Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:25:00
|
|
|
|
girly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz vas zapuščam, ker forumi niso to kar so bli, se človk ne more niti mal zlajat oz povedat kaj ga teži, sem mislila da to lahko naredim pa ne morem, tako da lepo se rihtajte, in uživajte v družbi malčkov kolikor dolgo lahko!!!! jaz sicer ne vem kaj, zakaj, kako, zato glede spora ne bom sodila. vem pa,da je neumno, da zaradi mnenja ali spora z enim človekom zapustiš vse ostale.itak so glede interneta,sploh fb vedno isti problemi-prekletstvo sodobne družbe.ne bom rekla ne se sekirat, ampak da daš iz sebe kar te moti in greš dalje.če pa res ne vidiš drugega kot da zapustiš forum-žal mi je, ampak tudi to je tvoja pravica in odločitev SREČNO ČVEKA30 Z NAMI ALI BREZ NAS!!!!!!!!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
samo še to grem dol ker se ne bom kregala, ker se ne morem sprostiti in pisat tisto kar želim, ker me potem obsojajo, kot da imam samo jaz grehe tako da se raje umaknem!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:31:40
|
|
|
|
KatMat
|
sej te noben ne obsoja-.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:35:10
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko... Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko... Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat. ah dej nehi no, sej vem da veš da sem tle gor in to sem skoraj 100% da veš že od začetka tako da prosim sam ne tega govort!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:40:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 FLASKA a si vpisala Jaka v plesno šolo?...sigurno bo nekoč svetovni prvak Bom, bom. Moram poklicat. Mislim, da ga bom dala enkrat v tem ali začetek naslednjega leta. Kje je BLUE!!!!! modrookica je bolna.... Kaj pa je njej? Nazadnje ko sem brala, je šla farbat cist je fertik...vrocina,slabotna,bruha....bogica bogica Naj bo hitro mimo!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 19:50:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 FLASKA a si vpisala Jaka v plesno šolo?...sigurno bo nekoč svetovni prvak Bom, bom. Moram poklicat. Mislim, da ga bom dala enkrat v tem ali začetek naslednjega leta. super ...držim pesti da mu bo dobro šlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:05:45
|
|
|
|
Dudica1
|
maš zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:07:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko... Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat. ah dej nehi no, sej vem da veš da sem tle gor in to sem skoraj 100% da veš že od začetka tako da prosim sam ne tega govort!!!! o tem da se poznata prvic slisim tako da lahko se jaz recem da se ni utikala v nikakrsni smeri v debate ki jih imate obedve tuki gor...ne vem kako da sta danes prisli do problema
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka zaradi mene ti tukaj lahko pišeš kar hočeš nisem niti enkrat rekla da ne smeš....tudi zlajaš se lahko... Mislim da boš nehala tukaj pisat zato ker sem ugotovila da si ti ti in bom pač videla vse kar ti pišeš...mene ne moti...in PONAVLJAM jaz nisem nič rekla da ne smeš tukaj kaj pisat. ah dej nehi no, sej vem da veš da sem tle gor in to sem skoraj 100% da veš že od začetka tako da prosim sam ne tega govort!!!! o tem da se poznata prvic slisim tako da lahko se jaz recem da se ni utikala v nikakrsni smeri v debate ki jih imate obedve tuki gor...ne vem kako da sta danes prisli do problema katmat sej je brez veze, začela sem jaz ker sem si hotela dušo olajšat, pa pač je dudi ista kot jaz da ne more bit tiho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:14:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ej, Kati. Dej mi ti neki povej. A je prišel tvoj domov? Pa je bilo kosilo mrzlo? Ali je bilo začinjeno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:20:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ej, Kati. Dej mi ti neki povej. A je prišel tvoj domov? Pa je bilo kosilo mrzlo? Ali je bilo začinjeno sem dala pect sele ob pol sestih ker sem mela prej tolk dela s tijo da ce bi jo dala prej pect bi jo jaz pol mrzlo jedla.... zacinjeno je pa itak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mi2 sma si pa včeraj nagledala eno fajno hiško, bi mogoče šla v nakup. Bo danes lubi poklical in vprašal, če že ni prodana, oglas še stoji na netu. Je pa to moj rodni kraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mi2 sma si pa včeraj nagledala eno fajno hiško, bi mogoče šla v nakup. Bo danes lubi poklical in vprašal, če že ni prodana, oglas še stoji na netu. Je pa to moj rodni kraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 juuuuuuuuhej fantek je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:28:02
|
|
|
|
KatMat
|
babnce...grem pancat,....se slismo jutr....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:31:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Nočko, Katmat! Jaz sem pa žalostna, mi RR FUUUULLL šteka
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg PLAVANJE - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009 To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice. 1. Petrazg, vseeno katera ura 2.PapuaNG 3. k.tja 4. ledenka 5. Tanja petek 6. lake 7. petra a sem za ob 11h.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:37:50
|
|
|
|
AKP
|
Sem zopet pri mojem priljubljenem opravilu likanju. Je bila mami na obisku in mi je skoraj vse zlikala, meni pa še je ostal en mali kup Nike Tajinih cotk. Dokler se mi likalnik greje pa hitro malce počvekam. Spanje na trebuhu ne priporočajo zaradi večje možnosti smrti v zibelki. Ne vem pa do katerega meseca. Moja punca pa je začela spati na trebuhu . Nekaj časa spi na boku, potem se obrne na trebuh in čez nekaj ur se obrne nazaj na bok. K.atja jaz ji dam riževe kosmiče v stekleničko pa zaradi tega ne spi ne boljše, ne slabše. Včasih bo ob 18 uri zadnjo jedla, pa potem ne bo več hotela pa bo brez problema prespala noč, včasih pa poje ob 19.30 zadnjo flaško ali pa se podoji pa je ob 1 ponoči. Se mi zdi, da je skoraj bolj odvisno od tega koliko spi čez dan. Danes je spala izredno malo in me zanima kako bo spala ponoči. Moram še malo likat, pridem kasneje nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
AKP, hvala! sem se odločila, da bo še vedno več ali manj na mleku:))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:44:43
|
|
|
|
lake
|
Ok zdej jst tuki nč ne razumem. Po enem letu sta ugotovile da se poznata, in sta se neki skregale, samo ne vem al tuki al na FB. Se mi zdi da nobena ni nč tazga tuki napisala. Sicer pa če se vama je uspel v enem dnevu neki zamert, upam da jutri že pozabljeno. Cveka tvoje čvekanje bomo pogrešale, zato ostani z nami. Grem na en drink s prjatlcami, in upam da ko pridem nazaj bo zamera pozabljena.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 20:47:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Babe! Men je P rekla, da morajo biti po novem otroci samo na adaptiranem mleku (OK, ali pa na joški) do 6. meseca. Da je manj tveganja za alergije kasneje. Kaj pravite na to? Naša Maja že zdaj protestira, pa še nima 4 mesece
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 21:16:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
no no babe, ne se zdej kregat pa slabe volje furat. Sej smo tukaj zarad naših malčkov Naš že pridno panča, mož je do jutra odsoten, jst grem pa naprej kopalnico risat. Sem privlekla ven stari zvezek iz sedmega razreda osnovne šole, ker ima milimetrske tabele notri, da si lažje predstavljam, ko rišem, pa še merit mi ni treba skos. Upam, da tamalček spet potegne tja do petih, šestih (sanja svinja kukuruz hahaha).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 21:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, bosta kopalnico prenavljala?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?