|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
2.11.2009 10:47:05   
sasenka
Pikapoka 83 se ne nadejam preveč. Lepo bi že bilo. Ma se mi zdi, da nič kaj ne kaže v tej smeri. Niti špika ne kaj preveč. Na koncu bom šla čez rok. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.11.2009 11:20:24   
Perlica76
Pa smo spet nazaj nazaj iz CTG-ja!!Sem še čisto zaprta-dva dni pred rokom,je rekel G,da plodku očitno paše in se mu ne mudi ven ,jaz pa ne morem več user posted image !!Včasih imam občutek,da mi bodo vse medenične kosti razpadle,tako me vse tišči,hemoroidi me bolijo za znoret,....Ja nč,bo treba še malo potrpet(se mi zdi,da to govorim že nekaj časauser posted image )!Pa sem imela skoraj celo nosečnost občutek,da bom rodila oktobra,zdaj pa bom očitno celo po roku!Naslednji CTG imam v četrtek.Ja,kaže,da bomo še kar hodili samo na izlete v P.

(odgovor članu sasenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
2.11.2009 11:59:12   
ninka80
Oj,

lupinica , čestitke user posted image user posted image user posted image .

Berem, da nas vse pestijo zelo podobne težaveuser posted image . Se tolažim stem, da jih bo kmalu konec. Pri prvem sem imela tak čas že vsega dovolj in komaj čakala, da grem rodite, sedaj pri 2. pa sem čisto flegma, se totalno skuliraš, vse vzameš v zakup, in se ti nikamor ne mudi.user posted image user posted image

MC09...saj si ti pisala o zatečenih nogah, a ne. Kao naj bi čimveč pil, noge višje.....čeprav jst mislim, da sedaj, proti koncu nosečnosti, je vse to blablabla... Sem zadnji mesec hodila v moževih natikačah (3 št. večja noga), ker druzga nisem mogla obut.user posted image

muca*maca, dobrodošla med nami. Sem tudi jaz ped 2 leti iz oktoberke postala novemberka.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
2.11.2009 12:00:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Oj,

lupinica , čestitke user posted image user posted image user posted image .

Berem, da nas vse pestijo zelo podobne težaveuser posted image . Se tolažim stem, da jih bo kmalu konec. Pri prvem sem imela tak čas že vsega dovolj in komaj čakala, da grem rodite, sedaj pri 2. pa sem čisto flegma, se totalno skuliraš, vse vzameš v zakup, in se ti nikamor ne mudi.user posted image user posted image

MC09...saj si ti pisala o zatečenih nogah, a ne. Kao naj bi čimveč pil, noge višje.....čeprav jst mislim, da sedaj, proti koncu nosečnosti, je vse to blablabla... Sem zadnji mesec hodila v moževih natikačah (3 št. večja noga), ker druzga nisem mogla obut.user posted image

muca*maca, dobrodošla med nami. Sem tudi jaz ped 2 leti iz oktoberke postala novemberka.user posted image

user posted image user posted image ninka men se tud pri drugem mudi, sm vsa neučakana

(odgovor članu ninka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
2.11.2009 12:02:31   
mayamaya
http://www.ringaraja.net/forum/umrl_dojen%C4%8Dek%25%25%25_Zakaj%3F!/m_4626135/tm.htm

mene je pa tole zdaj čisto vrglo iz tira user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
2.11.2009 12:04:07   
MC09

Tole pa je tolažba user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
2.11.2009 12:05:59   
MC09
spremljam debato in upam, da si je nekdo izmislil, je bolano sam vseeno...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
2.11.2009 12:07:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

http://www.ringaraja.net/forum/umrl_dojen%C4%8Dek%25%25%25_Zakaj%3F!/m_4626135/tm.htm

berem pa res ne vem kaj si naj mislimuser posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.11.2009 12:10:11   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

sej jaz tudi ne, ampak pol pa mislim na vse mogoče. pa jutri imam CTG, pa čez 8 dni PDP in vse to v Izolski porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
2.11.2009 12:11:00   
spelap1
ŽIVJO

tudi jaz spremljam debato, ki so jo začele na sosednjem forumu, kruto če je res, če pa ni je pa zelo bolano. se mi pa zdi da če bi bilo res da bi že lahko zdavnaj prišlo v javnost. nimam pojma, bom pa spremljala naprej.

lepo se imejte

pa čestitke vsem novim mamicam in njihovim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
2.11.2009 12:15:17   
petkapet
Ojla so user posted image !

Čestitke Lupinci za user posted image , user posted image user posted image user posted image , pa dosti crkljanja !!!
A to zdej pomeni, da tiste, k' bomo mele fantke si lahko oddahnemo za par dni, pa so zdej na vrsti pupe user posted image ?

Tassika, držimo pestke, da čimprej zadihate, ampak najbrž je že vse ko mora bit!

KOLKI: Jao, tako lepo sem "včasih" spala, še teden nazaj, zdaj pa je slika drugačna. Spim simbolično. Ponoči se zavalljam levo pa desno, ko ena slonica user posted image . Nevem če mi rata dve uri skup spat. Sej vem, da je to normalno, saj pri prvem se je začelo že prej tole.

ZGAGA: Mleko se mi je skor čisto uprlo. Pa da se spomnem malo nazaj, ko sem ga pila ogromno tudi ponoči. Spat pa moram z dvemi povštri, že tako čutim želodec skor pred grlomuser posted image . Najbrž tudi ve.

Popadki: Ja, so kr spet začeli, zdaj ko sem bolj aktivna. Ponoči so bolj pogosti, ampak zelo neredni, na srečo. Me pa tudi zbudijouser posted image , kar je ful neprijetno. Nič, jutri imam CTG, pa bomo videli kakšno je stanje. Čeprav je dopoldne vse zelo mirno glede njih.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
2.11.2009 12:18:32   
mayamaya
petkapet kdaj greš jutri na CTG? 

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
2.11.2009 12:20:40   
Anonimen

sej jaz tudi ne, ampak pol pa mislim na vse mogoče. pa jutri imam CTG, pa čez 8 dni PDP in vse to v Izolski porodnišnici.

jest res upam, da to ni res, čeprov če ni, potem more bit ta oseba bolana da kej tazga izjaviuser posted image

Tebe naj pa ne skrbi, itak maš sam CTG tko, da ne more bit nč, če te bojo pa hotl kej pogledat jim pa ne pusti. Vsaj jest bi tko naredila

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
2.11.2009 12:20:47   
petkapet
Mayamaya, zdej sem vidla ta link. Moah...grave, če je res. Bova jutri zvedele, če je kaj na tem, ko gremo na pregled.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
2.11.2009 12:21:01   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

A to zdej pomeni, da tiste, k' bomo mele fantke si lahko oddahnemo za par dni, pa so zdej na vrsti pupe user posted image ?

Sem razmišljala, da verjetno polna luna na ženske bolj vpliva user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
2.11.2009 12:21:15   
spelap1
mayamaya

js mislim da te nima bit kej strah, če greš samo na ctg. če je res bo tako danes prišlo v javnost, potem si še lahko vseeno premisliš, preko ctg-ja ti pomoje ne morjo škodovati, lahko pa jutri v porodnišnici vprašaš če je to sploh res.

brez strahuuser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
2.11.2009 12:21:53   
ninka80
nina7... men se nič ne mudi, ker še vedno nisem pripravila stvari. Kar odlašam, sej imam še 14 dni do roka, pa 1. je zamujal in jst predvidevam, da bo 2. tut  user posted image  user posted image . Ampak se mi res čisto nič ne mudi, uživam še zadnje trenutke z 1. otročkom, že tako mi čas sedaj prehitro leti, kaj šele bo pri 2.user posted image

izolska b...sem samo naslov videla in me čisto nič ne mika brati.user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
2.11.2009 12:27:29   
Anonimen

nina7... men se nič ne mudi, ker še vedno nisem pripravila stvari. Kar odlašam, sej imam še 14 dni do roka, pa 1. je zamujal in jst predvidevam, da bo 2. tut  user posted image  user posted image . Ampak se mi res čisto nič ne mudi, uživam še zadnje trenutke z 1. otročkom, že tako mi čas sedaj prehitro leti, kaj šele bo pri 2.user posted image

izolska b...sem samo naslov videla in me čisto nič ne mika brati.user posted image user posted image

jest mam pa zdej že skor vse, še par malenkosti pa bo vseuser posted image
je pa res da čas hitro beži, sam vseen bi jest rada že šla, ker me vse že boli pa spim ne....

(odgovor članu ninka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
2.11.2009 12:35:42   
ninka80

jest mam pa zdej že skor vse, še par malenkosti pa bo vseuser posted image
je pa res da čas hitro beži, sam vseen bi jest rada že šla, ker me vse že boli pa spim ne....

Spanja pa tudi jst ne bom komentirala, ker ga je bolj malo. Sem kot Slončica Neli, za vsak ko se moram obrnit, se zbudim, pol morm itak lulat, potem sem pa že itak čist predramljena in ne morem nazaj zaspat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
2.11.2009 12:41:21   
petkapet

Mislim,da bom gor okoli osmih in pol, v glavnem zjutraj. Ma, zdej po tem prebranem, mi ni nič kaj prijetno hodit goruser posted image , čeprav ni nobena od naju čez rok.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
2.11.2009 12:43:08   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Mislim,da bom gor okoli osmih in pol, v glavnem zjutraj. Ma, zdej po tem prebranem, mi ni nič kaj prijetno hodit goruser posted image , čeprav ni nobena od naju čez rok.

jaz tudi tam nekje. ma mislim da bom vprašala kaj je na temu user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
2.11.2009 12:56:21   
alexjera
Pozdravljene,

sem že nazaj s ctg-ja, zaenkrat vse mirno, še zelo nezrelo, bomo še čakali do roka, še 6 dni. Me je pa hotel ginekolog obdržati na opazovanju, ker sva z možem na poti v porodnišnico na avtocesti imela kreš in ko je to izvedel, je zagnal paniko. Komaj sem ga prepričala, da mi nič ni in da bi rada domov, po dolgem prepričevanju mi je dovolil, vendar moram danes in jutri strogo ležati in ga poklicati ob najmanjši spremembi. Pa že dvakrat me je vmes klical, če je vse OK. Meni je prav smešno, ko so vsi zaGNALI PANIKO.

Jutro se je začelo prav fino, po prespani noči, brez kašlanja in wc sprehodov, na cesti nobene gužve, na avtocesti na vrhniškem klancu na prehitevalnem pasu naletiva na darsovo oviro, ki se ji ni dalo izogniti in sva zato doživela kreš, zbit blatnik, feltna, guma. . ., vsega še sploh ne veva. Potem pa policija, darsovi nadzorniki, avtovleka, čakanje. . .  Hvala bogu je zadeva potekala zelo na nivoju, tudi s strani policije, s katero nimava drugače zelo slabe izkušnje. Policista sta me nato celo peljala v Postojno in še zabavali smo se, sem se pa kar zamislila, ko sta rekla, da sva imela srečo, da se nisva raztreščila. Verjetno bi se končalo slabo, če bi vozila hitreje, pa hvala bogu nisva.
Na ctg-ju me je potem sestra vprašala, zakaj imam s sabo kovček, pa sem povedala, da ga nisem mogla pustiti v avtomobilu in zakaj ne, ona pa v paniko in je takoj klicala mojega zdravnika, ki je takoj prišel, pol so po ctg-ju naredili še ultrazvok, pa vaginalni pregled, pa še trebuh mi je pretipal in me temeljiti izprašal.
Vse se je srečno izšlo, samo sedaj imava razbit avto, en kup lavfarije in živcarije, saj so nama že povedali, da kljub darsovi krivdi, bova le-to težko dokazala. No pa smo tam - pravna država.

Čestitke  lupinica.

sedaj grem pa počivat, da res ne bo treba še enkrat v Postojno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
2.11.2009 13:00:42   
luan
Videla sosednji forum in prebrala.Vse kar lahko rečem je OMG.

Drugače pa imam tudi jaz jutri ctg samo ne v Izolski porodnišnici HB.Sem pa jutri točno 38.tednov.Mali je še ful živahen.
LP

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
2.11.2009 13:19:25   
*I.am.happy*
Živjo čvekice!

Najprej čestitke vsem mamicam in bebicam in pa da bo vse OK in da grejo čimprej domov se stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgaga sam še rupurut pa donat pomaga aj pa, ko mi rata omejit čokolado tuduser posted image

Ena je za node oz. gležnje spraševala. Men je zlo pomagala slana kopel ampak dobra koncentracija. Res pa je da okoli lune mi tud to ni pomagal. Očitno ma to neko vezo.

Glede tele "novice" iz Izolske B bi pa jest tkole rekla. Ljudje so nagnjeni k pretiravanju in pa tudi kritiziranju na veliko, ampak res. Ker ne vidim povezave med recimo slabim CTG aparatom in vsemi 9imi morebitnimi mrtvimi dojenčki. To bi bla nora verjetnost!! Tko, da dejmo počakat in ne strašit tiste, ki bodo morale danes jutri tja.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
2.11.2009 13:23:40   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

Živjo čvekice!

Glede tele "novice" iz Izolske B bi pa jest tkole rekla. Ljudje so nagnjeni k pretiravanju in pa tudi kritiziranju na veliko, ampak res. Ker ne vidim povezave med recimo slabim CTG aparatom in vsemi 9imi morebitnimi mrtvimi dojenčki. To bi bla nora verjetnost!! Tko, da dejmo počakat in ne strašit tiste, ki bodo morale danes jutri tja.

se čist stinjam

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......