Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:36:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Okej-zdej sm se prjavla na facebook. Kako zdej najdem prijatelje?In kako sploh to funkcionira?In kje zdej najdem farmo? Sem namreč čisti antikompjuter tip... tanja pošlji mi na zs kako te najdem in ti bom povedala za prijateljice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:37:49
|
|
|
|
Tanja_
|
Dudi sem že.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:40:25
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja MAŠ ZS TI DODAJ MENE JAZ TE NE NAJDEM JIH JE PREVEČ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:45:58
|
|
|
|
lake
|
Prejšnji teden je bil še znižan, sm dala 14 evrov zanjga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:49:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo sem dudi. O lake ful dobr!No, ja, pa drugič. Hana pa kar spi zdele, sem hotla it malo ven,pa je ne bom zdej budila. Kako jih mate zdej oblečene?Jst jo mam kar v dolgih rokavih. A mislte, da je preveč?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:51:16
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja na fb-ju spodaj maš klepet sem te kliknila...a ti prijateljice pošljem v sporočilu al kr v klepetu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 10:52:48
|
|
|
|
lake
|
Tud jst jo mam v tankem bodiju z dolgimi rokvi, pa v dolgih hlačkah. Grem neki pojest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 11:18:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
lake si kar mislim da bojo komplicirali,sam naša pediatrinja je itak vedno najbolj pametna.. Se ne bom pustila odgnati brez pogovora z zdravnikom,od moževe tete je en umrl(smrt v zibelki) in tudi vseh 5 otrok je imelo podobne probleme,sam so vsi o.k zdaj.Bratranec pa ima epilepsijo. Ma kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 11:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce sam tojk da se mal javim, grem zdej mal kuhat in pospravlat k mi je nika zaspala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 11:31:06
|
|
|
|
lake
|
Ne sej pogledali te bodo zihr, kr tko te ne bojo odvrnil, samo verjetno boš vseeno kakšno besedo slišala. Samo tok da te opozorim, da boš prpravljena, sej drgač so čist prijazne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:01:42
|
|
|
|
maja1488
|
dito, jst še dojim, s tem da morm včasih dodat. Posebej popoldan in zvečer. Mi pa ponoči kr ven teče, tko kot na začetku. Vmes mi namreč ni. Dojive se pa na 3-4 ure, ponoči spi od 9ih do 5ih, potem dojenje in spet do 8ih. Aja jutro. Bom še pol kej napisala, zdej ni časaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:26:22
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja zdej mam spisan...sem mela en obisk tako da če se prijaviš ti pošljem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zdej sem mal gledala slike- torej kupit moram Fredov obroč in te neoprenske hlačke tudi? Fredov obroč smo mi tam dobili (vsaj v Kranju je bilo tako), neoprenske hlačke pa sem kupila. ampak takrat za Oskarja št. 80... mislim, da bo Urbanu tudi to v redu. drugače pa so plavalne pleničke tudi ok... jih je dosti imelo, saj je voda tako ali tako topla. sem s pregleda... kolki 1A kot morajo biti! zdaj zdaj pa bom šibala naprej v vrtec po Oskarja. me prav zanima, kako je z mulčkom,... Urban pa kot en žlehten bratec... zaspal (se mi zdi da dolgo spanje) ko ga bom pa dajala nazaj v vozek se bo pa zbudil ena je spraševala za dojenje... meni se še vedno zdi, da non stop dojim. oziroma ponujam joško... pa se mi potem samo smeji ko 1x 2x povleče. na morju je manj mleka pil in več čaja... sem pa ugotovila, da se mulček ponoči nažira, čez dan pa samo malo, tako da ni ravno prazen trebušček. dolg rokavček tudi jaz dam Urbanu... zjutraj, ko je bolj hladno. ampak je potem kmalu brez žabic, proti večeru pa že v kratkih rokavčkih. zdaj pa letim v priprave... potem pa hop v vrtec, da ne bom zamudila!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:31:26
|
|
|
|
dito
|
meduzica- vleče samo 2- 3 min potem pa ni govora, da ga pripravim da spet je. ko ga grem stehtat poje približno 50 ml. Spat mi gre ob 9 h. Potem pa se mi zbuja na 2- 3 ure. Na morju je bil priklopjen celo noč. Ko mu pa dam flašo mi poje različno. včasih samo 20 včasih celo 120 ml. Strah me je edino, da ne bom spet dobila mastitisa, ker mi jih podnevi nikoli ne izprazne. Danes ga bom pustila dalj časa in bomo videli, če bo potem kaj bolj jedel. Tudi Gal mi kaka vsake 4 dni.Kje si kupila laktozo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:32:14
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja POSLALA SEM TI KAR POD SPOROČILA,POGLEDAŠ POD PREJETA SPOROČILA...čist zgoraj maš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:52:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Vas zvečer preberem za nazaj, pa kej napišem... Sva ravno iz vrtca. Moram reči, da je Jaka bolje sprejel vse skupaj kot jaz No, sej se beremo, grem malečko poštimat. Upam, da ste imele lepe prve dneve v vrtcih
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 12:55:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
čao po dolgem času... mi mamo celo norišnico... Gaja se že teden dni zbuja nekje na pol ure do 1,5 ure... jz sem zakomirana.. sm mislila celo da moje mleko ni več ok, tako da sem poskusila z Aptamilom... v roku 2 ur je spila 400ml, ... rezultat... čez pol ure budna ko sova... tko da očitno tud z mojim mlekom ni nič narobe... si pa skoz tlači v roke usta... zdej tud una za zobe daje skoz v usta in se drgne... tko da upam da so za to krivi zobi... ker drgač sem brez idej... zdej sem bla na sprehodu 1 uro in pol, ker ni in ni hotla spat... sm rinla ta vozilček kle po teh klancih, da me je skor kap zadela.. pa še za pit si nisem nč sabo vzela... tko da sm jo zdej pustla na verandi in sm vidla da se je že zbudila... sam dokler še ne joka bom na hitr počekirala forum zdej vas grem pa za nazaj brat k vidim da ste se razpisale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:28:34
|
|
|
|
Dudica1
|
blue a se je res zbudila pol al kaj... Evo od takrat ko sva nehale govort pa do zdej sta samo gor nosila robo ...je kao tega eno tono!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:35:16
|
|
|
|
petrazg
|
Evo... nas iz vrtca... Anže brez problemov, otročki so fajni, pomočnica vzgojiteljice se mi zdi super, edino vzgojiteljica se mi še vedno zdi zeloooo zadržana... Jutri gremo na zajtrk in ga potem pustim tam do kosila... Hvalabogu so v skupini sami skulirani starši, ki ne komplicirajo in so enakega mnenja kot jaz, da tedensko uvajanje lahko samo še bolj zmede otroka. Nekateri so otročke že dons pustili, kljub temu da vzgojiteljici ni bilo najbolj všeč... Mislim, da bo vredu tale naš vrtec Tanja... če misliš Fredov obroč kupovati samo za plavanje se ne splača, ker ga dobiš tam. Če boš pa videla, da mala v njem uživa, ji lahko še vedno kupiš svojega, da boste lahko sami plavali... Anže nikoli ni maral obroča...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:35:32
|
|
|
|
lake
|
Blu Ne bom pametna, samo pomoje je lačna in se z mlekom ne nasiti več, tko da mogoče ji probej že dat kakšno kašico. Nekje sm prebrala da če se začnejo ponoči spet zbujat, pa čez dan večlrat jest, potem so pripravljeni na gosto hrano. Samo ne vem, moja tud je na uro al pa dvem samo še vedno ne poje velik, čeprov občutno več kot do pred dvema tednoma. Mi je pa včeri riževo kašico ven pljuvala, pa se zraven kremžla, kot da ji strup dajem. Smo že začel z izbirčnostjo. Zdej pa spi že uro in pol, jst pa namest da bi njeno pojstlco čistla, pa začela barvat, bluzim po stanovanju, in ne delam nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:37:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
še enkrat lep pozdrav... takoj k sem oddala prejšnji post, se je Gaja dokončno zbudila in račela rjovet... tko da smo bli že na joški... zdej pa sicer leži na kavču, samo ne vem za kok časa bo pri miru in tiho.. upam da tok, da vas preberem OMG... 20 strani ste napisale odkar sm se nazadnjič javla... IZVIRNO SPOROČILO: lananai Juhej, danes ima pa naša Tisa že 4 mesece! Sta šla s tatijem malo na sprehod v dežju - s kengurujčkom. iskrene čestitke za 4 mesece glede menstre blagr k jo mate po 3-4 dni... jz jo mam vedno 7 pa full močno IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Madonca punce, ve ste pa tole farmo na FB čist zares vzele!! Že RR-ja ne sfolgam brat, zdej mam pa še farmo za obdelovat, haha IZVIRNO SPOROČILO: k.tja manjka mi samo še cca 260 objav do pete zvezdice,... lake, ti je že uspelo? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja evo, slikice: opozorila bi na predzadnjo slikico (Urbanov smisel za poziranje in na tisto, kjer je podoben Rimljanu ) zdaj pa šibam,... se malo kasneje pridružim:)) iiiiiiiiii, full lepe slikce IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst sem tudi dve kili nazaj dobila jz sem jih 5 (pa še niti nisem pršla nazaj pa predporodno težo), pa sem zdej že spravla 3 nazaj dol pleničke včer sm bla v sparu in kupla Sparky... sranje.,... une elastike pri nogicah so tko prešvoh, da ji je že prvo lulanje čez steklo... bog ne dej da bi ji jo dala za ponoč IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, mi smo uživali poste samo preletavam, jih ne berem v celoti, tko da rabim pomoč - kdo je to zraven tebe FLASK_A?? ti si prava mladenka ratala... te je porod čist pomladil oblačila mi smo na 62, ampak so že na knap.. tko da bomo prešaltal na 68 teža naša full neki švoh pridobiva... zdej je spet samo 400g šla gor... k bom pršla do pediatrinje 15.9. se bo spet bunila... pa kaj nej nardim če jem pa skoz na joški... pač ne gre teža gor.. ni pa suhcana, tko da me to ne skrbi preveč IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Dober večer! Sem komaj prebrala vse za nazaj, pa me ni bilo samo 4 dni Torej, mi smo doma. Jaka je užival na moč... Glede na to, da je voda imela 28°C, smo ga dali v morje in je res bil vesel. Drugače se je pa kopal v malem bazenčku z morsko vodo. kakšen frajer je že tale Jaka IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 hehe...tudi pivce je bilo IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 polna luna bo 4.9 09 to pomeni v petek k da nimamo dost problemov že brez polne lune IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 - 01.09. k.tja (UZ kolkov) momacus (cep.) mani2 Tanja_ PapuaNG Srečno!...in sporočite podatke se podpišem IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kje pa sta blueeyes in katmat? evo mene Tanja_ super da si prišla na FB kmetovat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue a se je res zbudila pol al kaj... Evo od takrat ko sva nehale govort pa do zdej sta samo gor nosila robo ...je kao tega eno tono! jp, takoj k sva nehale čvekat po telefonu pa še kr je budna pa se premetava in neki jokca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:39:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Blu Ne bom pametna, samo pomoje je lačna in se z mlekom ne nasiti več, tko da mogoče ji probej že dat kakšno kašico. Nekje sm prebrala da če se začnejo ponoči spet zbujat, pa čez dan večlrat jest, potem so pripravljeni na gosto hrano. Samo ne vem, moja tud je na uro al pa dvem samo še vedno ne poje velik, čeprov občutno več kot do pred dvema tednoma. Mi je pa včeri riževo kašico ven pljuvala, pa se zraven kremžla, kot da ji strup dajem. Smo že začel z izbirčnostjo. Zdej pa spi že uro in pol, jst pa namest da bi njeno pojstlco čistla, pa začela barvat, bluzim po stanovanju, in ne delam nič. dons sm ji naredila miks jabolko in hruška, pa je kr mal jedla... sicer je blo jabolko mal kislo, ampak se ni preveč pritoževala... ji bom pa zdej skuhala kompot in ji bom dala tista jabčka če bo jedla... no evo, pa spet joka... jo grem dat na joško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:42:00
|
|
|
|
petrazg
|
Blue... lahko da je lačna, ker ne dobi dovolj. Velika možnost pa je tudi, da ima preskok v rasti, takrat so malčki zelo lačni in potrebujejo nekaj dni , da se količina mleka prilagodi . Moj Lukec se je začel zbujati ponoči, po tem ko je že celo noč brez problemov prespal, pa je trajalo par dni, sedaj pa ž3 2 dni spet spi. Lahko so pa samo zobki, ki želijo na plan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:44:34
|
|
|
|
Dudica1
|
blue tisto zraven flaske je moja malenkost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 1.9.2009 13:48:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue tisto zraven flaske je moja malenkost he he, nisem vedla... nmo zded lahko vsaj povežem glas in sliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!