|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
11.1.2010 13:25:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Saj čaj z medom lahko pijem a ne?

Seveda

Meni je pa ena rekla, da so ji med v P odsvetovali zaradi morebitnega vpliva na 'smrt v posteljici'. user posted image user posted image user posted image Pa js prej tega še nisem slišala, ampak ga pa zdaj ne jem več.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
11.1.2010 13:58:26   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: BBK79

Mi smo meli pa mal štalo ponoči. Je včeraj ob pol desetih zaspal (pojedel pol obroka). Se je zbudil ob pol enih, itak, ker je bil lačen. Spal do pol šestih, pojedel, rogovilil do sedmih. Potem pa spet spal do 11-ih. Spal je pa tko nemirno, da midva skor nisva očesa zatisnla. Ko se je končno dobro prebudil, sva pa vidla v čem je problem. Desni uček je čisto rdeč, pa kar solzice mu tečejo. Ni mi pa jasno, kje bi si lahko učke prehladil. Zunaj nismo bili že par dni, prepiha tud nimamo. Bom popoldan P klicala pa bo povedala kaj narest. Probala sva edino s fiziološko čistit, pa ni nič boljše.
Zdej je spet mal zaspal, jaz grem pa kosilo kuhat.

lahko, da je kdo od vaju prehlajen, pa ga je božal, al pa kak obiskuser posted image user posted image

Mož* tvoje besede se zlatijo user posted image user posted image

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
11.1.2010 14:08:48   
Ajsha

Med za doječo mamico ni nevaren - dojenčki do prvega leta starosti ga ne smejo jesti, ker njihov prebavni sistem še ni tako razvit, da bi lahko prenesel spore bakterije Clostridium botulinum, ki bi jih med lahko vseboval (to se redko zgodi). Ta C. botulinum povzroča bolezen botulizem, ki ima za posledico ohlapnost mišic - izloča toksin botulin (ja, botox  - tisti toksin, ki ga vbrizgavajo proti gubam). Skratka, mame ga brez težav uživajo. Da pa bi dojenčki dobili alergijo na cvetni prah, ki je v medu, pa je po mojem redko - bo najbrž Mož* več vedela o tem. 

Love is in the air...

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
11.1.2010 14:44:59   
Casiopea

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Men je že na začetku patronažna rekla, da meda ne smem. Ker ga imam jest ful rada, sem zdaj pri treh mesecih v posvetovalnici vprašala še pediatrinjo in mi je prav tako rekla, da ne, ker ima neke snovi, ki so alergene. Jest sem pa mislna, da mi bo rekla, ja seveda, da lahko user posted image . Tako, da ga še vedno ne uživam.

Meni je to prva, da ne bi smela čaja z medom. Ga pijem od kar se je Maks rodil in nič ne kaže, da bi imel kakšno alergijo. Sicer je med domači, ampak vseeno.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
11.1.2010 15:04:08   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Men je že na začetku patronažna rekla, da meda ne smem. Ker ga imam jest ful rada, sem zdaj pri treh mesecih v posvetovalnici vprašala še pediatrinjo in mi je prav tako rekla, da ne, ker ima neke snovi, ki so alergene. Jest sem pa mislna, da mi bo rekla, ja seveda, da lahko user posted image . Tako, da ga še vedno ne uživam.

v porodnišnici sem ga dobila za zajtrk. drugače pa ja, vsebuje možne alergene... tako kot marsikaj drugega.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
11.1.2010 15:12:28   
veselka
joj, Aurora je dons neverjetno sitna. noče bit nikjer razen v naročju. ne morem niti kave spit, ker se skos trudi šalco prijet user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
11.1.2010 15:25:15   
dolenjka
Dan user posted image

Sem se malo potepala user posted image Je blo treba mal hladilnik nafilat in je ceneje, če gre moj zraven - ker plača user posted image user posted image user posted image

O medu...ste itak že ugotovile, da je alergen, se pa alergije ne pojavijo vedno takoj...jaz se načeloma izogibam vseh alergenih zadev, ker doba dojenja ni tako dolga, da se ne bi dalo zdržati in to je najmanj kar lahko naredim in ni nič v primerjavi s težavami, ki jih alergije lahko povzročijo user posted image Vsaka pa naj seveda dela tako, kot misli da je zanjo in njenega user posted image najbolje user posted image

Anitka, Mož ju3 kava, torta, sok in mogoče še kaka pizza v SN user posted image Prosimmmmm, rabim čveko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
11.1.2010 15:50:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

joj, Aurora je dons neverjetno sitna. noče bit nikjer razen v naročju. ne morem niti kave spit, ker se skos trudi šalco prijet user posted image

Sploh ni edina  user posted image Tudi naš ima siten dan.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
11.1.2010 15:54:13   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

mogoče se je od mamice nalezel user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
11.1.2010 16:11:04   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Anitka, Mož ju3 kava, torta, sok in mogoče še kaka pizza v SN user posted image Prosimmmmm, rabim čveko user posted image

a ni sneg napovedan....morm mal napoved pregledat

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
11.1.2010 16:12:08   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

zgleda da ne http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
11.1.2010 16:20:35   
Anonimen
dan
naša dans sploh noče spat,kvečjemu je od zjutri od 8 pa do zdele pol ure in to je to,končno je zdele zaspala pa me prov zanima za koliko časauser posted image

med je alergen in zato ga odsvetujejo,jaz ga ne smem k jo potem ful zvija,sam je težko tkole gledat pa se slinit zraven pa še domačega mam bemtiš,no sej vsaj kile ne gredo goruser posted image no vsaj zarad medu neuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4862
11.1.2010 16:23:59   
tulpek

mogoče se je od mamice nalezel user posted image user posted image user posted image user posted image

kje imate tisti valjar????? A pridem jutri v SN z njim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
11.1.2010 16:27:06   
dolenjka

kje imate tisti valjar????? A pridem jutri v SN z njim user posted image

user posted image user posted image user posted image če pa ti ju3 prideš v SN, pa jaz svoj velik valjar kr s seboj prinesem pa se ti nastavim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
11.1.2010 16:33:37   
tulpek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počaki še nekaj mesecev, če si boš upala to takrat napisat... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
11.1.2010 16:48:28   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počaki še nekaj mesecev, če si boš upala to takrat napisat... user posted image user posted image user posted image user posted image

če ti v LJ pribremzaš, si jaz vse upam user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
11.1.2010 16:54:09   
jullie
..little miss vse najboljše!!!

-------------------------------

med sem tudi jaz dobila v porodnišnici za zajtrk..je pa res, da ga nisem pojedla user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
11.1.2010 17:25:49   
anitka7

zgleda da ne http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

se zna zgodit,da bi res pršla. Če bomo najdl ta drug avto,k je nek pod enim kupom snega user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
11.1.2010 17:41:55   
baby blue
Lana pa danes celi dan spi... No pa seveda je user posted image user posted image Na to pa ne pozabi user posted image user posted image

Sem pa dobila cel kup cunj za tamalo od naše sosede tako da sem jih že oprala... user posted image user posted image Pa nahrbtnik nama je dala ker pestunja mi ni všeč ker je teža obremenjena samo na eno ramo... Lana je pa že ornk težka user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
11.1.2010 17:53:15   
tulpek

ti kr izzivaj... če ne prej, pa ko bom imela drugega user posted image ...takrat bo vse lažje.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
11.1.2010 17:56:02   
tulpek
Little miss, vse naj naj, upam da si se naspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
11.1.2010 17:57:35   
dolenjka

ti kr izzivaj... če ne prej, pa ko bom imela drugega user posted image ...takrat bo vse lažje.

ko boš imela 2 te pa sploh ne bom spoznala, ker še sra* ne boš imela cajta user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
11.1.2010 17:58:35   
dolenjka

se zna zgodit,da bi res pršla. Če bomo najdl ta drug avto,k je nek pod enim kupom snega user posted image

kaj je zdej, a bo tvoj odkopal tist avto al kako user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
11.1.2010 18:17:30   
Mož*
Med prav gotovo postrežejo v porodnišnici. Alergeno je lahko vse, kar zaužijemo, vendar prednjačijo kravje mleko, jajca, razni oreški. Pri medu nismo dajali posebnih omejitev.
Medu pa zaradi bakterije Clostridium do vsaj 1 leta res ne uživati dojenček, kot je napisala že Aisha.

Sicer pa sva s posvetovalnice pri štirih mesecih in drugega cepljenja. Dobil je 2 iniekciji in še rota po žlički. Tokrat je zadevo prenesel z zmernim tuljenjem, ki pa je v hipu prenehalo, ko sem ga vzela v naročje. Tulil je le še odhodu - oblačenje, saj veste.

Sicer pa nove mere pri 4 mesecih: 6630 g in 64,5 cm.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
11.1.2010 18:20:54   
little*miss
Hvala vam za lepe željeuser posted image

Tia je šla spat ob pol 10 in sma spale do 11. Dragi je danes kosilo naredil, potem pa so obiski prišli voščit in je naenkrat bla ura pol5, ob 5 pa je dragi šel v nočnouser posted image user posted image No zdaj sma spale eno urco, tako da je večino dneva bla Tia pokonci..moem jo it zbudit, da boma do kakšnih 10 pokonci, potem pa upam da bo spala zvečer user posted image

Gosto hrano pa ji bom jaz začela uvajat po 5 mesecu, ker se mi zdi BV zdaj, če še ma mojo mleko na voljo. Včasih ji edino na ustnice namažem kakšno čokolado ali pa nekaj sladkega da proba user posted image

Gram zdaj miško malo zbudit, papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!