|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
15.12.2009 14:31:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Sem js tudi razmišljala.. koliko pa pride kaj ta poštnina. Ker kaj veliko me ni v CE, jutri sem ali pa v četrtekk, ampak takrat še verjetno ne bo tam. Lena sem pa tudi tak zelo za kam it, da dam raje nekaj evrov več, ampak preveč več pa spet ne.

sem gledala da ene 5 EUR bo ziher, če ne več user posted image pa še ne vem kako je z embalažo user posted image

http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.12.2009 14:38:13   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kje pa je kaj Larilu?

ugotavljam da sva skor sosede user posted image sam nisem čist prepričana user posted image
Larilu javi se kaj da te vprašam

sem šla zdaj mal naš seznma gledat...se jih nič ne javi....lubenička,olivija,indy...pa še ful velik sam se spomnih vseh iz seznama user posted image

Olivija??? Misliš Oktavijo?

ma zdaj pa res ne vem...sem šla prov na seznam nazaj gledat....no ne vem več user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.12.2009 14:48:46   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

No mi smo se pa malo igrali in sicer v božičnem duhu ker so pač prazniki pred vrati user posted image user posted image Pa je nastala taka slikca... user posted image

user posted image

Kakšn cukrček je Lana. Ste vsi kupili božičkove kostume. Moja je pa danes kot en fantek v supermenovi opravi, ki sem jo dobila od sestre, ko sem ji rekla, da mi gre na živce, da za darilo dobivam same rozaste, punčkaste oblekce.

Ja, res je lepotička. No, da te potolažim: tudi naš z izjemo Nextovega jelenčkovega puloverja nima ničesar prazničnega. Sem hotela nabavit, pa so otroci protestirali, če se mi je čisto skisalo. Eden bi ga oblekel v metalca, drga v puloverčke in kavbojke...

mi tud nimamo nič tko prazničnega...pol lahko otrok nosi sam zdaj v decembru...no sem pa sicer naročila slinček z motivom jelenčka...to je vse tko bl prazničnega

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.12.2009 15:06:42   
dolenjka

No mi smo se pa malo igrali in sicer v božičnem duhu ker so pač prazniki pred vrati user posted image user posted image Pa je nastala taka slikca... user posted image

user posted image

Kakšn cukrček je Lana. Ste vsi kupili božičkove kostume. Moja je pa danes kot en fantek v supermenovi opravi, ki sem jo dobila od sestre, ko sem ji rekla, da mi gre na živce, da za darilo dobivam same rozaste, punčkaste oblekce.

Ja, res je lepotička. No, da te potolažim: tudi naš z izjemo Nextovega jelenčkovega puloverja nima ničesar prazničnega. Sem hotela nabavit, pa so otroci protestirali, če se mi je čisto skisalo. Eden bi ga oblekel v metalca, drga v puloverčke in kavbojke...

mi tud nimamo nič tko prazničnega...pol lahko otrok nosi sam zdaj v decembru...no sem pa sicer naročila slinček z motivom jelenčka...to je vse tko bl prazničnega

in je tko hud da ne vem če bi ti ga dala user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.12.2009 15:19:40   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

Ja, res je lepotička. No, da te potolažim: tudi naš z izjemo Nextovega jelenčkovega puloverja nima ničesar prazničnega. Sem hotela nabavit, pa so otroci protestirali, če se mi je čisto skisalo. Eden bi ga oblekel v metalca, druga v puloverčke in kavbojke...

Tisti slinček je res lep, če pravega mislim, sem ga videla v Mothercare v BTC.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.12.2009 15:19:50   
anitka7

user posted image

al se pa tak zmeniva jaz ga mam do 7.januarja, pol ti ga pa posodim in mi ga drug let decembra vrneš....user posted image saj ti ga lahk 7.janurja 2011 spet posodim user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.12.2009 15:21:30   
anitka7

in kakšna je bla cena v BTC-ju

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.12.2009 15:32:17   
Mož*

Ne vem, bom ob naslednjem pohodu pogledala. Sem gledala samo cene tistih božičnih pajackov, ki so bile okoli 22 Eur, pa zimska podložena kapa 13 ali 18 Eur.

Ampak Next pa štrajka že od zadnjega petka??? Sploh se ne da naročiti (saj mi ni do tega, da bi prišlo pred novim letom, ampak napiše, da so tehnične težave). Rada bi naročila še dvoje kavbolk za sina, ker so prima materiali, pa ne gre.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.12.2009 15:36:38   
škorpijončica

Jst sm pa zdaj slikala Nio, pa je bil flash vključen in nism opazila, pa sm jo direktno nabliskala. Mislite, da lahko dojenčku oči poškoduješ, če ga fotografiraš z bliskavicouser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.12.2009 15:43:55   
tulpek
Mislim da zdaj ni več panike, več pa naj mož pove. fajn, da jo imamo user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.12.2009 15:46:44   
Anonimen

Jst sm pa zdaj slikala Nio, pa je bil flash vključen in nism opazila, pa sm jo direktno nabliskala. Mislite, da lahko dojenčku oči poškoduješ, če ga fotografiraš z bliskavicouser posted image

ne nč ji ne bo hudegauser posted image
drugače pa dan!

midve od zdravnice,mala ma spet neko vnetje +sor tko da mislim da bova dobile še prov posebn prostor v ordinaciji k sva več al manj skoz tamuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.12.2009 15:58:25   
dolenjka

na vseh artiklih so cene v EUR tudi navedene in videle boste, da so preceeeej višje user posted image na tem slinčku jih ni, ampak če gledam preračun na ostalih artiklih, pol je ziher 6 al pa 7 EUR. Redna cena v funtih je 4 , ti boš dala pa 4,45 user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.12.2009 16:14:43   
dolenjka
Larilu žal mi je za tvojo pikico user posted image

Anitka, kako pa je tvoj mali falotek user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.12.2009 16:21:19   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

drugače pa dan!

midve od zdravnice,mala ma spet neko vnetje +sor tko da mislim da bova dobile še prov posebn prostor v ordinaciji k sva več al manj skoz tamuser posted image

Larilu upam da bo hitr zginu ta sor....user posted image
neki me zanima,če sem seveda lahk tolk firbčna....user posted image   če si ti pod Jančami doma oz je tvoj od tam

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.12.2009 16:23:26   
anitka7

moj falotek pa sicer nima ful hude vročine ampak je pa čist bogi.....kr poležava pa čist vodene oči ima,neki tud kašlja....je kr bogi...

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.12.2009 16:32:18   
altaja

user posted image

Lušna.... no, pa si ga našla... a je iz H&M?
Naš bo kar prazničen. Ma jelenčka iz nexta in celotno božičkovo opravo. Se afnamo pa vsi trije s kapicami skakljamo po bajti user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.12.2009 16:32:37   
dolenjka

moj falotek pa sicer nima ful hude vročine ampak je pa čist bogi.....kr poležava pa čist vodene oči ima,neki tud kašlja....je kr bogi...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.12.2009 17:00:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

drugače pa dan!

Larilu upam da bo hitr zginu ta sor....user posted image
neki me zanima,če sem seveda lahk tolk firbčna....user posted image   če si ti pod Jančami doma oz je tvoj od tam

jp moj je iz tle user posted image a jaz kej ne vem slučajno? user posted image user posted image user posted image poznaš janče,naš kotek ki je bogu za hrbtom?user posted image
jaz sm drgač bila bolj mestno dekle zdej sm pa bolj podeželskouser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.12.2009 17:06:46   
dolenjka
Anitka, imaš mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.12.2009 17:07:29   
altaja
Vse, ki ste bolne ali imate bolne otroke user posted image pa upam, da čim prej mine.

Danes se mi je zgodilo, da sem začela puščat.. ne morem verjet, tako sem se borila ker je blo vedno premalo, zdej pa.. blazinic nisem uporabljala odkar je mel mali ene 3 tedne, ker ni blo potrebe, zdej jih bo pa zgleda treba spet uvest...jupi!

Škorpijončica:
tud jst se kdaj pa kdaj spozabim in slikam s flešom..oz kar dostkrat user posted image .. Ma če se ti je enkrat zgodilo ni panike, velikrat pa mislim da ni ok... se moram poboljšat..

Smotana sem ko zajla..jst kar pozabim dat kapljice D3.. tko ene 4x na teden se celo spomnim. Moram si na hladilnik en listek napopat da se bom spomnila. Tam sem dostkrat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.12.2009 17:16:14   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Vse, ki ste bolne ali imate bolne otroke user posted image pa upam, da čim prej mine.

Danes se mi je zgodilo, da sem začela puščat.. ne morem verjet, tako sem se borila ker je blo vedno premalo, zdej pa.. blazinic nisem uporabljala odkar je mel mali ene 3 tedne, ker ni blo potrebe, zdej jih bo pa zgleda treba spet uvest...jupi!

Škorpijončica:
tud jst se kdaj pa kdaj spozabim in slikam s flešom..oz kar dostkrat user posted image .. Ma če se ti je enkrat zgodilo ni panike, velikrat pa mislim da ni ok... se moram poboljšat..

Smotana sem ko zajla..jst kar pozabim dat kapljice D3.. tko ene 4x na teden se celo spomnim. Moram si na hladilnik en listek napopat da se bom spomnila. Tam sem dostkrat user posted image

jaz tudi, glej glej kako sva si podobni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.12.2009 17:19:52   
tulpek

user posted image user posted image user posted image user posted image

d3 pa 6krat na teden, enkrat pa pozabim user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 17:20:56 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.12.2009 17:31:50   
altaja

Škorpijončica:

Jst sem cela katastrofa...ob 22h si pečem pomfri, za večerjo jogurt ni dovolj, pojem kako pico, danes sem bla v Macu...sama zdrava prehrana.. nikoli še nisem tako nezdravo jedla. Pol mi pa danes v trgovini reče trgovka, da sem že taka kot pred nosečnostjo in če telovadim user posted image hahahaha, telovadim???? Ne se hecat... ja, če je peka pice telovadba pol zelo pogosto user posted image Pa tud kile so še vedno take kot 2 tedna po porodu +5, kar je sicer uredu glede na količine zaužite hrane user posted image

jaz tudi, glej glej kako sva si podobni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.12.2009 17:34:22   
dolenjka
Jaz sem se pa 2 nazaj zredila in imam od prihoda domov samo - 2 user posted image Torej še vedno 20 al pa vsaj 18 + user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.12.2009 18:34:54   
tulpek

Jst sem cela katastrofa...ob 22h si pečem pomfri, za večerjo jogurt ni dovolj, pojem kako pico, danes sem bla v Macu...sama zdrava prehrana.. nikoli še nisem tako nezdravo jedla. Pol mi pa danes v trgovini reče trgovka, da sem že taka kot pred nosečnostjo in če telovadim user posted image hahahaha, telovadim???? Ne se hecat... ja, če je peka pice telovadba pol zelo pogosto user posted image Pa tud kile so še vedno take kot 2 tedna po porodu +5, kar je sicer uredu glede na količine zaužite hrane user posted image

Pica - enkrat na teden, nujno. Drugače ne gre user posted image . Hrana je moj sovražnik, js ne bi nič zdravega jedla, same sladkarije in pice, to pa baje ni fajn. Imam še 2-3 kg več (pa še prej je bilo 5 kg preveč...), odvisno od tega, kakšne dni sem imela... Se pa moram trudit jest, ker se mi pozna na mleku. Danes spet več jem (prejšnje dni mi ni pasalo), da vidim, če ga bo več (se ne počutim fajn, če ni viškov)... si grem delat gris, čeprav bi imela jogurt dost. Ko se bom pa spravila hujšat, bo pa apetit do neba.

Barika
, oglasi se glede poštnine!

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 18:35:33 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.