|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica - 2. del
17.9.2009 18:11:49   
nogavicka80
Pozdravljene!

Ker se kmalu preselim v vaše konce, sem se odločila, da se vam pridružim na tem forumu. Najbolj me seveda zanima vse za naše dete, še najbolj, kam hodite k zdravniku. Katerega pediatra priporočate? Najbolj pri roki bi mi bila Ribnica, ampak če niste zadovoljne, sem se pripravljena magari v Lj vozit.

(odgovor članu činka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
17.9.2009 18:36:22   
dulcinea
Pozdravljena nogavicka80. Kaj te bo prineslo v naš konc?

Jaz še nisem mama, vem pa da je dr. Maroltova že malo naveličana svoje službe, ker komaj čaka, da gre v penzijo. Naj bi pa namesto nje prišel dr. Đorđevski (moj sošolec user posted image ) in ga punce kar pohvalijo. Ti bodo pa ostale povedale iz prve roke, kako pa kaj.

Činka pojma nimam glede vadbe.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 77
18.9.2009 9:53:42   
sayuri
Ojej, kje sem nas našla user posted image user posted image user posted image  Čist nekje an koncu druge strani user posted image

nogavička helou user posted image  Pozdravljena tukaj med čvekami in tudi dobrodošla v našem koncu user posted image  Glede pediatra v Ribnici nimaš izbire. Za predšolske je dr. Maroltova, katera naj bi šla kmalu v penzijo. Tko, kot je rekla Dulcinea, naj bi namesto nje prišel mlad pediater, ki sedaj dela na pediatrični kliniki v LJ. Potem je še dr. Lušinova, ki je za šolske otroke. No, nekateri tud predšolske vozijo k njej. Jaz z otročki hodim kar k dr. Maroltovi. Enkrat sva bili malce na bojni nogi, ampak njej je treba kar nazaj povedat, pa je user posted image

Mene najbolj moti v našem ZDju, da ni na razpolago pediater cel dan. to me res moti. PA še po dopustih je MAroltova kar naprej al pa na bolniški, Lušinova ima kake sistematske preglede in pol te pošljemo k enemu splošnemu dohtarju, ki te gleda, kot bi iz Marsa prišel. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 78
18.9.2009 12:08:29   
smrka
djordjevski je bil moj sosolc 8 letuser posted image A je dobil on zdaj drugega otrocka? Dobrodosla nogavicka med Ribncanke! Dej se mal predstavi, da vemo kje kaj kdo zakaj user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 79
18.9.2009 12:11:42   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

djordjevski je bil moj sosolc 8 letuser posted image

Ja, moj pa naslednje štir no, kaj se zdaj važš... user posted image

A je dobil on zdaj drugega otrocka? 

A res al kaj? Kako pa ti to veš. A je že na Švedsko prišlo?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
18.9.2009 12:38:34   
smrka
Ko sem bla v ribnici sem ga vidla kako poriva vozekuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.9.2009 13:32:22   
dulcinea

pol ni dobil zdaj, če je že polet porival voziček.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
18.9.2009 15:05:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

pol ni dobil zdaj, če je že polet porival voziček.

PA lih enkrat polet je dobil sinčka, ja user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 83
18.9.2009 18:07:56   
činka
ma sinčka ja... od aprilauser posted image

ej a res nič ne dogaja v šcr? pa novo šolsko leto je... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 84
18.9.2009 23:30:49   
nogavicka80
Hvala za odgovore in dobrodošlico.

Hmmm.... vedno bolj se veselim teh krajev user posted image ...sem že naletela na eno **** v knjižnici, zdaj izvem, da so super v ZD, pa ena pasjeglavka nam je za hrbtom naredila štrene....hmmm :))...

Drugače pa sem uletela k vam med medvede, da bi imela mir pred krvosesi iz ostale SLO user posted image . Joke. Z mojim, katerega tu poganjajo korenine, sva se odločila, da se umakneva od obeh sorodstev in zaživiva po svoje - čeprav tako ne znava nič prav naredit sama in se bo svet porušil, ker ne bova poslušala ostalih user posted image . Tako da zdaj še urejava gnezdece, potem pa zaživimo in zadihamo tu.

Činka športanje se zagotovo dogaja!!! Ker moja kolegica vodi aerobiko in mislim, da ravno v ŠRC. Jo pa lahko ob priliki vprašam.

(odgovor članu činka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
19.9.2009 11:22:36   
smrka
oj cinka! Sej ce bi rada migala, se lahko odsprehodis proti Ugarju, kar precej zanimiva pot te vodi tam.. lepa narava....pa se kaj bi se naslouser posted image user posted image . Skratka za hodit mas ful, sam soperge na noge in .. gremo!

Nogavicka, ful dobro da sta se odlocla za Ribnco in stran od krvopivcev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
19.9.2009 12:03:40   
Nasy
Pozdravljena in dobrodošla nogavička! Upam, da se boš privadila na ta konec, s kje pa prihajata? Midva sva en podoben par, ki se je umaknil od vseh, čeprav nimava pojma o nobeni stvari, jaz itak, da ne znam kuhat,..itd. sva do danes kr preživelauser posted image  

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
19.9.2009 12:07:57   
Nasy
Glede pediatra..mi smo imeli možnost izbire ali Maroltova ali Lušinova, sploh nisva razmišljala in takoj izbrala Lušinovo. Maroltovi je vse normalno, njej se ne zdi vredno dat na nobeno preiskavo, medtem ko te Lušinova kr sama vpraša, če bi šli. No, take imamo mi izkušnje. Je pa za cepljenja glavna Maroiltova tako, da takrat jo gvišno srečaš. Sestre so pa povsod OK, vsaj to.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 88
19.9.2009 14:41:24   
činka
oj cinka! Sej ce bi rada migala, se lahko odsprehodis proti Ugarju, kar precej zanimiva pot te vodi tam.. lepa narava....pa se kaj bi se naslouser posted image user posted image . Skratka za hodit mas ful, sam soperge na noge in .. gremo!

ja zdaj si me pa pičla user posted image    ne, ne gre se tolk za migat... gre se za imeti čas samo zase. Obvezo, ob tej uri vsak ta in ta dan v tednu. Zanjo vsi družinski člani vedo in se ji ne da izogniti. Če je sprehod... vedno je tisoč izgovorov, zakaj ravno danes ne in zakaj ne bi šla raje jutri.user posted image
ampak kakšna aerobika, miganje in zdraven še mal družbe, sploh ne bi škodlo, ne postavi ne glaviuser posted image .

No, pa lepo soboto - pa marš  na ugar, zdej je še fajn z rolerji tam, pol ko bodo enkrat posipali, bo konc muzike. user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
19.9.2009 22:33:42   
nogavicka80
Torej, rekreacija v Ribnici - VSAKO SREDO IN PETEK OB 20IH;8 obiskov 40 evrov; ŠCR; društvo Superga se mi zdi...Aja, mislim, da gre za aerobiko.

(odgovor članu činka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
20.9.2009 15:07:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80

Torej, rekreacija v Ribnici - VSAKO SREDO IN PETEK OB 20IH;8 obiskov 40 evrov; ŠCR; društvo Superga se mi zdi...Aja, mislim, da gre za aerobiko.

JA, aerobika pri Juliji. SMo hodile lani. Letos je zlo drago tole, tko da...mene ne gane user posted image . Teh 8 obiskov MORAŠ pokurit v enem mesecu oz. zdaj po ta novem v 6 tednih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 91
20.9.2009 18:13:38   
Nasy
MENE tud ne..ups, črke, mAM Mašo v naročjuuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 92
21.9.2009 14:09:29   
dulcinea
Jaz sem hodila na aerobiko, ko je še imela bivša učiteljica telovadbe, Eva P. Smo ble vseh starosti, pa se je delalo normalno. Ker tle tale draginja, ki je zdaj, so baje že vse strenirane, in pol te grdi gledajo, če jih motš. Kar se seveda, ker si začetnik.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
21.9.2009 14:25:29   
smrka
Cinka, cigava si pa ti, mas tud kej otrockov, da ti kravzljajo zivcke?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 94
21.9.2009 23:13:10   
bambita
Imam pet mesecev starega fantka, ki bo marca 2010 potreboval varstvo. V vrtec ga še ne bi dajala do kakega tretjega leta, zato me zanima, če katera ve za kakšno prijazno varuško, ki nima že preveč otročkov. Varuška je lahko iz Ribnice ali Kočevja (z okolico).
Za vse informacije se najlepše zahvaljujem.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
23.9.2009 13:10:28   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: bambita

Imam pet mesecev starega fantka, ki bo marca 2010 potreboval varstvo. V vrtec ga še ne bi dajala do kakega tretjega leta, zato me zanima, če katera ve za kakšno prijazno varuško, ki nima že preveč otročkov. Varuška je lahko iz Ribnice ali Kočevja (z okolico).
Za vse informacije se najlepše zahvaljujem.

Ne živim več v Ribnici, tko da ti na žalost ne znam povedat. Ti bo pa zagotovo katera druga.

Babnce, kje pa ste? Nč se ne oglasite več? A bom sama ostala tle gor?

(odgovor članu bambita)
Neposredna povezava do sporočila: 96
23.9.2009 16:11:42   
Nasy
Za varuško ne vem, se moraš kar sama osebno prepričat, kako in kaj, če ti kdo pove, ker take informacije se ne širijo glih tako javno. Zakaj pa ne v vrtec?

Dulči, kaj zdej, nekej štrajkaš tleuser posted image je zapihalo al kejuser posted image Kje so pa ostale ribnčanke? Ah ja, sej na zimo bo več cajta za RR, pa bo še kašna pršla goruser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 97
23.9.2009 20:22:00   
dulcinea
Nč ne štrajkam. Drugih ni. No, saj se vidi, da so vse počasi odpeketale v službo.

Me pa čudi, da se Klavdi ne javi več. Pa Sayuri? A je šla delat al kaj? A nima ona malo dlje porodniško?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 98
24.9.2009 6:47:49   
sayuri
Dulči, sayuri še ni šla delat. user posted image ¸Še slabih 14 dni sem doma, potem pa res grem.  Porodniške mi niso podaljšali, tako da boste vedele. SAj niti nisem pričakovala, ampak vseeno. Bom imela raje zaprta usta, ker malo pa sem bila jezna. V tem trenutku mi je najpomembnej, da sta L&Z zdrava user posted image user posted image user posted image

V vrtec smo se uspešno uvedli. L&Z gresta zjutraj brez joka v igralnico, baje sta zlo pridna, kar živahna (Lovro)user posted image , se dobro vključujeta, sodelujeta.... Super. Sem zadovoljna user posted image

ČAsa sedaj tudi meni primanjkuje. MAlce več si ga vzamem zase in za moje aktivnosti. Pripravljam se malce na šolo in dnevi prav spolzijo mimo. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 99
24.9.2009 9:04:55   
dulcinea
Ojej, Sayuri, to pa ni pravično, da tebi niso podaljšali, no. Ampak maš pa zdaj razlog, da greš malo v šoping pa si kupiš kako novo cunjico za na šiht. Pa itak verjamem, da že pogrešaš male navihance v šoli.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?