polari
|
Da se še jaz tu gor malo javim...moram si vzet malo časa, pa vsaki dan prebrat malo, samo kaj, ko ste take čveke ....no, pa saj bom. Enej je zaspal..prej je na trebuščku ležal na meni, in je bil takooo priden. (idejo sem seveda takoj dobila od veselke, ko sem slikico vidla )Čez dan je dosti buden, tak proti večeru ga vrže, pa ponoči je zaenkrat spal..me zanima, kaj bo danes, ker včeraj je potegnil od 21.30 do 5.30. Jaz nisem mogla verjet....sem pol gledla, če še diha....jaz pa se tudi nisem zbudla ponoči...očitno ni bil nič lačen Prej sem vidla, da je tekla debata o previjanju. Jaz imam zaenkrat taki sistem, da se eno rundo najema, pol se previjema, pa se nič ne dere, ker ni tolko lačn, potem pa spet jesti. Kupčke lepo podira, na čase ga malo šraufa, ampak pol podere kupčka ali prdi, pa je okej. Prav črviči ga še ne...HB. Kapljic še nobenih nimam....To še pride, ne? Pravijo da je pri fantkih to bolj pogosto. Barika, Tomaž pa je res luškan...pa saj so vsi septembrčki tu srčkani! Nea_teja, tudi jaz držim pesti, da bi bil tvoj srček čimprej doma. Lasje mu še nič ne odpadajo... IZVIRNO SPOROČILO: altaja vilaMalina: ja, če ga dam budnega v posteljico sam zaspi. Mora bit pa sit in previt in že na pol v spanju. Tudi ponoči to prakticirava in je super.. za enkrat nobenega nošenja in guncanja . Pri nas je isto. Če pa ga kaj črviči, je pa alarm. Danes čez dan je spal v košarici in je včasih spustil kako sireno, pa nisem takoj šla k njemu, ampak sem ga pustila in se je takoj pomiril...mogoče ga je kaj zašraufalo al pa je v spanju malo cvilil, ne vem.....je pa lepo nazaj zaspal brez problema... IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Vse tiste k dojite...a kaj pazite kaj jeste? jaz sem pri prvem jedla vse,sam svinjino sem bl preskočila k pol je dobil pikice. Pri tmali jo pa hitr začne zvijat po trebuhu,tud mlek ji ne odgovarja. Če pojem kaj mlečnega jo čez kakšna 2-3 dojenja že zvija po trebuhu. Midva se dojiva.....jooooj, jaz sem pred dnevi pojedla dva čevapčiča!!! Koza!! Nič nismo spali.. ne jem nič kislega, začinjenega, pa ne preveč svežega sadja in zelenjave, vse kuhano.....pijem pa dosti mleka, jabolčni kompot si delam, pa čaj iz kumine in janeža.....ostalo pa jem vse...