|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
7.9.2009 13:19:29   
Tanja_
petrazg mislim, da je mama11 tudi govorila da bi hodila na plavanje.Pa sej ga lahko vseeno pokličeno in se zmenimo za popust.Sej nam čist mal manjka do 10. Pa tud če ni popusta, sam da se za isti termin zmenimo.

Dudi, čestitke svaku..Pa res ima lepo ime.Kaj pa mere?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.9.2009 13:19:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Čestitke Lovru in tebi teta seveda!! Aja pa stricu dudeku tudi, da ne pozabim na njegovo visokost (da nebi dudi zarad tega zvečer stradala user posted image user posted image )

A se kej pred 25-im dobimo v Postojni?

sej je g. dudek stričko ne jaz teta user posted image

Ej lahko se zmenimo ja za kakšen kofe

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.9.2009 13:22:21   
KatMat

Čestitke Lovru in tebi teta seveda!! Aja pa stricu dudeku tudi, da ne pozabim na njegovo visokost (da nebi dudi zarad tega zvečer stradala user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.9.2009 13:23:20   
KatMat
jest mam ze zacahnan na koledarcku

< Sporočilo je popravil KatMat -- 7.9.2009 13:35:25 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.9.2009 13:39:40   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sej je g. dudek stričko ne jaz teta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ej lahko se zmenimo ja za kakšen kofe

Ker si gospa Dudek avtomatsko padeš v familijo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.9.2009 13:41:46   
petrazg
PLAVANJE  - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009

To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice.

1. Petrazg, vseeno katera ura
2.PapuaNG
3. k.tja
4. ledenka
5. Tanja petek
6. lake
7. petra a

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.9.2009 13:42:23   
meduzica
tolk ste načvekale čez vikend da sem sam preskrolala teh n strani .. upam da nisem kej zamudila

evo edin od flaške slikico sem vidla .. čudovita user posted image user posted image

naš je tut ta vikend odkril igralne loke .. midva z lubijem sva bila pa vsa presrečna ker je tko rokice stegoval user posted image

drugač pa čvek okol pranja. .. mi mamo persil sensitive brez mehčalcev. Morm pa zlo pazit da ne dajem preveč praška, ker se mi je enkrat mal ulilo, pa se mi zdi da je takrat dobil čist suho kožico po trebuščku. Pa perem z dvojnim izpiranjem in višjim nivojem vode. Sem tut jaz zelo občutljiva na tele praške, in zgleda je Timotej tudi

zdej si pa šibam kej za jest naštimat predno se mali zbudi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.9.2009 13:42:58   
KatMat
no mal pospravit pol pa eno testo si zamesit ker si bom spekla pizzo...pridne bodte

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.9.2009 13:43:23   
pokica_
Dudi čestitke za naziv teta! user posted image

Joj, kk vam bo fajn, da se bote skup hodle kopat z Z-majčki! Jst bi tud! user posted image  Kaj ko je LJ tk delč.

Lubi pršu domov z servisa, so nas spet en fajn zajeten kupček € zapalili,...zdaj pa deci spijo. Anej je že prej spal 2.5h, pa je že spet zaspan, se je kr na bok ulegel, palec v usta in spi z ninico in atijem.

Sem pozabla z vami delit veselje, da sn dobla pozitivno rešeno vlogo za dodatek za nego, za Aneja....so mi odobrili za dobo 30 mesecev! Nič mi ni vedla kolk,...kolk sem gledala na CSD Šiška, nam pripada nižji znesek,...cca. 97€!!! user posted image  Vsaj neki da je!
Ampak še ženske ni z bolniške, pa mi bojo pol enkrat nakazali za vse za nazaj in poslal odločbo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.9.2009 13:46:57   
maja1488
Bravo pokica! Vsaj enkrat neki lepega iz tega CSD-ja.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.9.2009 13:48:28   
pokica_
pranje cunj; jaz perem tud med tednom,...večinoma pa zvečer, ko je cenejši tok, običajno je na teden 1 stroj belega, pa 3 stroji pisanga perila. Kupujem pa tekoči prašek v Millerju, njihovo znamko...pa mehčalec Silan Sensitive.

igralni lok,...Anej se že kar en cajt not igra,...več kot 1.5mes aktivno. Bi najrajš tiste živalce dol utrgal...se je danes tko razjezil, da ni mogel dol strgat,...pa uno podlogo za noge, ko not brca in se pol živali oglašajo je hotel danes razmontirat in se tud jezil zravn, ko še ni šlo....očitno bo pravi mali nadobudnež, ko bo vse razmontiral,...če bo po očku. user posted image  
Pa premetava se že iz boka na bok, iz boka na trebuh in iz trebuha na hrbet nazaj. Včeraj se je veliko igral z ropotuljico in jo prijemal sam in prestavljal iz desne roke v levo. Danes mu je pa celo uspelo, da si je flaško z mlekom en cajt sam držal. user posted image user posted image user posted image  včasih se mi kar zdi, da je vse to že preveč za 3.5 mesečnika.
Spanje....že 1 teden uvajamo spanje na ta način, da ga čist čist budnega položim v posteljko in zadnje 3 dni se igra z ninico in pol v roku 20 min čist sam zaspi, brez kakršnegakoli joka.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.9.2009 13:49:31 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.9.2009 13:56:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dudi čestitke za naziv teta! user posted image

Joj, kk vam bo fajn, da se bote skup hodle kopat z Z-majčki! Jst bi tud! user posted image  Kaj ko je LJ tk delč.

Lubi pršu domov z servisa, so nas spet en fajn zajeten kupček € zapalili,...zdaj pa deci spijo. Anej je že prej spal 2.5h, pa je že spet zaspan, se je kr na bok ulegel, palec v usta in spi z ninico in atijem.

Sem pozabla z vami delit veselje, da sn dobla pozitivno rešeno vlogo za dodatek za nego, za Aneja....so mi odobrili za dobo 30 mesecev! Nič mi ni vedla kolk,...kolk sem gledala na CSD Šiška, nam pripada nižji znesek,...cca. 97€!!! user posted image  Vsaj neki da je!
Ampak še ženske ni z bolniške, pa mi bojo pol enkrat nakazali za vse za nazaj in poslal odločbo.

super poki!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.9.2009 13:56:30   
Dudica1
poki super za nego user posted image user posted image user posted image
Tud naš se igra v igralnem centru sigurno 30min včasih tud dalj časa...zdej mi ga je končno uspel uspavat...
še zdej ne vem kaj kuhat,kosilo mora pa bit ob pol 4h user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.9.2009 13:59:37   
petrazg
Pokica... super ste tole zrihtali. HB je še pamet na csd... Pa user posted image user posted image user posted image za Anejčkov razvoj... Meni se nič ne zdi prehiter.

Meduzica... čestike tudi vam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.9.2009 14:00:49   
pokica_

Bravo pokica! Vsaj enkrat neki lepega iz tega CSD-ja.

Ja sj...sj niso mel izbire...zarad tega kar ima Anej nam itak pripada pomoč za nego. Sem vse prebrala že en cajt nazaj na CSD šiška.

Kati, Dudi hvala! user posted image

Anej se je prej tud igral skoraj 1 h v igral. centru. Ga obožuje...zdaj ga tud učim, da se čimveč sam zamoti z igračkami,...ga vmes tud večkrat dam na sedežno, pa igrače okol...pa pol izbira. Ko se naveliča centra..ko mu je pa tega tud dovolj, pa je itak zaspan.

Jst upam, da mi bo uspelo to uspavanje, da bo sam zaspal, brez uspavanja v naročju. K si ne predstavljam da 15kg otroka uspavam na rokah. Ni šans! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.9.2009 14:03:33 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.9.2009 14:30:31   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

PLAVANJE  - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009

To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice.

1. Petrazg, vseeno katera ura
2.PapuaNG
3. k.tja
4. ledenka
5. Tanja petek
6. lake
7. petra a

Mi je vseeno za uro.Kokr se boste zmenile. Kaj tebi potem podatke javimo.

Hano sem dons že ene 5krat pokakano previla, pa zdele se je spet.Upam, da ni kej narobe, če je tako.Drugače je čist normalna in živahna-kar preveč, bi rada da malo zaspi, da bi šla še jst, ker komi gledam.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.9.2009 14:53:39   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej pa seznama dolg nismo mel objavljenga... sm ga mogla pošteno poiskat 15 strani nazaj user posted image

Če je pa dudica preveč zaposlena z gospodom Dudkom. Pol pa vse nate čaka user posted image

ja očitno skrivaj prohaja še kakšen zmajček

ej ej ne vi tkole user posted image ...nč zdej smo mel pester teden tako da zdaj upam da se bo normaliziral vse skup in bo več časa

za kaj več časa?? za novga zmajčka???

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

FLASKA KAJ MAS TO ZA ENO MASINO DA TAKO LEPE SLIKE DELA??

Ma prav nič posebnega. Nikon D60. Objektiv 18-55 (ga zraven dobiš)

JA JA, nič posebnega... sej je sam od cca 600€ naprej user posted image

A si se tudi ti zanimala zanj ali ga imaš?

ne, zanimala sem se za nikonove fotiče, pa me je skor srat prjel... cena valda... tist k mi je bil všeč je bil od 1300€ naprej.. to mi je zaenkrat too much...

juuuuuuuuhej fantek je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke....  so bli kakšni zapleti al kaj je tok časa trajal?? lepo ime ma

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Blue v cerkvici mamo ja.

wau,kdaj pa, pridem naokrog počekirat??? ja če mate dopoldne je kr frišno, al pa pozno popoldne.. sploh če ni sonca... tm pr cerkvi je pa še mal bolj mraz k je še mal višje od mene, pa odprto, tko da vleče vetr skoz

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest mam ze zacahnan na koledarcku

user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.9.2009 15:19:28   
Dudica1
evo že tko se je cel stresal k sm mu dala kej novga za probat za jest zdej se je pa nauču še to vn plunt user posted image kva še bo...zdej mu bom pa še težje kej oddala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.9.2009 15:30:11   
Anonimen
mater tole je pa višek!!!!!! zakaj hudiča men rečejo da ne smem okol govorit vesele novice če pol taisti vse okol govori sploh tle gor na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol sem pa jz tista **** ki jebe folk v glava, mater to se bo pa nehal

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.9.2009 15:41:18   
Tanja_
kati sem dala na FV prošnjo, če sm lahko tvoja soseda

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.9.2009 15:54:54   
Anonimen
no pa se boljš počuti k sem se skašlala se oproščam zarad prejšnega posta, sam me je razuser posted image !

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
7.9.2009 16:02:02   
lake
Cveka Kakšno veselo novico, a sm kej zgrešla?

Petra:
Vseeno mi je kera ura, mogoče mal boljš ob 11h. Lahko še kakšni aprilčici rečemo če kašno kera pozna če gre z nami, če na sje premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.9.2009 16:29:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mater tole je pa višek!!!!!! zakaj hudiča men rečejo da ne smem okol govorit vesele novice če pol taisti vse okol govori sploh tle gor na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

khm,khm...ti si zame ko sem rodila dala objavo takoj na fb!!!Lahko bi to naredu Aleš pa ni mogu...
tuki pa ni nobenega ki bi onedva sploh poznal niti nisem poimensko govorila kdo bi to bil...tako da se nimaš kaj razburjat!Niti nism dala na fb,mi ni sploh padl na pamet... bo že S. dal če bo hotu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
7.9.2009 17:15:16   
Dudica1
andrejka sm te dodala na fb...si videla?

Maj spi ostali pa gledamo mojstra miho user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.9.2009 17:51:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

khm,khm...ti si zame ko sem rodila dala objavo takoj na fb!!!Lahko bi to naredu Aleš pa ni mogu...
tuki pa ni nobenega ki bi onedva sploh poznal niti nisem poimensko govorila kdo bi to bil...tako da se nimaš kaj razburjat!Niti nism dala na fb,mi ni sploh padl na pamet... bo že S. dal če bo hotu!

ja ampak mene je A. tud nadrl oz mi dal vedit da nisem prov naredila! in sem vzela na znanje in se tud opravičla....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!