Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:19:29
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg mislim, da je mama11 tudi govorila da bi hodila na plavanje.Pa sej ga lahko vseeno pokličeno in se zmenimo za popust.Sej nam čist mal manjka do 10. Pa tud če ni popusta, sam da se za isti termin zmenimo. Dudi, čestitke svaku..Pa res ima lepo ime.Kaj pa mere?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:19:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čestitke Lovru in tebi teta seveda!! Aja pa stricu dudeku tudi, da ne pozabim na njegovo visokost (da nebi dudi zarad tega zvečer stradala ) A se kej pred 25-im dobimo v Postojni? sej je g. dudek stričko ne jaz teta Ej lahko se zmenimo ja za kakšen kofe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:22:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čestitke Lovru in tebi teta seveda!! Aja pa stricu dudeku tudi, da ne pozabim na njegovo visokost (da nebi dudi zarad tega zvečer stradala ) A se kej pred 25-im dobimo v Postojni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:23:20
|
|
|
|
KatMat
|
jest mam ze zacahnan na koledarcku
< Sporočilo je popravil KatMat -- 7.9.2009 13:35:25 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:39:40
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čestitke Lovru in tebi teta seveda!! Aja pa stricu dudeku tudi, da ne pozabim na njegovo visokost (da nebi dudi zarad tega zvečer stradala ) A se kej pred 25-im dobimo v Postojni? sej je g. dudek stričko ne jaz teta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ej lahko se zmenimo ja za kakšen kofe Ker si gospa Dudek avtomatsko padeš v familijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:41:46
|
|
|
|
petrazg
|
PLAVANJE - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009 To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice. 1. Petrazg, vseeno katera ura 2.PapuaNG 3. k.tja 4. ledenka 5. Tanja petek 6. lake 7. petra a
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:42:23
|
|
|
|
meduzica
|
tolk ste načvekale čez vikend da sem sam preskrolala teh n strani .. upam da nisem kej zamudila evo edin od flaške slikico sem vidla .. čudovita naš je tut ta vikend odkril igralne loke .. midva z lubijem sva bila pa vsa presrečna ker je tko rokice stegoval drugač pa čvek okol pranja. .. mi mamo persil sensitive brez mehčalcev. Morm pa zlo pazit da ne dajem preveč praška, ker se mi je enkrat mal ulilo, pa se mi zdi da je takrat dobil čist suho kožico po trebuščku. Pa perem z dvojnim izpiranjem in višjim nivojem vode. Sem tut jaz zelo občutljiva na tele praške, in zgleda je Timotej tudi zdej si pa šibam kej za jest naštimat predno se mali zbudi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:42:58
|
|
|
|
KatMat
|
no mal pospravit pol pa eno testo si zamesit ker si bom spekla pizzo...pridne bodte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:43:23
|
|
|
|
pokica_
|
Dudi čestitke za naziv teta! Joj, kk vam bo fajn, da se bote skup hodle kopat z Z-majčki! Jst bi tud! Kaj ko je LJ tk delč. Lubi pršu domov z servisa, so nas spet en fajn zajeten kupček € zapalili,...zdaj pa deci spijo. Anej je že prej spal 2.5h, pa je že spet zaspan, se je kr na bok ulegel, palec v usta in spi z ninico in atijem. Sem pozabla z vami delit veselje, da sn dobla pozitivno rešeno vlogo za dodatek za nego, za Aneja....so mi odobrili za dobo 30 mesecev! Nič mi ni vedla kolk,...kolk sem gledala na CSD Šiška, nam pripada nižji znesek,...cca. 97€!!! Vsaj neki da je! Ampak še ženske ni z bolniške, pa mi bojo pol enkrat nakazali za vse za nazaj in poslal odločbo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:46:57
|
|
|
|
maja1488
|
Bravo pokica! Vsaj enkrat neki lepega iz tega CSD-ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:48:28
|
|
|
|
pokica_
|
pranje cunj; jaz perem tud med tednom,...večinoma pa zvečer, ko je cenejši tok, običajno je na teden 1 stroj belega, pa 3 stroji pisanga perila. Kupujem pa tekoči prašek v Millerju, njihovo znamko...pa mehčalec Silan Sensitive. igralni lok,...Anej se že kar en cajt not igra,...več kot 1.5mes aktivno. Bi najrajš tiste živalce dol utrgal...se je danes tko razjezil, da ni mogel dol strgat,...pa uno podlogo za noge, ko not brca in se pol živali oglašajo je hotel danes razmontirat in se tud jezil zravn, ko še ni šlo....očitno bo pravi mali nadobudnež, ko bo vse razmontiral,...če bo po očku. Pa premetava se že iz boka na bok, iz boka na trebuh in iz trebuha na hrbet nazaj. Včeraj se je veliko igral z ropotuljico in jo prijemal sam in prestavljal iz desne roke v levo. Danes mu je pa celo uspelo, da si je flaško z mlekom en cajt sam držal. včasih se mi kar zdi, da je vse to že preveč za 3.5 mesečnika. Spanje....že 1 teden uvajamo spanje na ta način, da ga čist čist budnega položim v posteljko in zadnje 3 dni se igra z ninico in pol v roku 20 min čist sam zaspi, brez kakršnegakoli joka.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.9.2009 13:49:31 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:56:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi čestitke za naziv teta! Joj, kk vam bo fajn, da se bote skup hodle kopat z Z-majčki! Jst bi tud! Kaj ko je LJ tk delč. Lubi pršu domov z servisa, so nas spet en fajn zajeten kupček € zapalili,...zdaj pa deci spijo. Anej je že prej spal 2.5h, pa je že spet zaspan, se je kr na bok ulegel, palec v usta in spi z ninico in atijem. Sem pozabla z vami delit veselje, da sn dobla pozitivno rešeno vlogo za dodatek za nego, za Aneja....so mi odobrili za dobo 30 mesecev! Nič mi ni vedla kolk,...kolk sem gledala na CSD Šiška, nam pripada nižji znesek,...cca. 97€!!! Vsaj neki da je! Ampak še ženske ni z bolniške, pa mi bojo pol enkrat nakazali za vse za nazaj in poslal odločbo. super poki!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:56:30
|
|
|
|
Dudica1
|
poki super za nego Tud naš se igra v igralnem centru sigurno 30min včasih tud dalj časa...zdej mi ga je končno uspel uspavat... še zdej ne vem kaj kuhat,kosilo mora pa bit ob pol 4h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 13:59:37
|
|
|
|
petrazg
|
Pokica... super ste tole zrihtali. HB je še pamet na csd... Pa za Anejčkov razvoj... Meni se nič ne zdi prehiter. Meduzica... čestike tudi vam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 14:00:49
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Bravo pokica! Vsaj enkrat neki lepega iz tega CSD-ja. Ja sj...sj niso mel izbire...zarad tega kar ima Anej nam itak pripada pomoč za nego. Sem vse prebrala že en cajt nazaj na CSD šiška. Kati, Dudi hvala! Anej se je prej tud igral skoraj 1 h v igral. centru. Ga obožuje...zdaj ga tud učim, da se čimveč sam zamoti z igračkami,...ga vmes tud večkrat dam na sedežno, pa igrače okol...pa pol izbira. Ko se naveliča centra..ko mu je pa tega tud dovolj, pa je itak zaspan. Jst upam, da mi bo uspelo to uspavanje, da bo sam zaspal, brez uspavanja v naročju. K si ne predstavljam da 15kg otroka uspavam na rokah. Ni šans!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.9.2009 14:03:33 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 14:30:31
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg PLAVANJE - ATLANTIS - REZERVIRANA STA 2 TERMINA - ČETRTEK OB 11. ALI ČETRTEK OB 12. ZAČETEK 8.10.2009 To so zdaj čisto točni podatki od vodje plavalnih tečajev. Ponedeljek, sreda, petki so že polni (prva vaja je že bila). Prosti so edino popoldanski termini, kar pa nam ni... Do petka moram javiti katera ura nam odgovarja + ime, priimek otroka in mamice, starost na začetku tečaja, kontaktni telefon mamice. 1. Petrazg, vseeno katera ura 2.PapuaNG 3. k.tja 4. ledenka 5. Tanja petek 6. lake 7. petra a Mi je vseeno za uro.Kokr se boste zmenile. Kaj tebi potem podatke javimo. Hano sem dons že ene 5krat pokakano previla, pa zdele se je spet.Upam, da ni kej narobe, če je tako.Drugače je čist normalna in živahna-kar preveč, bi rada da malo zaspi, da bi šla še jst, ker komi gledam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 14:53:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej pa seznama dolg nismo mel objavljenga... sm ga mogla pošteno poiskat 15 strani nazaj Če je pa dudica preveč zaposlena z gospodom Dudkom. Pol pa vse nate čaka ja očitno skrivaj prohaja še kakšen zmajček ej ej ne vi tkole ...nč zdej smo mel pester teden tako da zdaj upam da se bo normaliziral vse skup in bo več časa za kaj več časa?? za novga zmajčka??? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat FLASKA KAJ MAS TO ZA ENO MASINO DA TAKO LEPE SLIKE DELA?? Ma prav nič posebnega. Nikon D60. Objektiv 18-55 (ga zraven dobiš) JA JA, nič posebnega... sej je sam od cca 600€ naprej A si se tudi ti zanimala zanj ali ga imaš? ne, zanimala sem se za nikonove fotiče, pa me je skor srat prjel... cena valda... tist k mi je bil všeč je bil od 1300€ naprej.. to mi je zaenkrat too much... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 juuuuuuuuhej fantek je iskrene čestitke.... so bli kakšni zapleti al kaj je tok časa trajal?? lepo ime ma IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Blue v cerkvici mamo ja. wau,kdaj pa, pridem naokrog počekirat??? ja če mate dopoldne je kr frišno, al pa pozno popoldne.. sploh če ni sonca... tm pr cerkvi je pa še mal bolj mraz k je še mal višje od mene, pa odprto, tko da vleče vetr skoz IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest mam ze zacahnan na koledarcku IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sem pozabla z vami delit veselje, da sn dobla pozitivno rešeno vlogo za dodatek za nego, za Aneja....so mi odobrili za dobo 30 mesecev! Nič mi ni vedla kolk,...kolk sem gledala na CSD Šiška, nam pripada nižji znesek,...cca. 97€!!! Vsaj neki da je! Ampak še ženske ni z bolniške, pa mi bojo pol enkrat nakazali za vse za nazaj in poslal odločbo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 15:19:28
|
|
|
|
Dudica1
|
evo že tko se je cel stresal k sm mu dala kej novga za probat za jest zdej se je pa nauču še to vn plunt kva še bo...zdej mu bom pa še težje kej oddala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 15:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mater tole je pa višek!!!!!! zakaj hudiča men rečejo da ne smem okol govorit vesele novice če pol taisti vse okol govori sploh tle gor na netu pol sem pa jz tista **** ki jebe folk v glava, mater to se bo pa nehal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 15:41:18
|
|
|
|
Tanja_
|
kati sem dala na FV prošnjo, če sm lahko tvoja soseda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 15:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa se boljš počuti k sem se skašlala se oproščam zarad prejšnega posta, sam me je raz !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 16:02:02
|
|
|
|
lake
|
Cveka Kakšno veselo novico, a sm kej zgrešla? Petra: Vseeno mi je kera ura, mogoče mal boljš ob 11h. Lahko še kakšni aprilčici rečemo če kašno kera pozna če gre z nami, če na sje premalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 16:29:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater tole je pa višek!!!!!! zakaj hudiča men rečejo da ne smem okol govorit vesele novice če pol taisti vse okol govori sploh tle gor na netu pol sem pa jz tista **** ki jebe folk v glava, mater to se bo pa nehal khm,khm...ti si zame ko sem rodila dala objavo takoj na fb!!!Lahko bi to naredu Aleš pa ni mogu... tuki pa ni nobenega ki bi onedva sploh poznal niti nisem poimensko govorila kdo bi to bil...tako da se nimaš kaj razburjat!Niti nism dala na fb,mi ni sploh padl na pamet... bo že S. dal če bo hotu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 17:15:16
|
|
|
|
Dudica1
|
andrejka sm te dodala na fb...si videla? Maj spi ostali pa gledamo mojstra miho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 17:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mater tole je pa višek!!!!!! zakaj hudiča men rečejo da ne smem okol govorit vesele novice če pol taisti vse okol govori sploh tle gor na netu pol sem pa jz tista **** ki jebe folk v glava, mater to se bo pa nehal khm,khm...ti si zame ko sem rodila dala objavo takoj na fb!!!Lahko bi to naredu Aleš pa ni mogu... tuki pa ni nobenega ki bi onedva sploh poznal niti nisem poimensko govorila kdo bi to bil...tako da se nimaš kaj razburjat!Niti nism dala na fb,mi ni sploh padl na pamet... bo že S. dal če bo hotu! ja ampak mene je A. tud nadrl oz mi dal vedit da nisem prov naredila! in sem vzela na znanje in se tud opravičla....
|
|
|
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!