Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 6:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dons pa še vse spite evo kavica za vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 7:15:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mmmmm jaz sm tud kitajc ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice A v MB? Ma poki tud v maribor pridem samo da te spoznam IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mmmmm jaz sm tud kitajc ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice Jst sm za, samo se bojim da bojo naši moški z tamalimi v sosednjem lokalu za vsak slučaj Ej bodo pa že potrpeli tistih par uric,sej tamali bojo itak spali in ne bodo meli sploh nobenega dela z njimi Evo samo zmenimo se in gremo enkrat v mehiško ki je jaz še ne poznam v kitajski sem pa bla že 100 krat tako da bi blo res super... Pr nas oba še spita bom mogla spet zbudit pa pelat v vrtec pol pa grem v lj. Pa razmišljala sem kaj bom naredila ko pride ta gripa k nam...če ga bom izpisala iz vrtca ...bomo vidli kaj bo ko pride ta gor! PA DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 7:27:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čveki, za lepo preživet rojstni dan! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat odpri avto,vsedi se v avto,pripelji se na rudnik,poisci tanjo in katjo....casti kofi in rogljicke Poki, jaz imam posebej sušilca... Ti ne morem tukej pomagat... Mama11, čestitke za zobka Katmat, kake ribe velikanke Sam men so toolk grde IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana za včerišnjo zgubo nisem jst kriva , čeprov sm res prestavla na košarko glih takrat ko je Lakovič, al kaj je že, zgrešu tist tazadn prosti met. Mogoče sm pa vseen kriva . Čak, da to okrog povem! Dudi, super za RD! Pa DOBRO JUTROOOO!!!! Včeraj je bil prečudovit dan :)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 7:36:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mmmmm jaz sm tud kitajc ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice Jst sm za, samo se bojim da bojo naši moški z tamalimi v sosednjem lokalu za vsak slučaj Ej bodo pa že potrpeli tistih par uric,sej tamali bojo itak spali in ne bodo meli sploh nobenega dela z njimi par ur??? moj pazi malega kvečjemu pol ure pa to mora bit nafutran, previt in po možnosti mora spat pa dobro jutro!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.9.2009 7:38:17 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 7:40:42
|
|
|
|
ledenka
|
flaška, lepotička
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 7:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Za pokušino: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kojk je luštna!!!!! lepa oblekica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:06:37
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Flaška Lušna pikica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:06:38
|
|
|
|
KatMat
|
flaska kaksna lepoticka je tale tvoja!!!!!!!!! za mehisko sem jest prec...prej kot za kitajsko.... sicer pa tamale ni nc matral sam dvakrat je prdnla...nic vec kot obicajno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:20:09
|
|
|
|
KatMat
|
vidim da ste se mel super!!!a to je pa botrca???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A pa je krščena ta tvoja lepotička! prava mala parižanka je bila! luuuštne fotkice!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:39:07
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa je blue?????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:42:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidim da ste se mel super!!!a to je pa botrca??? Ja, botrca, na harmoniko pa je igral tast Vino iz 2oo let stare vinske kleti pa je bilo res vrhunsko.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pa dobro jutro! U. je bil prejle tako siten in jokav, da sem ga dala v posteljico,... naj se tam zdere! pa kmalu slišim grganje in smeh in skratka zadovoljen otrok... kar nekaj časa, prejle pa spet jok in grem pogledat, kaj je... je bil obrnjen za 90* in z glavo zagozden med stranico posteljice... prvič se je zgodilo, da se je obračal... ponavadi samo mirno leži. in danes, ko je na kavču bil v polsedu, se je dvignil v sed... in kaj kmalu si je poljubljal noge (in ropotuljico, ki mu je ležala med nogami). ga poležem nazaj in spet v sedu... bučka mala! sem šla preverjat O. slike iz prvih posedanj in našla datum... ko je bil star 4 mes in pol, se je v njem prebudila močna želja po sedenju... zdaj pa sem spet zbegana... tale hendling pa te zadeve. že pri O. mi je bil njegov razvoj prehiter, zdaj pa kaže, da U. ne bo prav zaostajal za njim. ampak O. nisem silila sedeti in ne stati in ne hoditi... vse je moral storiti sam! saj ga ne morem potiskati nazaj, naj leži... evo, če mi bo uspelo, dokaz, kako se je O. sam spravil sedet...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:52:15
|
|
|
|
zmajama
|
dobro jutro evo mal včerajšnjih kremšnit praznovali smo super, še vreme je bilo tako čudovito, da smo kar zunaj bli. Tai je bil cel dan neverjetno priden, nič siten. Sem ga imela včeraj sam tisti čas ko je jedel, drugač so pa ga vsi drugi skos ujčkali. Zgleda da mu je pri drugih še boljše, tak da tisto "samo pri mami" pri nas ne drži. mama11 bravo za zobeke. flaska lepe slikice. Imate pravo princesko. naše spanje se je spet normaliziralo, spimo do šestih . Verjetno se je res zarad tega zbujal k ga je tiščalo v trebuščku, pa po moje še zaradi Biogaje. sem pa zdaj po 14 dneh jemanja Cerazette dobila M . A ni pri teh tabletah, da ni M? Ma no sej ni tak hudo, bomo že preživeli sam da ne bo predolgo trajalo. Danes se nam pa obeta 4.del
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
zmajama, super za spanje!!! in da ste lepo praznovali! sem morala kar pomisliti, kaj bi pomenil 4. del, ki ga omenjaš... z-majčki, ne? FLASK_A sicer vina ne pijem, a se tako čarobno sliši... to ste bili na kakšni zidanici? fotke moram pa še enkrat pohvaliti!!! so dobro ujele dogajanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 8:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pa tele kremšnite mi delajo gušte! bom pojedla O. objeden krof, ki ga je pustil v hladilniku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:00:30
|
|
|
|
KatMat
|
zmajama...super kremsnitka!!!! glede tablet se mi zdi da je imela ena izmed nasih babnc tud menstro pa se prav dolgo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:01:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja, pa tele kremšnite mi delajo gušte! bom pojedla O. objeden krof, ki ga je pustil v hladilniku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:04:22
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Samo na hitro... Včeraj smo se imeli fino, praznovanje ,ki ga nisem želela so mi sami organiziralil, je fajn izpadlo. Hvala mami in babi, sta lepo uštimale. Moji trije fantje so lepo poskrbeli za mamico, Anže mi je cel dan pel vse najboljše in nabiral rožice. Po moje naša babi, Anžetova prababi nima nič več rožic na vrtu .No za zaključek je pa še moja najboljša prijateljica rodila sinka Marka . Super lep vikend! Pridem zvečer vse prebrat, zdajle grem v Celje k prijateljici pogledat dojenčka.... papa, babike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:04:53
|
|
|
|
KatMat
|
ajde punce...gremo mi setkat po arboretumu....ce zeli se nama lahko kdo pridruzi!papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:05:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A sicer vina ne pijem, a se tako čarobno sliši... to ste bili na kakšni zidanici? fotke moram pa še enkrat pohvaliti!!! so dobro ujele dogajanje. Med kosilom in sladico smo šli malo na sprehod, pa je mož vzel s sabo harmoniko in nam celo pot igral. Seveda nismo prišli daleč, ko so nas sosedje tam povabili in smo spili malo vina... Potem so nas pa povabili v svojo vinsko klet, tisto vino je bilo pa res špica. Razgled je bil čudovit, muzika, petje... Otroci so se igrali... Res lepo. Hvala za pohvaljenje fotke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:05:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Samo na hitro... Včeraj smo se imeli fino, praznovanje ,ki ga nisem želela so mi sami organiziralil, je fajn izpadlo. Hvala mami in babi, sta lepo uštimale. Moji trije fantje so lepo poskrbeli za mamico, Anže mi je cel dan pel vse najboljše in nabiral rožice. Po moje naša babi, Anžetova prababi nima nič več rožic na vrtu .No za zaključek je pa še moja najboljša prijateljica rodila sinka Marka . Super lep vikend! Pridem zvečer vse prebrat, zdajle grem v Celje k prijateljici pogledat dojenčka.... papa, babike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 9:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
takole je pri nas začel Oskar,... si je pomagal s igralnim lokom. zdaj sem malo premišljevala, da je vendarle to tudi posledica "telovadbe", ki jo izvajam med previjanjem in igro??? (imam knjigo Miselni razvoj dojenčka in malčka, kjer so predstavljene igre za spodbujanje umskih sposobnosti...) bomo videli, kaj bo z Urbančkom,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?