|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ribnica, Kočevje in okolica - 2. del
24.8.2009 14:41:28   
sayuri
Dobrodošle na drugem delu. user posted image user posted image user posted image  Naj se čvek sedaj nadaljuje user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica - 2. del
24.8.2009 14:43:05   
dulcinea
Super user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2009 14:45:13   
seny
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa tukaj povem veselo novicouser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2009 14:47:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa tukaj povem veselo novicouser posted image

seny, čaki malo...ne nas tkole puščat v nevednosti user posted image   A nam imaš kaj za povedat?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2009 14:49:15   
klepetkaa

noseča mogoče?user posted image SAmo ugibam

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2009 14:52:54   
seny
sayuri user posted image  naj bo še skrivnost...

Danes sem mislila , da bova šla z mojim na kavo ...in to v Gol....(no saj sem Klavdi srečala)pa ni zneslo , sva bila zmenjena , da me že tam počaka ......pol pa pridem , njega pa nikjer ,pol mi pa reče naj počakam , da kmal pride ...ja pa ja , tamala mi je pa v avtu spalauser posted image No saj pol sem si pa kavico doma skuhala user posted image Saj en dan ko pridem pa z morja bi se pa lahko malo dobile , al kako?

Takole na hitrco , sem spet v pomanjkanju časa , Tija se je zbudila in jo moram nafotratuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2009 14:53:23   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2009 15:08:27   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image

Kaj zdaj? Ja al ne? A morm čestitat? user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2009 15:08:49   
Anonimen
U babnce sem na hitro pred šihtom še sem gor prletela.

seny kaj ???? user posted image user posted image user posted image JUHU JUHU HU... Čestitke user posted image user posted image user posted image

Evo moje kosilo je kuhano, ma sem jest en ekspres danes user posted image . Zdej pa na šiht user posted image Še nekaj dni...

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2009 15:28:30   
Muklla
SENY, a res?

Babe, men se jutri po 14 mesecih začne služba user posted image . Že celi dan razmišljam kaj me čaka? Bom jutri kaj napisala, če mi bo znesl user posted image user posted image user posted image .

Ja, fino, da imamo že drugi del. Samo je pa res nekaj zatišja tle. Jah, nimaš kaj, služba se začenja in to potegne za sabo veliko prčkarij, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2009 20:41:02   
seny
Ne mi prehtro čestitat , dokler vam ne povem za kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2009 21:08:13   
sayuri
Da še vam pokažem, kako Zara hodi. V petek je začela malce racat in se spuščat. Danes je pa dobila napad hoje user posted image .
Cel dan je hodila user posted image

user posted image
http://www.shrani.si/?3u/Da/3C7151GP/mvi8129.mov

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2009 21:17:21   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Da še vam pokažem, kako Zara hodi. V petek je začela malce racat in se spuščat. Danes je pa dobila napad hoje user posted image .
Cel dan je hodila user posted image

user posted image
http://www.shrani.si/?3u/Da/3C7151GP/mvi8129.mov

Jžš, prsrčnu zlatu....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2009 21:46:39   
smrka
jzsss, kako prisrcnu hodi in ceblja user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2009 9:02:24   
sayuri
Dobro jutro.

Menčy in Muklla sta sedaj že v šoli. Ji nisem nič fouš. Ampak bosta tole dobro speljali. zagotovo! user posted image

JAz pijem kavico, L&Z sem dala spat, ker sta se tko sitna zbudila user posted image . Sta mi stopila na živce že ob 8h zjutraj user posted image  Ko se zbudita, šibamo ven.

Lepo se imejte, pa se še kaj oglasim user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2009 20:24:51   
Anonimen
Oj!
Samo na hitro!
user posted image  Zara, srčica!
user posted image  Seny! user posted image

Sem v pomanjkanju časa in energije. Sem kar malo obležala od tega mojega slabega počutja. Ampak bo mimo, enkrat že!

Muklla, Menčy- sem mislila na vaju!

Nočko!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2009 21:16:50   
Muklla
Ekola, pa je prvi dan za mano. Bilo je full fajn. Super je bilo videt sodelovce po 14 mesecih. No, saj sem bila vmes mal na obisku, pa vseen.
Sem imela pa drgač naporen dan, ker je miss danes tako tečna, da je kaj. Napšem kaj več jutri, ker komaj gledam.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2009 10:51:11   
sayuri
Dobro jutro user posted image . En lep dan bo danes. Bili smo na jutranjem sprehodu, ribice smo šli kupit za kosilo, pogledat vse pse tle naokrog in kure pri eni bajti user posted image . Sedaj pa spita. user posted image Včeraj smo imeli sestanek v vrtcu. Vtisi zaenkrat dobri, z vzgojiteljico sem zadovoljna, bomo pa videli, kako bo drug teden. Pa v skupini so skor sami taki starši, ki se poznamo. user posted image  Bom pa imela zoprno za razvažanje, saj bosta L&Z čiiiiiisstttooo na drugem koncu vrtca, kot Filip. Ampak bo že. user posted image

No, pa da vam povem, kaj je včeraj Zara naredila. user posted image  Popoldne sta zaspala vsak v svoji posteljici. Ob petih, ko sem šla na sestanek, sta še vedno spala in ju je pazil mož. Zvečer mi je povedal, da je slišal v spalnici neko čebljanje. Je šel tja in zagleda Zaro pri Lovrovi posteljici user posted image  Bil je prepričan, da sem jo dala na najino posteljo spat in je zlezla dol ter šla k Lovru. Ampak NEEEE, jaz sem jo dala v njeno posteljico, posteljico sem pomaknila k najini postelji, ker mi drugače vse cunje iz previjalne mize ven zmeče (lumpa!). Torej je ta čebela splezala ven iz posteljice na najino posteljo in potem še na tla user posted image user posted image  Jao Bože mili!!!! Njena posteljica je resda starejša in ima res nižje stranice, kot Lovrova. Uf, me je kar streslo, ko mi je moj to razlagal.

Muklla danes bo šlo že bolj tekoče v službi. user posted image
Menčy je pa najbrž zlo utrujena in ne more do račkota user posted image . malce se hecam. Saj bom kamlu na vašem mestu, punce. user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.8.2009 13:01:36   
dulcinea
Hehe, Sayuri, mi smo tud ribe jedli danes.

Joj, Zara je pa res lumpa. Ja, saj zdaj ko zna hodit, bo še kaj všpičla mamici. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.8.2009 13:22:57   
srki
No, pa imamo 2. del.

Jaz tudi upam, da bom res imela več časa sedaj v službi za računalnikuser posted image , pa saj ne zato, da ne bi nič delala, ampak ga imam 8 ur pred nosom, pa lahko usput še mal gor skočim. Pa zjutraj sem pridna pa itak 45 min pred delovnim časom pridem, tako da lahko še mal na netu visim.

Sayuri, Nik praznuje v nedeljo. Sem naročila torto pri Ani iz Brež, jo že pet let tam naročam. Ima zares dobre.

Drugče pa ga res samo lovim, hodi sicer še ne, pleza pa kjer češ, tudi po stopnicah. Ko bi se potem vsaj utrudil pa spal, ma kaki, ne spimo dobro podnevi, niti ponoči, zjutraj smo hitro auf, tako da....sploh nimam energije. Ob 9 ih zjutraj že zaspi. Jaz ne vem, kako bom v službi funkcioniralauser posted image . No, bo že, upam da bo potem, ko bo v vrtcu, bolje spal ponoči, vsaj pri Aljažu je bilo tako.

Drugače pa sem jaz oz Nik ravno ta teden, v torek, delala zdravniško za vrtec. Kot nalašč, se ravno tisti dan zjutraj ni pokakal, drugače ima prav urouser posted image , takrat pa ne. Pa tudi s tistimi vrečkami sem imela probleme, dve sem uničila, tako da mi je potem tretjo sestra v ZD namestila in je pol ratalouser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.8.2009 13:25:52   
srki
Tole plazenje, kot ti opisuješ, Sayuri, je res nevarno. Jaz ga včeraj dam na kavč, nekaj položim na mizo, je že Aljaž zacvilil, ko je videl, da Nik strmoglavlja dol. Saj ni visoko, samo veeno, je pravi plezalec. Glede na njegove kile, je kar spretenuser posted image . Aljaž ni bil toliko, pravzaprav sploh ni plezal, preden je shodil.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.8.2009 15:44:04   
Nasy
Pozdravljene punce!
Mi smo nazaj, lepo je bilo a kaj, ko tako hitro mineuser posted image Maša je uživala, mi pa tudi, le gugalnice je pogrešala, saj jih nikjer ni bilo. Bilo je par dni pasje vroče, smo bili najprej v app brez klime in še dobro, da smo en ventilatorček nesli s sabo, drugače bi se spekli.
No, sej zdej je pa tle spet pasje vroče, sem pa mislila, da bo treba pospravit poletne cunje, ko pridemo nazaj v Ribnicouser posted image

Se tipkamo, ko mi Maša da kaj dihat!

Klepetka, imaš ZS

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.8.2009 22:32:34   
klepetkaa
Nasy, dobrodošli nazaj. Imaš ZS nazaj, no naj bi ga imelauser posted image , ker mi nekaj tile zs-ji nagajajo. Če ga nisi dobila mi sporoči, da ti ga ponovno pošljem

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.8.2009 23:03:24   
Nasy
Ja, klepetka, je prišlo 8 sporočil, ma le eno se je dalo prebrat. Sej mislim, da je to ta glavno. No, super, sem kr potolažena, da je tako, kot je, čeprav še kr ne vem, kaj bo v vrtcu, je naša miš tako navezana name, da kr res ni. Včasih se tudi s tal noče pobrat, če ji jaz ne dam rokice, pa smo lahko vsi okoli nje. Lumpica se kr nazaj dol usede, če jo kdo drug pobere. user posted image
Seny, zakaj že čestitamo?
Jaz sem pa danes pozabila, da so Dupljaki v gradu, bi našo bebo peljala malo pogledat, da bi malo zaplesalauser posted image smo pa v dnevni plesali na govejo muziko, je bilo isto dobro, samo, da špilauser posted image

Nočko vsem skupaj!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.8.2009 9:27:42   
smrka
Kje pa ste vse?  Nekaj ste se polenile pisat.. kaj zdaj to!!!user posted image Jest pocas kuham segedin, ceprov bi morala met goveje meso, pravjo da je bule, sam bomo probal s svinjino... komaj cakam .. Pol gremo pa mal vn.. se kaze sonce.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?