|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
10.1.2010 10:41:25   
veselka
jutro,

Aurora tudi nima dude. sem zanč spet probala, pa sam izpljune vn. tud palčka je našla, pa ji ga vzamem iz ust. zaspi pa večinoma z zizo.

mi bomo šli pa zdj mal vn. trenutno pijem kavico, Aurora je pri meni, se tudi zabava s tipkovnico, tko da imam malo oteženo pisanje.

dons bomo tudi mi malo rižkota dal. sem kupla sunvalovega, se lahko meša z vodo ali mlekom.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
10.1.2010 11:05:59   
dreja79
Dober dan,

Matic trenutno spi dopoldansko spanje, ponavadi točno 45 minut. Zvečer je zaspal ob 22.30 in spal do 5.00, potem pa do 7.00, vstala sva ob 9.00.

Čez dan je neverjetno siten, ful rabi pozornosti, zadnje dni težko kaka.

Tud Matic nima dude ( mal za pocrkljat, ampak jo hitr ven vrže), rokice in palčka pa počasi odkriva user posted image . Včeraj zvečer sem bila tako zmatrana, da se mi je čist snel, sem se stulila na moža k ni nč kriv, ampak enmu sem se mogla stult. No, danes je pa boljš user posted image .

Tako kot je Klaja napisala je  naš Matic, drugi najmlajši od septemberčkov, smo šele dobro začeli 4. mesec, zato o GH še ne razmišljam. Mi pa prav pride ko ve pišete, da bom za kasneje vedla. Se ful pozna, da je med našimi septembrčki po en mesec ali še celo več razlike.

Klaja, tud jest si že želim malo svobode!!!! Tiste dve ure, ki sta vmes med futranjem tako hitro mineta, da se mi sploh ne splača nikamor odpravljat. Še, ko sem doma se mi zdi, da sem se glih enkrat okrog obrnila, pa se že spet futrava.user posted image

No, mojih 45 minut miru je minilo, se že nekaj oglaša iz posteljice user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
10.1.2010 11:15:41   
tulpek
Pri nas se je spanje normaliziralo, spet spi do 6-7ih zjutraj (že včeraj), potem hranjenje in še ena runda spanja. No, trenutno spi še naslednjo rundo, ampak verjetno ne bo trajalo. MIslim, da je bila tista spalna zmeda posledica zobkov.

Glede GH, čeprav je moj v začetku sept. po datumu spočetja skoraj najstarejši user posted image še ne mislim začet z GH. Se bom zadržala, dokler mu gre brez nje čisto OK.

Dude ne mara kaj preveč, jo sprejme v avtu, če se začne jokat, sicer mu je pa niti ne vsiljujem več. Rokice ima pa veliko v ustih, ampak ne sesa jih, nima jih kot nadomestek dude.

Včeraj je končno porinil palec na nogi v usta, se je dolgo trudil in sedaj mu je uspelo user posted image user posted image user posted image . So mu nogice zadnje čase najbolj zanimiva igračka.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
10.1.2010 11:22:02   
Mož*
Dober dan!
Punce, tokrat smo po dolgem času preživeli fantastično noč. Spat je šel ob 22.00 in se prvič zbudil šele ob 4.30; bil je tako polulan,  da je vse teklouser posted image user posted image user posted image , po dojenju sem ga v spanju preoblekla (tudi posteljico) in je potem spal do 7.00, po ponovnem dojenju pa celo do 9.30.
Ko se je zbudil, je pol ure pel in se pogovarjal sam s sabo. Zdajle gledava smučanje, bolje rečeno uspava se pod levouser posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
10.1.2010 12:34:10   
Dulsineya
Punce, tokrat smo po dolgem času preživeli fantastično noč. Spat je šel ob 22.00 in se prvič zbudil šele ob 4.30

user posted image , bravo Klemenuser posted image user posted image

Lili je pa ravno na sprehodu z mojo mami, jaz pa pijem veliko šalco kave. Moj user posted image je bolan in je celo noč kašljal in me zbujal, Tudi Lili je danes spala ful rahlo in se kar naprej zbujala za dudo, no ob 4.00 sva se najedle in je potegnila do 7.00. Je pa po dolgem času sonček, tak da Lili čaka še druga runda sprehoda z mano, čeprav me je že neki začelo orng špikat v grlu in se počutim kot bi me tovornjak povozil.

Smo pa šli včeraj v šoping v NG, sta šle moja mami in sestra zraven in je prav pasalo, ker se je Lili non stop nekaj pritoževala. V vozičku hoče bit čisto gor, meni se pa zdi prav grozno, kot da bo glihkar ven padlauser posted image . No, sva si z mojim vsaj naredila zalogo (predvsem zimskih) oblačil. Največ sta pa itak dobili moja mama in sestrauser posted image

Jaz samo čokolado zadnje čase napadam in kile mi spet šibajo goruser posted image , se prav bojim kaj bo ko bom nehala dojituser posted image . Zdej smo skoraj izključno na črpanju in zdej točno vidim, da je za cel obrok in včasih še pol za dodat AM, ostalo spije MM po steklenički + kašica 1x na dan pred mlečnim obrokom. Dajam ji pa tako sadne in zelenjavne lončke od Sunvala in njihovo riževo kašico. Včasih kar v to riževo nastrgam malo jabolka ali korenčka in ji je ful všeč. Sem ji pa zadnjič spasirala mlado špinači in malo krompirja, pa jo je bil prav užitek gledat kak bi ona kar vse pojedla. No, ostanek je pojedel moj, sicer s soljo in kislo smetano, da je bilo zanj užitno.

Evo, zdej je pa zaspala, še pred opoldanskem obrokom. Ponavadi se naje in potem jo nesem kar v njeno posteljico in spi 2-3 ure. Ker v dnevni mi ni več hotela spat več kot 20 min in jo je vsak najmanjši šum zbudil. Včasih je pa spala v dnevni na kavču, jaz sem pa lahko sesala zraven al pa zlagala posodo iz strojauser posted image

No, šibam še jaz vodoravno, ker sem čisto fuč...

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
10.1.2010 14:13:30   
little*miss
uff, danes pa je zatišje tu goruser posted image

danes je spala od 1-3 zjutraj z 100x vmesnimi zbujanji, potem je od 3-4 spala ampak sem imela jaz neke glupe sanje in sem se zbudla vmesuser posted image no in potem se je začela veselica..budne sma bile do pol 10, sma šle spat do 11, potem pa sem jo zbudla in sma šle na sprehod..sem bila pridna in sem že posesala hišo, dala cote prat, zdaj pa grem jest čufte od včeraj, ker sem sama doma in nisem rabla kosila delat HBuser posted image

se tipkamo

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
10.1.2010 15:50:37   
BBK79
Altaja oprosti, ker sem te zamenjala za Klajo. Mam dober izgovor (je bla pozna ura).user posted image

A danes vse spite, al ste jo ven zbrisale?

Moj user posted image  se je pa včeri spomnil, da bi imeli danes segedin in polento za kosilo. Pol mi je pa kapnil, da mi je patronažna rekla, da na začetku uvajanja lahko tudi polento je. Ne morem verjet, kako z veseljem jo je jedel (sem mu dala vse skupaj samo eno čajno žličko, da ne bo preveč, ker je do sedaj samo sadje in zelenjavo jedel oz. pil). Bomo pa tudi mi čez par dni probal riževo kašico. 
Hippovo precej kolegic hvali, pa bomo kar s tisto začeli.

Lp

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
10.1.2010 16:10:52   
Casiopea
Hi user posted image

Altaja ... sorry ... tud jaz sem te zamenjala s Klajo

Maksu sem danes dala kuhan korenček in jabolko zmiksano skupaj. Kako je jedel ! user posted image
Nisem mogla verjeti. Jutri bom spet probala ... tri dni, bo verjetno dovolj, da vidim, če bo alergija, a ne?
Drugače pa bom šla kupit riževo kašico.

Tulpek ... praviš, da je Tjaš probal prst na nogi. A to mu je uspelo na previjalni? Moj nič ne kaže, da bi bil zainteresiran za nogice, bolj za rokice ... zakaj? Kako pa druge, a kažejo zanimanje za nogice?

Morda ga imam preveč na sedežki in premalo na tleh? user posted image

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
10.1.2010 16:15:18   
veselka
mi smo bli na sprehodu, je bil sonček, sam se počasi že kvari vreme

zdej pa kuham... no, sem predala štafeto mojemu, samo da zaključi, ker si je Aurora zizo zaželela, jo pa počasi zmanjkuje tudi

smo ji pa dali rižkota, pa ni ravno vedla, kaj bi s tem v ustih user posted image tko da je kr vn letelo, razen kar je s čajem poplaknila. ji je blo pa ful fino žličko držat v roki, pa tud usta je zadela - med drugim. pa vse okrog je blo od rižkota user posted image
na čaj se tudi že doooooolgo navajamo, ji usta poplaknem, če se pobruha. sam ga spije glih sam kak požirek... verjetno več niti ne rabi.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
10.1.2010 16:36:58   
Mož*
Dober dan!

Naš tudi poskuša loviti nogici, a je še daleć preneroden, da bi ju spravil do ust.
Mlečna kašica z jabolkom: se kar trese, ko ga posadim v stolček. Danes jo je dobil za zgodnje kosilo: je uničil cca 130 g na mah (kar se z dojenjem ne zgodi nikoli). Vsak ima svojo žličko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
10.1.2010 16:55:45   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Kaj ima kateri od vaših user posted image prsteka namesto dude? Ali smo spet edini, ma sploh noče dude in kar naprej vleče prsteka, zobozdravnica mi je rekla, da je to že prirojeno in ne bom dosegla nič, saj ima tudi druga hčerkica to razvado.

Moja prva ima prstek, si za spanje bolj nasloni na ustnico, da zaspi (jo pripravljamo, da za rojstni dan pa več ne), je pa tudi ga sesala pri treh mesecih in to ko je postala lačna, sem jo morala malo ponositi, se vleč, dala prsteka ven, pa zizo not.
Ima pa lepe zobe, nič ukrivljene, je vedno pohvaljena.

No zdaj pri tretjem pa vidim, da dobiva isti sistem, si more malo palec požuliti, pa sprehodit, potem pa lahko grem mirno se podojit.
Drugače pa ge ne sesa, si proba že igračke - za grizanje v usteca devati in to cmuli.

V prostem času pa prva ni sesala, no tale tudi ne, bolj takrat  sta lačna.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
10.1.2010 16:56:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea

Tulpek ... praviš, da je Tjaš probal prst na nogi. A to mu je uspelo na previjalni? Moj nič ne kaže, da bi bil zainteresiran za nogice, bolj za rokice ... zakaj? Kako pa druge, a kažejo zanimanje za nogice?

Morda ga imam preveč na sedežki in premalo na tleh? user posted image

Tjaš že nekaj časa (3-4 tedne) kaže zanimanje za nogice in dolgo se je trudil, da mu je uspelo. Je bil pa takrat nagec na previjalni. Tako mu gre najboljše, zato ga imam skoraj vsak dan kakšno uro nagega, oz samo v bodiju, brez pleničke. S pleničko mu pa skoraj uspe, kak cm manjka.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
10.1.2010 17:27:56   
polari
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate takšne ali drugačne težave v življenju, upam, da se čimhitreje zadeve porihtajo!

Namučim se, da preberem vse, kaj ste napisale, itak sem večina pozabla, kaj sem hotela komentirat....user posted image

Hmmm...Bio Gaia sem jaz nekak prenehala dajat, ker sem pozabila, pa nobenih problemov zdaj ni, zato sem prenehala dokončno....še vedno pa dajem D3, jutri kar 4 kapljice....ni nobenih problemov več...

GH: ne razmišljam še....bom kar počakala do naslednjega pregleda pri P, ne zdi se mi, da bi Enej bil pripravljen na to....pa niti sam še ne sedi, pa bom še malo počakala.....mislim pa , da bom po 9.2. kar začela uvajat riževo kašico pri nočnem obroku ker se še vedno zbujamo ob 1.30, 4.30, 6.30..... pa čez dan še kar na 2 uri....

Prstek na nogi: še ni nekega zanimanja.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
10.1.2010 17:59:44   
baby blue
Čer user posted image

Mi smo se pa danes bolj crkljali... No midve sva se moj je bil itak do 12 v postelji je spal pol je bil pa za računalnikom... Potem smo se pa skopali zdej pa spi... Kutri imamo pa 2 cepljenje pa posvetovalnico...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
10.1.2010 19:51:13   
kdusic
Dober večer!
No jaz sem pa danes dala Svitu za jest jugico s korenčkom in gresom...mmm kako je jedel... popoldne pa smo mu še stisnili sok od jabolka kako je to pil...ker namreč čaja mi sploh nače pit, vode tud bolj ne kot ja...
Prstki na nogah ni zanimanja še...nogice si pa že ogleduje...samo kot je napisala Mož je bolj narodenuser posted image

V torek pa drugo cepljenje... me prav zanima kaliko kil imauser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
10.1.2010 20:00:19   
Anonimen
čer
pikica že nana po kopanju,škrat zdele čofota v banji jaz pa končno najdla 5 minut da na net pridemuser posted image

glede GH sm ji že dala zdej 3 dni kašico iz jabolka in mojega mleka,tko da je kr pridno papcalauser posted image jaz ji dajem zato da čimprej okusi različne okuse in ne zaradi tega da bi se pa zdej od tega najedla ampak zato da se navadi da ne bo večno mami tista "flaša" in da obstaja tud še druga hrana ki je prav tako okusna kot moje mleko no razen brokolija,ampak čeprav ga jaz ne maram ji bom bom vseeno dala,ker je ne bom omejevala s svojim okusomuser posted image

še mal o težki debati,
jaz upam da tiste k niste tok srečne v svoji družinici upam da boste kmalu srečne tako kot si to zaslužite ve kot tudi otročki,jaz raj vidim da če sem nesrečna jaz al pa moj da greva narazen pa da si probava najdt srečo drugje kot pa da vztrajava skupi in to "nesrečo" prenašava na otročka,sam če prevara gre spodnja glava stran user posted image

zdej morm pa tamavčija vn iz banje dobit k pr mojmu nočeuser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
10.1.2010 20:01:00   
kdusic
Evo moj princ

user posted image

user posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
10.1.2010 20:29:03   
Mož*
O, kdusic, kakšen lep deček je Svit.

Sicer pa je naš Klemen danes pokazal, da je mož dejanj. Po hudi bitki z nogo mu je vendarle uspelo ujeti stopalo in takoj, ko ga je zagrabil, je palec romal v usta. user posted image user posted image user posted image
Na obisku smo imeli ravno prijateljico, ki je vprašala, kako dolgo to otroci zmorejo (namreč vtakniti palec na nogi v usta). In sem ji demonstrirala user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ima tudi Klemen jutri drugo cepljenje, oh, ja, spet bo tulil ... , pa tehtanje, merjenje; jaz ga namerim 64 cm in 6,5 kg, me zanima, koliko ga bodo tam. Vsak dan je večja klepetulja.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 10.1.2010 20:31:20 >

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
10.1.2010 20:45:02   
baby blue
Lane pa nogice še ne zanimajo... Včeraj je šla spat malo pred 22 uro pa se je ob 22:30 zbudila z jokom ker se ji je nekaj sanjalo... Sem jo vzela v naročje pa luč sva prižgala da se je potolažila in da je videla da je doma na varnem... Pol sva se pa še malo podojili in je potem lepo z nasmeškom na ustih zaspala...

kdusic... kako je Svit že velik in fleten fant... Pravi korenjak je že...

Vidim da ima kar nekaj septembrčkov jutri cepljenje... Midva naše nič ne meriva in tehtava tako da me zanima kaj bo pokazalo... Sam mi je vedno smešno ko jo damo na vago pa se skoz premika da številke skoz drugače kažejo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 10.1.2010 20:46:33 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
10.1.2010 20:55:11   
JaLuca
Moji trije pa že spijo, imajo kar vsi isto uro, sem kar Andraža tudi navadila na 8 zvečer, včasih mogoče pol urce kasneje, drugače pa tak vedno zaspi na zizi. Se niti ne sekiram, ko bo večji bo tudi sam zaspal, to mi je tudi pri obeh kasneje uspelo, sploh ko sta nehali se dojiti, sta pa rabile edino več cartanja, pa izbrali sta si drugo ninico, ki ni bila več ziza. Če ga Tudi stisnem k sebi bolj močno, pa tudi tako zaspi.
Kopam pa ga med 18.30 in 19. uro, pol ure prej porihtam tavečji.

Andražu edino zvečer zadnje tri dni dam malo riževe kašice, poje tak nena nič, če je vsega skupaj ena majhna žlička, še vse ven splune, samo ne vem če mu to pomaga, ker tudi ponoči ga ne zvija več toliko. Ostalo bom probala mu dati kasneje, po dopolnjenem 5 mesecu. Bom vidla pri tej kašici kdaj bo začel požirati.

Čez dan se tudi dojiva na 2 uri, če pa grem kam, pa ga kar tam podojim, tudi če grem na kavo, če pa res ni nekega primernega prostora, pa grem v avto, pa ga kar tam porihtam. Je vedno vsepovsod z mano. Pa tudi tavečji sem vsepovsod zraven vlačila, in opravljala vse nakupe, birokratske poti, pač vse kar je bilo potrebno, tudi z obema hodila k zdravniku.....

grem spat, mi ga tak precej primanjkuje, pri treh pa res nimam niti manjšega počitka čez dan.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
10.1.2010 21:24:13   
škorpijončica

A pa smejo gresuser posted image Ker gres je pšenični zdrob, v pšenici je pa gluten user posted image

Jst mam pa ful rada jutra, ko se stiskamo 4je v postelji za enega..Panček prede, B. smrči, Nia pa cmoka..lep trio. Jst sm šla pa včeraj k prijateljici na žurko za roj. dan in sem bila do pol enih, potem pa po snegu domov.Nia je že spala ko sem prišla pa se je zbudila ob treh pa potem še na vsake 20 min. ker jo je matralo vse, kar sem pojedla in popila..nisem bila ravno uvidevna do nje, jo je v želodčku zvijalo, za kazen sem bedela celo noč, zjutraj sem pa obležala z neznosnim glavobolom, pa grlo in ušesa me bolijo, je dragi vzel pikico, da si bom jst malo opomogla, da ne bom še huje zbolela.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
10.1.2010 21:28:43   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Andražu edino zvečer zadnje tri dni dam malo riževe kašice, poje tak nena nič, če je vsega skupaj ena majhna žlička, še vse ven splune, samo ne vem če mu to pomaga, ker tudi ponoči ga ne zvija več toliko. Ostalo bom probala mu dati kasneje, po dopolnjenem 5 mesecu. Bom vidla pri tej kašici kdaj bo začel požirati.

Pri nas se je tretji kar mučil s požiranjem, tale je pa zelo spreten, moram reči.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
10.1.2010 23:19:12   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

A pa smejo gresuser posted image Ker gres je pšenični zdrob, v pšenici je pa gluten user posted image

Jst mam pa ful rada jutra, ko se stiskamo 4je v postelji za enega..Panček prede, B. smrči, Nia pa cmoka..lep trio. Jst sm šla pa včeraj k prijateljici na žurko za roj. dan in sem bila do pol enih, potem pa po snegu domov.Nia je že spala ko sem prišla pa se je zbudila ob treh pa potem še na vsake 20 min. ker jo je matralo vse, kar sem pojedla in popila..nisem bila ravno uvidevna do nje, jo je v želodčku zvijalo, za kazen sem bedela celo noč, zjutraj sem pa obležala z neznosnim glavobolom, pa grlo in ušesa me bolijo, je dragi vzel pikico, da si bom jst malo opomogla, da ne bom še huje zbolela.

..js sem se med prazniki tudi 2x pregrešila..jedla vse sorte, pila vse sorte user posted image ..zato sem takrat raje izčrpano mleko vstran vrgla..še dobro, da imam poln zmzovalnik mleka user posted image ..ker drugače bi jo pa tudi orenk matralo...

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
11.1.2010 7:57:25   
little*miss
dobro jutro za vse normalne ljudi( kar midve s Tio nisma, ker še ne spima)user posted image včeraj ob 7 večer je zaspala, spala do polnoči, bila pokonci do 3, spala do 4, zdaj pa sma pokonci od takratuser posted image vsak dan znova me presenetiuser posted image

no, danes pa je moj danuser posted image user posted image in bom celi dan prespalauser posted image user posted image

kdusic, kako je luškan Svituser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
11.1.2010 8:40:32   
Nepoznana
Little miss, vse najboljše!!

user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?