|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
2.11.2009 13:43:05   
divja
alexjera hvala bogu da je z vama vse OK in da ni bilo kaj hujšega. Ti samo lepo počivaj in se pusti razvajati in se čim bolj sprostiti, ker zdaj na koncu res nebi bilo dobro da gre kaj narobe...vsak stres lahko - vpljiva na naše user posted image , v glavnem drži se !!!

zdele sem brala tole v Izoli in sem čisto šokirana- upam da to ni res ker če je izkreno sožalje staršem!

Jaz sem pa drugače danes po parih dneh se celo naspala, in sem prav dobre volje in polna energije, čeprav moram veliko počivati z dvignjenimi nogami, ker so mi tako začele noge zatekati, da sem v petek zvečer šla že k dežurnemu zdravniku, ker mi je levi gleženj tako zatekel in bil čisto rdeč da sem se že ustrašla da gre za kakšno infekcijo (sam nisem imela nič vročine in pritisk ok) včeraj se mi je pa isto ponovilo na desni nogi....no sej jutri imam CTG in bom še tole omenila G...

zdej grem pa na kosilo
pa pa

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.11.2009 13:44:52   
pi82ka
Najprej ČESTITAM VSEM MAMICAM, BEBICA IN SEVEDA TUDI NJIHOVIM OČKOMuser posted image user posted image user posted image

Moram pokomentirat tole info. glede mrtvih otrok v izolski P...DEJTE PUNCE ne brat vseh forumov, ker to ni dobro za nas in ne za otročka, ki ga nosimo.
Jaz se ves čas bojim tega in sedaj sem spet čist živčna in razmišljam o tej zadevi. Nekaj časa sem se izogibala foruma ravno zaradi tega, da ne bi izvedela kakšne neg. informacije.
Res je da moramo biti kar se da informirane, ampak tale novica me je pa res prizadela. Namreč osebno poznam dva primera s takim izidom, zato sem celo nosečnost razmišljala o tem...no včasih sem pač pomislila na to...probala sem pozitivno mislit ampak včasih mi enostavno ni zneslo....danes pa spet, kot strela z jasnega.

Dejmo raj kej lepga prebrat...meni vsaka novička, ko katera od nas novemberk rodi, spravi v dobro voljo in mi polepša dan.

Vsaj linkov ne dajt kle gor, če katera želi bo itak brskala po netu in našla tudi take zgodbe.
To je sam moje mnenje, ker mi je hudo za vsako mamico in očka, ki se jima zgodi kaj takega.

ŽELIM VAM ČIV VEČ VESELIH TRENUTKOV IN ČIM MANJ GRNKIH MISLI, DVOMOVO,...user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.11.2009 15:39:34   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sasenka

Aha, sem se še spomnila, da vas bi rada nekaj vprašala. Predvsem tiste, ki sedaj pričakujete drugega otroka in imate prvega v vrtcu. Kaj boste storile, ko pridete iz porodnišnice? Bo starejši ostal doma in če je v vrtcu sedaj v celodnevnem ali poldnevnem programu?

Hvala za odgovore!!!!user posted image

naša mala je bila en dan doma. četrtek, drugi dan ko smo bili doma z P je vsa vesela rekla,da ona pa mora povedat vzgojiteljicam, da ma brateca.
je full rada v vrtcu in jo bom kar pustila. je pa v celodnevnem programu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sasenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.11.2009 15:41:44   
Nončika
tolko čvekate, da vas ne dohajam.

tassika, drži se.

lupinca, lubika, ja čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.11.2009 15:56:25   
rožica13
Živjo,

samo sporočam da smo 29.30. pričakali punčko Lino.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.11.2009 16:00:03   
december06
Sem prišla pogledat, če kakšen vpliv lune. user posted image

Pridna dekleta in čestitke vsem mamicam!!!!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.11.2009 16:15:09   
srecna_zvezda
Zivjooo...

Ja cestitke lunica in rozica13 za vajin najvecji zakladek! Sedaj pa le cimvec crkljanja in prespanih noci!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muca maca dobrodosla! Upam da se ti izpolni zelja in danes gres rodit.

Hja, glede cepka, upam da mi ne bo treba cez rok. V petek imam rok in ne bi se prav nic bunla ce bi v porodnisnico sla ze danes...pod vplivom lunice...user posted image user posted image user posted image bebi je se vedno zivahen ceprav pol manj kot pred parimi dnevi. Obracam se kot bi se na raznju pekla, na wc sem tak skozi, zgaga pa da je sploh ne omenjam. Od vsega me najbolj matra. Drugace pa popadke imam, le da vcasih bolj mocne vcasih pa ne sploh ne. Se vsak dan bolj bojim da bom namesto cez 4 dni, rodila se + 14.
Pa upam da ne. Dajmo navijat nosecke da nas gre danes cimvec v P rodit!!!user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.11.2009 16:16:29   
srecna_zvezda
joj kak sem storasta...LUPINICA TEBI CESTITKE, ne pa Lunica. Me je ze zacelo nosit...kaj sele bo?...user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.11.2009 16:17:04   
*I.am.happy*
Še enkrat čestitke vsem mamicam in bebicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce ste opazle, da zdej so pa dojenčice na vrstiuser posted image user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.11.2009 16:25:17   
eva1
Rožica, lupinica-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image veliko zdravlja in prespanih noči vam želim!

Jaz sem bila pri G, vse ok, CTg nisem imela, ker sta še 3 user posted image čakali nanj, pa je rekel, če se ok počutim, če malega čutim, da ni panike..itak pa mi je UZ delal...je pa danes moj mišek ful miren..sicer ga čutim, ampak nič pretiranega...sej vsake tok časa pride kakšen tak dan...je pa rekel G da se strinja z DR Blejec, da mi porod sprožijo 13.11, no on je rekel, da bi mi že v sredo ko bom polnih 36 tednov! No sprožli bodo zaradi ledvičke...bomo videli, upam, da se bo samo od sebe začelo kaj prej...da ne bo treba čist iz nule sprožat!

S tamalo sem bila pri zdravniku..dobila antibiotik, upam, da bo kmalu ok, ker tele noči so čist adijo...joj upam, da bo tale moj mišek priden za spat, ker sem že sedaj po 2 neprespanih nočeh čist sesutauser posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.11.2009 16:50:52   
mayamaya
aha, pa so začele tudi punčke prihajat. sem takooooo vesela ko to berem tako, da

rožica in lupinca iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image in veliko, veliko crkljanja z malimi user posted image

zdej pa počakajmo še današnjo lunco, da še kaj prinese. meni sicer dvomim, ker ne dogaja popolnoma nič. vsaj ne da bi jaz vedela user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.11.2009 16:53:10   
Menta
Živijo vsem!

Najprej ČESTITKE tassiki, lupinici in rožici13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj bodo tele vaše bibe zdrave in živahne novembrčice oz. oktobrčice (ker malo prehitevajouser posted image ). user posted image user posted image user posted image

Zgleda pa res, da so sedaj pupike na vrsti in si lahko tiste, ki nosimo fantke malo oddahnemo. Jaz sem imela danes CTG, ki je pokazal, da se mali moj dobro počuti in še nima želje po spoznavanju zunanjega sveta. Pa sej imamo še 3 tedne, tako da naj bo kar lepo not na toplem in še malo "vzahaja". user posted image

Dobrodošla tudi mucamaca! 14 dni čez rok praviš? Hmmm, držim pesti, da boš čimprej cartala svojega vztrajnega dojenčka.

Zdej grem pa malo počivat, sem bila od zjutraj naokrog. Pa še tako vreme lenobno je, da bo čist pasalo.
Uživajte in pustite se razvajati.

Papa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
2.11.2009 17:15:50   
Anonimen
Rožica čestitke za LInouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
2.11.2009 18:19:31   
murkica
Rožica čestitke za Lino!!!user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
2.11.2009 18:30:30   
Eva19
Evo punce, neki sem zasledila na temo izolske porodnišnice in kaj naj bi se dogajal...se mi je zdel, da to ne more bit res. čeprav je tud to da sta dve user posted image izgubili življenje grozno,ampak tako pač je in na nekatere stvari se pač ne da vplivat, niti ni nujno da je za smrt nekdo kriv. je usoda hotla, da dve user posted image postaneta user posted image

evo http://www.zurnal24.si/novice/v-izoli-na-isti-dan-dva-mrtvorojena-otroka-147672

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
2.11.2009 18:34:11   
petkapet
Dobrodošla Muca maca user posted image !

Jupi, čestitke za Rožico in njeno pupco user posted image !! Ale dejmo pupce user posted image !

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
2.11.2009 20:10:04   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Najprej ČESTITAM VSEM MAMICAM, BEBICA IN SEVEDA TUDI NJIHOVIM OČKOMuser posted image user posted image user posted image

Moram pokomentirat tole info. glede mrtvih otrok v izolski P...DEJTE PUNCE ne brat vseh forumov, ker to ni dobro za nas in ne za otročka, ki ga nosimo.
Jaz se ves čas bojim tega in sedaj sem spet čist živčna in razmišljam o tej zadevi. Nekaj časa sem se izogibala foruma ravno zaradi tega, da ne bi izvedela kakšne neg. informacije.
Res je da moramo biti kar se da informirane, ampak tale novica me je pa res prizadela. Namreč osebno poznam dva primera s takim izidom, zato sem celo nosečnost razmišljala o tem...no včasih sem pač pomislila na to...probala sem pozitivno mislit ampak včasih mi enostavno ni zneslo....danes pa spet, kot strela z jasnega.

Dejmo raj kej lepga prebrat...meni vsaka novička, ko katera od nas novemberk rodi, spravi v dobro voljo in mi polepša dan.

Vsaj linkov ne dajt kle gor, če katera želi bo itak brskala po netu in našla tudi take zgodbe.

To je sam moje mnenje, ker mi je hudo za vsako mamico in očka, ki se jima zgodi kaj takega.

ŽELIM VAM ČIV VEČ VESELIH TRENUTKOV IN ČIM MANJ GRNKIH MISLI, DVOMOVO,...user posted image

Se fuuuuul strinjam. Zdej je naš mesec in smo v pričakovanju najlepšega. Ne pokvarimo si tega z negativnimi mislimi.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
2.11.2009 20:35:37   
mashy
čestitke novopečenima mamicama in njihovima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
2.11.2009 21:21:17   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Se fuuuuul strinjam. Zdej je naš mesec in smo v pričakovanju najlepšega. Ne pokvarimo si tega z negativnimi mislimi.

imate prav punce user posted image user posted image user posted image (se opravičujem, nisem hotela pokvarit veselih pričakovanj, niti slučajno )

zato dejmo ta november naredit najlepši masec kar je lahko in kar itak bo. polno zdravih in veselih punčk in fantkov za vse nas mamice user posted image . tiste, ki ste že in tiste, ki to še bomo. juhu user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
2.11.2009 23:37:51   
zupica
no, najina pupa se je odločila, da je v bušiju preveč lepouser posted image , tako da se požvižga na današnji PDP. CTG zjutraj ni pokazal popolnoma nič, čeprav sem sama čutila 2 popadka, sicer neboleča.

tako, v četrtek pa ponovno pregleduser posted image

sicer pa iskrene čestitke mamicamuser posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.11.2009 6:23:07   
NiLe
Drage novembrke ... sporočam, da se je vaša ekipa novembrčkov povečala še za eno punco user posted image ...

Barbchen,
moja sestra je povila punčko z imenom SARA user posted image user posted image user posted image

Danes ob 3.31 se nama je pridružila mala princeska SARA z merami 241g in 48 cm.
Presrečna mamica in oči

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.11.2009 6:32:28   
Anonimen
Barbchen čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.11.2009 6:39:45   
valerija77
Barbchen ČESTITKE!!!

Uuuuuuaaaaaauuuuuuuuu! Zdej so pa res sam pupe na vrsti. To pomeni da bomo mi morali malo počakati z pubeci. Me je ponoči malo špikalo v križu ampak nič konkretnega, tak da mi tale polna luna ni nič pomagala. Me je pa zdajle zjutraj dvakrat tko brcnu v želodec da mi je ratal kr slabo. Očitno mu še kr paše bit notr, sploh zdej ko sneži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.11.2009 6:39:59   
divja
Čestitke Barbchen za Sarouser posted image

ej punce danes je pa že toliko snega napadlo pri nas, moj je že priden in ga zunaj kida, da bo lahko šel v službo,  ker mu je še iz nove strehe na avto padel ....zdej se je pa res začela zima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.11.2009 6:46:27   
Menta
Dobro jutro!

Uuuu, lepa novička že na vse zgodaj. user posted image user posted image Barbchen čestitke za Saro! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

divja Sneg??? Že zjutraj? A joj, pol se bo pa napoved uresničila. Midva imava pa še kar letne gume, ne vem, če bom danes kaj po štacunah hodila, da me kam z avtom ne odnese. user posted image

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Menta -- 3.11.2009 6:47:40 >

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!