tassika
|
Jaz pa predlagam, da tole debato zaključimo, ker je šla že malo predaleč in res ni treba, da se zadnji mesec skregamo, ko bomo prišle do tega, da bo treba rodit bo že vsaka pri sebi presodila kako pa kaj bo, mogoče res nismo najbolj napredni kar se tiče vsega, ampak trenutno tako kar funkcionira, imamo pa pač tudi možnost it rodit v tujino, samo kaj ko zzzs tega ne krije, če pa ima katera res močno željo po tem, pa verjamem da bo tudi tiste dinarčke nekje zbrala. Dajmo se kaj lepšega pogovarjat, zunaj je lep sonček, jaz danes kuham zdravo kosilo, čakam, da moj pride domov, pa nimam pojma kdaj bo to, jutri imam pregled in me že zdaj malo dajejo živčki, kaj bo pokazalo, ker res nisem bila pridna in počivala, ampak sem aktivno skakala okoli, pač sem izkoristila dopust in lepo vreme. Giotti tvoje vaje delujejo, me malo manj boli hrbet, me pa toliko več zdaj rit, jah na mojih kosteh z 10kg viška ni luštno sedet , druga stvar, ki me pa zanima je pa zdaj ta, da bi jaz po porodu, ko bom pač malo bolj sposobna že, tam jan., feb. se vpisala na jogo, pa me zanima, a se da vpisat tudi med letom ali je to samo 1x na leto in potem pač hodiš. Izbrala sem pa jogo zato, ker imam težave z držo in posledično s križem, hujšat pa mi ni treba in me aerobike in ostale vadbe ne interesirajo preveč, jaz se rabim samo malo razmigat in narediti nekaj za svoje telo. Eva19 ful lepa oblekca, še lepša mi je pa verižica