Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:49:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blue... lahko da je lačna, ker ne dobi dovolj. Velika možnost pa je tudi, da ima preskok v rasti, takrat so malčki zelo lačni in potrebujejo nekaj dni , da se količina mleka prilagodi . Moj Lukec se je začel zbujati ponoči, po tem ko je že celo noč brez problemov prespal, pa je trajalo par dni, sedaj pa ž3 2 dni spet spi. Lahko so pa samo zobki, ki želijo na plan... kar koli že je, upam da čim prej mine... sej ne rabim da celo noč spi. sem se čist prvadla da se na 3 ure zbuja.. tko da to me ne bi motilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:49:45
|
|
|
|
Dudica1
|
...maš prav...sej se mormo dobit ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:05:38
|
|
|
|
maja1488
|
Dudiiiiiii, grozne sanje sem imela! Sam ne najdem celih 5 minut danes, da ti zs napišem Evo se že zarja dere. Pol šibam v postojno, še prej v vrtec.... Se javim zvečer. Dudi, kaj pa nosta tvojadva gor? Nej še k meni kej prineseta, ker je vse prazno, nč za jest...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:13:14
|
|
|
|
dito
|
Gal že spi že od 10 h. Vmes je malo jedel in takoj nazaj zaspal. Upam, da bo sedaj kaj bolj jedel, ker " joške" so trde kot kamen. kg- jaz še imam 4 kg viška. Se ne sekiram, ko bom prenehala z dojenjem bom začela z intezivnim hujšanjem- do maja moram prit na 55 kg, ker se poročim. (pa da lahko nosim stara oblačila) Blueeyes- verjetno je tvoja lačna, glede na to, da se ti je samo 400 g zredila. Kaj kaka vredu'
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:19:59
|
|
|
|
Tanja_
|
dudi hvala... Evo, sva ble na sprehodu.Zdej bo pa treba počas kej skuhat. To je pa ful dobro,da obroč tam dobimo, da ni treba res čist vse nabavit... Katere kašice pa boste kupovale malim?A boste kej gledale, da je bio pa bolj zdravo? Jst sm včer ene prospekte gledala in sm se odločla,da mal bom pazila, da bo bio prehrana. Vsaj zdej od začetka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:24:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudiiiiiii, grozne sanje sem imela! Sam ne najdem celih 5 minut danes, da ti zs napišem Evo se že zarja dere. Pol šibam v postojno, še prej v vrtec.... Se javim zvečer. Dudi, kaj pa nosta tvojadva gor? Nej še k meni kej prineseta, ker je vse prazno, nč za jest... dej hitr najdi 5 minut časa da napišeš kaj si sanjala...pa ne kej o men???...zdej me pa že mal skrbi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:29:15
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue tisto zraven flaske je moja malenkost he he, nisem vedla... nmo zded lahko vsaj povežem glas in sliko Res se mormo dobit, se mi zdi da se kr poznamo, ampak ne videzno, in bi šle lahko ena mim druge pa tud vedle nebi. Tanja Moje mnenje je da je bio včasih še večji frek, tko da kokr se bo dal bom sama kuhala pa miksala, drgač pa ne bom komplicirala z bio. Majo v Mullerju ful luškane kašice, v takih malih taperwarjih, tko da bom verjetno kr tam kupovala, itak sm enkrat na teden tam ko grem po plenice, mleko pa vodo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:29:40
|
|
|
|
petra a
|
živ, vidim da se nekaj pogovarjate o plavanju z malčki...moj pogled na vse skupaj... sama še kolebam ali bova šla ali pa se bomo šli raje family izvedbo...v vsakem primeru pa bova izbrala atlantis in ne dif...s ta malo sva hodili v atlantis in lahko rečem da je zelo čisto, tako prostori kot bazen, tudi prijaznost osebja je zelo vredu, da ne govorim o prostoru za parkiranje...medtem ko sem sama hodila na plavanje na dif, sem bila kar malo razočarana, garderobe umazane, bazen je imel kar krancel vedno od umazanije (govorim o plavalnem bazenu, ne temu za otroke, da ne bo pomote), tisti študentki tko tko, bolj ne kot ja se jim je dal delat, parkiranje pa naravnost katastrofa, dobiš plac ali pa ne, glede na to da se bliža jesen in zima je za razmisliti, otrok že tako ne bi smel it ven 2 uri po kopanju in če ga neseš razgretega ven in čisto na drug konec kjer imađš avto...ne vem...saj pravim, to je samo moj pogled na vse skupaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:31:56
|
|
|
|
lake
|
Jst sm slišala glih obratno kar se Difa pa Atlantisa tiče. Da je bazen v Atlantisu umazan. Je pa res parkitni prostor boljši.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:33:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Blueeyes- verjetno je tvoja lačna, glede na to, da se ti je samo 400 g zredila. Kaj kaka vredu' zdej ji že 3 dni nism dala laktoze, pa kaka zihr vsak dan, rajš rečem 2x... glihkar se je full pokakala, tko da sm jo previla.. pa podojila s jo, pa spila je še 200ml aptimila, pa zdej ji še jabolka kuham da ba jedla IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudi hvala... Evo, sva ble na sprehodu.Zdej bo pa treba počas kej skuhat. To je pa ful dobro,da obroč tam dobimo, da ni treba res čist vse nabavit... Katere kašice pa boste kupovale malim?A boste kej gledale, da je bio pa bolj zdravo? Jst sm včer ene prospekte gledala in sm se odločla,da mal bom pazila, da bo bio prehrana. Vsaj zdej od začetka. jz bom od hippa kupovala... pa nam nč gledala.. bio gor al dol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:35:05
|
|
|
|
petra a
|
tanja-pri punčki sem se šla to izvedbo, vse bio in domače, klinc, pa mi ni hotla nič jest oziroma zelo malo...pri fantku pa ne mislim komplicirat in delat npr. sama sadne skutke iz domače skute in sadne jogurtke, bomo kar kej kupili pa bom videla, če bo jedel o.k., če ne bomo pa "komplicirali", upam da bo večji jedec kot mala...sej po ZD že priporočajo, se pa najbrž vsi strinjamo da so kakšne stvari pa tudi boljše kupljene, vsaj meni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:39:19
|
|
|
|
petra a
|
petra-k sva se ravno pogovarjale o sugar...meni je fajn in jo kar pogrešam kle gor, sploh njene bombastične poste
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:51:47
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja - mi nismo pri hranjenju nič komplicirali. Včasih mi je ratalo doma kaj narest, velikokrat še nisem imela pripravljeno, ko se je gospod odločil da bo lače. Ker sva bila pa veliko zunaj, je bilo pa sploh veliko bolj praktično kakšno kašico na hitro odpret in popapcat. Boš videla, niso slabe te kašice, so prav njami. Boš videla, kako ti bo šlo... Plavanje - no, sem pravkar klicala v Atlantis... Termini za september so že vsi zasedeni, bodo pa v sredini septembra novi termini za mesec oktober. Otrok mora biti star najmanj 4 mesece in ne več kot 8 mesecev. Vadbe so ob 11, 12, 13, 16 v ponedeljek, sredo, petek. Vadijo z rumenimi obroči in ne s Fredovim, kar je po novi teoriji pediatrov bolj priporočljivo. V skupini je lahko 10 otrok, izjemoma 11, 12, če se mamice same zoorganizirajo in se s tem strinjajo. Cena je 105eur za 10 ur, po plavanju si lahko v bazenu še 2 uri. Če te kdaj na tečaj ni, lahko izkoristiš plavanje kakšen drug termin (ti ne propade). Na plavanje lahko gresta oba starša skupaj. Če same zoorganiziramo skupino dobimo še kakšen popust... DIF/ATLANTIS... Pri Anžetu smo bili v Atlantisu izredno zadovoljni, voda nikoli umazana, učitelj je bil super. Garderobe čiste in tople, blazine za previjat dojenčke, zunaj pa predprostor s bifejčkom, prijetno za ohladit otročke. Res nimam slabe besede za rečt, pa sem zelo občutljiva na takšne zadeve. O parkingu pa raje ne bi... pripelješ se skoraj do vrat v A. Naj katera še na DIF pokliče pa naj še kaj več info dobi. Midva bova šla, kjer bo družba Če bo Dif, bo pač Dif...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 14:55:49
|
|
|
|
petrazg
|
Petra a - Ja, jst jo mam prav rada, Taka zlata punca je tale naša Urša (Sugar). Je na morju do 10. septembra, potem se pa lahko skupaj kaj dobimo. Boš vidla njeno lepotičko Emmo. Takšna majhna, drobčkena manekenka je. Kopija Valla. Rojena februarja, ampak ko se je rodil naš Luki je bil težji 100 g , to sva se z Uršo presmejale... Zdej jo pa že šiša...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star to je pa čisto enostavna rešitev toyota verso z vsemi rokami, nogami, jezikom, itd....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a tanja-pri punčki sem se šla to izvedbo, vse bio in domače, klinc, pa mi ni hotla nič jest oziroma zelo malo...pri fantku pa ne mislim komplicirat in delat npr. sama sadne skutke iz domače skute in sadne jogurtke, bomo kar kej kupili pa bom videla, če bo jedel o.k., če ne bomo pa "komplicirali", upam da bo večji jedec kot mala...sej po ZD že priporočajo, se pa najbrž vsi strinjamo da so kakšne stvari pa tudi boljše kupljene, vsaj meni se samo podpišem, ne mislimo nič komplicirat - če seveda ne bo nobenih težav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:12:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star to je pa čisto enostavna rešitev toyota verso z vsemi rokami, nogami, jezikom, itd.... hehe...a jo mate vi tud??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star to je pa čisto enostavna rešitev toyota verso z vsemi rokami, nogami, jezikom, itd.... hehe...a jo mate vi tud?? oooo bi jo imeli brez problemov poleg tega pa zafiro ne pohvalijo preveč - dobra znanka ima kar nekaj pripomb, pa ima 3 leta staro... zdaj smo se nekako odločili za pasat karavan, ker vozim polota, pa smo tudi bolj navajeni vw... ah kaj pa vem, pošteno povedano se je mož vanj bolj zaljubil....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa ...... smo bili na morju, danes smo šli prvič v vrtec...z njim sem bila do 9, potem sem videla da vse štima, da ni težav, zato sem ga pustila in ga po kosilu šla iskat. jutri ga bom pustila do konca. Če ne bo težav - seveda. Itak se mi zdi, da dolgo uvajanje za tako velike ni primerno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:18:49
|
|
|
|
petrazg
|
Pa kaj boste vse imele nove avtke? Važičke...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:19:23
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito meduzica- vleče samo 2- 3 min potem pa ni govora, da ga pripravim da spet je. ko ga grem stehtat poje približno 50 ml. Spat mi gre ob 9 h. Potem pa se mi zbuja na 2- 3 ure. Na morju je bil priklopjen celo noč. Ko mu pa dam flašo mi poje različno. včasih samo 20 včasih celo 120 ml. Strah me je edino, da ne bom spet dobila mastitisa, ker mi jih podnevi nikoli ne izprazne. Danes ga bom pustila dalj časa in bomo videli, če bo potem kaj bolj jedel. Tudi Gal mi kaka vsake 4 dni.Kje si kupila laktozo? jaz upam da bo pomagalo ga pustit dalj časa, da bo potem bolj lačen, iz tega kar opisuješ bi lahko bilo, da se rad carta na joški (priklopljen celo noč)... držim pesti Je pa tako da otročički rabijo ene 7 obrokov na dan (kakšni še manj). Če ga ti hraniš tudi ponoči na 2,3 ure sem prepričana, da ima veliko več kot 7 obrokov. Mogoče pa čez dan čisto dosti poje ampak razdeli to na več manjših obrokov ?? Poskusi kak dan šteti dojenja pa na koncu dneva seštej količino .. Glede tehtanja ... ima hask samo če je res zelo pri miru (če je razlika 50ml). Jaz vem da sem našega po drugem mesecu nehala tehtat ker je migal z nogicami ko nor, se tehtnica nikakor ni mogla odločit kolk je težek. Pa moram rečt da sem ful vesela da sem tehtnico vrnila. Zdej se veliko manj obremenjujem, včasih mam sicer občutek da manj je, ampak gre teden okoli pa me občutek mine. Njegova potreba pač niha ... Važno da se konec meseca vidi napredek. prsi si pa le sprazni sama, če ti otrdevajo. Jaz mastitisa sicer nikoli nisem imela, nimam pojma kako hitro si ga lahko pridelaš, sem si pa dostikrat s pumpico sama spraznila, če mi on ni spraznil. Se mi tudi tako zgodi, kot da bi mi pol joške pojedel (recimo spodnji del joške je čisto mehek) na drugi polovici so pa še trdi in boleči kosi ... laktozo sem kupila v lekarni, mi je natehtala 100g (Mislim da je blueeyes laktozo kupila v steklenički, nekje nazaj je celo slikico pripopala) ampak je rekla da bi lahko tudi navaden sladkor uporabila. . No jaz sem se odločila, kar vzet laktozo, ker pri nas samo rjav sladkor uporabljamo. Baje pa je moj dragi videl laktozo tudi v DMju. Zaenkrat še ni nič učinkovalo ... mogoče bi mogla mal več dat notri. Mi je pa rekla v lekarni naj pazljivo doziram, da ga ne bo preveč pognalo. Kaj pa vem, če do jutri ne kaka bom razlmislila če mu dam spet glicerinsko svečko. Vsak dan mu dajem tudi biogaia ki naj bi oštimale prebavo, pa še jaz vsak dan Donat pijem (po priporočilu P) .. navadno kaka vsak dan .. zdej je izjema (že druga) da 7 dni nič ne kaka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa kaj boste vse imele nove avtke? Važičke... je treba recesijo izkoristiti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:24:38
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa kaj boste vse imele nove avtke? Važičke... je treba recesijo izkoristiti Itak Zdej, ko imaš bejbija pa itak caravana rabiš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 15:28:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Majch oooo, čveka, si prišla do svojga avta. Čestitam. Jaz dobim svojga spomladi. Bo najbrž corsa, ker itak samo ople kupujemo v žlahti mi pa se odločamo med opel zafiro ali toyoto verso...se še nismo odločili...bo pa to nov ali največ do 2 leti star to je pa čisto enostavna rešitev toyota verso z vsemi rokami, nogami, jezikom, itd.... hehe...a jo mate vi tud?? moj dream car... k nardim izpit je to avto k ga bom mela me ne prepriča noben drugač
|
|
|
Katero ime?mmmv....Maša (
63%)
Manca (
37%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!