|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
15.12.2009 11:10:44   
altaja
Bravo Tjaš.. raste kot gobica po dežju user posted image

Z našim sta nekje isto velika, sam da je vaš bolj manekenskih mer..

Še vedno smo brez dodatka user posted image ...bravo mami user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.12.2009 11:12:14   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

a res ni še noben vaš imel vnetega palčka na nogi ob nohtku - predvsem tiste, ki imate več otrok? a bi blo smiselno zdravnico klicat za tole, al počakam? nohtek ni vraščen, ji pa itak samo ravnam, kolkr zraste. pa tud ne boli je očitno, ker sm ji pregledala prst od A do Ž, pa se je sam smejala zraven user posted image user posted image

tuki ti pa res ne morem pomagat...če nima vročine pa če se ti smeji pol mislim da ni hudga. Kaj pa če mal stisneš rdečino a priteče gnoj ven? pa mal z bepanthenom namaži

podpišem in dodam da čisti z alkoholom, k P pa jaz ne bi šla, če ne bo slabše, da ne bosta kaj pokasirali v zdravsvenem domu user posted image

ni gnoja, samo rdeče in rahlo otečeno. že čistim z alkotom, po nasvetu Mož, pa z bepanten+ sem začela mazat, k ma pač še tist + zraven user posted image sem tud sama imela kot mejhna probleme s tem, ker sem si sama nohtke strigla, valda narobe... no, zdej me tud muči, ampak je po moje od petk, k sm jih mela en večer, pa se mi je od nosećnosti mal noga razlezla in mi niso več tko prou, sam s ble predrage user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.12.2009 11:25:28   
anitka7

a res ni še noben vaš imel vnetega palčka na nogi ob nohtku - predvsem tiste, ki imate več otrok? a bi blo smiselno zdravnico klicat za tole, al počakam? nohtek ni vraščen, ji pa itak samo ravnam, kolkr zraste. pa tud ne boli je očitno, ker sm ji pregledala prst od A do Ž, pa se je sam smejala zraven user posted image user posted image

tuki ti pa res ne morem pomagat...če nima vročine pa če se ti smeji pol mislim da ni hudga. Kaj pa če mal stisneš rdečino a priteče gnoj ven? pa mal z bepanthenom namaži

podpišem in dodam da čisti z alkoholom, k P pa jaz ne bi šla, če ne bo slabše, da ne bosta kaj pokasirali v zdravsvenem domu user posted image

ni gnoja, samo rdeče in rahlo otečeno. že čistim z alkotom, po nasvetu Mož, pa z bepanten+ sem začela mazat, k ma pač še tist + zraven user posted image sem tud sama imela kot mejhna probleme s tem, ker sem si sama nohtke strigla, valda narobe... no, zdej me tud muči, ampak je po moje od petk, k sm jih mela en večer, pa se mi je od nosećnosti mal noga razlezla in mi niso več tko prou, sam s ble predrage user posted image

saj bepanthen plus je za take stvari bolš kot navadenza kakšne rane,odrgnine in podobno je bolš plus
a rob od nogavičk pa misliš da je ni tiščal

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.12.2009 11:30:59   
Dulsineya
Dan!

No, pa smo se načofotali v Čatežu. Smo sicer že prišli v nedeljo domov, a se mi zdi, da sem ta dva dni samo prala in sušilauser posted image . Lili je res noro uživala in še bomo šli in tak za 4 dni mi je blo glih prav. Je pa malo protestirala ponoči in ni hotela spat. Ima doma un ta dober Dormeo s spominsko peno, pri nama se pa carta na vodni in valda, da prenosna posteljica ni bila istouser posted image

Si je pa mami privoščila eno ful dobro masažo in je to po dolgem času takooo pasalouser posted image

Sem se tudi jaz po poti ustavila v Mothercare in majo blazno kjut stvari, samo cene pa navite, da te kap. No, pižamice (3 v kpl) so kar 30 eur, na spletu pa 15 funtov?user posted image . Pa modrca za dojenje sem si vzela 2 v kpl za 40 eur, ker mi pri mojih starih že popušča elastika.

Že včeraj nisva šle nič ven in danes tudi ne kaže kej, da bi šle...piha burja, da se vse trese, pa še mraz je stisnuuser posted image

Jaz sem Lili zdej že drugi večer zapored dala malo riževe kašice v mleko, ker je zadnje čase nenasitna in jemo vsaki 2-3 ureuser posted image . No, je tako ponoči spet potegnila. Ko jem sama kar požira moj sendvič z učkami in mislim, da bi ona še kej zraven mojega mleka in AM? Sem malo gledala znake, da je user posted image pripravljen na GH in Lili jih več kot očitno kaže.
Mi pa zadnje čase kar sredi obroka spomni in začne na polno protestirati na joški ali pa v steklenično in spije cca 1/3 obroka in potem od neutolažlkjivega joka omaga in zaspi in pol v pol spanju pa spije do koncauser posted image

a res ni še noben vaš imel vnetega palčka na nogi ob nohtku - predvsem tiste, ki imate več otrok? a bi blo smiselno zdravnico klicat za tole, al počakam? nohtek ni vraščen, ji pa itak samo ravnam, kolkr zraste. pa tud ne boli je očitno, ker sm ji pregledala prst od A do Ž, pa se je sam smejala zraven

Veselka Lili je to imela prejšnji teden in sem mislila najprej da so jo že čeveljci ali pa copatki užulili in kupila nove (že itak ita 18/19 številko), ampak je bilo rdeče in oteklo na zunanji strani palčka (sicer na obeh, samo na eni bolj, kot na drugi) in mislim, da je tudi ni bolelo, ker ko sem pritisnila ni niti trznilauser posted image se ji je pa popravilo zdej in sedaj se ji lupi kožica stran, zgleda pa dosti bolje. Sem ji pa 2 dni čistila z alkoholom, ker mi je zgledalo, da je gnojno, čeprav no bili nohtki ravni in čezuser posted image . Verjetno ji je pomagalo namakanje v topli vodi...

Razbojnica moja se zbuja, ji je treba dat jest še preden dokončno spet ponori...

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.12.2009 11:32:51   
anitka7
že neki čase ni Neli04 tle gor...no upam da vsaj kaj bere
neli a si slišala da so v kampu vlomil v 17!!! prikolic user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.12.2009 11:42:03   
veselka

saj bepanthen plus je za take stvari bolš kot navadenza kakšne rane,odrgnine in podobno je bolš plus
a rob od nogavičk pa misliš da je ni tiščal

mogoče so pižamce s stopalčki krive user posted image pa sem se ful trudla pazit, da ni zategnjeno. ma sej zdej so večje pršle, št. 9-12, da je ziher ne bo nč tiščal.

ja ja, vem da je bepanten+ boljši

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.12.2009 11:49:29   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Bravo Tjaš.. raste kot gobica po dežju user posted image

Z našim sta nekje isto velika, sam da je vaš bolj manekenskih mer..

Še vedno smo brez dodatka user posted image ...bravo mami user posted image

user posted image
mi smo še tudi brez dodatka, ampak mi je zdaj, ko sta ponudba in povpraševanje usklajena, kar malo smotano in samo čakam, da zmanjka.
Se mi pa zdi, da se malemu poznajo moji problemi z bradavicami in pa zobki, zato manj kil. Pa še sračkal je 2krat na polno zjutraj user posted image . sem samo upala, da ne bo na tehtnici pokazal, kaj zna user posted image .

Tečen je pa danes bolj, kot če bi pikico dobil user posted image . Sem ga mogla budit in mu ni to všeč. Zdaj greva pa na sprehod.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.12.2009 12:14:37   
tulpek
Kaj je zdaj to, pridem js gor in vse nehate komentirat, da moram imeti spet monologe...
Je mali zaspal, pa bo sprehod kasneje... to mi zeloo pogosto naredi. Pa imam vsaj čas, da natančno pregledam RR, če kaj časa ostane, bom pa še pospravla kaj user posted image

Sem prej pozabila napisat eno opažanje iz pregleda... Tisti enomesečni dojenčki so se mi zdeli tak mali.... take male pikice, da kar ne morem verjet, da je bil moj Tjaš takšen. Pa tak male glavice imajo, pa rokice.... šele ko primerjam vidim, kak je že zrastel.

Aja, pa P je rekla, da je dolgin user posted image ..

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 12:16:57 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.12.2009 12:31:45   
majra

nečak je imel na palčku na roki, približno glih tok star, so šli pediatri in je ugotovila, da mu je mamica pri striženju nohtkov malo kožico priščipnila in so morali samo dajat obkladke s fiziološko. Po 2 dneh je izginilo

< Sporočilo je popravil majra -- 15.12.2009 12:32:13 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.12.2009 13:03:24   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kaj je zdaj to, pridem js gor in vse nehate komentirat, da moram imeti spet monologe... Je mali zaspal, pa bo sprehod kasneje... to mi zeloo pogosto naredi. Pa imam vsaj čas, da natančno pregledam RR, če kaj časa ostane, bom pa še pospravla kaj user posted image

Sem prej pozabila napisat eno opažanje iz pregleda... Tisti enomesečni dojenčki so se mi zdeli tak mali.... take male pikice, da kar ne morem verjet, da je bil moj Tjaš takšen. Pa tak male glavice imajo, pa rokice.... šele ko primerjam vidim, kak je že zrastel.

Aja, pa P je rekla, da je dolgin user posted image ..

jaz računam kako te bom ogulila user posted image

nisi povedala, prideš v LJ na kofetek in čvek, pa po cotke user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.12.2009 13:07:45   
tulpek
Bi kar po pošti, še do celja se mi ne da, pa naj bi jutri šla. Ti pošljem kasneje naslov, zdajle se mi ne da... tak da še poštnino vračunaj, kar priporočeno, da česa ne zgubijo. Zihr je zihr. Hvalaaa user posted image

ps. sem dodala 2 slikici našega dolgina v album.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 13:09:50 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.12.2009 13:37:56   
anitka7
kje pa je kaj Larilu?

ugotavljam da sva skor sosede user posted image sam nisem čist prepričana user posted image
Larilu javi se kaj da te vprašam

sem šla zdaj mal naš seznma gledat...se jih nič ne javi....lubenička,olivija,indy...pa še ful velik sam se spomnih vseh iz seznama user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.12.2009 13:46:14   
škorpijončica

Torej se dobimo v petek. kdaj? Jst, Anitka in Dolenjka. Še kdo?

Nina, ja pri nas je pa res čudna pedijatrinja, če je res kar praviš... Grem ju3 itak v posvetovalnico pa jo bom še enkrat vprašala. Je pa nekaj omenila, da sta dva razl cepiva za rotavirususer posted image Sam jst sm že 6 let v vrtcu na praksi pa še nikoli nism imela rotavirusa tako da ne vem če je res nujno toliko denarja zapravit za to cepivo...Če gredo otroci zaradi tega v bolnico in je tako pogosto, bi mogla cepivo financirat državauser posted image , ne pa da se morm jst odrečt celomesečnemu starševskemu dodatku, ker želim svoji mali prihranit driskanje in dehidracijo... Sicer pa je možno, da se P pač ne da ukvarjati s cepljenjem in zato odsvetuje vse, kar ni obvezno.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.12.2009 13:47:06   
baby blue
No mi smo se pa malo igrali in sicer v božičnem duhu ker so pač prazniki pred vrati user posted image user posted image Pa je nastala taka slikca... user posted image

user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.12.2009 13:49:44   
tulpek
Erdbeere, klaja, mancag, sonček lara, simonae, sarchi, dve čebelici, kepica, eltea, planinc... pa še jih je, te mi najbolj padejo v oči... Ja, ni časa. Js ga imam tudi vedno manj. Danes ga imam, ker se je mali odloči, da bo spal.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.12.2009 13:50:06 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
15.12.2009 13:50:58   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

No mi smo se pa malo igrali in sicer v božičnem duhu ker so pač prazniki pred vrati user posted image user posted image Pa je nastala taka slikca... user posted image

user posted image

Kakšn cukrček je Lana. Ste vsi kupili božičkove kostume. Moja je pa danes kot en fantek v supermenovi opravi, ki sem jo dobila od sestre, ko sem ji rekla, da mi gre na živce, da za darilo dobivam same rozaste, punčkaste oblekce.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
15.12.2009 13:51:25   
tulpek

kje pa je kaj Larilu?

ugotavljam da sva skor sosede user posted image sam nisem čist prepričana user posted image
Larilu javi se kaj da te vprašam

sem šla zdaj mal naš seznma gledat...se jih nič ne javi....lubenička,olivija,indy...pa še ful velik sam se spomnih vseh iz seznama user posted image

Olivija??? Misliš Oktavijo?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
15.12.2009 13:54:56   
baby blue
kepica mi je zadnjič poslala sms in rekla da je izredno zaposlena in da ji za RR zmanjkuje časa... Pravi pa da je Anže priden fant in zdrav pa ima že okoli 6 kg... Pa raste kot konoplja user posted image user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.12.2009 14:03:00   
barika
Ti pošljem kasneje naslov, zdajle se mi ne da... tak da še poštnino vračunaj, kar priporočeno, da česa ne zgubijo. Zihr je zihr. Hvalaaa user posted image

jaz bi tudi takle prosim, pa še prej ceno povej, pa ne mi preveč poštnine in kilaže zaračunatuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.12.2009 14:07:04   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ti pošljem kasneje naslov, zdajle se mi ne da... [/b]tak da še poštnino vračunaj, kar priporočeno, da česa ne zgubijo. Zihr je zihr. Hvalaaa user posted image

jaz bi tudi takle prosim, pa še prej ceno povej, pa ne mi preveč poštnine in kilaže zaračunatuser posted image user posted image

Barika, ciljaš predvsem na tisti del, da se ti zdajle ne da, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.12.2009 14:14:03   
dolenjka

Ti pošljem kasneje naslov, zdajle se mi ne da... [/b]tak da še poštnino vračunaj, kar priporočeno, da česa ne zgubijo. Zihr je zihr. Hvalaaa user posted image

Barika, ciljaš predvsem na tisti del, da se ti zdajle ne da, a ne user posted image user posted image user posted image

A se vi2 kdaj dobita? Vama lahko skupaj pošljem, da bo manj stroškov user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
15.12.2009 14:17:14   
barika

A se vi2 kdaj dobita? Vama lahko skupaj pošljem, da bo manj stroškov user posted image

če bo tulpinija hodila v celje, potem ja, jaz sem pa pešec, pa imam malo dalečuser posted image user posted image , drugače pa ja, lena sem tak da bom zgnilauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
15.12.2009 14:17:49   
tulpek
Sem js tudi razmišljala.. koliko pa pride kaj ta poštnina. Ker kaj veliko me ni v CE, jutri sem ali pa v četrtekk, ampak takrat še verjetno ne bo tam. Lena sem pa tudi tak zelo za kam it, da dam raje nekaj evrov več, ampak preveč več pa spet ne.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
15.12.2009 14:23:26   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Torej se dobimo v petek. kdaj? Jst, Anitka in Dolenjka. Še kdo?

Nina, ja pri nas je pa res čudna pedijatrinja, če je res kar praviš... Grem ju3 itak v posvetovalnico pa jo bom še enkrat vprašala. Je pa nekaj omenila, da sta dva razl cepiva za rotavirususer posted image Sam jst sm že 6 let v vrtcu na praksi pa še nikoli nism imela rotavirusa tako da ne vem če je res nujno toliko denarja zapravit za to cepivo...Če gredo otroci zaradi tega v bolnico in je tako pogosto, bi mogla cepivo financirat državauser posted image , ne pa da se morm jst odrečt celomesečnemu starševskemu dodatku, ker želim svoji mali prihranit driskanje in dehidracijo... Sicer pa je možno, da se P pač ne da ukvarjati s cepljenjem in zato odsvetuje vse, kar ni obvezno.

Dve cepivi sta Rotateq in Rorarix. Pri prvem so potrebni trije odmerki, pri drugem 2, prvo vsebuje več sevov, drugo enega, ki najposteje povzroča okužbe; cena je pa, če sešteješ, ista (vsaj pri nas). Rotaviroze se v glavnem prebolevajo v otroštvu, še zlasti, če so otroci v kolektivu, zato je povsem možno, da si se prekužila, še preden si pričela delati v vrtcu. Jaz sem se, na žalost, z mojimi tremi otroki hkrati in raje ne omenjam katastrofeuser posted image Se strinjam, da bi se bilo odlično cepiti tudi proti rotavirozi v okviru ZZZS, ampak preventivni programi vedno tavajo nekje zadaj, budžet je pa omejen. Trenutno sta imeli prednost uvedba revakcinacije proti oslovskemu kašlju v 3. razredu in cepljenje HPV po želji v 6. razredu. Rota in klopni meningoencefalitis čakata.

Sicer sva mi2 celo dopoldne vozičkala. Bila sva v lekarni, ker sva šla po mazilo po poškodbah in Naklofen duo za smučarko, ki se ji je, pazite, vnela Ahilova tetiva zaradi 10 cm petuser posted image user posted image Za 15. rojstni dan si je nabavila pete, 2 dni plesala, sedaj pa imauser posted image Trener se drži za glavo, jaz pa tudi.
Šla sva na klub po papirje, pa v Domačo Peko po ježje, pite, štrudelj, ... (ježkov ni več, ker so jih potem pohrustali Aljaž in sošolci)
Pa s pediatrinjo Tanč sva čvekali vsaj pol ure...

< Sporočilo je popravil Mož* -- 15.12.2009 14:37:11 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
15.12.2009 14:28:30   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

user posted image

Kakšn cukrček je Lana. Ste vsi kupili božičkove kostume. Moja je pa danes kot en fantek v supermenovi opravi, ki sem jo dobila od sestre, ko sem ji rekla, da mi gre na živce, da za darilo dobivam same rozaste, punčkaste oblekce.

Ja, res je lepotička. No, da te potolažim: tudi naš z izjemo Nextovega jelenčkovega puloverja nima ničesar prazničnega. Sem hotela nabavit, pa so otroci protestirali, če se mi je čisto skisalo. Eden bi ga oblekel v metalca, drga v puloverčke in kavbojke...

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.