Blueeyes
|
še enkrat lep pozdrav... takoj k sem oddala prejšnji post, se je Gaja dokončno zbudila in račela rjovet... tko da smo bli že na joški... zdej pa sicer leži na kavču, samo ne vem za kok časa bo pri miru in tiho.. upam da tok, da vas preberem OMG... 20 strani ste napisale odkar sm se nazadnjič javla... IZVIRNO SPOROČILO: lananai Juhej, danes ima pa naša Tisa že 4 mesece! Sta šla s tatijem malo na sprehod v dežju - s kengurujčkom. iskrene čestitke za 4 mesece glede menstre blagr k jo mate po 3-4 dni... jz jo mam vedno 7 pa full močno IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Madonca punce, ve ste pa tole farmo na FB čist zares vzele!! Že RR-ja ne sfolgam brat, zdej mam pa še farmo za obdelovat, haha IZVIRNO SPOROČILO: k.tja manjka mi samo še cca 260 objav do pete zvezdice,... lake, ti je že uspelo? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja evo, slikice: opozorila bi na predzadnjo slikico (Urbanov smisel za poziranje in na tisto, kjer je podoben Rimljanu ) zdaj pa šibam,... se malo kasneje pridružim:)) iiiiiiiiii, full lepe slikce IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst sem tudi dve kili nazaj dobila jz sem jih 5 (pa še niti nisem pršla nazaj pa predporodno težo), pa sem zdej že spravla 3 nazaj dol pleničke včer sm bla v sparu in kupla Sparky... sranje.,... une elastike pri nogicah so tko prešvoh, da ji je že prvo lulanje čez steklo... bog ne dej da bi ji jo dala za ponoč IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, mi smo uživali poste samo preletavam, jih ne berem v celoti, tko da rabim pomoč - kdo je to zraven tebe FLASK_A?? ti si prava mladenka ratala... te je porod čist pomladil oblačila mi smo na 62, ampak so že na knap.. tko da bomo prešaltal na 68 teža naša full neki švoh pridobiva... zdej je spet samo 400g šla gor... k bom pršla do pediatrinje 15.9. se bo spet bunila... pa kaj nej nardim če jem pa skoz na joški... pač ne gre teža gor.. ni pa suhcana, tko da me to ne skrbi preveč IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Dober večer! Sem komaj prebrala vse za nazaj, pa me ni bilo samo 4 dni Torej, mi smo doma. Jaka je užival na moč... Glede na to, da je voda imela 28°C, smo ga dali v morje in je res bil vesel. Drugače se je pa kopal v malem bazenčku z morsko vodo. kakšen frajer je že tale Jaka IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 hehe...tudi pivce je bilo IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 polna luna bo 4.9 09 to pomeni v petek k da nimamo dost problemov že brez polne lune IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 - 01.09. k.tja (UZ kolkov) momacus (cep.) mani2 Tanja_ PapuaNG Srečno!...in sporočite podatke se podpišem IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kje pa sta blueeyes in katmat? evo mene Tanja_ super da si prišla na FB kmetovat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue a se je res zbudila pol al kaj... Evo od takrat ko sva nehale govort pa do zdej sta samo gor nosila robo ...je kao tega eno tono! jp, takoj k sva nehale čvekat po telefonu pa še kr je budna pa se premetava in neki jokca
|