|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
9.9.2009 13:57:35   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

UUU uspelo, no mogoče pa še kaj bo iz tegauser posted image  Petkapet končno sem ti popravila letauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.9.2009 14:18:02   
petkapet
OO, Tassika, si mi popravila leta user posted image , sem prav happy.

Metuljcica77, hvala za info o šoli, si bom mal osvežila znanje. Sam da mi ne bi kdo pol težil, varjanta, si na bolniški kaj delaš v m.šoli user posted image ....

Sem šele na začetku branja te knjige o modrosti rojevanja. Najbrž sem ena redkih, ki mi ni ravno zelo zanimiv tale prvi del. Mogoče zato, ker sem en porod že dala skozi in so mi opisi mamic iz naših porodnišnic dosti bolj blizu.

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 402
9.9.2009 14:47:55   
*I.am.happy*

Barbchen ratalo ti je no pol pa samo mene ne marauser posted image

A veš zakaj so na ritki, ker imajo že sedaj težke, saj se hecam, pomoje je tako lažje lepo sedet kot biti z glavo nekam stlačen in potem še nogice tja molet. Pa saj bo. Sem se pa spomnila, da ste pisale, da ste dobile ž vse papirje na pregledih, jaz pa nič, sem danes omenila, pa je rekla, da za csd se ne dajejo več da prideš z materinsko, to vem, kaj pa ostalo, no saj še nimam namena nikamor it, sam da bom naslednjič vedela kaj omenit.

bravo za seznamuser posted image user posted image

CSD sem danes nesla papirje in sem bila pozitivno presenečena.vse urejeno v manj kot 5ih minutah. res je, da sem mela že vse izpolnjeno in vse s sabo. skratka, ni pa hotla tistega potrdila od ginekologa. mi je rekla, da mi verjame, da bom rodila 15.11. ;) hja provuser posted image teoretično bi lahko napisala kar malo po svoje.

NeoVin tudi jaz pijem, samo ne vsak dan, ker mi kar malo škodi oz. mojemu želodcu ne paše. ampak ene 3krat na teden pa sigurno.

Na bolniški sicer ne polni ampak polovični sem tudi jaz od danes dalje. Dobila sem jo brez kakršnegakoli komliciranja. Ker sedenje, križ, zabuhle nogice itd.... mi ni bilo več všeč. Pa še manj se obremenjujem s službenimi problemi. Rešim kar je nujno in nasvidenje, se vidimo jutri user posted image

toliko od mene, zdaj pa v šolo poslušat prvo porodno dobo

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.9.2009 15:10:11   
Metuljcica77
barbchen hvala za link, tale je najcenejši za 15€ nekje so celo po 22€... bom naročila

CSD, nekje sem zasledila infomacijo da od 01.09. ni več potrebno nositi potrdila od G za PDP, je dovolj da pokažeš materinsko knjižico, saj je vendarle uraden dokument, jaz sem ga danes priložila ker sem ga pač imela že od avgusta ...

seznam, ma super ste k tole urejate user posted image user posted image user posted image  lahko mi pripišete da še vedno ne vem kje bom rodila LJ ali PO, pravim da se ne mudi, da mam še čas, sva se z mojo malo brciko kr lepo pomenle, da bo ša malo uživala pri meni user posted image

Zdaj pa šibam v Pikapolonico po vozička in potem v šolo, lp

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
9.9.2009 15:11:16   
Nezy85
giotti dobrodošla nazaj, tudi jaz sem te že kar malo pogrešala!!

Glede teh vitaminov in tablet, tega se jaz izogibam, vsaki dan spijem dosti vode in pojem ogromno sadja(domačega), vsaki dan si naprešam domače hruške, jabolke, grozdje, korenček in imam domači vitaminski napitek, tako da mislim da bol naravnih in svežih vitaminov moja biba ne bi mogla dobit!!

tassika daj se pozanimaj glede teh papirjev, najbolše je če pokličeš na CSD in vprašaš, kako in kaj, da dobiš napotke iz prve roke, oni že najbolje vejo!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.9.2009 15:23:58   
tassika
Saj že imam papirje, zanimalo me je kaj moram še dobit, neko napotnico za rešilca a se še kaj dobi pri g.?

Giotti mene ful hrbet boli, ker se zdaj dobro pozna, da se malo grdo držim, kaj poleg mačke še lahko izvajam, ker včeraj mi je ful pasalo da sem se malo pretegnila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 406
9.9.2009 15:27:14   
Eva19
jaz sem nazadnje dobila napotnico za rešilca in pa za v porodnišnico user posted image tko da sem pripravljena, če me na kakšnem čudnem mestu kej presenet user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
9.9.2009 15:35:22   
ninka80
oj

giotti dobrodošla nazaj. Super, da sta uživala v naravi. Kar verjamem, glede na to, da živiš v LJ, da paše mal na deželo.user posted image user posted image

tassika user posted image za seznamčke. napotnico boš pa verjetno naslednič dobila, jst je tut še nisem. Ma sej če te prime, te vzamejo tut brez nje.user posted image user posted image

vitamini.... ne jem nobene umetne kemije, ker pojem dosti sadja in zelenjave, tko da mislim, da ni potrebno.

Materinska šola.... a hodte tut tiste, k ste že rodile?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 408
9.9.2009 16:03:17   
petkapet
Ninka, dopoldne sem poklicala, da vidim kdaj sploh šola poteka. Pol se bom pa odločila, če grem ali ne. Itak poznamo stvari, kaj novega pa se tudi ni zgodilo. Sem klicala včeraj dve kolegici ena je za drugega šla (bolj iz firbca), druga pa ne. Ravno svetovala ti nisem user posted image .

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 409
9.9.2009 16:18:07   
rožica13
Ojla čveke!

Ena je napisala glede čaja Plahtica. Tudi jaz ga pijem že nekaj časa, če mi le rata 2x na dan, da se spomnim, bom pa poskušala piti 3x.
Evo sem našla nekaj napisanega v prid nosečnicam glede plahtice.

Pri poškodbah ob porodu, pri oslabelosti trebuha pri ženskah, ki imajo težke porode ali pri nagnjenosti k splavu za utrditev plodu in ojacanje maternicnih vezi je plahtica v veliko pomo&egrave;. Od tretjega meseca nosecnosti naprej bi morale ženske piti caj iz plahtice. Je splošno zdravilno sredstvo pri vseh ženskih boleznih in pomaga skupaj s plešcem celo pri zdrku maternice in dimeljski kili. Pri zadnjih dveh primerih pijemo po požirkih dnevno štiri skodelice caja iz plahtice, ki ga po možnosti pripravimo iz sveže natrganih zelišc. Poleg tega še masiramo prizadeta mesta s tinkturo iz plešca (Glej pri "Plešec" pod "Nacini uporabe", str. 23!), pri zdrku maternice za&egrave;nemo z vtiranjem od nožnice navzgor na zunanji strani . Tukaj dodatno uporabljamo še sedece kopeli z rmanom (100 g zelišc za eno kopel; skupaj na teden tri kopeli, ker prvo kopel lahko pogreto še dvakrat uporabimo).

Kunzle: ~ "Dve tretjini vseh operacij na ženskih organih bi bilo nepotrebnih, ce bi pravocasno in dalj casa uporabljale to zdravilno rastlino; ker zdravi vsa vnetja v trebuhu, vrocino, prisad, gnojenje, cire in zlome. Vsaka porodnica bi morala piti veliko tega caja 8 - 10 dni, potem bi imel še marsikateri otrok svojo mater in prizadeti vdovec svojo ženo, ce bi pravilno cenili ta Božji dar. Za zunanjo rabo plahtico zmeckamo in s polaganjem zdravi rane, pike, vreze. Otroci, ki imajo kljub dobri hrani slabotne mišice, postanejo krepki, ce redno pijejo ta caj."
Plahtica, ki raste v višjih legah, se med Ijudmi imenuje srebrna plahtica, ker se listi na spodnji strani srebrno lesketajo. Srebrna plahtica je posebej uporabna pri odpravi debelosti. Dve do tri skodelice caja dnevno imajo zelo dober ucinek. Odpravlja tudi nespecnost; sladkorni bolniki naj bi jo pogosto pili. Tudi slabotni otroci se hitro okrepijo, ce dodajamo vodi za kopanje navadno plahtico ali še bolje srebrno plahtico. Za eno kopel vzamemo ca. 200 g zelišc (Glej Splošni del pod "Popolne kopeli"!).

Plahtica za vsako žensko

Tekst in foto: Pavla Kliner Najstnice, nosečnice, mlade ali ženske v zrelih letih, nemara tiste v meni ali pa one, ki imajo kakšen kilogram preveč … Ni je, ki ji plahtica (Alchemilla xanthoclora) ni bi godila in ji lajšala težav, ki tarejo ženski svet. Skodelica plahtičnega čaja ne bo škodovala niti našim dragim moškim.
user posted image
Plahtica pomaga pri lajšanju ženskih bolezni.  

Posvečena boginji plodnosti
Če plahtice ne morete nabrati same, nič hudega. Gotovo jo boste dobile pri kakšni od priznanih zeliščaric na trgu. V ljudskem zdravilstvu je namreč velecenjena zel, zato jo spodoben zeliščar skorajda mora imeti. Kljub njeni priljubljenosti, je v antiki niso uvrstili na seznam zdravilnih rastlin. Zelo v čislih pa je bila pri starih Germanih. Posvetili so jo boginji narave in plodnosti, Friggi. V 16. stoletju  plašček device Marije, pleničko, hribsko reso, planinsko reso, perje sv. Valentina, devet grbov travo, kakor so plahtici rekli naši predniki, omenjajo in hvalijo že vsa dela o zdravilnih zeleh. Da je plahtica dragocena rastlina za zdravljenje ženskih bolezni, se tudi danes strinjajo  mnogi priznani fitoterapevti.
Lajša ginekološke težave
Francoski fitoterapevt Maurice Messegue pravi, da zdravi težave kot so beli tok, bolečine v maternici, omotice med nosečnostjo, poškodbe, ki nastanejo včasih pri porodu. Ima pa še eno odliko, plahtični čaj pomaga premagovati zastajanje vode in debelost. Tudi naš »stiški dohtar«, pater Simon Ašič je bil mnenja, da je plahtica prvovrstno zdravilo za vse ženske bolezni. Pomaga pri belem toku, premočni menstruaciji, težavah v trebuhu, lajša meno, blaži analno in vaginalno srbenje in se obnese pri higieni spolovil. Učinkuje zoper zunanje vnetje spolovil. Je tako za pitje kot umivanje.
Dobrodejna za nosečnice
Simon Ašič je priporočal nosečnicam, da bi pogosto pile ta čaj, saj naj bi lajšal porod in imel ugoden vpliv na novorojenčka. Svetuje ga tudi v primeru, da otroci kljub dobri hrani ne uspevajo in imajo slabo razvite mišice. Po tem čaju naj bi se okrepili in začeli lepo razvijati. Pomagajo pa tudi kopeli, ki jim dodamo prevretek iz plahtice. Plahtica pospešuje tudi celjenje ran. Uporablja se zunanje in notranje v obliki čaja. Ljudsko zdravilstvo jo ceni še kot krepčilo, pospešilo za izločanje seča, za zdravljenje slabokrvnosti, ateroskleroze, revmatizma, protina, kapi in sladkorne bolezni. Blaži razne želodčne in črevesne težave, zlasti driske. S čajem lahko izmivamo vnete oči in ga grgramo pri vnetem grlu ter ob vnetju ustne sluznice.
Priprava čaja
Čaj za vse naštete tegobe pripravimo v obliki poparka: žličko zelišča poparimo s skodelico vrele vode, pustimo stati dest minut, precedimo in popijemo po požirkih eno do tri skodelice nesladkanega čaja na dan.

Glede omega 3 oz.RibaMed pa jaz bolj prisegam na laneno olje oz. zmleto seme.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 410
9.9.2009 16:18:36   
ninka80
petkapet, midva ne bova šla, saj se v teh 2 letih nič ni drastično spremenilouser posted image .

Zdej se morm pa počas zrihtat. Imam v vrcu roditeljski sestanek.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.9.2009 17:33:52   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

mayamaya, od kod si in če si iz Lj, kje je ta telovadba in kdaj? Aja, mislim, da si Koper, kajne? Malo kukam h Koprčankam, ker sem tudi sama precej povezana s Koprom, ker je fant od tam. Pa zdaj ko bom na porodniški, bom kar malo več v KP, da si dojenček ne bo že prvo leto zapacal pljučk v tej polni smoga, brez vetra in megleni Ljubljani.

Punce, veste kaj je pa moja edina skrb in to že odkar vem, da bom rodila novembra? Petarde v decembru in januarju. Zelo dobro vem, kako vplivajo name, na živali, kaj šele na tako majhno bitje. Ne vem, kam naj se damo v dneh, ko bodo nonstop pokale petarde, sploh v Ljubljani je katastrofa, in kako zavarovat pikeca pred temi šoki, ki še mene prestrašijo. Najhuje je takrat, ko tega praktično več ni in vsake toliko poči, včasih čisto pred blokom. In mali bo še tako majhen, ko bo najbolj pokalo user posted image Vsak dan se na to spomnim in tuhtam, kako ga zavarovati. Ah, vse pa ne more bit perfect, kajne?

Tassika, iz opisa, kaj je problem s seznamom, ti ne znam pomagati. Če bi imela čas, bi ga tudi jaz urejala, ma, dokler sem v službi, ni šans, ker samo zbežim od računalnika, ko pridem domov. Razmišljam, da bi prosila zdravnico za 4 ure zadnji mesec, ker mi je čisto mimo sedeti 8 ur, ko pa bi se ful morala gibati v zadnjih mesecih.

Tvoj buši pa je mega lep in tudi iz moje strani pohvale za kilažo user posted image Meni pa se dogaja ravno obratno, teža ekponentno narašča, ne vem, kam to gre user posted image user posted image user posted image - nekam proti Luni user posted image Slikca iz morja pa pride v kratkem ...

Vsem user posted image in berite Modrost rojevanja! Potem pa dajte kakšen komentar, da se bomo še o čem drugem kot o nosečniških tegobah pogovarjale.

ej giotti, sem te že prav pograšala. upam, da si uživala 100% na uro...sigurno si user posted image

drugače pa ja, sem iz Kopra. telovadba pa je ZD Koper (starem) vsako sredo ob 9.30. po predavanjih materinske. me prav veseli, da si vsake toliko v teh koncih, zdej ko boš pa na porodniški (še delaš če se ne motim), se pa lahko kaj zmenimo. ti si vedno polna koristnih nasvetov user posted image

glede petrad...sem se tudi jaz že spomnila na njih. zadnje leto je silvestrovanje prav na bližnjem trgu tako, da po moje bo pestro letos user posted image

barbchen
bravo za seznam user posted image

tassika
jaz tudi še nimam papirjev za rešilca, pa napotnice za porodnišnico in ne vem kaj še dobiš zraven. upam, da tako hitro jih še ne bom rabila user posted image
glede razmigovanja pa ti lahko povem, da na tej telovadbi ki jo obiskujem počnemo zelo običajne vaje, ki pa so primerne za nosečnice. npr. ležiš na boku, pa dviguješ nogo enkrat stegnjeno, drugič skrčeno, ali pa si na kolenih in izmenjaje delaš mačko, pa se skrčiš...pa z medenico poskusi migat naprej, nazaj, pa levo, desno...sej pol po občutju vidiš kolko lahko user posted image upam, da si me kaj razumela, ker ne znam glih strokovno povedat kako se dela katera vaja. jih je pa še, samo ne znam povedat user posted image

vitamini... jaz ne jemljem čisto nič. popijem ogromno vode in jem sadje...in to je to. folna mi je bila višek zdej v nosečnosti. že itak nisem na ti z raznimi tabletami in pripravki

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 412
9.9.2009 17:48:51   
mayamaya
ej, punce sem malo špijala k septemberkam, pa so že dve rodile user posted image ... tako, da dajmo me še nekaj časa 2v1, da bo vse tako kot treba user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 413
9.9.2009 17:54:38   
mayamaya
ups, k oktoberkam sem mislila

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 414
9.9.2009 18:27:29   
luan

Saj že imam papirje, zanimalo me je kaj moram še dobit, neko napotnico za rešilca a se še kaj dobi pri g.?

Giotti mene ful hrbet boli, ker se zdaj dobro pozna, da se malo grdo držim, kaj poleg mačke še lahko izvajam, ker včeraj mi je ful pasalo da sem se malo pretegnila.

Jaz sem ravno danes bila pri ginekologinji in dobila papirje.Pa mi je rekla, da se po novem ne daje več napotnice za rešilca.Da če ga potrebuješ kličeš na 112 in se potem to ureja urgentno.
Lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.9.2009 18:40:39   
nina68
Hojla souser posted image !

Po dolgem času se spet malce javljam. Najin pregled 2.9. je minil brez kakšnega posebnega zapleta, dr. Pušenjak mi je edino sčistil nožnico zaradi izcedka, drugače ni bilo nič posebnega. Do 30t sem se zredila za 4,5 kg, tako, da sem kr pridna. Dal mi je pa tudi predlog za bolniško, z osebno zdravnico pa sva se dogovorili, da delam do 16.9 po 4 ure, potem grem pa v celotno bolniško. Bo kar malce pasalo, sem že kr precej utrujena že po 4 urah službe.
Za malčka imam skoraj že v celoti pripravljeno, razen vozička, ki ga bova kupila šele ko bo nujno potrebno.
Na predavanja iz materinske šole že tudi hodim, naš ata ga je tudi že opravil.
Glede papirjev za porodniško, sem jih v celoti dobila na pregledu v Leonišču 2.9.- napotnico za rešilca, napotnico za porodnišnico in potrdilo o predvidenem roku, ki sem ga danes z vsemi obrazci (plača;koriščenje porodniške) odnesla na CSD, kjer mi je vrnila en obrazec o predvidenem roku, da ga dam
delodajalcu.
Drugače pa je naš fant izredno živahen, tako, da včasih mislim, da mi bo kar ušel. Vendar srčno upam, da letos prispeva do konca in da nas ponovno kaj ne presenti. Samega poroda se ne bojim, ker sem bila pri prejšnjih zelo hitro gotova ( v 2 in 1 uri) brez hudega napora, prag bolečine pa imam kr visok, tako, da se da preživeti, samo da bo vse ok.  

Za seznamček naslednji pregled imam 30.9., 15.9 pa sem pri Pušenjaku naročena za kontrolo rasti. Imam občutek, da naš fant spet konkretno prehiteva v rasti. V tem mesecu pa se mi bo tudi številka obrnila iz 40 na 41.

Aja, dons sem pa malce boga. Mi je zobar izruval modrostni zob, ki mi ga ni
mogel popraviti, pa me malce boli. Pa bo že minilo.

Lepo božajte svoje bušije.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 416
9.9.2009 19:29:17   
barbchen
pi82ka, ti si spraševala za omega 3, jaz jih jemljem zdaj slab mesec od Natural Wealth Omega 3 Natal, jemljem tudi Centramed mami in Magnezijevo šumečko 1x dnevno.

tassika
, ti si zadnjič spraševala glede previjalnih torb. Midva imava voziček Chicco 4me in sem šla gledat v njihovo trgovino za torbo in pride 20€, kar se mi ne zdi pretirano. Sem bila pa včeraj v Eleclerc in jih imajo po 17€, v DM-u pride pa 25€ in ima notri že nekaj materiala za mičkene (robčki, vatke,...).

Carpe Diem!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
9.9.2009 20:32:28   
tassika
Jaz sem jo danes kupila od dm-a in mi je ful lepa, pa videti je tudi dovolj prostorna in praktična, tudi za kaj drugega če se premislim, ker moj buzz ima spodaj neko torbo sam se mi zdi majhna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
9.9.2009 20:42:16   
eva1
Čer!

Jaz sem danes končno dobila odločbo od komisije-HB so mi podaljšali do porodniške, tako da vsaj s tem nimam več težav!
Jaz za bebija še nimam nč pripravljeno...bom začela pripravljati v začetku novembra, itak so mi rok prestavili na 2.12 tako da imam še dovolj časa!

Počutje pri meni...hm...tako, tako-vsaka nosečnost je težje za moje pojme!ampak sej bo!

se javim še kej pozneje...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 419
9.9.2009 21:06:09   
barbchen
eva1, super za podaljšanje bolniške user posted image user posted image user posted image

tassika, sej tudi jaz se kar nagibam k tej v DM-u, bom mogla še mal razmislit kaj pa kako

Prijeten večer vsem in mirno ter naspano nočko vam privoščimuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.9.2009 8:53:37   
tassika
Jutro punce.

Barbchen, če želiš ti jo poslikam, da vidiš kako izgleda. Ma ne vem meni se zdi praktična in dovolj velika, res da je od quinnya malo bolj velika, sam pol ko jo pa imaš na vozičku se bom pa ob njo spotikala, ker bom preveč stvari notri zbasala. Ta ima predalček za pleničke, predalček za robčke in enega za kremico, velikega sredinskega za oblekce, potem sta na zadnji notranji in zunanji strani eš dva taka z zadrgo, za kakšno malenkost in pa pri straneh dva za flaško, je pa res da ni to tako fensi kot pri aventovih, ko je ta žepek za flaško baje še termo, da se ne shladi, vsaj prebrala sem tako.

Jaz sem pa danes ponoči spet bolj tako spala, sem šla spat malo čez 10 in sem že mogla vstat za na wc in sem mislila koliko j eže ura, ja vraga 23,30, potem sem mogla še enkrat ponoči, sploh nisem gledala, nakar me je še moj zbdil, ker se mu je nekaj sanjalo in je skakal po postelji, no od 5 do 8,30 sem pa kar lepo odremalauser posted image

Zdaj pa pojem zajtrk in grem počasi na pošto oddat papirje za porodniško. Sem se zmenila, da jih pošljem v službo in mi ni treba tja hodit, pa saj kakšnega bi še šla pogledat, vseh pa res neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
10.9.2009 9:10:45   
barbchen
Dobro jutro rožiceuser posted image ,

pr ns je tak lep sonček, pa še fino muziko poslušam (Mozarta) in kar žarim user posted image .

tassika, sem bila glih v torek v DM-ju in sem jo obrnila okrog celo, tako da vseeno hvala za tvojo prijaznost, da bi jo poslikala. Se mi res zdi fina, je pa originalna za na Chiccotov voziček še malo manjša in verjetno zato tudi še malo bolj praktična...bom šla še enkrat čekirat, pol se bom pa odločila.

sem pa v torek v Leclercu videla tako fino leseno previjalno na kolesih z dvema policama, idealno za v kopalnico  in stane 70€. Jaz razmišljam, da bi imela eno v kopalnici (ker imava pralni stroj posebej v pralnici in tam ni najboljši prostor še za mičkenega) in tisto večjo s predali v spalnici - ker bo tam malce nižja temperatura, ki vsaj na začetku ne bo ustrezna za mičkenega, sem se odločila za dodaten previjalni prostor v kopalnici, kjer bom lahko mičkenega previjala po kopanju na toplem, ga bom lahko odložila, ko se bom sama umivala...no in jaz lepo mojemu naročim, da naj gre danes po previjalno v Leclerc, ta večjo pa da bom preko neta naročila in on čist ven padeuser posted image , zakaj da rabiva dve previjalni površini in da imava lahko samo tole manjšo. In jaz njemu, da kam bova dala pa vse cunjice od user posted image in on, da sej imava dosti omar, ki so btw. že vse polneuser posted image ...kako boste imele ostale glede previjalnih? boste imele dodatno podlago za previjanje v kopalnici, ali boste imele samo predalnik in boste tam počele vse? Vem, da je veliko odvisno od prostora, ki vam je na voljo, ampak me vseeno zanima. No pa sem se mal spucala, zanimiv način razmišljanja imajo moški, njim je vse tok easy in nepotrebno.

Lep dan s soncem obsijan!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.9.2009 9:29:18   
tassika
Jaz bom imela previjalno v otroški sobici in mislim da bo tam dovolj toplo za v kopalnico bom pa takrat ko bo treba podlago prenesla na pralni stroj, sploh ko bo prišla patronažna, da se ne bo repenčila da je prehladno, čeprav imava v stanovanju celo zimo 25 ker ne morem shladit.

Tvojemu pa povej, da je omar vedno premalo, midva sva ravno včeraj naročila novouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.9.2009 9:33:30   
ninka80
jutro,

danes  je mali spal do pol osmihuser posted image . Je šel včeraj šele okrog osmih spat, ker je roditeljski trajal 2 uri, do 7h user posted image .

eva1
, super, da so ti podaljšali.

barbchen, midva imama ta veliko previjalno, s predali v spalnici in tam ga previjava ves čas, razen ko ga kopava. V kopalnici imava pa tisto previjalno za na pralni stroj. Tako, da ga tam previjava ob kopanju. Tako delava že od začetka, ker morš kopalnico le bolj ogret za kopanje, spalnica pa naj bi bila hladnejša za spanje.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162798

takošno imava na pralnem stroju

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.9.2009 10:50:24   
lelyka
jutro..
evo bila dolga noč..ene trikrat sem bila na wcju..ampak sem se na to že tako navadila,
da to jaz kr z zaprtimi očmi naredim..
drugače sem pa bolj slabo spala,ker so me učiraj v ritko špiknili,ker sem morala še po eno inekcijo za pljučka v porodnišnico..pa sem potem učiraj bila res zelo slaba..moj ni vedel ali bi bil doma ali šel v nočno..ampak
potem je vseeno šel..pa me vsake pol urce klical kako sem..no hočem povedat,da me je tako ritka bolela po teh dveh inekcijah,da nisem niti spati mogla..no danes je pa že mal bolše..hvala bogu..

drugače mam pa eno uprašanje,jaz in naročanje preko spleta je itak misija nemogoče,ker
se na to zelo nič ne spoznam...
me pa nekaj zanima..učiraj sem hotela nekaj naročiti preko baby centra..pa sem se hotela prijavit..
ker sem učlanjena v klub bi morala neki ID napisat..a katera kaj ve kaj oni to hočejo od mene,ker sem ta ID iskala,pa ga nisem nikjer našla..a pride kje na kartici napisan od kluba ali kje??..
no ja smešno uprašanje..ampak jaz sem za te reči res katastrofa:)aja pa v kakšnem času ste dobile po pošti?pa ste vedno dobile v pravi barvi,kot ste naročile?

barbchen..o ti kar verjamem,da so ti moški bolj easy..jaz mam tud eno previjalno s predalniki v sobi..pa sem rekla mojemu,da morava še eno kupit za v kopalnico ali vsaj ono podlago,da jo bom že kam dala..potem pa on,da kaj bomo kupovali,da saj jo mamo v sobi..pa da imamo tudi dovolj omar..ampak verjem,da mam omare čist nabasane..in bi kakšna še prav prišla..no ampak sedaj k sem noseča sem mal v prednosti tako,da ko ga tako žalostno pogledam še posebej sedaj ko sem zmiraj v večji nosečnosti,da potem popusti..
bom pa verjetno samo podlago kupila,pa dala na pralni stroj,ker tam bo itak toplo in malčku mora pasati ne pa ga zebsti..

drugače pa tiste,ki živite v hiši pa imate do sob stopnišče..a ko bo malček podnevi spal ga boste imele kr v sobah pa hodile k njemu..ali ga mislite imeti kje v bližini..jaz razmišljam,da bi ga podnevi kr v dnevnem prostoru imela v košari...v sobi pa bi postelco imela za ponoči..ampak se moram s svojim še zmenit..k ni ravno veliko prostora za čarati:)..

no danes sem se pa kr razpisala..no ampak vsake toliko časa mi je dovoljeno:)

LP

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......