alexjera
|
Vidim, da imamo vse podobne težave, ki se jim reče ZGAGA, upravičena beseda. Mene daje popoldne in zvečer, pa je vseeno ali kaj jem in pijem ali ne, ne pomaga ne mleko, ne donat tudi ruporut nič več. Sem pa imela dolgo noč. Tamala je z vrtca prinesla nek čudn prehlad, vsi kašlamo in grlo nas boli, pa nič ne pomaga. Ne granobil, ne žajblovo grgranje, ne čaj z limono in medom, to je še najslabše, popolnoma nič. Ker diham samo skozi usta, so mi še ustnice popokale. Ponoči sem pa kar naprej kašlala in zavsako mi je ušlo malo vode, sem že razmišljala, če mi je odtekala plodovnica, ker nisem mogla zadrževati. Posledica tega so bili pa sprehodi na wc. Mi je tašča zjutraj rekla, da je celo noč poslušala, kdaj se bova odpravila, pol je pa proti jutru zaspala in ko se je zbudila je prvo šla pogledat, če sta oba avta doma. Sem se prav smejala, ker jo je bilo strah, da se bo naš dojenček rodil danes, vendar kot kaže ne bo 1.11.. sasenka - nasa tamala bo normalno hodila v vrtec, da ohranimo dnevno rutino, da ne bo imela občutka, da se je vse postavilo na glavo. Doma bo samo v primeru vročine ali kakšne resne bolezni in še takrat jo bo imela tašča ali moja mama, ker se nameravam dopoldne popolnoma posvetiti dojenčku. Res pa je naša mala zelo živahna in zvedava, tako da kar zahteva pozornost. Jaz pa nameravam od začetka počivati, potem pa je navrsti št. dva, vsaj dopoldne. Kasneje pa nameravam kaj vložiti tudi vase, da se spravim v formo, ker se zadnji dve leti samo še redim in hujšam, moje mišice in kondicija pa so postale španska vas, da ne govorimo o tekaški opremi, kolesu, rolarjih, srfu . . ., saj bo samo da otroci malo zrastejo. Zdaj grem pa počivati, ker moram zjutraj vstati že ob 5.20, če hočem biti v Postojni ob 7. uri, ker mi nekaj pravi, da bo jutri totalen kaos po porodnišnicah. uživajte.
|