|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sesuto življenje...
24.8.2009 8:27:52   
sneguljčica
Se strinjam, da vsak človek ne more kar oditi. Večina jih še nekaj časa trpi, pa si domišlja, da bojo že preboleli in dali skozi, saj so itak angeli, jih pa ja ne bo zapustil. Pa še kar boli in še kar čakajo nek trenutek, ko bo vse nazaj po starem in bo pozabila na varanje in celo na partnerjevega otroka. Ampak tega ne pozabiš nikoli, zato je najlažje, če narediš tej agoniji konec zdaj. Pa magari te mora potisnit nekdo izza pisalne mize.
Res je težko iti, ampak potem ne bo nič lažje. Ne obsojam nobene odločitve, vsak si kroji svoje življenje - škoda mi je le mlade ženske, ki ima vse življenje še pred seboj, pa je že zdaj izkusila kako je lahko grenko.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.8.2009 8:44:58   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica

Se strinjam, da vsak človek ne more kar oditi. Večina jih še nekaj časa trpi, pa si domišlja, da bojo že preboleli in dali skozi, saj so itak angeli, jih pa ja ne bo zapustil. Pa še kar boli in še kar čakajo nek trenutek, ko bo vse nazaj po starem in bo pozabila na varanje in celo na partnerjevega otroka. Ampak tega ne pozabiš nikoli, zato je najlažje, če narediš tej agoniji konec zdaj. Pa magari te mora potisnit nekdo izza pisalne mize.
Res je težko iti, ampak potem ne bo nič lažje. Ne obsojam nobene odločitve, vsak si kroji svoje življenje - škoda mi je le mlade ženske, ki ima vse življenje še pred seboj, pa je že zdaj izkusila kako je lahko grenko.

Jaz pa mislim,d a ne. Ne mislijo, da bo spet vse lepo, pa da bodo enkrat že pozabili, vsaj v tej fazi, v kateri je zdaj avtorica te teme, ne. Ona samo enostavno ne more brez svojega dragega, ker se ji zdi, da dihat ne bo mogla brez njega. Človek v taki situaciji ne razmišlja racionalno, ampak zgolj čustveno. To fazo je pšač treba dati skozi, potem pa dalje.
Za pisalno mizo smo pa me, ona pa to doživlja v resničnem življenju.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 24.8.2009 8:45:23 >

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.8.2009 8:51:22   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz pa mislim,d a ne. Ne mislijo, da bo spet vse lepo, pa da bodo enkrat že pozabili, vsaj v tej fazi, v kateri je zdaj avtorica te teme, ne. Ona samo enostavno ne more brez svojega dragega, ker se ji zdi, da dihat ne bo mogla brez njega. Človek v taki situaciji ne razmišlja racionalno, ampak zgolj čustveno. To fazo je pšač treba dati skozi, potem pa dalje.
Za pisalno mizo smo pa me, ona pa to doživlja v resničnem življenju.

jap, in pisalna miza in realen svet sta tako daleč narazen.

Pa saj teorijo, kaj je za nardit, vsi poznamo, prakse pa ne, zato je težko svetovati kaj in kako. Oz. lahko je reči: pojdi, ni pa to enostavno narediti.

Tako da, glej, avtorica posta. Jaz bi na tvojem mestu takoj poiskala strokovno pomoč, ker brez tretje osebe toliko dreka ne bosta sposobna pokidati izpred praga. Naj vaju ne bo sram, to so življenjske stvari, ki se dogajajo tudi v "boljših familijah". Pojdita skupaj na terapijo, verjamem, da vama bo tretja oseba lažje pomagala in odprla oči kako in kaj. Jaz bi na vajinem mestu definitivno šla.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.8.2009 14:02:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny

ene ste tak hecne....pišete da pa kr naj gre...kot da je to tak enostavn, kot da bi nekomu reko dober dan...

Tak korak res ni enostaven; je pa bistveno bolj enostaven, če to stori sedaj, kot pa da mu kao oprosti in čez eno leto ugotovi, da ne gre naprej, da mu ne zaupa - bo takrat težje oditi. Da ne govorim, kako neenostavno bo, če mu zdaj kao oprosti, poskusi preboleti, poskusita rešiti zvezo z otrokom, ona pa potem ugotovi, da mu kljub vsemu ne zaupa in da ne more naprej.
V bistvu je zdaj najbolj enostavno oditi, ampak taka odločitev zahteva čist razum, voljo in odločnost. Vsekakor pesek v oči v stilu "jaz sem njegov angel" ne pomaga. Ko se je sestajal z drugo in seksal z njo, je bila njegov angel očitno druga in gotovo ni mislil na tanajo123.user posted image Kako se sploh lahko človek tako slepi...

Vsaka stvar rabi svoj čas, da dozori. Če punca rabi 2 leti agonije, da bo dojela, da tako ne gre, pač rabi. Nismo vsi ljudje enaki, pravzaprav mislim, da nas je večina takih, kot je Tanaja. Lahko je govoriti doma izza pisalne mize, teže je v resničnem življenju. Počasi človek začne dojemat, kaj se dogaja okoli njega. Čustva so močna stvar.
Tanaja, daj času čas. Boš že videla, kaj ti bo življenje prineslo in kako bo šlo tole naprej. Jaz verjamem, da trenutno nisi sposobna sprejemat nobene večje odločitve. Bo počasi prišla sama od sebe, boš videla.

evo, pod tole se podpišem.razmišljam tako kok splišni.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.8.2009 14:20:59   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Tole je po moje problem in zato je on živčen in jezen. Zakaj obstoj tega otroka pogojuje vajino zvezo? Saj dosti vez obstaja, kjer ima en od partnerjev otroke z nekom drugim. Ne me narobe razumet: nisem proti splavu, sploh ne, naj ga punca naredi, če ga ONA HOČE naredit. Ne pa zato, ker nanjo pritiska tvoj partner, ker ti pritiskaš nanj. Zato je on živčen in jezen nate, ker v bistvu čuti, da ne dela prav. ni prav, če nekoga siliš v nek tak poseg - lahko nekdo na tvojo željo spremeni frizuro, vendar pa ni prav, da ga siliš, da si odreže prst, ali naredi splav - to so pač stvari, ki te (lahko) trajno zaznamujejo.

Lej, on te je čisto enako prevaral, pa če se ta otrok rodi ali pa ne - njegov "greh" je isti. Pač živi neka posledica - edino dobro iz vsega skup... Pustita punco, naj se sama odloči, ali hoče imet tega otroka ali ne in bodita skupaj, če se še imata dovolj rada - vendar se v tem primeru iz nebes spustita na realna tla in se poglejta, kakšna sta v resnici: ti nisi angel, niti jim nisi tako strašno podobna, imaš dobre in slabe lastnosti kot vsak normalen človek in on ni popoln in edini na tem svetu. Dajta si čas in se počasi spoznajta - kakšna sta v resnici - in če si bosta takšna všeč, ostanita skup.

do tu vse lepo in prav;vendar gledano iz mojega stališča,ki sem pa zelo proti splavu...pa je to malo težko. Ne razumem, zakaj bi onadva imela v mislih splah,verjetno samo zato,ker je on "skoćil" čez plot in se je pač "ponesrečilo".Če sta že bila skupaj,v kar ju nihče ni silil,sta zelo dobro vedela kaj počneta,pa naj za posledice tudi odgovarjata.Saj...v njunem primeru je najboljša in najlažja rešitev splav.Hočem samo povedati,da v vsakem primeru,ali ga njegovo dekle vzame nazaj ali ne...bo to pustilo pečat...otrok ki naj bi se rodil,vednar se zarad napake ni.....Ker po mojem mnenju pri "skoku"čez plot gre ponavadi za enonočne avanture....tukaj pa mam občutek je je vse skupaj prešlo v kaj več....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.8.2009 15:03:39   
roberta
sreča je v dvoje in nesreča je v dvoje... v parterstvu ni nikoli le en. zato nisi ti kriva... ne pusti si naložiti to breme.

ne predstavljam si sicer, kako hudo ti mora biti... in žal mi je zate. ker si izgubila sanje, upanje, željo po živeti... žal mi je tudi zanj. ker bo tako ali drugače izgubil svojo dolgoletno partnerico in... seveda otroka.

naj vam vsem štirim vpletenim višje sile pomagajo, ker sami si ne boste ne znali in ne zmogli. 

(odgovor članu tanaja123)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.8.2009 15:49:25   
picola1
Uh...se strinjam z vsako po malo...Jst osebno bi v tvoji situaciji poiskala strokovno pomoč. Se strinjam tudi s tistimi, ki pravijo, da je lažje govorit kot pa naredit. Ampak nekaj bo slej ko prej naredit treba. Ker stvari se same od sebe ne bojo rešile. Sploh pa ne na tak način, kot bi rada ti. Mogoče res rabiš čas, da stvari in odločitve dozorijo, kot pravi Splišni. Upam, da boš nekoč spoznala, da si zaslužiš več kot to, kar ti lahko ponudi ta človek, ki te je prevaral, ki se sedaj zdira nate in vali krivdo nate...(podpis, mlada mamica in btw čestitke za nosečnostuser posted image ). Tvoja življenjska naloga je naučiti se imeti rad (kaj pa to konkretno pomeni pa ti po mojem mnenju lahko pomaga ugotovit Sanja Rozman).
Držim pesti zate, da se kmalu zbašeš ven iz tega... Verjemi, da sem bila v takšnih obdobjih, kot si sedaj ti (sicer res nisem bila z nekom 10 let, ampak občutke sem pa doživljala zelo podobne kot ti-dokler nisem ugotovila, da sem zasvojena z odnosi) in vem, da ti ni lahkouser posted image user posted image .

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.8.2009 20:31:08   
aknela123
tudi mene je malo pičil ta splav, vidva sta se dogovorila, da bo punca naredla splav? pa sploh veš, kaj to pomeni? jaz se ne bi hecala z otroškimi življenji.

ljudje gremo pač skozi različna življenjska obdobja, jaz recimo si ne morem zamislit, da bi bila z nekom žee od srednje šole, pa v času študija, saj bi si postala kot brat in sestra. tisto so mi bla bolj leta za noret, zdaj pri prekoračenih trideset pa imam družino, službo, skrbi družinske sorte in sedaj mi je tako življenje všeč. pa so tudi pri meni bile nekoč krize s kakšnim prejšnjim.

dedci so pa takle - če jim spodleti in je na poti kak otrok, pride kar nekaj resnice na dan, najbolj srečni so pa, ko imajo doma nekaj stalnega da kuha, pere, lika in še v drugi postelji kaj toplega, tak bi živeli, če jim neb me ženske zagnjavle.

to je zdaj na izi povedano, verjamem pa ti, da ti je trenutno zelo hudo. kakorkoli se boš odločila ( jaz upam, da za prihodnost brez njega), poglej čez rno leto na ta forum in kako ti je bilo.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.8.2009 18:30:35   
Zamima
Tvoje življenje tukaj ni končano! To si zapomni. Res je groza kar se ti je zgodilo, ampak nisi edina, ne prva in ne zadnja, do katere je bilo življenje kruto.

Sedaj verjetno niti ne razmišljaš o novi zvezi, saj zakaj pa bi, ko si prizadeta in še vedno ljubiš njega, čeprav.... prevaral te je.... karkoli je takrat bilo v njegovi glavi, ne zaslužiš si, da si zarad njega do konc življenja sama! Zaslužiš si da si srečna... ne zdaj takoj, ne danes, ne jutri, ampak čez čas, z ali pa brez njega.

vso srečo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.8.2009 9:12:06   
Anonimen
user posted image res sočustvujem s tabo...vendar mislim, da tako ne bo šlo naprej. Jaz takšnega ponižanja in prevare nebi oprostila niti osebi s katero bi bila skupaj 20, 30 let.
Mojo prijateljico je fant pustil zaradi druge po 10 letih zveze, oba stara 30 let, ko smo vsi mislili, da zdaj bosta pa že končno imela družinico. Ona je bila čisto na dnu, imela je podobno razmišljanje kot ti, vendar se je vzela v roke. Danes dve leti kasneje ima krasnega otročka z drugim fantom, ki ga ima (vsaj tako pravi) rada še bolj. Tako da upanje umre zadnje in želim ti, da bi se nekako izvlekla iz te situacije, ker tak fant te zagotovo ni vreden!

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
26.8.2009 10:44:06   
Tonchka
Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Verjemi vase in videla boš, da te bo sreča sama našla, ti je ni potrebno iskati. Čas bo že naredil svoje, tipa pa poskušaj izbiti iz glave, saj te ni vreden. Ko ti bo najbolj hudo, si poskušaj predstavljati, kako se slini po drugi in najbrž ne misli na svojega "angela". Te bo hitro minilo, verjemi.

Neposredna povezava do sporočila: 36
26.8.2009 11:08:28   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Prav, ti pa ne bomo govorili. Torej ostani pri tem človeku, ki ti je minimalno pol leta lagal in se šel aferico brez zaščite. Pri človeku, ki ne zna sprejeti odgovornosti za svoja dejanja ali vsaj ravnati v skladu z svojimi občutji. In ki zdaj zaradi svoje šibkosti, nemoči in nesposobnosti stresa svojo razdraženost nate. In to zna biti iz leta v leto hujše.

Ja še en vidik varanja je tudi ta, da si nehote in posredno ti Tanaja123, spala s tisto žensko in vsemi njenimi bivšimi. Priporočila bi ti kakšno testiranje. S temi stvarmi se ni za igrat.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.9.2009 9:41:48   
Anonimen
ok, se moje mnenje. nisem brala vseh odgovorov, ker me base cas. zato, ce bom katero ponovila, se opravicujem
tanaja, ce mislis, da sta se vedno za skupaj, ce mislis, da mu bos lahko oprostila(pozabila ne bos nikoli) in ce mislis, da bo on lahko oprostil samemu sebi in da bosta lahko naprej zivela skupaj, se potrudita. ni ti treba it. poznam pare, ko so doziveli podoben kiks(le , da ni bilo vmes otroka) in so situacijo predelali, prespali in ostali skupaj. srecnejsi, kot prej, ker sta se oba zavedla kaj sta imela in brez cesa bi lahko ostala!
prevara je huda in hudo boli. ampak jaz za sebe vem, da bi mojemu oprostila, ce bi se zgodila 1x.
drugo je, ce do te zenske cuti kaj vec.
ne vem, premisli prvo sama, daj njemu cas za premislek in se pogovorita.
drzim pesti, da vama uspe!!!!

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
3.9.2009 9:43:45   
Anonimen
aja, pa se nekaj!
vse ste tako glasne, da bi v momentu spokale in sle. ali pa spodile "dragega".
me pa res prav zanima, katera bi to tudi dejansko naredila.
pa ne me zdaj napast!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.9.2009 10:55:18   
Oren
Jaz tudi mislim da je res najlažje sodit in bit glasen. Moja kolegica je vedno spadala med takšne ki so vedno rekle pusti ga in oddiidi kaj boš s takšnim moškim....  Ko pa se je to njej zgodilo po petih letih zveze jo je fant varal in kar pustil pa je bilo VSE čisto drugače. Res mi je dalo mislit, ko si sam v tej situaciji  popolnoma drugače reagiraš in ne veš kaj je prav in kaj narobe.
Je pa res, da bo čas pokazal da vztrajati v nečem kar ni nobenemu več v užitek res nima smisla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.9.2009 22:38:30   
Anonimen
Otrok je na poti in vajin dogovor o splavu je tukej glik en k... pomemben. Kdo pa sta vidva, da si jemljeta pravico odločat o življenju matere otroka in otroka???

Kar se pa vajine zveze tiče, pa mislim, da je končana. Žal ne boš mogla nikol živet s tem, da prihaja k vama na obisk otrok, ki ga je tvoj dragi spočel med vajino vezo. Tvoj dragi bo pa na tega otroka verjetn gledal mal drugač, saj je njegov. Al pejta narazen zdej, al pa čez par mesečev. Vidva se odločita kolk časa se bosta matrala.

Mogoče sem napisala mal grdo, ampak jst vidim tako sliko, sorry.

(odgovor članu Oren)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
3.9.2009 22:44:40   
ledenaa
Oprosti,ampak govoriš kot kakšna najstnica tanaja
Odrasti pa boš vedela da sreča je vedno in vedno obstaja človek,ki bo zate ta pravi
On ni bil,jeb... ga ....
Življenje gre naprej
Iz izkušenj se učimo in živimo boljše,saj se iz njih učimo

Se strinjam z jaknik

Neposredna povezava do sporočila: 42
3.9.2009 23:18:48   
Sreča in ljubezen
Strinjam se z jaknik...vajina zveza  ne bo uspela,nazalos tko je.....
On ni edini moski..spet se bos zaljubila pa se bos spomnila bivsega in spomnila kaj si mu ti vse oprostila....
ne podcenjuj se punca,imas velikih vrednot za zivljenje ne da bi koncala sa takim clovekom (nardi otroka punci...zapusti je,kot da je ne vem kaj),in TI, TI mu oprostis vse!! Kaj ce bo tebi nardil otroka,pa ti na koncu rece da ne more vec biti stabo, mogoce je tud tej punci rekel takouser posted image

Ah....

Zelim ti sreco v zivljenju in...naj bo tvoja koncna odloka modra in pametna..jer zivljenje je eno in zivi tko ku treba!!!!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.9.2009 10:07:26   
Bojana82
Res je, vajina " ljubezen " nima prihodnosti......imaš srečo, da še nimata kakega otročka, potem bi šele bolelo vse skupaj ( tebe, še bolj pa otroka )! Če si pametna ga pusti in slej ko prej boš našla srečo z drugim fantom....sem prepričana, da tudi nate čaka sorodna duša, ki pa bo samo tvojauser posted image .....

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.9.2009 10:12:45   
Sreča in ljubezen
Treba it naprej...nekdo te caka da bos samo njegova,pa ne da ti dela otroka s drugo punco in mu je vseeno za vse!

Meni je zal tud druge punce kateri je nardil otroka ker verjetno ni vedla da ON ze ima punco!!! Pa vc mu ne mores verjeti ali te bo spet  prevaril ali ne!
ne vem..vso sreco ti zelimuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?