|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica - 2. del
10.9.2009 6:45:17   
srki
Pikica, večinoma se vozim z mojim, zato mi ni treba parkinga iskat, odloži me skoraj pred službo, on potem šiba v Moste, tam imajo svoje parkirišče. Če se pa slučajno zgodi, da ima dopust ali kaj takega, potem parkiram pred DIC-em. Včasih smo lahko parkirali tudi pred službo, pa so s tem parkingom take zdrahe, da je joj. Včasih je bila rampa, pa smo parkirali samo zaposleni v stavbi, ko pa smo dobili obvestilo, da je parking od mestne občine (stavba pa ne), je cela zmeda. Parkiranje počez in pokriž, pa še postavitev boksov je tako blesava, da če se s kom ne zmeniš in ga ne poznaš, se ne splača parkirat, ker lahko čakaš po cel dan, da te nekdo odparkira. Vsake toliko pa pridejo tudi redarji delit listke. Mater, sem se razpisala. A ti se tudi v LJ voziš?

No, ko ste že čevape omenile, jaz jih nisem jedla, smo pa prišli s tiste strani, pa jih je Aljaž že na daleč zavohaluser posted image . Drugače pa mene ta gužva ubija, ne maram tega, da se komaj premikaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.9.2009 9:18:14   
srki
Punce, kaj bom ostala zdaj samauser posted image ?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.9.2009 22:32:54   
Nasy
Se še jaz malo javim, da ne boš imela monologe, srkiuser posted image
Mi smo imeli vmes malo računalnik na servisu, zvečer se mi ponavadi ne ljubi več pisat, prej pa redko utegnem. Z nekaterimi se vidimo v vrtcu ali pred njim.
 Sayuri, kako gre uvajanje? Ne slišim več toliko jokauser posted image O, nekaj ti moram povedat! Zadnjič, ko sva šli z Mašo iz vrtca, srečava Filipa, mi priteče nasproti, me objame, sem ga pobožala, presenečeno rekla, o, kako si, Filipuser posted image Je rekel, dobro in šeluser posted image
Pri nas je OK, zjutraj je huda kriza, ne vem, za katero bolj. Dobesedno iz rok mi jo mora vzgojiteljica iztrgat, jaz pa gremuser posted image ma saj vem, da se bo navadila, ma je vseeno hudo..saj potem je super, pozabi in se zaigra pa pleše, poje, riše itd. Pa vse pojeuser posted image sem pa že rekla, kako bo shujšala, ker ne bo jedlauser posted image Ma zdaj hoče vse sama, tudi doma. Ji morava eno manjšo žlico kupituser posted image Ne morem verjeti, kako se spreminja in raste ta bejba, pred očmi.
A ostale opazite kako spremembo pri otrocih? Lana že vem, da zdaj napeto knjigice bereuser posted image user posted image Pikica, kako pri vas? Srki?
No, punce, le napišite kaj, klepetka, ti tudi, iz principa, da gofli zapreš mal ustauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.9.2009 15:28:50   
smrka
Klepetka, res ni prijetno ce te nosi nekdo po zobeh in obira in je na tekocem o vsem. Nevem kdo te je tako razkuril, ampak, ti mogoce svetujem da ce ti ves kdo je to, stopi do odvetnika in ga prosi naj poslje tej osebi opozorilo, da naj preneha s tem, v nasprotnem se srecata na sodiscu. Mislim da ji bos zaprla usta, ker noben si nezeli sodisca, se manj pa kazni ki ga lahko doleti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.9.2009 19:28:21   
srki
U, mater Smrka, ti pa nisi kar tako. Jaz osebno se ne bi spuščala v kaj takeg, kaj pa vem. Rajši osebno.

Super, Nasy, da si se oglasila, drugače bi še v živo začela sama s sabo govorituser posted image . Drugače pa pri nas že vsi bolni, Aljaž z angino, ki jo je že skoraj prebolel, jutri bo še doma, Nik pa z virozo in vročino, pa sem mojemu rekla, naj gre za par dni na bolniško, ker sem komaj začela s službo in mi res ni prijetno takoj na bolniško, če mi pač ni potrebno.

Drugače pa uživajte v prihajajoči jeseniuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.9.2009 23:04:52   
Nasy
Uh, srki, se je že začelo?user posted image No, saj pri nas se je tudi, le da sem glavno dozo prebolela kar jaz, na srečo je bila Maša samo malo smrkava, je šlo dobro mimo. Mene je kr matralo, par dni nisem ne vonjalka, ne okušala, kar je bilo sicer včasih kr fajn-npr. pri previjanjuuser posted image

Krasen vikend je za nami, brez dežja, čeprav so ga napovedovali. Sem dobila s primorske še zadnjo pošiljko sadja, zelenjave, da še dobimo malo domačih vitaminčkovuser posted image in se prišpravimo na dolgo zimo user posted image meni je začelo že prav po zimi dišat. Sploh prejšnji teden, ko je bilo zjutraj le 5 stopinj, sem se že kr na božič in novo leto spomnilauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.9.2009 6:22:25   
srki
Joj, Nasy, pri nas sicer tudi ni hujšega od viroze pri malemu z malo vročine. Očitno pa ga matra še nekaj drugega, ker je včeraj jokal od 9-ih zvečer do polnoči, nato tri ure spal in potem spet. Jaz ne vem, kaj mu je, mislila da so ušesa, ker se je skozi tam šlatal, potem sem ugotovila, da ga nekaj šraufa, saj je prdel, ampak nič boljše. Spala sem tri ure vse skupaj, tako da danes bom živ mrlič v službi. Preklela sem dr. Čampo, ker sem šla v Ribnico popoldne, ker sem mislila da je slinavka ali kaj drugega, ker se je tako slinil ali pa mogoče kaj drugega (kako le naj vem, ali ima vneto žrelo,...), saj niseh zdravnik, pa me vpraša, po kaj sem pravzaprav prišla in to potem, ko mu razložim vse simptome. Da ne rečem, da mu je pogledal samo v usta, ampak še to minimalno, ker jih ni dovolj odprl, tako da dvomim, da je sploh kaj videl.

Drugače pa je bilo prejšni teden res mrzlo zjutraj, pri nas samo 2 stopinji.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.9.2009 9:33:23   
dulcinea
Ojla punce. Kako kaj v Ribnci? Jaz jo kar malo pogrešam. Ta vikend nisva šla nič dol. Tukaj pa malo piha, pa prej je že malo dež posul.

Jaz pa čakam eno pošto, v knjižnico moram po eno knjigo, ki sem jo rezervirala, pol pa v učenje... Moram naštudirat malo za strokovni izpit, vsaj slovenščino, da bo potem lažje, ko dobim šiht in da tole čimprej končam. Sem se odločila, da tole pa ne smem vlečt tako dolgo kot diplomo.

No, napište kaj, je nekam mrtvo tukaj gor zadnje čase. Edin Srki se je zdaj splašila, ko je prišla na šiht.

Pa Klavdi pogrešam. Se nič ne javi zadnje čase. Čaki, a si ti tud šla na šiht kot vse ostale?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.9.2009 9:43:30   
sayuri
Helou. evo emne. Sem imela en tak mini mrk user posted image

Nasy, tale Filipova reakcijo, ko te je objel, me ne čudi. Opažam, da rad objame tiste, s katerimi me večkrat vidi user posted image  Tko, da ne bodite tudi ostale presenečene, če vas bo kdaj hotel objet user posted image  Tale moj fant me vedno znova preseneča. Enkrat tko reagira, zopet drugič je pa možno, da tud pogleda ne user posted image  Dvojčki pač user posted image user posted image user posted image  Drugače pa verjamem, da bo Maša tudi kmalu začutila, da je fajn v vrtcu in da ni nič narobe, če mamica gre. Sem jo zadnjič videla pikico malo in je res jokala - ko so ravno iz igrišča prišli. Pa jo je Kati tko lepo k sebi stislna in pocrkljala. user posted image

Naša dva danes zjutraj nista nič jokala. Zara je šla sama notri in direkt k Marti, Lovro je sicer potem pojokcal, ko sem zaprla vrata. Ampak ej enkahl čez pol minutke. Sem še brala oglasno desko napol sklonjena, da me ne bi videla user posted image

No evo. Vikend smo tudi mi maksimalno izkoristili, čeprav sta oba (L&Z) imela v soboto popoldne vročino user posted image  Zobkiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Uživajte, pa se še beremo. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 59
14.9.2009 22:39:24   
Nasy
No, pa je začel dež, nam naj bi pa streho menjali..jaooo, za znoret, kaj so eni leseniuser posted image zdaj, ko bo slabo vreme, bomo čakali, kdaj se bodo dela začela a prej so v luft gledali..no, zdaj imajo vsaj izgovor, da je slabo vremeuser posted image
Sayuri, a vaša že spita v vrtcu? Naša naj bi počasi, čeprav ne vem, kako bo ta podvig uspeluser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 60
15.9.2009 6:53:22   
srki
Pri nas je tako, kot da bo glih kar zamelo, megleno, vetrovno.....Fuj.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
15.9.2009 9:18:05   
Nasy
Joj, daj nehaj..se prav bojim zimeuser posted image po eni strani mi pa kr paše, da je hladno, le žal mi je, ker ne moremo biti zunaj toliko, smo pa še vedno vsaj malo, če le ni dežja, le, da bolj oblečeni. No, meni že čist po božiču diši, sem že študirala, da bo treba novoletne vizitke delatuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
15.9.2009 9:19:30   
Nasy
Pa še zadnjič sem v Hoferju videla, da že imajo medenjakeuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
15.9.2009 10:51:29   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pri nas je tako, kot da bo glih kar zamelo, megleno, vetrovno.....Fuj.

Ja, tam gor pri vas je pa hitro tako...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 64
15.9.2009 10:52:55   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Joj, daj nehaj..se prav bojim zimeuser posted image po eni strani mi pa kr paše, da je hladno, le žal mi je, ker ne moremo biti zunaj toliko, smo pa še vedno vsaj malo, če le ni dežja, le, da bolj oblečeni. No, meni že čist po božiču diši, sem že študirala, da bo treba novoletne vizitke delatuser posted image

Jaz sem pa zadnjič v Hoferju gledala neke kartinčke že narejene za novoletno vizitko naredit, pa sem že mislila kupit... Sam pol nisem imela ideje, kaj bi naredila iz njih.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.9.2009 11:54:13   
sayuri

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.9.2009 12:07:46   
klavdi*
Ojla
Evo mene,da se malo vam javim,da sem še med ta živimiuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 67
15.9.2009 12:12:10   
klavdi*

Ja ja medenjake. Obožujem jih.Ne boste verjeli.V soboto sem se malo odpeljala v Nemčijo in jih imajo že tam na prodajni polici seveda brez nji nisem mogla it domov,tok da sem jih danes že pospravila.Mjami so ble fineuser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 68
15.9.2009 12:16:20   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Ojla punce. Kako kaj v Ribnci? Jaz jo kar malo pogrešam. Ta vikend nisva šla nič dol. Tukaj pa malo piha, pa prej je že malo dež posul.

Jaz pa čakam eno pošto, v knjižnico moram po eno knjigo, ki sem jo rezervirala, pol pa v učenje... Moram naštudirat malo za strokovni izpit, vsaj slovenščino, da bo potem lažje, ko dobim šiht in da tole čimprej končam. Sem se odločila, da tole pa ne smem vlečt tako dolgo kot diplomo.

No, napište kaj, je nekam mrtvo tukaj gor zadnje čase. Edin Srki se je zdaj splašila, ko je prišla na šiht.

Pa Klavdi pogrešam. Se nič ne javi zadnje čase. Čaki, a si ti tud šla na šiht kot vse ostale?
Ne ne nisem šla na šiht in zaenkrat še ne grem.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 69
15.9.2009 12:33:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

Ja ja medenjake. Obožujem jih.Ne boste verjeli.V soboto sem se malo odpeljala v Nemčijo in jih imajo že tam na prodajni polici seveda brez nji nisem mogla it domov,tok da sem jih danes že pospravila.Mjami so ble fineuser posted image .

V soboto si šla v Nemčijouser posted image , na izlet al kako? Ojoj, meni se še do Avstrije ne da it.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
15.9.2009 12:35:46   
klavdi*
M

V soboto si šla v Nemčijouser posted image , na izlet al kako? Ojoj, meni se še do Avstrije ne da it.

Mal sem šla v šoping.Pa moje rojstno mesto sem šla pogledat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 71
15.9.2009 12:41:36   
klavdi*
SAYURI imaš zs.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
16.9.2009 9:11:41   
srki

M

Mal sem šla v šoping.Pa moje rojstno mesto sem šla pogledat.

Dobra si, da se ti da za vikend v Nemčijouser posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
16.9.2009 12:44:31   
Nasy
Men se še do Kočevja ne dauser posted image a pa se splača v Nemčijo v šoping? Mislim, sploh kaj kupuješ gor, da je recimo ceneje ali je boljša kvaliteta oz. zakaj splohuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 74
17.9.2009 18:03:03   
činka
hejla dame!

a še obiskujete vadbo v športnem centru?
Jaz bi se tud mal razmigala, pa me zanima če katera kaj ve, kdaj se kaj dogaja v ŠCR.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

hrana ponoči
slovenka

Ali vašega 10-mesečnega malčka ponoči še hranite (oz. ste hranile)?

Da, enkrat na noč (31%)

Da, večkrat na noč (12%)

Ne (47%)

Drugo (10%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!