|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
29.8.2009 14:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

aja...pa kera mi je včeri akcijo napovedovala? user posted image Bo treba kuglo spucat...sem namreč M dobila...juhuhuuser posted image

To sm bla jst. Ne sej sm vidla, samo nisem hotla veselja pokvart user posted image user posted image

heheh baraba....user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.8.2009 15:01:51   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Uuu blagor tebi...no edino če nisi nosečka user posted image

Dej nehi, ne smem bit. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.8.2009 15:08:52   
Anonimen
jz je tud še nisem dobila.......  ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.8.2009 15:09:48   
lananai

Jst je pa še vedno nimam. 

Jst tud še ne, pa tud upam, da nisem nosečka. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.8.2009 15:14:56   
HM84
Madonca punce, ve ste pa tole farmo na FB čist zares vzele!! Že RR-ja ne sfolgam brat, zdej mam pa še farmo za obdelovat, hahauser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.8.2009 15:23:09   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Uuu blagor tebi...no edino če nisi nosečka user posted image

Dej nehi, ne smem bit. user posted image

hehe ne sej se hecam...pomoje res ne bi blo fajn tole tko hitr ne

hm84 a ti tud kmetuješ...pol te moram pa dat za sosedo da vidim tvojo farmo user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.8.2009 15:26:03   
HM84
hja, zgleda smo kar vse kmetice rataleuser posted image

Cveka
-bi ti jst poslala zajca, sam ne vem a te mam na FB al ne?! Kje te najdem? :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.8.2009 15:28:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Madonca punce, ve ste pa tole farmo na FB čist zares vzele!! Že RR-ja ne sfolgam brat, zdej mam pa še farmo za obdelovat, hahauser posted image user posted image

men ni nič toča uničla pridelek kaj pa vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.8.2009 15:29:08   
Anonimen

hja, zgleda smo kar vse kmetice rataleuser posted image

Cveka
-bi ti jst poslala zajca, sam ne vem a te mam na FB al ne?! Kje te najdem? :)

pr flaški, al pa pr modrookici, al mi pa ti povej kako te najdem pa te dodam

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.8.2009 15:35:35   
Anonimen
hm84: maš ZS

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.8.2009 15:46:25   
Anonimen

hm84: maš ZS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.8.2009 15:46:32   
PapuaNG
heh, jst tut že pridno kmetujem user posted image Sm uredila tut mojo kmetico, tko da je 'u ibr kulska stari ej' user posted image Da ne bo ravno dolgočasna kmetica.

Sicer pa pričakujem obisk, prideta frendica pa njen tip za kakšno urco mal poklepetat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.8.2009 15:49:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

heh, jst tut že pridno kmetujem user posted image Sm uredila tut mojo kmetico, tko da je 'u ibr kulska stari ej' user posted image Da ne bo ravno dolgočasna kmetica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.8.2009 16:27:09   
maja1488
Kako mate zasrane kmetije. Pobiram listje, regrat, lovim ptiče...s prsti preganjam čebele na KatMat način user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.8.2009 16:44:41   
Dudica1
ej jaz mam čist lepo...sej cel dan gor visim user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.8.2009 16:59:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako mate zasrane kmetije. Pobiram listje, regrat, lovim ptiče...s prsti preganjam čebele na KatMat način user posted image user posted image user posted image

jz sem tud že cel dan gor, tako das mam počiščeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.8.2009 17:04:38   
momacus
kje je ta deeeeežžžžžž ????

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.8.2009 17:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

kje je ta deeeeežžžžžž ????

pri nas pada, pa neha, pa spet pada, pa spet nehauser posted image

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
29.8.2009 17:12:41   
mani2
Tuk vas je gor prijavlenih pa nobena nič kaj velik ne pove. Se vid da ste se v kmetistvo podala. Bo treba mal pridelek pobrat.

Jaz pa danes že cel dan kuham. Se vid da se je mal ohladil. Možek pa omare sestavlja. Grem zdaj pospravit kaj je on razmetal.

< Sporočilo je popravil mani2 -- 29.8.2009 17:13:26 >

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.8.2009 17:17:37   
Anonimen
uau super maniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kojk si pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem tud pridna, sem naredila dobro delo in podarila oblačila za malčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kojk sem jz vesela ko enga takole razveselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.8.2009 17:51:07   
HM84
Jao, Čveka nč ne bo z zajcemuser posted image Vsaj dons še ne, mi napiše da ne morem poslat, ker sem danes že eno darilo poslalauser posted image

Drugače sva pa midva lih s sprehoda (hmmm...ja no, iz sladoleda user posted image ) pa sva kar hitr mogala it nazaj, ker so že kapljice začele... ni, zdaj pa ni še nič. Mi je pa Alex zaspal, tako da imam spet ene pol urcce časa, da mal prečekiram tale FB... odvisneži... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.8.2009 17:54:08   
Dudica1
hm super za sprehod in sladoled...midva greva pa pol ko jih dava spat na pico user posted image user posted image ...jutri pa ne vem a bo vreme za arboretum al ne user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.8.2009 17:54:44   
Anonimen

Jao, Čveka nč ne bo z zajcemuser posted image Vsaj dons še ne, mi napiše da ne morem poslat, ker sem danes že eno darilo poslalauser posted image

Drugače sva pa midva lih s sprehoda (hmmm...ja no, iz sladoleda user posted image ) pa sva kar hitr mogala it nazaj, ker so že kapljice začele... ni, zdaj pa ni še nič. Mi je pa Alex zaspal, tako da imam spet ene pol urcce časa, da mal prečekiram tale FB... odvisneži... user posted image

mah pol pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz sem tud misenla da bomo šli kej ven pa ne gremo nič ker čist skojz neki dol pada

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.8.2009 17:58:46   
HM84
Ooo pica, Dudi uživajtauser posted image

Ah joj Čveka... sej če hočeš ti lahko podarim tapravga hišnga zajčkauser posted image Naš Miško je trenutno čist bogi, ker se premal ukvarjam z njim, odkar je Alex na svetuuser posted image Ah ja, sej še mal pa se bosta lahko skupi igralauser posted image

Aja, par sem vas za prjatle na RR dodala... če sem pra v poklikalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.8.2009 18:01:11   
Anonimen

Ooo pica, Dudi uživajtauser posted image

Ah joj Čveka... sej če hočeš ti lahko podarim tapravga hišnga zajčkauser posted image Naš Miško je trenutno čist bogi, ker se premal ukvarjam z njim, odkar je Alex na svetuuser posted image Ah ja, sej še mal pa se bosta lahko skupi igralauser posted image

Aja, par sem vas za prjatle na RR dodala... če sem pra v poklikalauser posted image

ja mene si hvalauser posted image user posted image user posted image tapravga zajčka pa ne maram, ker bi bil preveč bogi, moj sinko je ihta, in ga bi fentuuser posted image

mi smo mel pa za kosilo ocvrte lignje  jaz in možek,sinko pa picouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!