|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
2.9.2009 15:49:15   
Srčekgirll
Drgač pa Ž!

Ja jst sm fajn, Vid tud, gospod M pa tuduser posted image . Drgač pa men je VROČEEEEE. Neki sm preletela, ful ste neki pospešle s pisanjemuser posted image user posted image . Bom kr tko napisala:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za - kg in ostale dosežke in user posted image user posted image user posted image za tiste, katere potrebujete.user posted image Zdej grem pa mojga piki mikija cartatuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 301
2.9.2009 16:50:34   
špelin@
Opa, danes pa čvek kar nekaj pridno teče user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.9.2009 17:07:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla majčice moje!

Evo moja Tajči spančka, mami pa malo pospravljam, pa malo berem te lepe želje in čestitke ob moji user posted image ...
HVALA VAM VSEM! user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli nuhalno...in je vse ok... user posted image  pa total tajino nasprotje...miren, nič ni hotel pokazat, kar je blo treba user posted image  
No, se je dr ful trudla in po moji telovadbi uspela nradit meritve in na koncu smo videli tudi spol! In sem total total heppi, takot vsi domači, ker bomo končno dobili v družino enga fantka!! To sem si želela ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.9.2009 17:08:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri?
Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa postuser posted image . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem?

Tudi meni to dela - uporabljam Mozillo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.9.2009 17:09:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Moja dva otročka sta doma.user posted image Tilen ni nič jokal,ko sem ga pustila tam,je bil izredno priden,le malo je jedel.Ko smo šli domov,je spotoma malcal popoldansko malico.user posted image
Je pa zajokal,ko sem prišla ponj in ga je vzg. komaj umila,ker je tako rinil k meni.Sva se objela in poljubčkala,pa je bilo že vse dobrouser posted image

Je bil pa Nejc užaljen,ker so ga dali v jasli na kosilo,čeprav je bil zraven Tilna.Je skoraj on začel jokati,mišek moj.Nejc se zelo težko prilagaja novim stvarem,tako da bi mu mogla že zjutraj razložiti,da bo potem pri Tilnu,samo kaj,ko sem tudi jaz šele zjutraj to zvedelauser posted image
Kako pa to, da je šel Nejc v jasli na kosilo?

Špelin@...res čuden odnos.user posted image Mogoče res zato,ker ste še mame tamuser posted image .Naši dve se posvetita vsakemu malo.Če kdo zajoka,ga pocarkljata in zamotita
Bom jutri razjasnila vse pojme user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 305
2.9.2009 17:11:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Hoj

Špelin@ men se zdi da je tema dvema vzg. čist odveč nove sprejemat, zgleda. Ne vem no, sam mi je čudno tako obnašanje. Jest bi se na tvojem mestu mal pogovorila z njima.

Drugač se pa mi tud uvajamo, pa tud nism neki zadovoljna.Sm vso stvar drugače pričakovala. Kao naj bi uvajanje trajalo dva tednauser posted image kr neki. otroke so razdelil v tri skupine in vsak dan pridemo kao ta tedn po eno uro. Men je to čist mem, čas naj bi se podaljševal ne pa da je skoz isto. Sm pa dons rekla vzg. da mi tak način ni všeč pa da nekje so dons že po tri ure....v istem vrtcu samo druga skupina.Sm ji rekla da bi pač mi probal da v petek prespi tm, pa ji kr neki ni blo všeč, je kr ene izgovore iskala, da v petek ni pomočnice, da bo ena druga...ja sori, to ni moj problem. A zdej bom plačevala vrtec polno ceno, ona bo pa sam pol septembra dejansko tm. Pa itak more bit otrok mal brez staršev tm ne pa skoz z mano, sej ne bom jest z njim v vrtec hodilauser posted image No HB so se drugi tud strinjal z mano, so rekl da se jim isto zdi 14 dni preveč pa da morjo v službo... Tko, da jutr greva itak spet sam za eno uro, pol v petek pa res upam, da bo spala tm. Aja pa skupine so full čudn nardil, v tej k je Gaja je 11 user posted image pa 3user posted image , v skupini zravn pa 8 user posted image pa 6 user posted image , pa vsi so na novo. kr neki no
Drugač je blo pa Gaji kr ok, jokala ni nč k sm šla dons vn za 20 min, itak me nikol ne pogreša. Je pa full čekirala terenuser posted image , pa noben se je ne sme dotikat, ogovarjat...nč. Vsaka beseda je NE, če jo kdo ogovarja al pa se ji približa. Eh sej se bo navadla.

user posted image za Gajo.
Hja, takšnole uvajanje je res hecno user posted image

Če pošteno povem, bi tudi vzgojiteljici pri nas zelo pasalo, če bi bila jaz jutri še z Gregorjem tam, ni bila posebno navdušena, ko sem rekla, da bi bil pol ure jutri tam sam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.9.2009 17:12:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

danuser posted image

da se še jaz malo javim, da ne bom med izbrisaneuser posted image .

Na dopustu fenomenalno, sam je prehitro miniluser posted image , lahko bi bila vsaj še malo.

No včeraj smo imeli uvajanje v vrtec in ga je peljal mojuser posted image , baje je bilo vse o.k ko mu je pa do.pi.zdil je prisel do atija in ga vlekel in govoril papa...user posted image .

Danes pa je user posted image skliznil ven in na trenutke ko se je spomnil, da ga ni je mal zajokcal, ampak nič drastičnega.
No razen tega da mu je vzogojiteljica dala narobe pleničkouser posted image , tako da sem sedaj kar malo v dvomih kako bo.

Kaj je pa tukaj kej novga???

user posted image za malega junaka.
Eh, zaradi narobe pleničke se ni treba obremenjevat, je pa smešno user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.9.2009 17:13:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

špelin@ men bi se utrgal, da bi se takle obnašale do Nejca...oprosti ampak če imajo samo dva novinca, se jima pa res lahko posvečata..itak je novo šolsko leto, in je normalno da so novinci zraven..halooooo...joj jst bi znorela..svaka čast da si to prenašala danes.

Saj 2 dni sem tipala teren, jutri se bom pa pogovorila.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.9.2009 17:14:46   
špelin@

Včeraj sem bila tako vesela, da je moj sine postal prvošolček, danes pa me je kar malo stiskalo, ko sem ga oddala. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Saj se boš hitro navadila user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.9.2009 21:50:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

anitka a Gal ni v tvojem vtcu?

Ja je v mojem v vrtcu, a ne v moji skupini. Mi je pa tako hudo, ko se mu moram skrivatiuser posted image . Pa baje je danes vedno zajokal, če je zaslišal moj glasuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.9.2009 21:50:36   
špelin@
.......... in potem sem se znašla gor jaz in ste vse zbežale....... user posted image user posted image user posted image

Snela sem nas na drugi strani!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.9.2009 21:53:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ja je v mojem v vrtcu, a ne v moji skupini. Mi je pa tako hudo, ko se mu moram skrivatiuser posted image . Pa baje je danes vedno zajokal, če je zaslišal moj glasuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anitka, meni se kar srce trga, ko tole berem user posted image Res je huje takole, kot da pustiš otroka v vrtcu in greš v službo drugam. Ampak zagotovo se bo Gal sčasoma privadil in vama bo obema lažje.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.9.2009 21:54:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Kako je s tem uvajanjem drugje? Koliko se vzgojiteljice sploh posvečajo otrokom, posebej novim prišlekom??

Aja, ko se je uvajala mala pika, sta se ji obe ful posvečali, skoraj preveč user posted image No, hočem reči, da se je počutila tam zaželjeno.

v Nejčevi skupini so vsi novinci, in ravno zato smo bili ta dva dni razdeljeni v 2 skupini, da sta se lahko posvetili vsem in jih spoznali,kolikor je v dveh dneh mogoče.. čeprav rokice umivamo starši, skodelice držimo starši, previjajo pa one, razen če želiš sam.

Bom opisala Gregorjevo uro in pol v vrtcu: prideva, se z vzg. pozdravimo. Pozdravimo pomeni, da se pozdravimo me 3, Gregorja noben ne "šmirgla". Mali stoji sredi igralnice, gleda naokoli in začne "nabirati". Vzg. stojita sredi igralnice in nekaterim otrokom podajata igrače. Mu po nekaj minutah čakanja porinem v roke en tovornjak, in ga ene 10 minut drajsa po tleh, vmes malo cmiha, hodi k meni ipd. Dobijo flaške, Gregor jo flikne po tleh in se dere. Jo poberem, mu še 1x ponudim, malo potegne in jo nesem na pladenj. Medtem vzgojiteljica s 4 otročki, ki se sami zberejo okrog nje, zlaga lončke, pom. vzg. pa se igra dičidičidiča s 3 otroki (od tega z 1 novincem). Ostali bluzijo naokoli, ena punčka nonstop joka (nje nihče sploh ne povoha, pa brez zamere!). Gregor ima tovornjaka dovolj, se začne jokat (od dolgčasa, toliko ga že poznam!) stoji in gleda vzgojiteljico. Ona ga pogleda, pogleda mene in se igra z omenjenimi 4 naprej. Ga niti ne povabi, pokliče k sebi oz. k igri. Počakam par minut - ker G. ne neha jokat, mu podam plastičen krožnik in se pomiri. Potem rečejo, da gremo ven na teraso. Tam otroci dobijo žoge, tovornjake, revije,... G. se igra s tovornjakom, malo z žogo, malo zdolgočaseno gleda naokoli in cmiha. Jaz stojim v kotu in ga vsake toliko grem malo zamotit, ker se mi smili, ko bi rad samo malo pozornosti, a ga noben od odraslih ne "šljivi". Pa da bi mu vsaj kaj rekli user posted image Vmes še 1x ponudita flaške, če otrok ne priteče ponjo sam, je pač ne dobi. Potem rečeta, da gremo noter in umit roke. Tiste, ki ne gredo sami od sebe v umivalnico, posamezno pokličeta, jaz čakam v igralnici. Gregorja pustita na terasi, ker ni šel za njimi. Jaz notri čakam. Potem imajo vsi umite roke in pom. vzg. lupi sadje. Vzg. otrokom reče, naj posedejo po blazinah in jim deli sadje. G. pokličem s terase, ga peljem umit roke in ga posedem na blazino. Vzg. mu da jabolko. Mali lepo sedi z drugimi in je. Potem stopim do vzg. in vprašam, kakšen je plan za jutri.

Meni tu nekaj manjka - človeški stik.

o kriza, jaz takim vzgojiteljicam ne vem, če bi otroka zaupala user posted image . Mogoče se pa tako obnašajo, ker računajo nate, da boš ti zamotila G, če si že tam user posted image
Jaz sicer nisem nikoli bila z mojima v igralnici, ampak le ko sem ju oddala sem videla, da so ju lepo toplo sprejeli in ogovorili. Petjo še pretirano, ker je lansko leto vsakič sama najprej letela v naročje eni spremljevalki otroka s posebnimi potrebami (vsem je rekla, da je to njena najboljša prijateljica), letos pa je ni več, ker je ta fant odšel v drugo skupino.

Vidiš, na to jaz računam user posted image No, se bom z njima jutri lepo pogovorila o vsem, ne mislim komplicirat, samo malo pozornosti za mojega fanta si bom izborila user posted image

Ufffffffff Špelin@ zdaj sem pa jezna - tak odnos od vzgojiteljic me pošteno razp... saj meče slabo luč na nasuser posted image user posted image user posted image . Ja kaj se pa gredo???!!!! Kako ne šmirglajo novincev!!!??? Upam, da bo jutri dan preobratov, ker tako se pa ne morejo iti

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.9.2009 21:55:13   
špelin@
Anitka, daj mi, prosim, povej. Čisto z vzgojiteljske strani. Ko se otrok pri tebi uvaja, koliko pozornosti mu nameniš? Ko je mamica (ali očka) zraven, mislim. Mu (otroku) kaj rečeš, ga pobožaš po glavi, mu pokažeš kakšno igračo? Ali pustiš, da se ukvarja sam s sabo oz. le starš z njim?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.9.2009 21:55:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Moja dva otročka sta doma.user posted image Tilen ni nič jokal,ko sem ga pustila tam,je bil izredno priden,le malo je jedel.Ko smo šli domov,je spotoma malcal popoldansko malico.user posted image
Je pa zajokal,ko sem prišla ponj in ga je vzg. komaj umila,ker je tako rinil k meni.Sva se objela in poljubčkala,pa je bilo že vse dobrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilen.

Je bil pa Nejc užaljen,ker so ga dali v jasli na kosilo,čeprav je bil zraven Tilna.Je skoraj on začel jokati,mišek moj.Nejc se zelo težko prilagaja novim stvarem,tako da bi mu mogla že zjutraj razložiti,da bo potem pri Tilnu,samo kaj,ko sem tudi jaz šele zjutraj to zvedelauser posted image

Špelin@...res čuden odnos.user posted image Mogoče res zato,ker ste še mame tamuser posted image .Naši dve se posvetita vsakemu malo.Če kdo zajoka,ga pocarkljata in zamotita

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.9.2009 21:57:34   
Anitka

Mislim, da je v sosednji igralnici, ker ga sliši jokat.

a takouser posted image  Anitka zakaj pa ga v svojo skupino ne vzameš?

Gal je eno nadstopje nižje, ga pa slišim skozi okno oz. ko smo zunajuser posted image K sebi ga pa žal ne morem vzeti. Imam starejše otroke pa še z druge strani je bolje, da ni v moji skupini. Mi je pa zelo bad, ko slišim kak jok in ne vem če je to on ali ni.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.9.2009 21:59:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla majčice moje!

Evo moja Tajči spančka, mami pa malo pospravljam, pa malo berem te lepe želje in čestitke ob moji user posted image ...
HVALA VAM VSEM! user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli nuhalno...in je vse ok... user posted image  pa total tajino nasprotje...miren, nič ni hotel pokazat, kar je blo treba user posted image  
No, se je dr ful trudla in po moji telovadbi uspela nradit meritve in na koncu smo videli tudi spol! In sem total total heppi, takot vsi domači, ker bomo končno dobili v družino enga fantka!! To sem si želela ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS in fantičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.9.2009 22:01:41   
Anitka

A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri?
Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa postuser posted image . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem?

Tudi meni in na zgornjih postih so še desno reklame in se ne da nič brat, razen če grem citiratuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.9.2009 22:03:54   
Anitka

.......... in potem sem se znašla gor jaz in ste vse zbežale....... user posted image user posted image user posted image

Snela sem nas na drugi strani!!

sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.9.2009 22:05:26   
Anitka

Anitka, meni se kar srce trga, ko tole berem user posted image Res je huje takole, kot da pustiš otroka v vrtcu in greš v službo drugam. Ampak zagotovo se bo Gal sčasoma privadil in vama bo obema lažje.

Upam, da bo sčasoma res lažje. Se pa bojim petka in naslednjega tedna, ko ga začnem v vrtec voziti jazuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.9.2009 22:07:31   
špelin@
Anitka, še malo bi te rabila, ko si ravno "on line" user posted image A mi znaš kot vzgojiteljica predlagat, kako naj jutri pristopim k vzgojiteljici in pomočnici? Na kakšen način naj jima rečem, da bi rada, da se malo posvetita Gregorju?

V bistvu bi rada samo, da bi se Gregor tam počutil zaželjenega in dobrodošlega. Ne kot en vsiljivec, ampak kot del skupine.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.9.2009 22:08:24   
Anitka

Anitka, daj mi, prosim, povej. Čisto z vzgojiteljske strani. Ko se otrok pri tebi uvaja, koliko pozornosti mu nameniš? Ko je mamica (ali očka) zraven, mislim. Mu (otroku) kaj rečeš, ga pobožaš po glavi, mu pokažeš kakšno igračo? Ali pustiš, da se ukvarja sam s sabo oz. le starš z njim?

Jaz osebno se mi zdi, da tistemu otroku namenim morda še več pozornosti, saj si želim pridobiti zaupanje staršev, ker brez tega je sodelovanje z njimi dosti slabše. Pa sigurno ga lepo pozdravim, pobožam, ponudim roko, igrače.... Ne vem, meni se ti vaši vzgojiteljici  zdita malo čudni. user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.9.2009 22:09:28   
špelin@

Jaz osebno se mi zdi, da tistemu otroku namenim morda še več pozornosti, saj si želim pridobiti zaupanje staršev, ker brez tega je sodelovanje z njimi dosti slabše. Pa sigurno ga lepo pozdravim, pobožam, ponudim roko, igrače.... Ne vem, meni se ti vaši vzgojiteljici  zdita malo čudni. user posted image user posted image

Ma meni sta se na sestanku zdeli krasni user posted image Zgovorni, odprti,... Zdaj sem pa zmedena user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.9.2009 22:11:49   
Anitka

Anitka, še malo bi te rabila, ko si ravno "on line" user posted image A mi znaš kot vzgojiteljica predlagat, kako naj jutri pristopim k vzgojiteljici in pomočnici? Na kakšen način naj jima rečem, da bi rada, da se malo posvetita Gregorju?

V bistvu bi rada samo, da bi se Gregor tam počutil zaželjenega in dobrodošlega. Ne kot en vsiljivec, ampak kot del skupine.

Joj Špelin@ saj sploh ne znam kaj naj ti napišem, ker kot pravim zame to ni način in si ne predstavljam takšnega odnosa. user posted image Jaz bi morda povedala, da bi rada, če se katera od njiju malo pogovarja, igra... z Gregijem, da bo lažje navezal odnose. Res ti ne znam povedati kaj bolj pametnegauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.9.2009 22:12:57   
Anitka

Ma meni sta se na sestanku zdeli krasni user posted image Zgovorni, odprti,... Zdaj sem pa zmedena user posted image

Upam in želim ti, da bo jutrišnji dan veliko boljši na tem področju

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?