Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:40:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno Ja res so pravi mali fackoti Anitka: Sčasoma bo tudi tebi lažje - super je, ker si blizu Gala, čeprav verjamem, da je najtežje poslušat jok svojega otroka in delati svoje delo... Ja to je res najhuje, ker skorajda odpoveš. Bo že. anitka, ti si še v dodatnem zosu pri tem uvajanju...držim esti zate..gal bo pa itak to sfural
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:40:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana a teb pa še kr zamuja, kolk časa pa že? Mogoče pa test laže, nikol ne veš. nazadnje sem jo imela 23.7. to je bila prva taprava M. po porodu, zdej sem imela pa samo 16.8 en dan rjav izcedek.. tebi pa že kr fajn zamuja ! tudi jst sm mela malo rjavega izcedka par dni predenj bi mogla M dobit, pa je bil pol +! Bi znalo bit, da je tud jana ...ej jana, pa to tud če nisi noseča nekaj ni vredu. ja glede na to da sem šele po 15 mescih dobila pravo M...mi ni nič čudno da je še nimam po več kot 40 dneh..ne vem kaj je tisti rjav izcedek pomenil.. Pri moji G. če nisi noseča, čakaš kot zmešan, tako da bom še do 20.9 počakala potem pa še enkrat test oziroma grem do G. JA PA ČESTITAM ..FUL LEPO..SEM VESELA ZA VSE VAS NOSEČKE.. Hvala... Jih nekaj poznam, ko so vmes malo krvalele pa je bla ...a si že delala test?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:40:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čeeeeeeeeeeer Velika pika se je v šoli imela odlično. Mala pika je uživala v vrtcu. Gregi je prestal prvo uro v vrtcu (v kompletu z mano). Mi je ful hecno, ker so malčki čisto razpuščeni, res so še premajhni za kakršnokoli bolj organizirano igro Vsak po svoje nekaj bluzi Samo jedo res lepo družno za tvoje navihančke. Mali so pa res smešni; so kot kure v fuglovšu ko pride lisica na obisk Šefica E*, ti ga serješ - tvoj ticker pravi, da si že "4 kilo below target weight" ticker laže, sem že 5 kg below target weight Sedaj imam toliko kot sem si želela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:47:14
|
|
|
|
kasso
|
A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:50:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj sem bila tako vesela, da je moj sine postal prvošolček, danes pa me je kar malo stiskalo, ko sem ga oddala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:50:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Čmrlika, čestitam iščem pa nič ne najdem SEM SREČKA NOSEČKA!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:51:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Evo moja Tajči spančka, mami pa malo pospravljam, pa malo berem te lepe želje in čestitke ob moji ... HVALA VAM VSEM! Včeraj smo imeli nuhalno...in je vse ok... pa total tajino nasprotje...miren, nič ni hotel pokazat, kar je blo treba No, se je dr ful trudla in po moji telovadbi uspela nradit meritve in na koncu smo videli tudi spol! In sem total total heppi, takot vsi domači, ker bomo končno dobili v družino enga fantka!! To sem si želela ! ČESTITKE za Moj Andraž je bil tud tako miren, pravo nasproitje Alje, ki je imela treninge za fuzbal Ja Taja tud, tale pa lenivček...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:52:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? A jaz spet povzročam težave? moram kaj popravit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 13:53:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? Ne pri meni je normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:03:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? A jaz spet povzročam težave? moram kaj popravit? Kasso ma ne beri te čmrlike pa bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:08:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
Otroci so vedno tisti, ki nas znajo najbolj nasmejati z svojim početjem. Če te trenutke ujamemo z fotoaparatom je toliko boljše. Nekaj takih slik smo našli tudi mi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:09:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali boste nezgodno zavarovali svoje otročke? Jaz ju bom,ker se bodo začele poškodbe jst sem ravno danes sklenila zavarovanje pri AS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:09:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Evo moja Tajči spančka, mami pa malo pospravljam, pa malo berem te lepe želje in čestitke ob moji ... HVALA VAM VSEM! Včeraj smo imeli nuhalno...in je vse ok... pa total tajino nasprotje...miren, nič ni hotel pokazat, kar je blo treba No, se je dr ful trudla in po moji telovadbi uspela nradit meritve in na koncu smo videli tudi spol! In sem total total heppi, takot vsi domači, ker bomo končno dobili v družino enga fantka!! To sem si želela ! za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:10:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:35:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok Zakaj pa? Kaj naj kaj spremenim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:36:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok potem bo pa mozzila kriva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:39:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok Zakaj pa? Kaj naj kaj spremenim? Ticker za je dolg čez več kot pol strani, ker najbrž je kaj narobe nastavljeno. Ne vem zakaj prej piše Glitterfy.com - Photo Flipbook in potem je ticker Očitno te strani mozzila ne podpira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 14:58:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hvala... Jih nekaj poznam, ko so vmes malo krvalele pa je bla ...a si že delala test? ja sem delala, pa je bil negativen, pa M. nimam, zato mi je vse čudno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:06:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hvala... Jih nekaj poznam, ko so vmes malo krvalele pa je bla ...a si že delala test? ja sem delala, pa je bil negativen, pa M. nimam, zato mi je vse čudno Res je, no saj boš vidla, jaz bi šla na pregled, pa malo pojamraj da je kaka bolečina vmes...te bodo mogoče prej vzeli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:06:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok Zakaj pa? Kaj naj kaj spremenim? Ticker za je dolg čez več kot pol strani, ker najbrž je kaj narobe nastavljeno. Ne vem zakaj prej piše Glitterfy.com - Photo Flipbook in potem je ticker Očitno te strani mozzila ne podpira Meni ticker lepo kaže flipbook tudi...ne podpira vrjetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:46:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, a zdaj delaš po 8 ur? Nisem ravno razumela tistega: "današnjih 8h je minilo ok" Jp, od danes naprej delam po 8h in sam dopoldne, do konc leta, pol verjetn bom mogla dat pa spet prošnjo(ne vem še čist) a tako si sama želela? jp. In morem rečt, da sm se takoj navadla. Brez problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:46:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla majčice moje! Evo moja Tajči spančka, mami pa malo pospravljam, pa malo berem te lepe želje in čestitke ob moji ... HVALA VAM VSEM! Včeraj smo imeli nuhalno...in je vse ok... pa total tajino nasprotje...miren, nič ni hotel pokazat, kar je blo treba No, se je dr ful trudla in po moji telovadbi uspela nradit meritve in na koncu smo videli tudi spol! In sem total total heppi, takot vsi domači, ker bomo končno dobili v družino enga fantka!! To sem si želela ! ČESTITKE za Moj Andraž je bil tud tako miren, pravo nasproitje Alje, ki je imela treninge za fuzbal za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:46:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dan! Najprej Čmrlika - ČESTITKE ZA in zdravega/vo . Ma ne vem zakaj, ampak jst sm tebe že neki časa mela na sumu, da si noseča (pa te nism upala vprašat), ne vem zakaj. Čestitke še enkrat. Drgač pa, današnjih 8h je minilo ok. Tašča je peljala Vidka v vrtec in je jokal, je hotel kr z njo it, pa je hitro ušla. Pa iskat ga je tud šla, k dela čist zdraven. Si me sumla, ha? ja, sem enkrat omenla da mi zamuja...in pol nisem hotla prej govorit, ker mam še vedno eno špijunko tu gor...mojih najbližjih pa ni bilo dolgo z dopusta in sem čakala, da najprej njim povem...hvala za čestitke! No, zto je blo tist ja. Itak domači naj bi prej zvedeli. Bomo vidl kako bo pr men kadar bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:46:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? Ja men tud. Sm mislna že včeraj napisat, sam sm mislna, da je za časno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.9.2009 15:46:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso A le meni vrže Čmrlikine poste skrajno desno, a še kateri? Pokaže cel ticker do čez polovico strani iz leve, na desni pa post . Zelo neprimerno za brat? A imam le jaz ta problem? nisi edina. tudi meni dela to doma (mozzila), v službi (IE) je pa ok Zakaj pa? Kaj naj kaj spremenim? Ticker za je dolg čez več kot pol strani, ker najbrž je kaj narobe nastavljeno. Ne vem zakaj prej piše Glitterfy.com - Photo Flipbook in potem je ticker Očitno te strani mozzila ne podpira Ma čudno , jst sm mela tud neki časa tko pa je blo vse ok. Čmrlika probej presledke nardit med tickerji, mogoče bojo šli v svojo vrstico , al pa na novo nardit tickerje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?