alexjera
|
Pozdravljene, sem že nazaj s ctg-ja, zaenkrat vse mirno, še zelo nezrelo, bomo še čakali do roka, še 6 dni. Me je pa hotel ginekolog obdržati na opazovanju, ker sva z možem na poti v porodnišnico na avtocesti imela kreš in ko je to izvedel, je zagnal paniko. Komaj sem ga prepričala, da mi nič ni in da bi rada domov, po dolgem prepričevanju mi je dovolil, vendar moram danes in jutri strogo ležati in ga poklicati ob najmanjši spremembi. Pa že dvakrat me je vmes klical, če je vse OK. Meni je prav smešno, ko so vsi zaGNALI PANIKO. Jutro se je začelo prav fino, po prespani noči, brez kašlanja in wc sprehodov, na cesti nobene gužve, na avtocesti na vrhniškem klancu na prehitevalnem pasu naletiva na darsovo oviro, ki se ji ni dalo izogniti in sva zato doživela kreš, zbit blatnik, feltna, guma. . ., vsega še sploh ne veva. Potem pa policija, darsovi nadzorniki, avtovleka, čakanje. . . Hvala bogu je zadeva potekala zelo na nivoju, tudi s strani policije, s katero nimava drugače zelo slabe izkušnje. Policista sta me nato celo peljala v Postojno in še zabavali smo se, sem se pa kar zamislila, ko sta rekla, da sva imela srečo, da se nisva raztreščila. Verjetno bi se končalo slabo, če bi vozila hitreje, pa hvala bogu nisva. Na ctg-ju me je potem sestra vprašala, zakaj imam s sabo kovček, pa sem povedala, da ga nisem mogla pustiti v avtomobilu in zakaj ne, ona pa v paniko in je takoj klicala mojega zdravnika, ki je takoj prišel, pol so po ctg-ju naredili še ultrazvok, pa vaginalni pregled, pa še trebuh mi je pretipal in me temeljiti izprašal. Vse se je srečno izšlo, samo sedaj imava razbit avto, en kup lavfarije in živcarije, saj so nama že povedali, da kljub darsovi krivdi, bova le-to težko dokazala. No pa smo tam - pravna država. Čestitke lupinica. sedaj grem pa počivat, da res ne bo treba še enkrat v Postojno.
|