti, in naj lepo uživava naprej, da bo ok...je rekla da bo še pogledala podrobno izvid, in da če bo karkoli še takega, da me pokliče nazaj , drugače pa naj živiva v miru naprej in me ni, torej sem pomirjena! pa ful vesela, da imamo tako P ...je ženska je taprava res... no, zdaj pa samo upam, da tole kar se kuha pri meni, ne položi mene ona sestra pa je včeraj kr vztrajala da morva se it pokazat, pa kaj si mislim jaz zdaj ,da bo ona meni stae izvide dajala, pa kdo mi je to rekel...grrr.sem jo malo bolj z visokim tonom obdelala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?