|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
1.10.2009 18:06:50   
Mož*
Še glede prehrane ob dojenju: brez omejitev. Edino mleka ne pijem, ker ga (jaz) ne prebavljam. Lp1

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 176
1.10.2009 18:08:31   
Tanik
da vas še jaz tukaj pozdravim, čeprav še 2 v 1. vas malce preberem, ampak verjetno bom potem rabila na hitro kakšne nasvete, da ne bom nazaj brala.

lepo cartanje user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
1.10.2009 18:21:12   
tulpek
Vidim, da že kar pridno čvekate user posted image . Prav je tako.... js vas skoz berem, pišem pa bolj malo, ker imam takrat malega v rokah in je nerodno z eno roko pisat.

Moj mali se je malo "pokvaril" user posted image user posted image user posted image ni več tak zaspanček kot na začetku, buden je od 6ih pa vse do 14 ih, mogoče vmes malo zaspi, za pol ure, ravno da js kaj pojem. Potem popoldne spi na 2,5-3 ure, zvečer je še kakšni 2 uri skupaj buden, potem pa spet na 3 ure do 3 ponoči, takrat ga podojim in se uro in pol ukvarjam z njim, da zaspi nazaj za kakšno urco ali dve... v glavnem, manjka mi spanja, ker čez dan se težko spravim spat.

Aja, pa noče spat v svojem kinderpetu, hoče bit pri nama v postelji, tudi košara od vozička velja, sploh če se premika, roke so mu itak najbolj všeč.... Tak da mora kar trdno zaspat na rokah ali v taveliki postelji, preden ga dam v kinderpet. Ga imava pa tudi midva veliko na trebuščku na najinih prsih (kot ga ima Veselka na sliki user posted image ), ker mu to ful paše in ga pomiri.

Previjam ga tako, kot je napisala Polari: dojenje - previjanje- dojenje. Joka ni nobenega. Tudi kopa se že rad, danes je bil prav zadovoljen z vodo.
Zvija ga še ne kaj preveč, mogoče včasih malo, pa še to ne vem, če zato, da pride v roke, ali ga res kaj muči.

Nea-teja, dobrodošla, te bom kar na seznam dodala ob priliki (ko še katera septembrka rodiuser posted image ).

Kdusic, tude tebe bom dodala, sem večkrat videla, da nas bereš, pa mi ni bilo jasno, zakaj se ne oglasiš user posted image . Js ne morem bit tiho in potem mi to nekako ni jasnouser posted image . Imava pa skoraj ravno kontra primer glede rojstva user posted image - js sem imela rok 30.8 in rodila na tvoj rok user posted image .

Barika, luškan bejbi, pa to tako sama veš user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 1.10.2009 18:23:42 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.10.2009 19:27:59   
kdusic
tulpek vidim da imamo podobne probleme...naš mali tudi čez dan bolj malo spi...če pa že zaspi spi tam do 2 uri pa pol...glede spanja tudi naš težko spi v svoji posteljici moram tudi jaz počakati da na meni zaspi preden ga položim v posteljico...
hmm pri nas je bilo prvo kopanje katastrofa dretje na polno...sedaj pa tako uživa v vodi...prav tisto frajersko faco narediuser posted image
ha ha jaz sem še preden sem šla rodit rekla da naj počaka vsaj do 1. septembra evo  in se ob pol petih zjutraj 31. avgusta zbudim vsa mokra...pa smo šli rodituser posted image
Me pa še ena stvar zanima...koliko časa boste čakale preden se spravite v akcijouser posted image ? Je treba res počakati do prvega pregleda? prej se je mojemu user posted image mešalo zdaj se pa meniuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.10.2009 19:59:38   
tulpek
Meni se še nič ne meša od želje po user posted image , tak da sem trenutno mnenja, da bom počakala do pregleda. Tudi še malo čutim šive, sploh če sem malo več na nogah (pa sploh ni treba, da sem veliko) in verjetno se niti še ni 100% zacelilo... tak da imam zaradi tega še nek odpor do akcije. Še za depilacijo zbiram pogum, da ne bi kaj preveč odbrila, ker ne vem, kak je zdaj tam user posted image . Ah, bo že, malo več časa rabim.

Glede bedenja user posted image mi je patronažna rekla, da imajo sedaj že budna obdobja in da se naj takrat pač ukvarjam z njim, se pogovarjam, ga masiram... Ni pa nujno, da je pri vseh dojenčkih tako, nekateri so več časa budni prej, drugi kasneje. Tak da ga ne bom več na vsak način poskušala uspavat, kot prejšnje dni... se mi je zdelo, da user posted image pač mora spat in da nekaj ni vredu, ker noče več toliko spat user posted image user posted image user posted image . Drugače pa - trenutno že spi celi dve uri in pol user posted image .

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 180
1.10.2009 20:46:00   
aromaja
Eno vprašanje... ima katera izkušnje z Novalac AC mlekom proti kolikam? A kej nuca? Jaz poleg dojenja dodajam, pa me zanima, če bi s tem mlekom lahko kej koristila naši mali, ki jo ful črviči.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 181
1.10.2009 21:57:56   
litlleMiss
dober večer!

Naša tudi ni več takšen zaspanček kot je bila, ampak še je vedno zelo pridna. Edino takrat ko bi mogla jest je malo tečka. Najprej par minut lepo papca, potem kupčka poderema in nato se začne dret v joško in noče več jest. Najprej sem mislila da zato ker mleko ne teče ampak teče, teče..še preveč user posted image očitno se ji ne da več vlečt in rabi malo pavze, ker čez kakih 15 min je tako lačna da bi si celo joško v usta porinla, ne samo bradaviceuser posted image

Krčke še ima, ampak se sprdi pa je vredu. Mi je hudo ko jo gledam tiste pol urce ko se napenja in nemrem nič..Vetrovne kapljice pomagajo da se Tia pomiri, krčke pa ima še vedno. Tako da ji samo na dudo dam kapljico in je vredu nekaj časa.

Spanje..tudi mi gremo spat okrog 23-24, potem se zbudima okrog 3-4, se najema, previjema, jo dam v posteljico in pustim da zaspi, potem se še zbudima okrog 7 in se samo podojima(budne sma okrog 15-20 min)in potem se ob 9-10 jaz prav zbudim, Tia pa spi potem na 2-3 urce..se mi zdi da je podobno pri vseh

Glede user posted image sem jaz že tudi neučakana, ker proti koncu nosečnosti par tednov nisma, ker je mene bolelouser posted image zdaj pa rajši počakam, da bom šla na pregled, ki je HB čez 2 tedna..komaj čakamuser posted image

Da še vam pokažem mojo Tio ko se kopa

user posted image

in še

user posted image

zdaj pa letim ker se že prebuja..

Fajn se mejte

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.10.2009 22:02:09   
kdusic
glede tega mleka Novalac AC...mi smo ga imeli in se mi zdi da je še bolj povzročal krče...tak da pomojem nima ne vem kakega učinka.... samo da zaslužijo.... mi smo potem kar na aptamil šli..
ja men so šivi že šli ven... tak sem mela samo 2... tak da bo pomoje kar hmal user posted image (če se nam bo dalouser posted image )

ja pri nas je problem ko mali bedi ni tiho...se kar neki jokca...pa lačen skoz...pa saj bo...

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.10.2009 7:57:32   
veselka
jutro,

tulpek sej to je pa tko, k bi o naši brala user posted image ...

glede previjanja smo mi prišli do istega sistema... podojit-previt-podojit. razen ponoči, če od zadnjega previjanja že 6 ur mine, jo grem najprej previt, ker je običajno že kr dosti pokakana in polulana. pa se nič ne razburja. pa še ribice, ki visijo nad previjalno jo blazno fascinirajo user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.10.2009 8:38:43   
klaja
Jutro!

Kake lepe slikice vaših user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!

Bom sedaj kar tukaj vas brala, ker se tam ne dogaja več kaj dosti in vam malo tečnarilauser posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.10.2009 9:21:48   
vila MaLiNa
Klaja ti kar "teži"user posted image . Sicer pa upam, da te bo kmalu v porodnišnico odneslo, tako kot še vse preostale septemberke.

Moji Sari je pa včeraj nekaj želodček nagajaluser posted image - je imela neke krčke in še polivala je na veliko. Najbrž se je preveč najedla. No potem je le zaspala v sede in je bilo bolje. Drugače je bila pa spet pravi cukerček čez nočuser posted image user posted image . Se mi pa zdi, da mi iz jošk kar malo preveč mleka teče, da komaj požira bošček mali...

Zdej grem pa tisto muho najti, ki me je zbudilauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.10.2009 9:23:14   
vila MaLiNa
Aja... veselka... moj je kar malo fovž, ko je slišal kakšen fotoaparat ima tvojuser posted image , ampak mu je zaželel naj še naprej slika tako dobre fotografije.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.10.2009 9:25:30   
vila MaLiNa
litlleMiss... tvoja Tia je tudi pravi cukruser posted image . Pa zgleda, da uživa v kopanju. Naša tudiuser posted image , samo kopam jo pa vedno samo jaz. Dragi si ne upauser posted image

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.10.2009 9:38:37   
altaja
Mi smo pa danes spali od 21h do 4h user posted image Kar ne morem verjet, sam kaj ko od 4h naprej pa ni šans...mami bi še spala, mali pa akcija na polno. No, zdaj je spet zaspal, hvala bogu. Zvečer sva mela malo težav z uspavanjem, 4x sem ga šla iskat pa ga priklopla na dojko da je mel končno dost in omagal. Sumim, da se pri meni ne naje dosti user posted image . Oz prehitro odneha...

Klaja: daj si duška. Mislim da vse vemo kako je to, tko da... dokler si še 2v1 pa si privošči spanca!!!!!! user posted image

Tanik:
držim pesti, da te današnji dan popelje v P

Zdaj si bom pa privoščila nekaj trenutkov zase...mamo očita še vedno doma. Si grem naštimat eno kopel pa frizuro si grem malo uštimat ker sem ko strašilo.. pa mogoče kaka maska za obraz,... Od poroda še nisem mela časa, vedno vse sam na hitro pa sam tolk da je za silo. In je že kriza user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.10.2009 9:49:08   
Tanik
Še tukaj eno deževno dobro jutro,

altaja iz tvojih ust v porodnišnico

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tanik: držim pesti, da te današnji dan popelje v P

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.10.2009 10:37:00   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

Še tukaj eno deževno dobro jutro,

altaja iz tvojih ust v porodnišnico

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tanik: držim pesti, da te današnji dan popelje v P

tanik....tud jzt držim pesti da boš naslednjo noč prespala v P

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.10.2009 10:38:36   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

glede tega mleka Novalac AC...mi smo ga imeli in se mi zdi da je še bolj povzročal krče...tak da pomojem nima ne vem kakega učinka.... samo da zaslužijo.... mi smo potem kar na aptamil šli..

kateri aptamil pa uporabljaš? mi imamo AR, comfort in 1. tako da kombiniram...ponoči AR da ostane v želodčku, ker je zelo velik polivalček...čaz dan 1, in občasno comfort da lažje kaka...joj cela zmešnjava s temi AM, vsaj zame...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.10.2009 10:42:05   
baby blue
Pri nas je bila danes zanimiva noč... Zvečer je jedla ob 22 uri potem se je zbudila ob 1-ih n potem še ob 5-ih zjutraj... Potem smo spali skoraj do osmih se previli in podojili... Sedaj pa joka pa joka pa noče zaspat ko je v posteljici če jo vzamem v naročje je pa dobr... Je že mala razvajenka ratala... user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.10.2009 10:43:48   
Erdbeere
dober dan tudi od mene...

littlemiss kakšna srčica.

Midva sva tudi včeraj zvečer Evo skopala in je spet fulllllll uživala.

Zdaj spet spančka jest pa ne vem, kaj naj sploh počnem...bo treba spet kaj pametnega najt za dela...dokler moja čebelca samo spi...še vedno jeva na 6-7 ur...edino zvečer od 18-21-ih je pa skoraj neprekinjeno priklopljena....mora vse obroke, ki je spusti čez dan nadoknadit. Ob 21-ih ko gre pa spat pa spet jovo na novo okrog 4-ih ponoči se podojiva in spet spi do nekje 9-ih pa se naje in spet spi...

Jaz sem pa tako vesela, čišča je skoraj čist ponehala že...sem pa tja se pojavi še malo rjavega izcedka, kaj več pa ne...O šivih pa ni ne duha ne sluha več user posted image user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.10.2009 10:44:30   
polari
Dobro jutro!

Mi smo se pa danes na 4 in na 3 ure zbudili....se mi je pa zdaj zgodlo, da na levi joški lepo je, na desni pa ne, in me desna bradavica zdaj precej boli, pa ne vem, kak ga naj prav navadim......moram vztrajat očitno, da bo prav potegno user posted image ...groza!

Imate kaj težav s kolcanjem? Mojemu se vsaki dan ziher...še večkrat na dan...pa ne vem, od česa je to....včasih se mi zdi, da mu malo gor pride, pa če dol pogoltne, da se mu začne kolcat. Pol pa samo pomaga, da se priklopi, pa čez nekaj časa mine. Samo ga je tak hudo gledat, ko ga celega meče, se mi zdi, da se mu želodček od sile obrača....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.10.2009 10:46:52   
veselka
juhu, od občine dobimo 400 eur user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.10.2009 10:57:09   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Kak to????? Kakih 400???? V kateri občini?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.10.2009 10:57:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Dobro jutro!

Mi smo se pa danes na 4 in na 3 ure zbudili....se mi je pa zdaj zgodlo, da na levi joški lepo je, na desni pa ne, in me desna bradavica zdaj precej boli, pa ne vem, kak ga naj prav navadim......moram vztrajat očitno, da bo prav potegno user posted image ...groza!

Imate kaj težav s kolcanjem? Mojemu se vsaki dan ziher...še večkrat na dan...pa ne vem, od česa je to....včasih se mi zdi, da mu malo gor pride, pa če dol pogoltne, da se mu začne kolcat. Pol pa samo pomaga, da se priklopi, pa čez nekaj časa mine. Samo ga je tak hudo gledat, ko ga celega meče, se mi zdi, da se mu želodček od sile obrača....

Meni so v p rekli, da je to zato, ker mu pride zrak s hranjenjem v želodček in da ga naj malo podojim. Ni nič nevarnega, moj veliko kolca.
Patronažna mi je pa rekla, da se pogosto zgodi, da imajo user posted image eno zizo raje.

Zanima me, če je pri vas patronažna vedno tehtala user posted image ? Pri meni je samo pri prvih 3 obiskih, potem pa je sklenila, da se dovolj redi in ni več. Sedaj ga sama, ampak je samo približek, vidim pa, da raste teža.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.10.2009 10:58:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

user posted image user posted image user posted image pri nas je pa samo 150 EUR. Ampak boljše, kot kje, kjer je še manj.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.10.2009 10:59:01   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Zanima me, če je pri vas patronažna vedno tehtala user posted image ? Pri meni je samo pri prvih 3 obiskih, potem pa je sklenila, da se dovolj redi in ni več. Sedaj ga sama, ampak je samo približek, vidim pa, da raste teža.

Meni ga pri 3 obiskih ni še nikoli stehtala. Bom ji naslednjič rekla, da bi ga, ker me prav zanima, kolko je dobil gor..meni se tak vlki že zdi...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?