|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sesuto življenje...
21.8.2009 16:53:27   
tanaja123
Pozdravljene punce...
dooolgo zbiram pogum da se tule malo olajšam...ni mi lahko...oziroma ne more mi biti težje...

prevarana...še ena...
Fant, ki sem bila z njim krasnih 10 let, bila sem njegov angel, prvo in zadnje...
mi je po dolgem spraševanju mene, ki sem vedela in slutila že pol leta kaj se dogaja, le priznal da me je prevaral in z drugo pričakuje otroka. Sesul se mi je svet in ne najdem nobene svetle točke več.
V najino zvezo sem vložila vse...vso svojo mladost, študentska leta, delo...vse samo zanj in za naju. Naredila sva si krasno stanovanje, nič nama ni manjkalo...samo še poroka in otroci, ki sva jih tako sanjala...od vedno sva si predstavljala kako so nama podobni...
Po dolgih dnevih jokanja in prosjačenja da najina ljubezen le lahko gre čez to oviro mi je obljubil, da imata namen opraviti splav, da se le lahko vrne k meni...pravi da bom vedno njegov angel in da mu preveč pomenim. In ravno zaradi tega ne vem zakaj je to naredil.Ampak tam nekje ...je njegov otroček, ki bi moral biti moj! In sploh ne morem pomisliti da bi...on plačeval ceno! Sedaj sva skupaj, ampak...nimam besed.
Tudi on je sesut in ko je živčen vso svojo eksplozivnost prenaša name...za vse sem seveda kriva jaz...nič ne naredim več prav...ne razumem kako se je lahko to zgodilo. Ne govorite mi, naj grem stran in si poiščem drugo srečo, ker vem da je zame ni več. Nikoli niti ne želim v drugo zvezo, ker je ta pustila prevelik pečat. Iz popolnega zaupanja in enakopravnosti je prešla le v pepel teh sledi.

Sesuta sem, sesuto je moje življenje in vsaka trohica upanja, da obstaja ljubezen zame. Zato apeliram na mamice in punce, ki ste srečne in zadovoljne...ne izpustite svojih dragocenih zakladov...in ko vas zvečer objame vaša ljubezen vedite, da za nekatere ta ne obstaja...

Hvala ker sem na kratko oprala svoj srček...ker boli...preveč boli...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sesuto življenje...
21.8.2009 17:13:57   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu tanaja123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2009 17:19:08   
veronikab
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2009 17:49:07   
Raho
Mi je žal zate.

Toda to breme, ki si ga nalagaš, boš s seboj nosila celo življenje.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2009 20:39:30   
Marogica
Jaz ti bo kljub vsemu rekla, da je tvoja sreča v prihodnosti drugje, pri drugem fantu. Verjamem, da imaš ti občutek, da se ti bi podrl svet brez tvoje "popolne" ljubezni-fanta, ki je vse prej, kot popoln, drugače te ne bi prevaral in celo pričakoval otroka z drugo. In tu se tvoje sanje enostavno končajo. Zato se čimprej zbudi in....dobrodošla v realnem svetu.

Fan bo slej kot prej odšel k tej punci ali pa pa celo h kakšni drugi, tako, da ti toplo polagam na srce, da se na to pripraviš. Kot opažaš sama, vajina veza ni več to, kar je bila in tudi več ne bo. To kar delata je agonija, ki se sicer lahko vleče nekaj let, vendar rezultat ne bo takšen, kot ga TI pričakuješ. Bolje grozen konec, kot pa groza brez konca.

Prve ljubezni je vedno najtežje preboleti, takrat smo vsi mislili, da je konec sveta in da ni drugega moškega na svetu, ki bi ga lahko še tako ljubile. In glej ga šmenta, vse smo poročene, in LJUBIMO, celo bolj, kot prvo ljubezen. TOrej punca....vzami se v roke, poglej resnici v oči in spravi tvoje sesuto življenje v red. Ker trenutno ni sesuto življenje, temveč samo obdobje. Če boš še naprej vztrajala v tej vezi, bo tvoje življenje v prihodnosti vsekakor sesuto. In to, če bo šlo po nesreči, bo občutil še kdo tretji(otrok, da boš resnično razumela), ki si ni zaslužil biti del tega sesutega.

Dobro premisli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2009 20:58:23   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

To kar delata je agonija, ki se sicer lahko vleče nekaj let, vendar rezultat ne bo takšen, kot ga TI pričakuješ. Bolje grozen konec, kot pa groza brez konca.

se popolnoma strinjam

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2009 21:01:01   
barika
Marogica, če dovoliš, se podpišem pod tvoje mišljenje...
punca, če bi te imel tako zelo, zelo rad, te ne bi prevaral!  Premisli in bolje, da greš sedaj, kot pa čez nekaj let, ko bosta imela skupaj otroke.

Ne ve, kako mu lahko zaupaš, da tega ne bo več naredil....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2009 23:19:34   
cinci
žalostno.......se strinjam z zgornijimi odgovori.......vedi pa čas celi rane....

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2009 0:04:37   
water lily

IZVIRNO SPOROČILO: tanaja123

Pozdravljene punce...
dooolgo zbiram pogum da se tule malo olajšam...ni mi lahko...oziroma ne more mi biti težje...

prevarana...še ena...
Fant, ki sem bila z njim krasnih 10 let, bila sem njegov angel, prvo in zadnje...
mi je po dolgem spraševanju mene, ki sem vedela in slutila že pol leta kaj se dogaja, le priznal da me je prevaral in z drugo pričakuje otroka. Sesul se mi je svet in ne najdem nobene svetle točke več.
V najino zvezo sem vložila vse...vso svojo mladost, študentska leta, delo...vse samo zanj in za naju. Naredila sva si krasno stanovanje, nič nama ni manjkalo...samo še poroka in otroci, ki sva jih tako sanjala...od vedno sva si predstavljala kako so nama podobni...
Po dolgih dnevih jokanja in prosjačenja da najina ljubezen le lahko gre čez to oviro mi je obljubil, da imata namen opraviti splav, da se le lahko vrne k meni...pravi da bom vedno njegov angel in da mu preveč pomenim. In ravno zaradi tega ne vem zakaj je to naredil.Ampak tam nekje ...je njegov otroček, ki bi moral biti moj! In sploh ne morem pomisliti da bi...on plačeval ceno! Sedaj sva skupaj, ampak...nimam besed.
Tudi on je sesut in ko je živčen vso svojo eksplozivnost prenaša name...za vse sem seveda kriva jaz...nič ne naredim več prav...ne razumem kako se je lahko to zgodilo. Ne govorite mi, naj grem stran in si poiščem drugo srečo, ker vem da je zame ni več. Nikoli niti ne želim v drugo zvezo, ker je ta pustila prevelik pečat. Iz popolnega zaupanja in enakopravnosti je prešla le v pepel teh sledi.

Sesuta sem, sesuto je moje življenje in vsaka trohica upanja, da obstaja ljubezen zame. Zato apeliram na mamice in punce, ki ste srečne in zadovoljne...ne izpustite svojih dragocenih zakladov...in ko vas zvečer objame vaša ljubezen vedite, da za nekatere ta ne obstaja...

Hvala ker sem na kratko oprala svoj srček...ker boli...preveč boli...

Mislim da je čas da se zbudiš.

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2009 1:19:56   
Vijoličarka
Najprej en velik user posted image . Verjamem, da si zdaj v strašnem stanju.

Kljub temu bi to tvojo zgodbo, pokomentirala.

Ja, žalostno je, če se človek tako preda, gradi s takim zaupanjem, sanja srečo do pravnukov, potem pa se zgodi kaj takega. Ampak ljubezen in medsebojni odnosi niso pogodbe z garantiranim donosom. In vsa ta leta gotovo ne bodo izgubljena. Četudi vidva morda ne bosta več par. Ostanejo lepi spomini, življenjske izkušnje, pa tudi kakšna materialna stvar.

Ne moreš se vreči na tla in se trmasto sklicevati na teh deset let, da ostane s teboj. Tvoj problem ni v teh desetih letih, ampak v tem, da v tem trenutku sploh ne veš, kako bi živela brez njega. Še več, trmasto se upiraš misli, da je možno tudi življenje brez njega. Pa je! Četudi bi bilo prvo obdobje strašno hudo, pa bi bilo potem vedno lažje in morda bi nekoč lahko celo našla novo srečo.

Po dolgih dnevih jokanja in prosjačenja da najina ljubezen le lahko gre čez to oviro mi je obljubil, da imata namen opraviti splav, da se le lahko vrne k meni... pravi da bom vedno njegov angel in da mu preveč pomenim. In ravno zaradi tega ne vem zakaj je to naredil.Ampak tam nekje ...je njegov otroček, ki bi moral biti moj! In sploh ne morem pomisliti da bi...on plačeval ceno!

Kaj točno si ti njega prosila?

Sedaj sva skupaj, ampak...nimam besed.
Tudi on je sesut in ko je živčen vso svojo eksplozivnost prenaša name...za vse sem seveda kriva jaz...nič ne naredim več prav...ne razumem kako se je lahko to zgodilo.

Mogoče je ostal s teboj in pri tebi samo zato, ker si ti nastopila bolj dramatično in nasilno, kot tisto drugo dekle.

Mogoče je eksploziven in se stresa nad teboj zato, ker se ti ni sposoben upreti, ker ne najde v sebi moči, da bi ravnal tako, kot si v resnici sam želi. oziroma misli, da je prav. Mogoče ga muči občutek krivde in ker je slabič, krivdo prenaša nate, čeprav bi moral biti v prvi vrsti jezen sam nase.

Pri tem ga ne bo ustavilo dejstvo, da sta z dekletom avtonomna in samostojna pri tej odločitvi, pa karkoli si že ti rekla. Ti znaš biti samo dobrodošel grešni kozel, ki bo 'kriv' za njuno odločitev.

Ne govorite mi, naj grem stran in si poiščem drugo srečo, ker vem da je zame ni več. Nikoli niti ne želim v drugo zvezo, ker je ta pustila prevelik pečat. Iz popolnega zaupanja in enakopravnosti je prešla le v pepel teh sledi.

Sesuta sem, sesuto je moje življenje in vsaka trohica upanja, da obstaja ljubezen zame.

Prav, ti pa ne bomo govorili. Torej ostani pri tem človeku, ki ti je minimalno pol leta lagal in se šel aferico brez zaščite. Pri človeku, ki ne zna sprejeti odgovornosti za svoja dejanja ali vsaj ravnati v skladu z svojimi občutji. In ki zdaj zaradi svoje šibkosti, nemoči in nesposobnosti stresa svojo razdraženost nate. In to zna biti iz leta v leto hujše.

Resnično te ne razumem: vse se ti tako kaže, da vidva skupaj nikoli več ne bosta mogla biti resnično srečna. Ampak ti hočeš, da je on pri tebi. Karkoli, samo da je pri tebi. Hkrati pa si nesrečna, ker ni več tako, kot je bilo, čeprav veš, da ne more biti.

Mogoče bi ti morala za kakšen teden ali dva nekam po svoje, da bi lahko vse skupaj mirno premislila.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2009 8:17:02   
arabela*
ojoj....to pa je res težka situacijauser posted image user posted image user posted image

Lahko bi rekla vzpodbudne besede,lahko bi ti rekla da bo boljše,kar bo morda res nekoč,vendar glede na to,da pričakuje otroka s to žensko...mislim da ni za vaju upanja.Pa tud će bi bila kdaj skupaj,bi bil priokus zelo grenak...pa čeprav ne bi otroka obdržala.pečat bi ostal.Verjamem,kako ga ljubiš,da trenutno ne vidiš izhoda.Vendar bo boljše....ne tako hitro vendar bo.In probaj delat na sebi,probaj razumet,da NI vedno vse tako zlato kot se sveti.Če bi res bila tako idealen par,če bi te res tako ljubil,vedi da tega ne bi naredil.Lahko,da se je hotel malo poigrat..vendar......ko je enkrat otrok v igri,ni več heca....Jaz bi probala nekako prebolet....boljše,kot pa celo življenje nosit breme...

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.8.2009 8:20:58 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2009 9:58:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Ja, žalostno je, če se človek tako preda, gradi s takim zaupanjem, sanja srečo do pravnukov, potem pa se zgodi kaj takega.

Meni pa to ni nekaj zalostnega, ampak nekaj lepega.
Ceprav konec ni nekaj, kar clovek sanja in kar si zeli, pa je dejstvo, da je prezivel veliko lepih let, da je vlozil veliko sebe, meni nekaj lepega. Grozne so mi tiste veze, kjer tega ni. V tem primeru clovek ne izgubi energije, ki jo je vlozil, v bistvu ne izgubi nic, ce je bila to veza kar tako ali kako bi rekla. Te veze so bedne in brezvezne, in ceprav konec ne boli, niso vredne kaj dosti.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2009 10:10:01   
marjetica11

Tudi jaz bom napisala nekaj besed:

1. Iz pisma ni razbrati, kaj fant zares čuti do tistega drugega dekleta. Ali je šlo le za kako avanturo user posted image oz. ali gre za neko daljše bolj poglobljeno razmerje? Morda bi se bilo potrebno s fantom iskreno pogovorit.
2. Najbrž poznaš rek "dolga zaroka, kratka poroka". Mislim, da to večkrat drži, čeprav je morda staromodno.
3. Vprašanje je tudi ali si mu ti pripravljena odpustiti to prevaro.

Kakorkoli že bo, naj te tudi jaz potolažim, da vsaka bolečina prej ali slej mine oz. zbledi. Nekaj časa bo bolelo, potem pa vedno manj. Saj poznaš tisti verz ... vse prešlo bo kakor kalna reka, proč jo vržeš, če pretesna je obleka. Novi človek, novi vstal bo iz človeka... Ta izkušnja te bo le utrdila in ponudila nove priložnosti v življenju, ki jih zdaj ne vidiš.
Srečno in lep pozdrav,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2009 18:58:58   
Anonimen

prevarana...še ena...
i...

Nikdar za nobenega nisi angel, tak ti je to, realen svet. Decu se dvigne, pa gre. Ženske smo drugačne, pa zanosimo, pa rodimo, pa so hormoni drugačni, dece pa srednja glava daje....

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2009 13:29:08   
ronja
Po dolgih dnevih jokanja in prosjačenja da najina ljubezen le lahko gre čez to oviro mi je obljubil, da imata namen opraviti splav, da se le lahko vrne k meni...

Tole je po moje problem in zato je on živčen in jezen. Zakaj obstoj tega otroka pogojuje vajino zvezo? Saj dosti vez obstaja, kjer ima en od partnerjev otroke z nekom drugim. Ne me narobe razumet: nisem proti splavu, sploh ne, naj ga punca naredi, če ga ONA HOČE naredit. Ne pa zato, ker nanjo pritiska tvoj partner, ker ti pritiskaš nanj. Zato je on živčen in jezen nate, ker v bistvu čuti, da ne dela prav. ni prav, če nekoga siliš v nek tak poseg - lahko nekdo na tvojo željo spremeni frizuro, vendar pa ni prav, da ga siliš, da si odreže prst, ali naredi splav - to so pač stvari, ki te (lahko) trajno zaznamujejo.

Lej, on te je čisto enako prevaral, pa če se ta otrok rodi ali pa ne - njegov "greh" je isti. Pač živi neka posledica - edino dobro iz vsega skup... Pustita punco, naj se sama odloči, ali hoče imet tega otroka ali ne in bodita skupaj, če se še imata dovolj rada - vendar se v tem primeru iz nebes spustita na realna tla in se poglejta, kakšna sta v resnici: ti nisi angel, niti jim nisi tako strašno podobna, imaš dobre in slabe lastnosti kot vsak normalen človek in on ni popoln in edini na tem svetu. Dajta si čas in se počasi spoznajta - kakšna sta v resnici - in če si bosta takšna všeč, ostanita skup.

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2009 13:31:04   
sonček33
Ronja, popolnoma se strinjam s teboj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2009 13:53:24   
bumerang

...ne izpustite svojih dragocenih zakladov...in ko vas zvečer objame vaša ljubezen vedite, da za nekatere ta ne obstaja...

Pa daj no, ti se hecaš. Kako to misliš "ne izpustite"?
Ma če ima za naredit kaj nakega kot je tvoj, naj ta trenutek gre!

Če bi te imel rad, ti tega ne bi naredil. A misliš, da te je samo enkrat prevaral in ravno takrat spočel tega otroka? In to njegovo obnašanje ki ga zdaj opisuješ je dokaz ljubezni?
Vzami se v roke in pusti to gnido, življenje čaka nate! Zdaj!

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2009 14:07:18   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
...ne izpustite svojih dragocenih zakladov...in ko vas zvečer objame vaša ljubezen vedite, da za nekatere ta ne obstaja...

Pa daj no, ti se hecaš. Kako to misliš "ne izpustite"?
Ma če ima za naredit kaj nakega kot je tvoj, naj ta trenutek gre!

to pa res. zakaj že naj bi stiskala k sebi in "ne spuščala" takega kekca od sebe? da me lahko vara ali kako? raj mam psa namesto takega deca v tem primeru.. je bolj humano za mojo psiho.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2009 19:52:20   
Vijoličarka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Po dolgih dnevih jokanja in prosjačenja da najina ljubezen le lahko gre čez to oviro mi je obljubil, da imata namen opraviti splav, da se le lahko vrne k meni...

Tole je po moje problem in zato je on živčen in jezen. Zakaj obstoj tega otroka pogojuje vajino zvezo? Saj dosti vez obstaja, kjer ima en od partnerjev otroke z nekom drugim. Ne me narobe razumet: nisem proti splavu, sploh ne, naj ga punca naredi, če ga ONA HOČE naredit. Ne pa zato, ker nanjo pritiska tvoj partner, ker ti pritiskaš nanj. Zato je on živčen in jezen nate, ker v bistvu čuti, da ne dela prav. ni prav, če nekoga siliš v nek tak poseg - lahko nekdo na tvojo željo spremeni frizuro, vendar pa ni prav, da ga siliš, da si odreže prst, ali naredi splav - to so pač stvari, ki te (lahko) trajno zaznamujejo.

Lej, on te je čisto enako prevaral, pa če se ta otrok rodi ali pa ne - njegov "greh" je isti. Pač živi neka posledica - edino dobro iz vsega skup... Pustita punco, naj se sama odloči, ali hoče imet tega otroka ali ne in bodita skupaj, če se še imata dovolj rada - vendar se v tem primeru iz nebes spustita na realna tla in se poglejta, kakšna sta v resnici: ti nisi angel, niti jim nisi tako strašno podobna, imaš dobre in slabe lastnosti kot vsak normalen človek in on ni popoln in edini na tem svetu. Dajta si čas in se počasi spoznajta - kakšna sta v resnici - in če si bosta takšna všeč, ostanita skup.

Tebe je očitno zbodla ista stvar kot mene, namreč, da mora 'ceno za njuno zvezo (za katero sta se celo sama sprijaznila, da ne more biti več srečna), plačal njegov otrok'. Samo nisem znala tega tako lepo razdelati.

Vsekakor podpis.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.8.2009 20:01:42   
Anonimen
ene ste tak hecne....pišete da pa kr naj gre...kot da je to tak enostavn, kot da bi nekomu reko dober dan...

čas celi rane, sam odnos po moje nikol nebo več takšen kot je bil, ker te bo to vedno spremljalo in ne verjamem, da tudi če mu boš oprostila,da boš kdaj pozabla....
najhuje je to, da si enostavno ne znaš več predstavljat življenje brez njega...na njega si se navadla,itak 10 let ni tak mal in zdej kr naenkrat šok, kak živet naprej...ustrašiš se, da ne boš znala....pa vedno nas skrbi, kaj bojo pa drugi rekl...pa vsak te vpraša kaj je blo narobe....

nimam odgovora, ker sama ne vem kaj bi naredila v takšni situaciji.
js ti želim, da se stvari tako rešijo, kot tebi najbolj odgovarja in tako kot ti veš da je nabolj prav.
veliko srečeuser posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.8.2009 20:15:46   
rija
življenje se mora včasih sesuti, da ga lahko znova sestavimo na novih temeljih.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.8.2009 20:47:56   
sneguljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny

ene ste tak hecne....pišete da pa kr naj gre...kot da je to tak enostavn, kot da bi nekomu reko dober dan...

Tak korak res ni enostaven; je pa bistveno bolj enostaven, če to stori sedaj, kot pa da mu kao oprosti in čez eno leto ugotovi, da ne gre naprej, da mu ne zaupa - bo takrat težje oditi. Da ne govorim, kako neenostavno bo, če mu zdaj kao oprosti, poskusi preboleti, poskusita rešiti zvezo z otrokom, ona pa potem ugotovi, da mu kljub vsemu ne zaupa in da ne more naprej.
V bistvu je zdaj najbolj enostavno oditi, ampak taka odločitev zahteva čist razum, voljo in odločnost. Vsekakor pesek v oči v stilu "jaz sem njegov angel" ne pomaga. Ko se je sestajal z drugo in seksal z njo, je bila njegov angel očitno druga in gotovo ni mislil na tanajo123.user posted image Kako se sploh lahko človek tako slepi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.8.2009 6:52:10   
MLADAMAMICA

kaj pa ji predlagaš ti? da ostane, oprosti in pozabi... s tem dopusti, da jo prevara ponovno? je cena splaviti otroka dovoljšnja, da ji dokaže da jo ljubi? sorry, sam če bi imela otroke, bi ji trdili, ne more it, otroci so tu itd. zdej ko sta pa sama, pa prav tako ni lahko iti? je pa bilo lahko njemu nategnt drugo, kljub temu da ima doma žensko/ženo? uglavnm, mislim, da jo ne ljubi dovolj, če bi jo:
1. je ne bi prevaral;
2. ne bi ona morala prosjačit njega, ampak on njo;
3. ne bi tudi po tem krivil njo za vse "hudo", ki se mu dogaja...
                          se pa strinjam, da je hudo, ker še nerojen otrok plača tuj greh s svojim življenjem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.8.2009 6:53:39   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica
Vsekakor pesek v oči v stilu "jaz sem njegov angel" ne pomaga. Ko se je sestajal z drugo in seksal z njo, je bila njegov angel očitno druga in gotovo ni mislil na tanajo123.user posted image Kako se sploh lahko človek tako slepi...

se strinjam

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.8.2009 7:05:21   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljčica

Tak korak res ni enostaven; je pa bistveno bolj enostaven, če to stori sedaj, kot pa da mu kao oprosti in čez eno leto ugotovi, da ne gre naprej, da mu ne zaupa - bo takrat težje oditi. Da ne govorim, kako neenostavno bo, če mu zdaj kao oprosti, poskusi preboleti, poskusita rešiti zvezo z otrokom, ona pa potem ugotovi, da mu kljub vsemu ne zaupa in da ne more naprej.
V bistvu je zdaj najbolj enostavno oditi, ampak taka odločitev zahteva čist razum, voljo in odločnost. Vsekakor pesek v oči v stilu "jaz sem njegov angel" ne pomaga. Ko se je sestajal z drugo in seksal z njo, je bila njegov angel očitno druga in gotovo ni mislil na tanajo123.user posted image Kako se sploh lahko človek tako slepi...

Vsaka stvar rabi svoj čas, da dozori. Če punca rabi 2 leti agonije, da bo dojela, da tako ne gre, pač rabi. Nismo vsi ljudje enaki, pravzaprav mislim, da nas je večina takih, kot je Tanaja. Lahko je govoriti doma izza pisalne mize, teže je v resničnem življenju. Počasi človek začne dojemat, kaj se dogaja okoli njega. Čustva so močna stvar.
Tanaja, daj času čas. Boš že videla, kaj ti bo življenje prineslo in kako bo šlo tole naprej. Jaz verjamem, da trenutno nisi sposobna sprejemat nobene večje odločitve. Bo počasi prišla sama od sebe, boš videla.

(odgovor članu sneguljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?