|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.1.2010 11:49:33   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Dobro jutro!

Za mano je tud "že" ena ura jutra - kave ni več, zajtrka tud ne, sem že glino lakirala, Vita še kr pančka. Zdej sem vesela, ko bo pa v puberteti mi bo pa živce pila, ko bo hotla sam spat user posted image .

Evo, tole sem pa Viti naredila, namesto, da bi se česa pametnega lotila user posted image :
user posted image

Eh, precej otroka je še v meni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ko bi se meni kaj takega dalo....

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.1.2010 13:03:20   
lilipu
Mož - hribi - seveda, rade volje, če ne druga, spomladi kak dopoldanski skok na Šmarno goro user posted image

Kaj vaši user posted image se že ful dvigajo? Mali je star glih ka 4 mesece, pa se že ful dviga. Ritice nič, samo trup, kot da bo hotel trebušnjake delat. Ga še nič kaj ne posedam, sam nosim ga pa že pokončno 2/3.

Zdaj se mi pa že trga biti noter, tako da šibava malo orati po zasneženih pločnikih.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.1.2010 13:45:34   
tulpek
Iz sprehoda.... sem ga fajn oblekla in nesla kar v rokah, da bi se malo čudil snegu, pa je pajacek po nekaj minutah zaspal. Potem sem ga pa dala kar v voziček. In namerno sem ga nesla ven po spanju, da bi ja bedel.. zdaj vem recept, če ne bo hotel spat user posted image
Sedaj bedi in se dere na vrtiljak user posted image .

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.1.2010 13:47:55   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: lilipu

Kaj vaši user posted image se že ful dvigajo? Mali je star glih ka 4 mesece, pa se že ful dviga. Ritice nič, samo trup, kot da bo hotel trebušnjake delat. Ga še nič kaj ne posedam, sam nosim ga pa že pokončno 2/3.

Mislim, da se večinoma že kar lepo dvigajo, kolikor berem tule. Naš se na igralnem otoku prime za igračo in se vleče gor, v ležečem položaju na rokah se tudi dviguje... Kolikor zmore sam ga pustim, silim ga pa ne. Vadijo trebušne mišice user posted image

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.1.2010 13:48:17   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Škorpijončica, poročaj, kdaj se je spravil domovuser posted image user posted image

Moj ma tud enga takega "kolega", ko pride in ne gre domov, ali pa pride ob sedmih zjutraj in take fore. Sma se pogovrila z njim, pa ga ni več na spregled, zdej pa kliče na vse možne telefone, mojmu pa sploh ni jasno od kot mu domača tel. št.user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr neki no. Aja, pa pri nas doma ni alkohola ...sploh.

Šel je domov ob enih (nisem nič rekla, se je sam tega domislil;). Mojmu fantu se pa to ni zdelo nič takega,ko sem mu potem ko je odšel omenila, da mi je bilo sitno. celo rekel je, da je on kriv, ker mu je postregel s pivom, martinijem, šnopsom..da če mu on ne bi dajal za pit, da bi prej šel domov. Ah, ti moški..kok je fajn, če imaš izgovor, da se ga lahko napiješ..

Nia se je zbudila ob treh in potem ni več zaspala...kakšn otrok je to, da podnevi nič ne spi, ponoči pa sam 3 ureuser posted image Kako se nič ne utrudi, jaz sem že čist izmučena...podočnjaki, pa en velik srbeč izpuščaj se mi je naredil na vratu, ker verjetno nisem dovolj sprala perilo- sem namreč alergična na prašek za pranje perila (sliši se čudno ampak tako je).

Veselka in Jullie, hvala vamauser posted image user posted image !

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.1.2010 13:52:28   
škorpijončica
Ne morm it z vozičkom pa jo bom kar v kengurujčka dala po greva do konca ulice in nazaj. Potem napišem še kaj.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.1.2010 14:27:58   
baby blue
Midve bova šli pa ko se zbudi... Je zaspala na taveliki postelji zdej pa čakam da bo alarm za jest pol jo pa dam v pajaca pa v sling in greva mal naokoli... Sam ne vem kako jo bom notr spravla user posted image To bo še podvig user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.1.2010 14:47:54   
barika
Nepoznana, zdej si pa še mene sprovocirala, da pokažem, kaj delam user posted image user posted image user posted image (še preden si napisala iz česa je, sem vedla, da je servieta, pa super zgledauser posted image user posted image

evo, da se pohvalim user posted image user posted image , nekaj malega
user posted image
user posted image
user posted image

Mož, čestitke in držim pesti za čim boljšo uvrstitev!!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.1.2010 15:30:30   
Nepoznana
Ooooooo, barika, sem takoj vedela, da sem tole prelepo ogledalo že nekje videla in omedlevala ob poservetkani plošči za mamo (+ flaša olja, ne user posted image ).  Tam nisem hvalila, ti pa zato tu povem, da je oboje superuser posted image user posted image !

Hvala tudi drugim puncam za pohvale...imam takoj malo manj slabe vesti user posted image

Sicer smo pa mi že s sprehoda - sem jo kar v voziček dala, pa je kar šlo. Vita je uživala sto na uro in kmalu zaspala, tako da sva si midva še privoščila kavico na terasi gostilne user posted image . Matr, smo potrebn kofeta, ne user posted image .

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.1.2010 15:34:53   
neli04
vem,da je kmalu,ampak čas gre tako hitro in me zanima ali že katera razmišlja,kako rešiti težave z vrtcem,oz.ali jih sploh boste dale v vrtec?
jaz sem našega vpisala takoj po rojstvu za letos septembra,pa jih je že 90 pred njim,sprejeli pa naj bi jih cca.20.pestro,glede na to,da sta naša babi in dedi še v službi,razen mojega očeta,kateri pa ima zdravstvene težave-moje mami pa žal ni več med nami(je zdaj moj angel varuhuser posted image ).
za privat varstvo nimam,tako da jo bom verjetno mahnila v službo po 4 ure(vmes bomo pa dedija aktivirali)
starejši punci sta šli v vrtec takoj ko sem zaključila porodniško in takrat sem dobila vrtec brez problema.
pa ne mi zamerit,ker že zdaj razmišljam o tem,ker vem,da nam je zdaj najlepše z našimi pikicami in bi rade da je še naprej tako,ampak...s problemi se moramo soočitiuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.1.2010 15:36:18   
Mož*
Lilipu, Smarna Gora velja.
Tulpek, Barika in ostale: hvala za navijanje, na koncu je bila 4., (5 stotink zmanjkalo do 3. mesta), ampa je vseeno zadovoljna, ker je krepko izboljšala FIS točke.

Pravkar sva ponovno s sprehoda: sem se potegnila do SN, nabavila nekaj živil, pa šla v Pikapolonico gledat Concorda v živo, pa v Baby Center, pa vozičala sva po kupih; je bil prav navdušen, o so snežinke letele v voziček; pa piškote sem kupila, ki so mi potem padli iz vrečke neposredno pod kolesa mojega terenskega vozička, potem sem jih še povozila in na koncu mi ni preostalo drugega, kot da jih pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image (Konj, babji, kaj moreš).

Vila Malina
: poslala sem ti e-mail

Dvigovanje
: če le kaj doseže, se prime in vsede. Če je pa v naročju in dobita nogici oporo, pa še vstane. Niakor pa ne mara trebušne lege, dobi napad kričanja.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.1.2010 15:39:52   
altaja
Neli: mislim da ne gre v smislu kdor prej pride prej melje... Ti daš prošnjo za vrtec za september mislim da do marca in se gleda točke. Men so rekl da ne bi smel bit problem ker rabimo varstvo od septembra dalje, bolj so "problematični" medletni vpisi. Vloge še nisem dala, ampak dobro da si me spomnila... ne bi blo slabo, glede na to, da vedno lovim zadnje minute.

Mi smo pa danes tečkani ker ne mormo spat user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.1.2010 15:44:34   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Ooooooo, barika, sem takoj vedela, da sem tole prelepo ogledalo že nekje videla in omedlevala ob poservetkani plošči za mamo (+ flaša olja, ne user posted image ).  Tam nisem hvalila, ti pa zato tu povem, da je oboje superuser posted image user posted image !

Hvala tudi drugim puncam za pohvale...imam takoj malo manj slabe vesti user posted image

Sicer smo pa mi že s sprehoda - sem jo kar v voziček dala, pa je kar šlo. Vita je uživala sto na uro in kmalu zaspala, tako da sva si midva še privoščila kavico na terasi gostilne user posted image . Matr, smo potrebn kofeta, ne user posted image .

user posted image hvala, hvala ...sej mi lahko na ZS poveš, kdo si tamuser posted image aja, pa tam se ne sme baje preveč citiratuser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.1.2010 15:48:10   
barika
Jaz grem mojga tavečjega vpisat naslednji teden, je še 7 prostih mest, tja ko ga mislim dat, tamalega bom pa tud verjetn kr vpisala, ker bi rada šla v službo (aja, sej res, si jo morem še najdit prejuser posted image user posted image ), in to čim bižje domu, ker sem brez avta, avtobus povezave so pa za kozlat slabeuser posted image user posted image )

Mož* kak vozek pa imaš?? verjetno so velike gume a???user posted image . 4. mesto pa tud ni kr takuser posted image user posted image user posted image user posted image

tud Tomž je tečen, še južne ne morem skuhat, zdejle mi roko jeuser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 6.1.2010 15:49:00 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.1.2010 15:52:59   
neli04
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Neli: mislim da ne gre v smislu kdor prej pride prej melje... Ti daš prošnjo za vrtec za september mislim da do marca in se gleda točke. Men so rekl da ne bi smel bit problem ker rabimo varstvo od septembra dalje, bolj so "problematični" medletni vpisi. Vloge še nisem dala, ampak dobro da si me spomnila... ne bi blo slabo, glede na to, da vedno lovim zadnje minute.

saj,marca bo točkovanje,ampak pri nas je problem,ker je okoli 40 otrok še od lani na čakalni listi,ti otroci pa dobijo avtomatično več točk,ker so bili zavrnjeni.saj jaz kar še vseeno upamuser posted image
moj otrok spi že od 13,30-ga spet preverjam če je vse v redu.ampak bil je tako tečen in nenaspan,da sem ga dala spat na trebuh,zdaj pa kar spi in spi.nikoli nam ni prav,a ne-če spijo predolgo ni vredu,če so budni spet ne...

< Sporočilo je popravil neli04 -- 6.1.2010 15:55:09 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.1.2010 15:59:16   
barika
mojmu pa mnde zob raste, se fuul slini, vse deva v usta, pa eno bulico ima in nekaj prozornega se vidi... upam, da je to razlog tečnobi in nespanjuuser posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.1.2010 15:59:58   
anitka7
kolk vse neki umetniško navdahnjene user posted image pohvalno...
jaz se samo kdaj delam da kaj znam,sam nimam glih ful velke umetniške žilice pa pol ni vse glih najlepš user posted image se pa trudim. Mi gre pa na živce k nimam v bajti enga placa oz omare kjer bi mela vse ustvarjalne zadevščne pospravljene tko mam povsod mal pol pa že pozabim kaj vse imam  pa kaj vse bi lahk naredila user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.1.2010 16:05:04   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

saj,marca bo točkovanje,ampak pri nas je problem,ker je okoli 40 otrok še od lani na čakalni listi,ti otroci pa dobijo avtomatično več točk,ker so bili zavrnjeni.saj jaz kar še vseeno upamuser posted image
moj otrok spi že od 13,30-ga spet preverjam če je vse v redu.ampak bil je tako tečen in nenaspan,da sem ga dala spat na trebuh,zdaj pa kar spi in spi.nikoli nam ni prav,a ne-če spijo predolgo ni vredu,če so budni spet ne...

jaz sem tud našo že vpisala v vrtec,ker je v Lj ful problem. Upam da bomo dobil glede na to da tud tam delam user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.1.2010 16:08:54   
anitka7

Nepoznana, zdej si pa še mene sprovocirala, da pokažem, kaj delam user posted image user posted image user posted image (še preden si napisala iz česa je, sem vedla, da je servieta, pa super zgledauser posted image user posted image

evo, da se pohvalim user posted image user posted image , nekaj malega
user posted image
user posted image
user posted image

Mož, čestitke in držim pesti za čim boljšo uvrstitev!!

res pohvalno barika user posted image dobre ideje imaš...a metuljčke si zrezala preden si jih nalepila...
ah od kje vam vse te ideje....jaz se včasih prov nič novga več ne spomnim,kot da bi mi že zmanjkal idej user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.1.2010 16:09:49   
Mož*

Jaz grem mojga tavečjega vpisat naslednji teden, je še 7 prostih mest, tja ko ga mislim dat, tamalega bom pa tud verjetn kr vpisala, ker bi rada šla v službo (aja, sej res, si jo morem še najdit prejuser posted image user posted image ), in to čim bižje domu, ker sem brez avta, avtobus povezave so pa za kozlat slabeuser posted image user posted image )

Mož* kak vozek pa imaš?? verjetno so velike gume a???user posted image . 4. mesto pa tud ni kr takuser posted image user posted image user posted image user posted image

tud Tomž je tečen, še južne ne morem skuhat, zdejle mi roko jeuser posted image

Ja, voziček je Mutsy, 4-rider, precej velika kolesa. Ja, 4. mesto je o.k., ker je med najmlajšimi temovalkami, ampa res najmlajšimi, ker mladine začnejo z letnikom 94, ona pa je decemberska.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.1.2010 16:12:47   
Nepoznana
Barika, Amikadeja je tam moj nik...

Vrtec: pri nas baje da ni takooo grozne gužve, jo pa tudi nameravam vpisat. Sicer so moji starši doma, ampak jo vseen nameravam dat v vrtec, ker imajo doma precej dela, pa oče je bolan in ju nočem obremenjevat z varstvom. Ker otrok pa le zahteva 100% pozornost non stop. Je pa super fino, ker bo naša bejba v čisto novem vrtcu, ki ga zdej še gradijo user posted image user posted image . Samo finance so problem.... upam, da nam bo zneslo, drugače bo najboljše, da spet zanosim in bom mal podaljšala porodniško in bom imela Vito doma še eno leto user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.1.2010 16:14:37   
litlleMiss
dobro jutro!

Tia je šla spat ob 1 zjutraj, spala pol urce in potem sma bile budne do 8 user posted image in posledično sma spale do pol 4 user posted image včeraj se je preveč naspala takrat ko je nismo mogli zbudituser posted image

Mož pomoč bi rabla..kdaj lahko gremo mi na sprehod spet? Zdaj zaradi vodenih koz nismo hodili, ker je imunski sistem slabi. Krastice še ma vedno, ampak ji odpadajo že.

Barika in Nepoznana full lepo..jaz tudi nimam te žilice, žal..user posted image

Vrtec..vpisala sem jo že oktobra, bi jo še prej ampak sma se z mojim spravljala tako dolgo. Vpisala pa sma jo zato ker je malo prostih mest, gleda pa se če je iz tiste občine otrok pa če ga lahko kdo pazi. Pri nas je nihče ne more, tako da upam da bomo dobili mesto. Izvemo pa marca, aprila.

27.8.2009 se nama je pridružila Tia**

27.08.09 - 2720 g, 47 cm
24.09.09 - 3500 g, 51,5 cm
20.10.09 - 4380 g, 55 cm
26.11.09 - 5250 g, 58 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.1.2010 16:14:57   
anitka7
Mož čestitke tvoji hčerki za lepo mesto user posted image
ti a misliš da bi čez kakšne 3-4 leta mela kakšen tečaj smučanja za naše septembrčke k tko lepo navijamo in držimo pesti za njo user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.1.2010 16:22:39   
tulpek
Barika, zakaj ti ne morem poslat ZS? me zanima, kdo si tam user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.1.2010 16:23:10   
tulpek
Mož, čestitam user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......