|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:35:42   
Meggi

Ma sej me ne briga, sam gledam nekatere punce.

Imajo neki v črno beli- pa zraven bele očale, bele uhane , črno torbico- vse spedenano,...

Če je kombinacija v zelenem je vse temu podrjeno......

Zame je to "sveta marija" Kolk se jim da tak pedenat. Pa kolk enga dnarja lahk tak zluftaš,........

Ne pa tak, ko men ko se je že nardil- seveda zjutri ko sem otroke hit pakirala v vrtec, da se mi je štunf za mano vleku,......... :bravo::((

Ne vem al smo pa mamive bolj flegma.....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:42:52   
urla
Ma preden zjutraj zritam tamalga za v vrtec mine cela večnost, kje mam pa cajt še sebe neki pedenat. Ja čez vikend ko imam čas, pa še to ni 100% barvno uskaljeno (zaslužim premalo denarja za drobnarija).
Mamice nismo flegma, le druge prioritete v življenju so ti pomembne.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:43:24   
baguSka
Kar se mene tiče mam tud rada nekak barvne usklajenosti,
nikakor pa ne dam nič na lišpanje, ker mi je to bljak.:zmeden:

Dnarja zato ne zapravim nič več, pač izberem eno tako in eno tako in potem križam tisto in uno in je to to. Ne vem no, men se recimo to ne zdi nč tazga.:zmeden: Je pa res pač da mam jst v omari večinoma le športne stvari, zato pravim da ne maram lišpanja.;)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:45:20   
Pajaca
Pr men je vse barvno usklajeno..... sem že ene dve let mahnjena na rdečo. Je pa tko da na hit se napravim, pol pa tamalo zbudim pa napedenam pa greva od doma. Ker če bi najprej njo napravla bi šla v pižami v službo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:46:52   
bori
Tudi jest sem zmerej barvno usklajena,...

glede na moje kile sem strogo v črnem in temno modrem :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- .

lp Bori

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:47:04   
barbaw
Jaz jem zajtrk komaj po 12h, ker prej ne pridem do njega. Ma kje pa mam čas pa denar se rihtat. Saj bi se, pa ne najdem časa zase, ker mi je prvo da vse ostale spedenam, pol je pa že večer in grem raje spat.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:47:17   
tjaga
Vedno manj se rihtam. Vsaj v smislu kozmetike. Drugače si pa uskladim garderobo do te mere, da se ne oblečem kot rožica, zeleno, rumeno in rdeče, ampak pokombiniram barve tko da zgleda.
Drugače pa ni cajta. :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:55:57   
baguSka
Aja pa še to: za tko oblečt ne porabš čist nč več cajta kot drugač. Maš pač zložen tko da vidš barve in pol sam povlečš vn in je. To pa ni nč zamudn al kuko :zmeden: Dnarja pa košta isto k vsaka cunja :zmeden:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:57:16   
Moyca_
se trudim:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 13:59:20   
urši*
js sem vedno rada urejena. sicer ne pretiravam ne vem kako, sam napudram se pa čist vsak dan , pa namažem z rdečilom, pa maskaro ... če grem pa kam vn se pa bolj fancy gor nardim , ampak , tako , da mi jeudbno, ne pa neki full!!!:metulj:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:03:19   
Divja vijolica
Jaz mislim, da se ni treba 2 uri rihtat, da dobr zgledaš. Moraš pa imeti take cunje, da ti pašejo. Jaz ne kupim drago, ampak tisto kar je s popustom, če pa mi je kaj res všeč pa tudi kupim, tudi če je malo dražje.
Jaz se samo oblečem in sem že zrihtana. :bravo:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:07:05   
NinKa
Pri meni je barvno vse usklajeno, ker tako ali tako nosim sam črno, bež, nebesno modro in belo. Na to paše vse.

Mož in tamali škrat pa sta tut vedno barvno usklajena. Na tamalega pazim, pa saj sebe tut pazim, če gremo ven. Za doma pa imam ene kapri črne hlače, ki sem jih že vstarn vrgla pa pol vseeno nisem mogla. Tistih ne dam za nič na svetu.

Kozmetika --- tekoči puder za podočnjake, pa labela za ustnice. Pa vlažilni body lotion za suho kožo. To je to, za kaj več nimam časa. Pa si vsak mesec rečem, ta mesec bom šla k frizeru, pa ni nič....bom mogoče prišla po izpitnih rokih.....sam ne vem katerih :zmeden::ups:

Od kar imam tamalega, mi nekako ni do tega, ker preden kam gremo, enih 15 minut laufam po bajti za tamalim, da ga uspem oblečt....takrat pa niti več volje nimam za kaj več. Pa mislim, da gre večini mamic tako?:zmeden:

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:14:14   
pety78
Jaz dam pa res velik pomen barvam. Obleči se tako ali tako moram, tako da ni časa se uredit, bi potem mogla reči, da se ni časa sploh oblečt. :)
Res pa je, da še nimam otročeka (ampak veselo čakam nanj). Pa tudi ko bo on , ne vidim, da bi bil ovira, da se ne bi mogla barvno skombinirat.
Mogoče res mal pretiravam, ampak vedno pazim, da sem v dveh barvah. Razen, če mam kaj pisanega.
Ne oblečem se nikoli recimo v črne hlače, belo srajco in kako rdečo jopico, pa še kake temno modre čevlje zraven, ali pa kaj podobnega.
Mogoče se mi mal pozna,ker sem kar nekaj let (kot dijakinja in študentka) delala v trgovini z oblačili za mlade in sem veliko odnesla od strank. ;)
Recimo, ne skombiniram črne in temno modre, ....Pa še par je takih stvari.
Da mi pa zaradi tega vzame več časa, pa ne bi rekla. Zjutraj vstanem komaj ob 7.30, hito v kopalnico, malo pudra, maskare, gel na lase, se oblečem in v 15-ih minutah sem gotova. Aja, pa lulat tudi grem, pa umijem se tudi....:) In potem peš v službo, da sem do osmih tam. Če pa kdaj kako minuto zamudim, je pa krivo to, da riti nisem dvignila pravi čas....:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:26:50   
ma-ja
Mislim, da se kar vse bolje počutimo, če smo vsaj malo zrihtane. Jaz vstanem ob šestih in imam 20 min zase. Brez make-upa ne grem nikamor. Cunje se tudi da pokombinirat, ker toliko spet nimam v omari. No, ker sta ta mala dva malo zrasla (3 in skoraj 6 let) pa si malo večkrat privoščim frizerja z barvanjem seveda, bila sem pa še pri kozmetičarki in pedikerju. Moram reči, da je to super, ker ni spet tako drago in še psiho ti popravi. Sem se pa res tja spravljala 3 leta. Aja, pa še v solarij grem na poti iz službe, da ne bom imela alergije na morju (je spet ceneje kot vse tablete proti alergiji, pa še pomagajo mi ne).

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:30:31   
lan
Meni je pa lepo videti urejeno mamico,tako da se tudi jaz rada zrihtam.Ni nujno,da je to "nobl".Rada imam sportno eleganco.Barve se seveda morajo ujemati pa ponavadi rada nosim kaksen kos nakita:uhane,zapestnica,verizica,...Glede make-upa pa tako,poleti sem bolj free,se pravi,kaksen gloss, maskara.Pozimi pa si poudarim tudi licka in na podlago ne pozabim.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:31:41   
Meggi

Beguška- ne biti jezna sem dobla občutek tak. Jaz mam full rada barve, rdeča, oranžna mi je zakon, beige,.. in res se dajo fajn kombinirat.
Uživamo ko smo fajn oblečene in se tud boljš počutiš. Se mi zdi da gre bolj za tist, da si res doteran v nulo. Meni res ne znese. pa tud zjutri vstajam ob 6 da sem do 8 v službi. A dam še cote prat pa kako posodo pomijem če mi zvečer ostane,....

In mi tisto lišpanje ne diši in ne znese, že vosek na lase, pa trepalnice, deo,... mi je dost. Ko pa princesko rihtam pa itak zašvicam, ko se mi že zmišljuje kaj ja kaj pa ne.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 14:33:30   
Anonimen
Nujno barvno usklajena. Ko vidim koga v kakih rjavih hlačah in temno modri majci ali pa kaj podobno čudnega me full znervira. Ne rabiš met bajnih vsot denarja zato, da si urejen.
Sploh pa so uhani vseh barv v H&MU še vedno najbolj fajn :)

Drgač pa zutri mam natanko 15 minut, da vstanem, pridem k seb, pojem, se počešem, umijem, oblečem in grem. Namazat se ni cajta, pa še to, če že, samo maskara pa barvica :)

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 15:07:20   
Olivija
uf, na barvno usklajenost sem pa jest tud ful občutljiva (torbica pa ja mora biti usklajena s čevji;))

Še pri moji punčki sem ful picajzlasta, me moj :love: že kr mal zafrkava.

Pa sem mu rekla, da mora to sprejet in da pač zelo rada oblačim svojo punčko.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 15:23:13   
Tejči
Za doma obvezno trenerka, se v njej najbočjše počutim..tudi če bi prišel papež na obisk, se ne bi drugače oblekla. Drugače pa sem tudi bolj športni tip in raje bolj športno oblečena. make up-kaj je že to??:)- Včasih sem se full pudrala, ker sem imela mozolje, sedaj pa ga le redko uporabim in so mozolji izginili. Rada se uredim ob posebnih priložnostih, drugače je to zame grrrrr, zguba časa, da bi stala pol ure pred špeglom, zato da me bodo drugi občudovali. Mojemu :love: sem všeč, sebi pa tudi:) ne prenesem pa moje tašče, ki je že krepko čez 40, pa se doma gor naredi kot na modni pisti-full kratke oprijete hlače (da se še ji lukna v rit vidi-dobesedno), pa oprijeto kratko majčko, obvezno popek ven..nagravžno (manjka smeško ki bruha). Pa valda je že zaj opečena od sonca..nimaš kaj, poslabšano stanje, enostavno je pri 40+ težko iz sebe naredit 15-letnico..pa naj reče kdo kaj hoče.
Pje, sem se razpisala..

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 15:52:03   
Anonimen
Za doma se čist nič ne pedenam, ker se itak v rekordnem času uspe vse poflekat.

Za kam it al pa za v službo, pa sem včasih porabla tudi 1 uro (počasnega) "pacanja".

No, zdaj pa že dolgo ni več časa za to, zdaj mi vse skup z zobmi umit vred uspe v slabih 10 minutah.

Malo pudra, maskaro le če imam leče, če imam očala pa ne. Malo pobarvat obrvi, da se sploh vidi da jih imam, v šminki se ne počutim prav fajn.

Za oblečt pa... imam več ali manj črne hlače, zraven gre pa potem karkoli.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 16:52:36   
Anonimen
seveda sem vedno barvno usklajena. zdej ko sem še doma na porodniški je prva stvar zjutraj da se umijem in našminkam. lahko se tamala na trepalnce postav js brez maskare pa barvne kreme - saj to ne grem nikamor. če mam na seb kavbojke gre itak zravn karkol zgoraj tako da ni problemov. zdej k se pa počas služba bliža bo pa treba še eno stopnjo dodat, sem pa zdele zapadla v neko črno belo manijo in si kupal v h&m 2 kikli eno črno eno pa belo, pa zravn pol vse tut lohk oblečeš. v glavnm gledam da tut ponavad več k 2 barvi nista na men , pa tut lepo se morta ujemat. pisanih cunj pa ne nosim k bi bla k ena ogromna pisana pošast v njih

lp, lara

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 17:15:14   
teta beta
:ups::ups::ups: jaz sem pa haudre... :ups::ups::ups:

Večino cajta. Saj se znam tudi lepo oblečt, ampak ne prakticiram preveč pogosto (ko pa, je moj :love: čisto navdušen). Sicer se najbolje počutim športno-casual (saj to ni eno in isto, a ne, da mi ne bo nerodno...), make-up pa na to itak ne paše, vsaj preveč ne.

Sem se prav zamislila nad sabo, ko mi je prijateljica pravila, da ji je rdeč voziček sicer všeč, ampak ga ne bojo vzeli, ker je letos roza ful in če se obleče v kaj roza in ima zraven rdeč voziček, ne paše skupaj. Ne vem... meni kaj takega niti na misel ne bi prišlo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 17:55:33   
mehurčica
Jaz sem si dala včeraj trak za lase na glavo in je rekla Frutka:"Uuuu, danes si se pa zrihtala!":)-:)-:)-

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 18:00:04   
willma
Jaaa, mehurčica, sem ti pozabila povedat, da ti paše!;):love::)-

Drugače pa....jaz?...rihtam?...hmmmm...kakor kdaj, kako se počutim in koliko čutim potrebo po tem, včasih grem razcapana v trenerki, včasih pa si dam oblekco, uhančke in še kakšen make-up8)

lp
willma

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kolk se "rihtate"
3.6.2005 18:01:42   
Anonimen
Moja omara se deli na tri dele:
Službeno enih 5 črnih kosstimov, en rdeč, en bel en bež, pa en kup majic in bluzic v istih barvah. Če se zjutri zmotim, itak vse skupi paša. Sam na dolžino rokavov moram pazit.
Za kar tako: vse je bež ali belo (za poleti) in črno ali belo (za pozimi)
Za fensi: večerne obleke so oranžna, rdeča, bela, sinje modra - tle moram pazit, da se ne zmotim:grrr::grrr:
Za doma in šport: olivno zeleno. sivo in belo.

Znotraj posamezne kategorije vse paše k vsemu...kar je zame osnovni predpogoj, da se nabavi roba....

Po tem, ko me je :love: nogiral se je moja garderoba nenadoma oplemenitila s kosi v roza, sinjemodri živorumeni, vijolični, zeleni, oranžni in podobno odpičenih barvah.

Še dve leti nazaj je bila vsa moja garderoba cehovsko črna - popolnoma vse cunje.:ups::ups:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?