|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
7.9.2009 19:25:00   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz vas zapuščam, ker forumi niso to kar so bli, se človk ne more niti mal zlajat oz povedat kaj ga teži, sem mislila da to lahko naredim pa ne morem, tako da lepo se rihtajte, in uživajte v družbi malčkov kolikor dolgo lahko!!!!

jaz sicer ne vem kaj, zakaj, kako, zato glede spora ne bom sodila. vem pa,da je neumno, da zaradi mnenja ali spora z enim človekom zapustiš vse ostale.itak so glede interneta,sploh fb vedno isti problemi-prekletstvo sodobne družbe.ne bom rekla ne se sekirat, ampak da daš iz sebe kar te moti in greš dalje.če pa res ne vidiš drugega kot da zapustiš forum-žal mi je, ampak tudi to je tvoja pravica in odločitev

SREČNO ČVEKA30 Z NAMI ALI BREZ NAS!!!!!!!!!!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
7.9.2009 19:28:58   
Anonimen
samo še to

grem dol ker se ne bom kregala, ker se ne morem sprostiti in pisat tisto kar želim, ker me potem obsojajo, kot da imam samo jaz greheuser posted image tako da se raje umaknem!!!

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
7.9.2009 19:31:40   
KatMat
sej te noben ne obsoja-.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
7.9.2009 19:35:10   
Dudica1
cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko...
Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
7.9.2009 19:37:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko...
Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat.

ah dej nehi no, sej vem da veš da sem tle gor in to sem skoraj 100% da veš že od začetka tako da prosim sam ne tega govort!!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
7.9.2009 19:40:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

FLASKA a si vpisala Jaka v  plesno šolo?...sigurno bo nekoč svetovni prvak  user posted image

Bom, bom. Moram poklicat. Mislim, da ga bom dala enkrat v tem ali začetek naslednjega leta.user posted image

Kje je BLUE!!!!!

modrookica je bolna....

Kaj pa je njej? Nazadnje ko sem brala, je šla farbatuser posted image

cist je fertik...vrocina,slabotna,bruha....bogica

bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo hitro mimo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
7.9.2009 19:50:40   
Dudica1

FLASKA a si vpisala Jaka v  plesno šolo?...sigurno bo nekoč svetovni prvak  user posted image

Bom, bom. Moram poklicat. Mislim, da ga bom dala enkrat v tem ali začetek naslednjega leta.user posted image

super user posted image user posted image user posted image ...držim pesti da mu bo dobro šlo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.9.2009 20:00:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
7.9.2009 20:05:45   
Dudica1
maš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
7.9.2009 20:07:50   
KatMat

ah dej nehi no, sej vem da veš da sem tle gor in to sem skoraj 100% da veš že od začetka tako da prosim sam ne tega govort!!!!

o tem da se poznata prvic slisim tako da lahko se jaz recem da se ni utikala v nikakrsni smeri v debate ki jih imate obedve tuki gor...ne vem kako da sta danes prisli do problema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
7.9.2009 20:13:50   
Anonimen

o tem da se poznata prvic slisim tako da lahko se jaz recem da se ni utikala v nikakrsni smeri v debate ki jih imate obedve tuki gor...ne vem kako da sta danes prisli do problema

katmat sej je brez veze, začela sem jaz ker sem si hotela dušo olajšat, pa pač je dudi ista kot jaz da ne more bit tihouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
7.9.2009 20:14:48   
FLASK_A
Ej, Kati. Dej mi ti neki povej. A je prišel tvoj domov? Pa je bilo kosilo mrzlo? Ali je bilo začinjenouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
7.9.2009 20:20:48   
KatMat

Ej, Kati. Dej mi ti neki povej. A je prišel tvoj domov? Pa je bilo kosilo mrzlo? Ali je bilo začinjenouser posted image
sem dala pect sele ob pol sestih ker sem mela prej tolk dela s tijo da ce bi jo dala prej pect bi jo jaz pol mrzlo jedla....

zacinjeno je pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
7.9.2009 20:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mi2 sma si pa včeraj nagledala eno fajno hiško, bi mogoče šla v nakup. user posted image  Bo danes lubi poklical in vprašal, če že ni prodana, oglas še stoji na netu. Je pa to moj rodni kraj. user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
7.9.2009 20:23:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mi2 sma si pa včeraj nagledala eno fajno hiško, bi mogoče šla v nakup. user posted image  Bo danes lubi poklical in vprašal, če že ni prodana, oglas še stoji na netu. Je pa to moj rodni kraj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
7.9.2009 20:24:33   
Anonimen

juuuuuuuuhej fantek je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.9.2009 20:28:02   
KatMat
babnce...grem pancat,....se slismo jutr....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.9.2009 20:31:05   
FLASK_A
Nočko, Katmat!

Jaz sem pa žalostna, mi RR FUUUULLL štekauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.9.2009 20:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

PLAVANJE  - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009

To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice.

1. Petrazg, vseeno katera ura
2.PapuaNG
3. k.tja
4. ledenka
5. Tanja petek
6. lake
7. petra a

sem za ob 11h.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.9.2009 20:37:50   
AKP
Sem zopet pri mojem priljubljenem opravilu likanju. Je bila mami na obisku in mi je skoraj vse zlikala, meni pa še je ostal en mali kup Nike Tajinih cotk. Dokler se mi likalnik greje pa hitro malce počvekam.
Spanje na trebuhu ne priporočajo zaradi večje možnosti smrti v zibelki. Ne vem pa do katerega meseca. Moja punca pa je začela spati na trebuhu user posted image . Nekaj časa spi na boku, potem se obrne na trebuh in čez nekaj ur se obrne nazaj na bok.
K.atja jaz ji dam riževe kosmiče v stekleničko pa zaradi tega ne spi ne boljše, ne slabše. Včasih bo ob 18 uri zadnjo jedla, pa potem ne bo več hotela pa bo brez problema prespala noč, včasih pa poje ob 19.30 zadnjo flaško ali pa se podoji pa je ob 1 ponoči. Se mi zdi, da je skoraj bolj odvisno od tega koliko spi čez dan. Danes je spala izredno malo in me zanima kako bo spala ponoči.
Moram še malo likat, pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.9.2009 20:43:53   
Anonimen
AKP, hvala! sem se odločila, da bo še vedno več ali manj na mleku:))

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.9.2009 20:44:43   
lake
Ok zdej jst tuki nč ne razumem. Po enem letu sta ugotovile da se poznata,  in sta se neki skregale, samo ne vem al tuki al na FB. Se mi zdi da nobena ni nč tazga tuki napisala.
Sicer pa če se vama je uspel v enem dnevu neki zamert, upam da jutri že pozabljeno.
Cveka tvoje čvekanje bomo pogrešale, zato ostani z nami.

Grem na en drink s prjatlcami, in upam da ko pridem nazaj bo zamera pozabljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.9.2009 20:47:11   
FLASK_A
Babe! Men je P rekla, da morajo biti po novem otroci samo na adaptiranem mleku (OK, ali pa na joški) do 6. meseca. Da je manj tveganja za alergije kasneje. Kaj pravite na to? Naša Maja že zdaj protestira, pa še nima 4 meseceuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.9.2009 21:16:15   
PapuaNG
no no babe, ne se zdej kregat pa slabe volje furat. Sej smo tukaj zarad naših malčkov user posted image

Naš že pridno panča, mož je do jutra odsoten, jst grem pa naprej kopalnico risat. Sem privlekla ven stari zvezek iz sedmega razreda osnovne šole, ker ima milimetrske tabele notri, da si lažje predstavljam, ko rišem, pa še merit mi ni treba skos. Upam, da tamalček spet potegne tja do petih, šestih (sanja svinja kukuruz hahaha).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.9.2009 21:20:13   
Anonimen
Papua, bosta kopalnico prenavljala?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?