Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja takole je pri nas začel Oskar,... si je pomagal s igralnim lokom. zdaj sem malo premišljevala, da je vendarle to tudi posledica "telovadbe", ki jo izvajam med previjanjem in igro??? (imam knjigo Miselni razvoj dojenčka in malčka, kjer so predstavljene igre za spodbujanje umskih sposobnosti...) bomo videli, kaj bo z Urbančkom,... ful je faca, da se je takole znašel Kje si kupila to knjigo?In neoprenske kopalke?Jst si jih moram tud nabavit. flaska krasno punčko imate! Jutro! Hana se je spet zbudila, tokrat že 5.20 in pojedla, potem pa spet začela kar čvekat.In sem ugotovila, da se je najbrž razvadila,ker sva jo zadnji teden, ko se je takole zbudila, dala še malo k sebi v posteljo, da sva vsaj še malo poležala. Sem se odločila, da tako ne bo šlo in sem ji skor eno uro podajala dudo nazaj v usta, ker jo je skoz vn pljuvala in potem seveda jokala, ampak, čim je zaslišala, da se je kdo premaknil, je jok potihnil.No, potem je končno zaspala in spala do 8ih Upam, da jutri zjutraj ne bo isto. Če pa bo, pa bomo ponovili vajo.
|