|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 18:03:26   
willma
aja...še to:
barvan usklejenost....obvezna...koliko mi pač dopušča moja garderoba in ostali dodatki;
da bi si pa šla posebej kupovat to in ono za to, da bom extra usklajena....ja pa še kaj:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:10:58   
zoya_
Jaz že v samem štartu nakupovanja, ko zbiram hlače, majico, jakno, pulover,... razmišljam zraven, da bom lahko to kupljeno stvar čim bolj skombinirala k ostalimi stvarmi in da ne bo samo na eno stvar pasala. Imam v večini črno, belo in rdečo, tudi kakšna modra se najde in poleti bež, tko da imam tudi torbice v treh barvah in sam nakit pa v srebru, nosim pa tako samo uro, uhane in poročni prstan od mami.
Če gremo na kakšno bolj uglajeno fešto, potem pa še kej drugega navlečem nase :)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:22:21   
kalimero
Že pri nakupu cunj vem, s čim jih bom kombinirala.Na sebi prenesem naenkrat samo dve različni barvi.
Tudi pri otrocih sem vedno gledala, da so barvno usklajeni - no, zadaj to počnejo že sami. Mož pa itak za to poskrbi sam.
A ja, pa za to ne porabim ravno veliko časa.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:28:50   
Pupica
he he pr men je tko...kolkor mi čas dopušča. Seveda se trudim vsaj za barvno usklajenost poskrbet:)-:)-:)-

Je pa seveda druga pela pri moji:duda:. Tam mam večji užitek:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:31:04   
india
Zadnji dve leti imam neko čudno manijo: lani sem kupovala svetlo modro, belo in črno, letos pa roza, belo in črno. In tako je v bistvu vse možno kombinirat. Sem pa do sedaj kupovala bolj take, ležerne zadeve, ko ni bilo treba kaj dosti pazit, zadnje čase pa me kar zanese tudi med malo bolj zahtevna oblačila. A še vedno me meče : belo,modro, črno in seveda nežno roza.
Nakit??? Ja, kar je pri Oriflameu v katalogu, seveda vse bolj drobno in neopzano, zaide tudi k meni.
Kozmetika: oja, polna kopalnica, na meni krema, puder, maskara,nevsiljiva šminka ali balzam, laki za nohte neopazni in parfum. To je pa tudi vse.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:32:26   
zoya_
kalimero... ej od moga bivša, da zmeraj take cune za tamale, ko so pr nama, da jest ne morem čist nič skombinirat, da bi bile vsaj mau z okusom oblečene. Pol mam pa tega dost, pa gremo v trgovino. Tavečji je samo roza všeč, pa sva jo nazadnje oblekla v rdečo-črno kombinacijo, pa je vidla, da ji ful paše, tamalo pa v oranžno, pa rumeno kombinirava, pa je tud full dobra.... samo hočem povedat, da ta ženska nima nobenga okusa, no sej včasih je še sama čist kontra oblečena, moj se full dobr zrihta, včasih mene praša, če paše skupaj, samo da prever, samo ko greva cune za otroke kupovat, pa tud full dobr skombinira.
Zadnič sva za tamale kupovala poletne pižame, in za tamalo sva kupila rumeno, full dobro, za tavečjo so mel pa samo neke roza barve (midva nisva ravno pristaša roza) in sva šla na fantovsko stran kupit oranžno-zeleno pižamo z garfildom... kva jo je bila pa vesela... samo res žalostno, da imajo v večini samo roza za punčke... sej ne mora bit samo v tej barvi no...:zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 20:41:32   
Anonimen
:sloncek:tudi jaz te malo gledam kakšne barve oblečem,da nisem pisana.res pa da ne zapraviš več za rdečo majico kot za črno.letos sem bolj na črno in bež.uhane imam že par let ene pa iste majhne okrogle tri.ko sem imela kakšne velke mi je :duda:hitro zmeknil ven skoraj z ušesom.verižico pa imam tudi eno črno kič.dobra je da nimam tak praznega vratu.šminkam se ne rada se mi neda.nohte si tud pojem,da jih ne rabim lakirat.tu pa tam se malo napudram pa to mogoče 2 krat na mesec.uporabljam pa te le črno barvico za oči.ko še nisem imela:duda:sem se res šminkala pa k frizerju šla vsak teden,oblačila pa polno verižic in prsanov na sebi umetne nohte pa mini krila.ti cajti so minili.pa ne,da bi se zdaj tak zapustila ampak nimaš več tolko časa za lišpanje.vem,da pravijo da se ene baje zapustijo ko imajo enkrat družino ni to,da bi se zapustila.ne morem se zdaj napudrat pa namazat usta potem pa se it z :duda:cartlat.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 23:58:18   
Anonimen
No evo, eno vprašanje.

Kakšna je RAZLIKA med klasičnim in casual stilom?:ups:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   kolk se "rihtate"
4.6.2005 7:06:03   
Anonimen
Fiša:
V eni Mercator reviji, par let nazaj je bil razložen kompleten dress code - casual, classik, ...., black tie, white tie... . Mam nekje zadevo, samo glede na lansko selitev ne vem v kateri škatli katalogov je pristala, če slučajno najdem ob tej selitvi ti sporočim. Je ta člamek blazno uporabna stvar, sploh če kam moraš (bolj formalno, gala ples, uradna večerja in podobno). Se mi je zdela čista traparija, dokler nisem ugotovila da rabin vedet kako zgleda casual smart...:ups: (za otvoritev ene konference...)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   kolk se "rihtate"
4.6.2005 7:18:35   
BigWhale
Pri meni rihtanje in oblacenje vljucuje nakljucno izbiro dveh/treh nakljucnih kosov oblacil iz omare.

In potem ponavljanje postopka dokler Seven ne rece, 'Ok, no, saj se kar nekako zgleda.'

;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kolk se "rihtate"
4.6.2005 11:29:01   
Anonimen
Casual smart:zmeden: Ojej. A to tut obstaja?:)-

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   kolk se "rihtate"
4.6.2005 14:26:14   
Anonimen
Jap... fiš to tud obstaja. Pol pa vidš enga v večerni obleki, druzga pa v ponošenih kavbojkah, tretjega pa svilenem fensi topku s popkom ven in platnenih hlačah:zmeden:. Svašta...

Jaz pa se dam v kavbojke in opanke in naredim hudooo pametno faco, pol pa sem casual smart!:)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   kolk se "rihtate"
4.6.2005 16:33:41   
rija
Trudim se, da sem vedno barvno usklajena. Ne morem si misliti, da se napravim recimo: vse v črno in potem obujem temno modre čevlje???!!!:zmeden: Pa še bi lahko naštevala.
Pa četudi grem vem v trenirki, mora biti spedenano. Sploh sedaj, ko sem :nosecka: pazim, da sem še bolj urejena.
Mogoče pa je pri meni to poklicna deformacija...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?