|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.9.2009 9:07:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Samo na hitro... Včeraj smo se imeli fino, praznovanje ,ki ga nisem želela so mi sami organiziralil, je fajn izpadlo. user posted image Hvala mami in babi, sta lepo uštimale. user posted image Moji trije fantje so lepo poskrbeli za mamico, Anže mi je cel dan pel vse najboljšeuser posted image in nabiral rožice. Po moje naša babi, Anžetova prababi nima nič več rožic na vrtuuser posted image .No za zaključek je pa še moja najboljša prijateljica rodila sinka Markauser posted image user posted image user posted image . Super lep vikend!

Pridem zvečer vse prebrat, zdajle grem v Celje k prijateljici pogledat dojenčka.... user posted image user posted image user posted image

papa, babike

iiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Lepo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
21.9.2009 9:12:51   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image user posted image

takole je pri nas začel Oskar,... si je pomagal s igralnim lokom.
zdaj sem malo premišljevala, da je vendarle to tudi posledica "telovadbe", ki jo izvajam med previjanjem in igro??? (imam knjigo Miselni razvoj dojenčka in malčka, kjer so predstavljene igre za spodbujanje umskih sposobnosti...)

bomo videli, kaj bo z Urbančkom,...

ful je faca, da se je takole znašel
Kje si kupila to knjigo?In neoprenske kopalke?Jst si jih moram tud nabavit.

flaska krasno punčko imate!

Jutro!
Hana se je spet zbudila, tokrat že 5.20 in pojedla, potem pa spet začela kar čvekat.In sem ugotovila, da se je najbrž razvadila,ker sva jo zadnji teden, ko se je takole zbudila, dala še malo k sebi v posteljo, da sva vsaj še malo poležala. Sem se odločila, da tako ne bo šlo in sem ji skor eno uro podajala dudo nazaj v usta, ker jo je skoz vn pljuvala in potem seveda jokala, ampak, čim je zaslišala, da se je kdo premaknil, je jok potihnil.No, potem je končno zaspala in spala do 8ihuser posted image Upam, da jutri zjutraj ne bo isto. Če pa bo, pa bomo ponovili vajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
21.9.2009 9:16:28   
Anonimen
jutro

mi smo bli cel vikend z doma - na trgatvi. No, Živa je rešila situacijo, da mi ni blo treba delat letos user posted image . Drug teden pa spet akcija...ajoj...ma, tolk vina, k jst spijem...mam še za onostranstvo dost vinogradništva.

V glavnem...nisem nič brala za nazaj, vidim, pa da eni že skor hodijo, drugi majo zobke, tretji pozirajo na krstu...Živa pa še kar kašlja ko norc. Kdaj bo to minilo, ne vem...ne zgleda pa nič kaj boljše.

Drugače, je moj edini napredek ta, da sem na farmi kupila balon, ki je bil v akciji ta vikend. Mater, mam zanimiv lajf!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
21.9.2009 9:24:35   
PapuaNG
jutro,

mi smo šli pa včeri na morje user posted image Sva mislila še kaj v vodo skočit, pa je lih takrat neki začel padat, seveda je le prestrašilo. Sicer pa prav dolgo itak ne bi vztrajala, ker je komarjev malo morje, sem bla vsa popikana user posted image Pa na večerjo me je peljal v sidrouser posted image No, sicer se mi je pa moral odkupit,ker sem mu jih pošteno napelauser posted image  

Ponoči se še kar zbuja tamal, brez nekega ritma, zdejle pa oba spita poleg mene na kavčuuser posted image Danes pa...kaj pa vem, uživanje. Upam, da se kaj sonček pokaže, da gremo kam ven. Greva pa mogoče še malo na morje jutri ali pojutrišnjem, če se mojmu uspe zmenit, da ne bo mel za delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
21.9.2009 9:25:19   
Anonimen
petrazg, super za rojstni dan, da se je le lepo izteklo! čestitke tvoji prijateljici ob rojstvu!!!user posted image user posted image

Tanja_ neoprenske kopalke sem kupila na plavanju, ko sva hodila z Oskarjem, drugače jih pa prodajajo v vsaki otroški trgovini (Fredove, rdeče... samo hlačke), knjigo pa sem dobila ob Oskarjevem rojstvu za darilo, je pa založba Učila, Jackie Silberg je avtorica... če ti kaj pomaga.

KatMat, jaz bom danes imela krajši sprehodek po Šiški, ker imam okrog poldneva naročenega psihologa (za Oskarja)... ampak zdaj enkrat bi pa res prišla pogledat v Arboretum... bodo spet lepi dnevi in zdaj imam samo Urbana...

Majch, vsaj balon imaš!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
21.9.2009 9:32:49   
Anonimen
Majch, pa še eno veliko pikapolonico za Živo, da čimprej izgine ta kašelj!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
21.9.2009 9:35:53   
FLASK_A

Majch, pa še eno veliko pikapolonico za Živo, da čimprej izgine ta kašelj!!!user posted image

tudi z moje strani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
21.9.2009 9:36:18   
Tanja_
k.tja hvala. Bom pogledala za knjigo. Povej mi še, kako si kaj uspešna z odstranjevanjem temenc z Mustelinim šamponom?Hana jih ima tudi že spet in zdaj razmišljam, če naj kupim še kremo za odstranjevanje. Ker jih ima precej, pa sem jo včeraj s šamponom umila, pa se zdej samo vse skup lušči, pa še vedno jih je ful. A ga vsak dan umiješ s šamponom takrat ko jih ima?

PapuaNG imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
21.9.2009 9:37:37   
zmajama

user posted image user posted image

takole je pri nas začel Oskar,... si je pomagal s igralnim lokom.
zdaj sem malo premišljevala, da je vendarle to tudi posledica "telovadbe", ki jo izvajam med previjanjem in igro??? (imam knjigo Miselni razvoj dojenčka in malčka, kjer so predstavljene igre za spodbujanje umskih sposobnosti...)

bomo videli, kaj bo z Urbančkom,...

no, to je začel Tai delat, ampak še se mu ni uspelo gor dvignit.

4. del pa za Zmajčke seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
21.9.2009 9:40:10   
Anonimen
Tanja_ zdaj, ko je bil Oskar prehlajen, sem se izogibala pranju las vsak dan in pri njem in pri Urbanu... začnem danes.
bom pa vsak dan oprala z Mustelo in ga še dobro pokrtačila po tistem predelu, kjer ima temenca. drugače jih ni veliko... in bolj na sredi glave (na začetku jih je imel pa bolj proti čelu).

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
21.9.2009 9:52:06   
Anonimen
evo jz sem bla pa po opravkih

sem bla tud na zavodu k država finacira vse ki se željo izpopolnjevat v tečajih računalništva, tujih jezikov...

tako da bo verjetno padel kakšen tečajuser posted image user posted image user posted image
http://www.ess.gov.si/SLO/Dejavnost/JavniRazpisi/22-05-09/22-05-09.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
21.9.2009 9:54:15   
Anonimen
zmajama, potem je res počasi začetek delovanja trebušnih mišic?

zadnjič sva se pogovarjali s petrozg o sedenju... pa se mi je zdelo nemogoče, da v petem mesecu otroček popolnoma sam sedi... zdaj pa gledam tele slikice za nazaj...
sicer se mi zdi, da je Oskar 100% sedel tam nekje v šestem mesecu, do takrat pa so bili več ali manj bolj poskusi sedenja. in glede na to, da je Urban takšen lenivec in se mu ne da niti z boka na trebuh preobračati,... zdaj pa ugotavljam, da je Oskar to nekako hkratno začel (in kotalenje in kobacanje in postavljanje v sed)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
21.9.2009 9:54:44   
FLASK_A
Evo, album urejen na FB. Lepo vabljene user posted image

Čveki, greš študirat?user posted image

Papua, joj, si pa dobro jedla včerajuser posted image Se je moral mal odkupit, kajne? Kje pa hodi cele nočiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
21.9.2009 9:57:38   
Anonimen
FLASK_A te lahko dodam na FB? ti pošljem prošnjo,...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
21.9.2009 10:00:30   
FLASK_A

ja, seveda. A veš katera sem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
21.9.2009 10:01:03   
Leela
flaska kolk lušna punčka user posted image

k.tja mislim, da ne rabiš skrbet za razvoj. Eni so gimnastičarji eni so pa bolj leni. Samo O. je pa res bil telovadec user posted image

Za mednarodne večerje sem jaz za. Lahko je tudi pica. V PO so odprli kitajsko tako, da zdaj smo pa zares mesto user posted image .

tanja lepe stvari imajo v iani in chiccotu. hala a. Bolj drago, ampak za včasih pocrtlat se.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
21.9.2009 10:04:04   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

flaska kolk lušna punčka user posted image

k.tja mislim, da ne rabiš skrbet za razvoj. Eni so gimnastičarji eni so pa bolj leni. Samo O. je pa res bil telovadec user posted image

Za mednarodne večerje sem jaz za. Lahko je tudi pica. V PO so odprli kitajsko tako, da zdaj smo pa zares mesto user posted image .

tanja lepe stvari imajo v iani in chiccotu. hala a. Bolj drago, ampak za včasih pocrtlat se.

Hvala Leela. Koga pa bomo crklali če ne naših malčkov,a ne?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
21.9.2009 10:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Papua, joj, si pa dobro jedla včerajuser posted image Se je moral mal odkupit, kajne? Kje pa hodi cele nočiuser posted image

ja na tečaj italijanščine in potem še 18 predmetov ekonomski tehnik, sam k financirajo samo tečaje se bom prjavla šolanje bom pa sama plačalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
21.9.2009 10:13:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja na tečaj italijanščine in potem še 18 predmetov ekonomski tehnik, sam k financirajo samo tečaje se bom prjavla šolanje bom pa sama plačalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
21.9.2009 10:14:42   
Anonimen
EJ BABE ZAKAJ MI OB STRANI KAŽE AVATER TLE PA NEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4820
21.9.2009 10:16:23   
Anonimen

vem, vem... je slika bolj v stiluuser posted image
ampak se ne morem trenutno prijavit v na FBuser posted image  

Leela, mednarodni večeriuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
21.9.2009 10:19:32   
FLASK_A

vem, vem... je slika bolj v stiluuser posted image
ampak se ne morem trenutno prijavit v na FBuser posted image  

Leela, mednarodni večeriuser posted image user posted image

Aja, tista je pa od Milošauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
21.9.2009 10:42:12   
lake
Tud midve sva z opravkov, sm šla naročit jogi pe meri za njeno pojstlco.

A bi šla kera v Tivoli al nekam, rabm izgovor da mi ni treba pospravt še tistga kar včeri nisem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
21.9.2009 10:44:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tud midve sva z opravkov, sm šla naročit jogi pe meri za njeno pojstlco.

A bi šla kera v Tivoli al nekam, rabm izgovor da mi ni treba pospravt še tistga kar včeri nisem.

NO EVO ŠE ENA K IŠČE IZGOVOREuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz pa čakam da se bo sama posesalauser posted image   nč grem kr jaz posesat dokler je nika pridnauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4824
21.9.2009 10:47:19   
lake
user posted image
Če mi mami ne da nobene igračke, jo bom pa kt tkole probala.

Da dam še jst kako slikico gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?