|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
5.11.2009 11:24:50   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Drugače pa malce pozno jutro user posted image

Kako sem bila včeraj jezna nase, ob devetih sem skopala malo, se je malo poigrala in je ob pol desetih mirno zaspala kot polhek. Nakar ji zavoham rito, se je pokakala zgleda tik pred spanjem in sem jo morala previt. Ker sem jo zbudila, je jokala na polno, potem pa ni mogla več nazaj zaspat revica in sma se mučile do enajstih user posted image . Sem se zaklela, da ji od zdaj naprej vedno tik pred spanjem rito prečekiram, ker jo ne mislim več mantrat in ji ritem z.jeb.avat.
user posted image je šel spet delat, jaz pa imam ob dveh zobarja. Mi bo plombo zamenjal za belo in bo šlo 30 Eur user posted image

tud od mene dobro jutrouser posted image , sm bla dons v pojstli do devetih, mah itak ponoč nč ne spim
ma to pa je šit, da si jo mogla zbujat....tud jest zmer pogledam če je slučajno kej pokakanauser posted image . Ko gre pa spat pa se itak nima časa, ker tik tak zaspiuser posted image
jest sm mela pa včer CTG pa nč še ne kaže, ja itak, sej je še čas, sam jest bom težko zdržala

jst ga v vsakem primeru prej še previjem preden gre spat, zato ker drugač imamo poplavo sred noči..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.11.2009 11:48:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Kako sem bila včeraj jezna nase, ob devetih sem skopala malo, se je malo poigrala in je ob pol desetih mirno zaspala kot polhek. Nakar ji zavoham rito, se je pokakala zgleda tik pred spanjem in sem jo morala previt. Ker sem jo zbudila, je jokala na polno, potem pa ni mogla več nazaj zaspat revica in sma se mučile do enajstih user posted image . Sem se zaklela, da ji od zdaj naprej vedno tik pred spanjem rito prečekiram, ker jo ne mislim več mantrat in ji ritem z.jeb.avat.
user posted image je šel spet delat, jaz pa imam ob dveh zobarja. Mi bo plombo zamenjal za belo in bo šlo 30 Eur user posted image

tud od mene dobro jutrouser posted image , sm bla dons v pojstli do devetih, mah itak ponoč nč ne spim
ma to pa je šit, da si jo mogla zbujat....tud jest zmer pogledam če je slučajno kej pokakanauser posted image . Ko gre pa spat pa se itak nima časa, ker tik tak zaspiuser posted image
jest sm mela pa včer CTG pa nč še ne kaže, ja itak, sej je še čas, sam jest bom težko zdržala

jst ga v vsakem primeru prej še previjem preden gre spat, zato ker drugač imamo poplavo sred noči..

no sej pr ns je tud ponavad tko, da ko gre v pižamo in ko pridemo dol rata tečna, k da bi vedla da more spat in pol pač gremo, včasih že ob pol sedmihuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.11.2009 12:39:02   
nia5

aja, da vm povem da so nam dal zdej novo kantouser posted image user posted image , je pa manjša, so se zmotl. Pa sej še bolš itak so zdej te rumene vrečke tko, da bomo mel tud manjšo položnico

user posted image user posted image user posted image za kanto user posted image , drugače pa, saj ti bo hitro minilo, potem pa boš imela polne roke dela user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.11.2009 12:41:09   
nia5

Pa saj, ampak tu se je šlo za 15 minut in nisem je videla ne zavohala, če pa se kaj prej kopa, pa jo itak previjem tik pred spanjem. V glavnem prvič in zadnjič user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.11.2009 15:18:12   
style
DANuser posted image

miška maška je v varstvu pri babi, jaz pa malo počivam po službi.

in kaj tu dogaja?

nina7: je kej snega pri vas? pri nas ščije na polnooouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.11.2009 15:18:53   
style
style imam celih 7 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.11.2009 16:34:05   
nia5
Zobar uspel user posted image , tako lepo plombo mi je naredila (žena od mojega zobarja ga je nadomeščala-tudi zobarkauser posted image ), da se sploh ne vidi da je plomba, pa še plačala sem manj, kot sem predvidevala user posted image
Pridem domov in moj otrok še sploh ni šel spat, tako da sem se odločila, da je ne dam spat več. Pa sploh ni tečna user posted image , po moje bo ob kakih šestih kriza gratala, vsaj do sedmih naj zdrži. To je zdaj prvič, zgleda da je svojo uro prebedela.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.11.2009 16:34:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: style

style imam celih 7 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.11.2009 16:34:59   
nia5
Zdaj grem pa po tleh pomit, že 3 dni odlašam user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.11.2009 19:22:14   
nia5
Nobene user posted image
No moja pikica je zaspala, čudim se ji, ker sploh ni nič tečnarla, le v bani mi je skoz govorila ajo, ajo user posted image , jutri me bo pa tak kap zadela, kdaj se bo vstala.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.11.2009 21:33:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelin@., kot študentka sem hodila v LJ na Podutiško k dr. Vandi Raič (pa teta, mama, oče...vsi smo bili pri njej), ampak ona je šla v penzijo inzdajima druga olkulistka. Bila je šolska, za otroke, zdaj pa je druga namesto nje
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?5llwk3lGtCL5OW285AOnIykuY21QvHTkh8Kl06dCo%2fo%3d

moram tudi jaz poklicat in se naročit, če me bodo še sprejeli...nisem več študent.

Ja, Raičevo so vsi hvalili. Pa tudi drugače se mi je zdela fajn ženska, sem jo po službeni dolžnosti dostikrat "morila" user posted image Samo kaj, ko je šla v penzijo, zdaj pa ne vem, kakšna je nova...

A no, potem jo pa poznaš user posted image , samo žal nje ni več. Njena hčerka je delala na očesni kliniki, ko sem bila jaz notri, ampak to je že leta nazaj. Zakaj pa je ne bi naročila kar na očesno kliniko, po možnosti kar h dr. Hartman (upam, da sem zadela ime) ki je očesni nevrolog (on je tudi mene imel)....ali pa pokliči in povej situacijo, pa te bodo k pravemu naročili. Tam ji lahko naredijo vse potrebne preiskave.

Odlična ideja user posted image Hvala, ker si me spomnila na to možnost user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.11.2009 21:33:57   
špelin@

Saj sem ti rekla, da bo 17. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.11.2009 21:34:04   
špelin@

aja, da vm povem da so nam dal zdej novo kantouser posted image user posted image , je pa manjša, so se zmotl. Pa sej še bolš itak so zdej te rumene vrečke tko, da bomo mel tud manjšo položnico

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.11.2009 21:34:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: style

Ja, draga moja, se bo treba pa večkrat javljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.11.2009 21:34:55   
špelin@

Zobar uspel user posted image , tako lepo plombo mi je naredila (žena od mojega zobarja ga je nadomeščala-tudi zobarkauser posted image ), da se sploh ne vidi da je plomba, pa še plačala sem manj, kot sem predvidevala user posted image
Pridem domov in moj otrok še sploh ni šel spat, tako da sem se odločila, da je ne dam spat več. Pa sploh ni tečna user posted image , po moje bo ob kakih šestih kriza gratala, vsaj do sedmih naj zdrži. To je zdaj prvič, zgleda da je svojo uro prebedela.

user posted image user posted image za zob.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.11.2009 21:36:08   
špelin@

Nobene user posted image
No moja pikica je zaspala, čudim se ji, ker sploh ni nič tečnarla, le v bani mi je skoz govorila ajo, ajo user posted image , jutri me bo pa tak kap zadela, kdaj se bo vstala.

Bodi vesela, da bo spala celo noč. Jaz bi tudi ob petih vstajala z Gregcem, če bi le spal lep del noči nepretrgoma.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.11.2009 21:37:38   
špelin@
Slučajno kakšna ilegalka gor za čvek?

Aja, danes sem se spomnila, da sem predvčerajšnjim na en opravek pozabila... user posted image Jutri me čaka konkretna kitica opravičevanja user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.11.2009 21:38:50   
jana81
ja evo mene..ravn prišla

čak ti bom zdle eno slikco nalimala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.11.2009 21:42:30   
jana81
danes se mi je ful zaluštalo kokosovih kock in sem jih šla speč..
pa si jih postrežite še ve..

user posted image

ah ja pa dam vam še povem kaj se je zgodilo medtem ko sem jih namakala v čokolado in kokos.. naš Nejc je vzel voščenke in mi po celi steni narisal avione.. pol mi pa pride ponosno pokazat.. nisem vedla al naj se smejem al jočem..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 5.11.2009 21:44:02 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.11.2009 21:50:46   
špelin@

danes se mi je ful zaluštalo kokosovih kock in sem jih šla speč..
pa si jih postrežite še ve..

user posted image

ah ja pa dam vam še povem kaj se je zgodilo medtem ko sem jih namakala v čokolado in kokos.. naš Nejc je vzel voščenke in mi po celi steni narisal avione.. pol mi pa pride ponosno pokazat.. nisem vedla al naj se smejem al jočem..

Slastno izgleda user posted image Tole pecivo ima pa moj user posted image rad. Mene trenutno ne gane, sem se nabasala s samimi dobrotami user posted image

Aha, Nejc je že začel user posted image Gregor si je zaenkrat samo slinček porisal user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.11.2009 21:58:35   
špelin@
Nič, grem pod tuš in k mojemu smrčaču pod odejo user posted image

Mirno nočko.

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.11.2009 22:05:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nič, grem pod tuš in k mojemu smrčaču pod odejo user posted image

Mirno nočko.

user posted image

nočko tudi tebi.. jst pa grem MTV EMO gledat. user posted image  je pa tud ravn domu prišel

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.11.2009 7:58:38   
suzy85
Nov pedagoški pristop user posted image

Janezek je imel v šoli same enke, zato ga je oče pošteno premikastil, tako  da je  bil ves v modricah.
Naslednji dan je učiteljica Janezka vprašala, zakaj je ves v modricah in  ta ji  je povedal, da ga je oče pretepel zaradi slabih ocen.

Učiteljica je naročila Janezku, naj pošlje očeta k njej na razgovor. Oče naslednji dan res pride v šolo
in učiteljica mu reče:  - Gospod, ne smete sina pretepati zaradi slabih ocen, poskusite to urediti bolj na lep, pedagoški način.

Oče si to razlaga po svoje in ko pride s sestanka, gre naravnost v  Janezkovo  sobo in ga vpraša:
- Janezek, a ti včasih prižgeš tudi kakšno cigareto?
- Seveda oče.
- Kakšne pa kadiš
- Najcenejše, Filter 57, Morava.
- Na, Janezek, kupi si Marllboro.

Naslednji dan pride oče spet k Janezku v sobo in ga vpraša:
- Janezek, pa ti kdaj pa kdaj kaj spiješ?
- Seveda oče.
- Kaj pa spiješ, Janezek?
- Najcenejše, kakšen vinjak, vecchio.
- Na, Janezek, kupi si whisky.

Spet naslednji dan pride oče v Janezkovo sobo in ga vpraša:
- Janezek, ti kdaj pogledaš kakšno revijo za odrasle?
- Seveda, oče.
- Kaj pa gledaš?
- Najcenejše, revijo Kaj, Start.
- Na, Janezek, kupi si Playboy.

Naslednji dan pride oče spet v Janezkovo sobo. Janezek ima pred seboj steklenico whiskyja, v ustih cigareto Marllboro, pred sabo pa Playboy. Z zanimanjem pogleda očeta in mu reče:
- Oče, poglej, kakšne lepotice . Me prav zanima, kdo to vse pofuka?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Oče pogleda Janezka in mu mirno odgovori:
- Odličnjaki sinko, odličnjaki.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.11.2009 8:03:13   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Spali smo user posted image .Končno smo se pozdravili,samo ne vem,za koliko časauser posted image .
Včeraj dopoldne smo morali iti malo od doma,ker smo bili že siti ves čas notri zaprti, in smo šli k našim na obisk,mojega atija ustrižt,pa malo v Muellerja..
Jana...vidim,da spet dobrote kažešuser posted image ? No,včeraj sem tudi jaz naredila tiramisu,samo ga še nisem probalauser posted image

Popoldne smo šli pa na sprehod v dežju.Ko je bilo sonce,je Tilen spal,potem pa je spet začelo deževati,tako da smo šli vseeno malo zrak zamenjat.user posted image

Danes me pa čaka zobar.Pa od taščinega prijatelja sin pride iz bolnice.Bo moral kar precej časa še počivati,da se lobanja zaceli,pa na eno uho ne sliši,pa so mu že 2x čistili zaradi hematoma.

Včeraj je bilo govora o cepljenju:bodo morali pa podati konkretne razloge za,da se bomo cepili.Dokler so pa mnenja tako različna,pa ne.

Ah,klinc,Tilen se je spet bolj na redko ukakaluser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.11.2009 8:04:43   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Nov pedagoški pristop user posted image

Janezek je imel v šoli same enke, zato ga je oče pošteno premikastil, tako  da je  bil ves v modricah.
Naslednji dan je učiteljica Janezka vprašala, zakaj je ves v modricah in  ta ji  je povedal, da ga je oče pretepel zaradi slabih ocen.

Učiteljica je naročila Janezku, naj pošlje očeta k njej na razgovor. Oče naslednji dan res pride v šolo
in učiteljica mu reče:  - Gospod, ne smete sina pretepati zaradi slabih ocen, poskusite to urediti bolj na lep, pedagoški način.

Oče si to razlaga po svoje in ko pride s sestanka, gre naravnost v  Janezkovo  sobo in ga vpraša:
- Janezek, a ti včasih prižgeš tudi kakšno cigareto?
- Seveda oče.
- Kakšne pa kadiš
- Najcenejše, Filter 57, Morava.
- Na, Janezek, kupi si Marllboro.

Naslednji dan pride oče spet k Janezku v sobo in ga vpraša:
- Janezek, pa ti kdaj pa kdaj kaj spiješ?
- Seveda oče.
- Kaj pa spiješ, Janezek?
- Najcenejše, kakšen vinjak, vecchio.
- Na, Janezek, kupi si whisky.

Spet naslednji dan pride oče v Janezkovo sobo in ga vpraša:
- Janezek, ti kdaj pogledaš kakšno revijo za odrasle?
- Seveda, oče.
- Kaj pa gledaš?
- Najcenejše, revijo Kaj, Start.
- Na, Janezek, kupi si Playboy.

Naslednji dan pride oče spet v Janezkovo sobo. Janezek ima pred seboj steklenico whiskyja, v ustih cigareto Marllboro, pred sabo pa Playboy. Z zanimanjem pogleda očeta in mu reče:
- Oče, poglej, kakšne lepotice . Me prav zanima, kdo to vse pofuka?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Oče pogleda Janezka in mu mirno odgovori:
- Odličnjaki sinko, odličnjaki.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?