pety78 -> kolk se "rihtate" (3.6.2005 14:14:14)
|
Jaz dam pa res velik pomen barvam. Obleči se tako ali tako moram, tako da ni časa se uredit, bi potem mogla reči, da se ni časa sploh oblečt. :) Res pa je, da še nimam otročeka (ampak veselo čakam nanj). Pa tudi ko bo on , ne vidim, da bi bil ovira, da se ne bi mogla barvno skombinirat. Mogoče res mal pretiravam, ampak vedno pazim, da sem v dveh barvah. Razen, če mam kaj pisanega. Ne oblečem se nikoli recimo v črne hlače, belo srajco in kako rdečo jopico, pa še kake temno modre čevlje zraven, ali pa kaj podobnega. Mogoče se mi mal pozna,ker sem kar nekaj let (kot dijakinja in študentka) delala v trgovini z oblačili za mlade in sem veliko odnesla od strank. ;) Recimo, ne skombiniram črne in temno modre, ....Pa še par je takih stvari. Da mi pa zaradi tega vzame več časa, pa ne bi rekla. Zjutraj vstanem komaj ob 7.30, hito v kopalnico, malo pudra, maskare, gel na lase, se oblečem in v 15-ih minutah sem gotova. Aja, pa lulat tudi grem, pa umijem se tudi....:) In potem peš v službo, da sem do osmih tam. Če pa kdaj kako minuto zamudim, je pa krivo to, da riti nisem dvignila pravi čas....:)-:)-
|
|
|
|