suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj boste vašim otročkom in podarile za prihajajoče praznike? Ali boste za vsak praznik dale darila,ali samo enega,dva..? Pri nas ponavadi damo za Miklavža,za Božič in Dedka Mraza pa dobita od tetic,v vrtcu,.... Za Nejca mi je jasno,da bi rad bagerja,tovornjaka,....Tilen je pa trenutno nor na telebajske.najprej sem mislila mu kupiti enega velikega,saj majhne že ima,samo kaj ko bo to zanimivo le par dni,dragi so pa kar jst bom kupla nekaj, kar rabi. verjetno kakšen pulover ali kaj podobnega ga oblečt. eva pa bo verjetno dobla sanke. za miklavža ne boma nič dala, ker bomo šli v kulturni dom na prireditev in tam dobijo vsi majhna darila Nejcu morava kupiti skibucke, pa kombinezon, ampak to itak mora dobit, ne glede na praznike.. Ali nisi šla v Hofer,so se baje spet skoraj stepli,kakor sem brala na drugem forumu Verjetno mu bova kupila kako veliko igračo, zdej mu itak to še ne pomeni veliko.. Sem razmišljala da bi si vsi skupaj šli ogledat predbožični Dunaj.. ta darila so mi kr nekaj, če kaj od tega res ne potrebuješ.. ne vem, bom še razmišljalala o tem.. smo pa pri nas vedno imeli vse tri.. pri pa samo Dedka Mraza. super ideja a mi verjameš da me od zadnjič sploh ne gane več nobena akcija v hoferju.. po skibucke bomo šli v ciciban, za kombinezon bom pa šla malo okrog pogledat, najraje bi mu kupila dvodelni komplet, samo kaj ko ga bo imel glih za eno leto, so pa kr dragi ti malo boljši.. jst sm lepe kombinezone opazla v quelle za 35-40 eur. sam kok so topli pa ne vem. sem pa zadnjič gledla v massu goretex zimske čevlje za evo in me je cena skor na rit vrgla! 75 eur!!! kolk so pa kej ciciban skibucke? to pa ne bi vedla. če boš zvedla, mi sporoči!