Nasy
|
Se še jaz malo javim, da ne boš imela monologe, srki Mi smo imeli vmes malo računalnik na servisu, zvečer se mi ponavadi ne ljubi več pisat, prej pa redko utegnem. Z nekaterimi se vidimo v vrtcu ali pred njim. Sayuri, kako gre uvajanje? Ne slišim več toliko joka O, nekaj ti moram povedat! Zadnjič, ko sva šli z Mašo iz vrtca, srečava Filipa, mi priteče nasproti, me objame, sem ga pobožala, presenečeno rekla, o, kako si, Filip Je rekel, dobro in šel Pri nas je OK, zjutraj je huda kriza, ne vem, za katero bolj. Dobesedno iz rok mi jo mora vzgojiteljica iztrgat, jaz pa grem ma saj vem, da se bo navadila, ma je vseeno hudo..saj potem je super, pozabi in se zaigra pa pleše, poje, riše itd. Pa vse poje sem pa že rekla, kako bo shujšala, ker ne bo jedla Ma zdaj hoče vse sama, tudi doma. Ji morava eno manjšo žlico kupit Ne morem verjeti, kako se spreminja in raste ta bejba, pred očmi. A ostale opazite kako spremembo pri otrocih? Lana že vem, da zdaj napeto knjigice bere Pikica, kako pri vas? Srki? No, punce, le napišite kaj, klepetka, ti tudi, iz principa, da gofli zapreš mal usta