tassika
|
Barbchen meni pomaga magnezij, sem ga vmes nehala pit, ampak zdaj ko ga je prebava spet urejena, sem pa zdaj vzela od sensilaba unega, ki ima notri tudi Ca in pa vitamin D3, je bljak ampak vse za dobro počutje. Zdaj pa študiram, da bom šla tukaj na en sprehod za vodo, na eno klopco se poknla in malo odmeditirala, samo je še malo hladno, bom počakala še kakšno urco, mi paše bit na svežem zraku, itak sem sama, pospravljeno je vse, po trgovinah se mi ne da, kavico sem že spila in je to potem najboljša varianta, da dam mal živčke na pašo in preštudiram plane za naprej. Porod, mene še vedno ni nič strah, jaz bi že kar šla, samo vem da ne smem, ker biba še ni dovolj velika, čeprav aktivna je pa za tri . Jaz sem rekla, še kakšen mesec počakam, potem pa lahko počasi prikuka na svet, če bo res vse tako kot mora biti, samo da preguramo do 37t, glede na to, da so se vse težave zdaj končale na ck pa mogoče še zdržim do roka, nič ne bom rekla, bo 7-ga vse jasno na pregledu, kako pa kaj se odvija spodaj. Sramna kost me še nič ne boli, me pa še vedno križ, ampak če hodim je ok, ne smem stat pri miru ali pa čudno sedet na kavču.