Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kot že naslov pove, me zanima, kako same pripravite špinačo? Ponavadi skuha mami,danes pa bom kosilo kuhala jaz in se mi je "zaluštalo" špinače, vendar ne v listih :)
Kot že naslov pove, me zanima, kako same pripravite špinačo? Ponavadi skuha mami,danes pa bom kosilo kuhala jaz in se mi je "zaluštalo" špinače, vendar ne v listih :)
Hvala lepa že vnaprej
Sicer je tole že mim, ko si rabla. Sama špinačo pripravim isto kot solato, jo vržem za 5 min v vroč krop. Potem jo dam na puter, dodam 1/2 jušne kocke in mal tenstam (5-10 min), zalivam z mlekom. Čez ene 15 min dam česen, peteršilj, mal popra, 10 min tenstam, dodam mal moke, zalijem z mal mleka, da se zgosti, odstavim in dodam kislo smetano.
midva sva ravnokar pojedla špinačo s pirejem in hrenovkami... njam
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
jaz pa blitvo skuham in jo ocedim.v ponvi stopim maslo ,dodam malo drobtin in zmiksano blitvo.nato zalijem z mlekom in posolim .tako kuham še par minut in je gotovo.tako pripravjeno je meni najboljša in otrokom.
Razpustiš maslo, dodaš strt česen da zadiši, malo pomokaš, ko se moka lepo razpusti mal zaliješ z vodo (še bol z vodo v kateri se je kuhala špinača), dodaš špinačo in jo zmiksaš s paličnim in mal pokuhaš, soliš, mal muškatnega oreščka, na koncu pa umešaš še kakšno žlico kisle smetane. Njami!!!
Kot že naslov pove, me zanima, kako same pripravite špinačo? Ponavadi skuha mami,danes pa bom kosilo kuhala jaz in se mi je "zaluštalo" špinače, vendar ne v listih :)
Hvala lepa že vnaprej
Sicer je tole že mim, ko si rabla. Sama špinačo pripravim isto kot solato, jo vržem za 5 min v vroč krop. Potem jo dam na puter, dodam 1/2 jušne kocke in mal tenstam (5-10 min), zalivam z mlekom. Čez ene 15 min dam česen, peteršilj, mal popra, 10 min tenstam, dodam mal moke, zalijem z mal mleka, da se zgosti, odstavim in dodam kislo smetano.
Madona kolk časa za eno ubogo špinačko, pol ure .
Špinača je neki, kar je en, dva, tri kuhano. Vsaj zame . Torej največ 5-8 minut, če je stara. Če pa je mlada špinača, jo dam v krop in takoj ven, torej par sekund. Ali pa kar svežo v ponev z maslom in tudi tako rabi kako minutko, pa še kako minutko z začimbami in dodatki.
Sicer pa najraje kupujem svežo mlado špinačo, porabimo pa jo za solate, k testeninam, k rižoti ali kot omako.
Evo recept za fino špinačo: v kozico naliješ mleko in daš mehko moko - premešaš in dodaš zmiksano špinačo. Pustiš da vse skupaj zavreje,popraš in dodaš sveže stisnjen in s soljo zmečkan česen - pustiš da malo prevreje. Na koncu dodaš kislo smetano in seveda obvezen zraven je pire krompir. Za prste obliznit. Nekateri imajo radi zraven na oko pečeno jajčko ali pa hrenovko. Dober teeeek
Kot že naslov pove, me zanima, kako same pripravite špinačo? Ponavadi skuha mami,danes pa bom kosilo kuhala jaz in se mi je "zaluštalo" špinače, vendar ne v listih :)
Hvala lepa že vnaprej
Sicer je tole že mim, ko si rabla. Sama špinačo pripravim isto kot solato, jo vržem za 5 min v vroč krop. Potem jo dam na puter, dodam 1/2 jušne kocke in mal tenstam (5-10 min), zalivam z mlekom. Čez ene 15 min dam česen, peteršilj, mal popra, 10 min tenstam, dodam mal moke, zalijem z mal mleka, da se zgosti, odstavim in dodam kislo smetano.
Madona kolk časa za eno ubogo špinačko, pol ure .
Špinača je neki, kar je en, dva, tri kuhano. Vsaj zame . Torej največ 5-8 minut, če je stara. Če pa je mlada špinača, jo dam v krop in takoj ven, torej par sekund. Ali pa kar svežo v ponev z maslom in tudi tako rabi kako minutko, pa še kako minutko z začimbami in dodatki.
Sicer pa najraje kupujem svežo mlado špinačo, porabimo pa jo za solate, k testeninam, k rižoti ali kot omako.