|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.9.2009 6:59:31   
Anonimen
dons pa še vse spite

evo kavica za vse
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.9.2009 7:15:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

mmmmm jaz sm tud kitajc user posted image user posted image user posted image ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A v MB?user posted image

Ma poki tud v maribor pridem samo da te spoznam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

mmmmm jaz sm tud kitajc  ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice 

Jst sm za, samo se bojim da bojo naši moški z tamalimi v sosednjem lokalu za vsak slučaj

Ej bodo pa že potrpeli tistih par uric,sej tamali bojo itak spali in ne bodo meli sploh nobenega dela z njimi

Evo samo zmenimo se in gremo enkrat v mehiško ki je jaz še ne poznam v kitajski sem pa bla že 100 krat tako da bi blo res super...user posted image user posted image user posted image

Pr nas oba še spita bom mogla spet zbudit pa pelat v vrtec pol pa grem v lj.

Pa razmišljala sem kaj bom naredila ko pride ta gripa k nam...če ga bom izpisala iz vrtcauser posted image ...bomo vidli kaj bo ko pride ta user posted image gor!

PA DOBRO JUTRO

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.9.2009 7:27:29   
FLASK_A
Čvekiuser posted image za lepo preživet rojstni dan!

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

odpri avto,vsedi se v avto,pripelji se na rudnik,poisci tanjo in katjo....casti kofi in rogljicke

user posted image user posted image user posted image

Poki, jaz imam posebej sušilca... Ti ne morem tukej pomagat...

Mama11, čestitke za zobkauser posted image user posted image user posted image

Katmat, kake ribe velikankeuser posted image user posted image Sam men so toolk grdeuser posted image

Majana za včerišnjo zgubo nisem jst kriva , čeprov sm res prestavla na košarko glih takrat ko je Lakovič, al kaj je že, zgrešu tist tazadn prosti met. Mogoče sm pa vseen kriva .

user posted image user posted image Čak, da to okrog povem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dudi, super za RD!

Pa DOBRO JUTROOOO!!!!user posted image
Včeraj je bil prečudovit dan :)

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.9.2009 7:36:50   
ledenka

mmmmm jaz sm tud kitajc  ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice 

Jst sm za, samo se bojim da bojo naši moški z tamalimi v sosednjem lokalu za vsak slučaj

Ej bodo pa že potrpeli tistih par uric,sej tamali bojo itak spali in ne bodo meli sploh nobenega dela z njimi

par ur??? moj pazi malega kvečjemu pol ure user posted image user posted image user posted image pa to mora bit nafutran, previt in po možnosti mora spat user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro! user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 21.9.2009 7:38:17 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.9.2009 7:39:55   
FLASK_A
Za pokušino:

user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.9.2009 7:40:42   
ledenka
flaška, lepotička user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.9.2009 7:42:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Za pokušino:

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kojk je luštna!!!!!

lepa oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.9.2009 8:06:37   
lake
Dobro jutro!

Flaška Lušna pikica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.9.2009 8:06:38   
KatMat
flaska kaksna lepoticka je tale tvoja!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za mehisko sem jest prec...prej kot za kitajsko....

sicer pa tamale ni nc matral sam dvakrat je prdnla...nic vec kot obicajno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.9.2009 8:15:39   
FLASK_A
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.9.2009 8:20:09   
KatMat
vidim da ste se mel super!!!a to je pa botrca???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.9.2009 8:31:40   
Anonimen
FLASK_A pa je krščena ta tvoja lepotička! prava mala parižanka je bila!
luuuštne fotkice!!!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.9.2009 8:39:07   
KatMat
kje pa je blue?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.9.2009 8:42:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vidim da ste se mel super!!!a to je pa botrca???

Ja, botrca, na harmoniko pa je igral tastuser posted image Vino iz 2oo let stare vinske kleti pa je bilo res vrhunsko.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.9.2009 8:46:15   
Anonimen
pa dobro jutro!user posted image

U. je bil prejle tako siten in jokav, da sem ga dala v posteljico,... naj se tam zdere! pa kmalu slišim grganje in smeh in skratka zadovoljen otrok... kar nekaj časa, prejle pa spet jok in grem pogledat, kaj je... je bil obrnjen za 90* in z glavo zagozden med stranico posteljice... prvič se je zgodilo, da se je obračal... ponavadi samo mirno leži.

in danes, ko je na kavču bil v polsedu, se je dvignil v sed... in kaj kmalu si je poljubljal noge (in ropotuljico, ki mu je ležala med nogami). ga poležem nazaj in spet v sedu... bučka mala!
sem šla preverjat O. slike iz prvih posedanj in našla datum... ko je bil star 4 mes in pol, se je v njem prebudila močna želja po sedenju...
zdaj pa sem spet zbegana... tale hendling pa te zadeve. že pri O. mi je bil njegov razvoj prehiter, zdaj pa kaže, da U. ne bo prav zaostajal za njim. ampak O. nisem silila sedeti in ne stati in ne hoditi... vse je moral storiti sam! saj ga ne morem potiskati nazaj, naj leži...

evo, če mi bo uspelo, dokaz, kako se je O. sam spravil sedet...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.9.2009 8:52:15   
zmajama
dobro jutro

evo mal včerajšnjih kremšnit
user posted image

praznovali smo super, še vreme je bilo tako čudovito, da smo kar zunaj bli. Tai je bil cel dan neverjetno priden, nič siten. Sem ga imela včeraj sam tisti čas ko je jedel, drugač so pa ga vsi drugi skos ujčkali. Zgleda da mu je pri drugih še boljše, tak da tisto "samo pri mami" pri nas ne drži.

mama11 user posted image user posted image bravo za zobeke.

flaska lepe slikice. Imate pravo princesko.

naše spanje se je spet normaliziralo, spimo do šestih user posted image . Verjetno se je res zarad tega zbujal k ga je tiščalo v trebuščku, pa po moje še zaradi Biogaje.

sem pa zdaj po 14 dneh jemanja Cerazette dobila Muser posted image . A ni pri teh tabletah, da ni M? Ma no sej ni tak hudo, bomo že preživeli sam da ne bo predolgo trajalo.

Danes se nam pa obeta 4.del user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.9.2009 8:56:30   
Anonimen
zmajama, super za spanje!!! in da ste lepo praznovali!
sem morala kar pomisliti, kaj bi pomenil 4. del, ki ga omenjaš... z-majčki, ne?user posted image

FLASK_A sicer vina ne pijem, a se tako čarobno sliši... to ste bili na kakšni zidanici? fotke moram pa še enkrat pohvaliti!!! so dobro ujele dogajanje.user posted image

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.9.2009 8:57:24   
Anonimen
ja, pa tele kremšnite mi delajo gušte!

bom pojedla O. objeden krof, ki ga je pustil v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.9.2009 9:00:30   
KatMat
zmajama...super kremsnitka!!!!

glede tablet se mi zdi da je imela ena izmed nasih babnc tud menstro pa se prav dolgo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.9.2009 9:01:59   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ja, pa tele kremšnite mi delajo gušte!

bom pojedla O. objeden krof, ki ga je pustil v hladilnikuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.9.2009 9:04:22   
petrazg
Dobro jutro...

Samo na hitro... Včeraj smo se imeli fino, praznovanje ,ki ga nisem želela so mi sami organiziralil, je fajn izpadlo. user posted image Hvala mami in babi, sta lepo uštimale. user posted image Moji trije fantje so lepo poskrbeli za mamico, Anže mi je cel dan pel vse najboljšeuser posted image in nabiral rožice. Po moje naša babi, Anžetova prababi nima nič več rožic na vrtuuser posted image .No za zaključek je pa še moja najboljša prijateljica rodila sinka Markauser posted image user posted image user posted image . Super lep vikend!

Pridem zvečer vse prebrat, zdajle grem v Celje k prijateljici pogledat dojenčka.... user posted image user posted image user posted image

papa, babike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.9.2009 9:04:53   
KatMat
ajde punce...gremo mi setkat po arboretumu....ce zeli se nama lahko kdo pridruzi!papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.9.2009 9:05:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
FLASK_A sicer vina ne pijem, a se tako čarobno sliši... to ste bili na kakšni zidanici? fotke moram pa še enkrat pohvaliti!!! so dobro ujele dogajanje.user posted image

Med kosilom in sladico smo šli malo na sprehod, pa je mož vzel s sabo harmoniko in nam celo pot igral. Seveda nismo prišli daleč, ko so nas sosedje tam povabili in smo spili malo vina... Potem so nas pa povabili v svojo vinsko klet, tisto vino je bilo pa res špica. Razgled je bil čudovit, muzika, petje... Otroci so se igrali... Res lepo.

Hvala za pohvaljenje fotke user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.9.2009 9:05:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Samo na hitro... Včeraj smo se imeli fino, praznovanje ,ki ga nisem želela so mi sami organiziralil, je fajn izpadlo. user posted image Hvala mami in babi, sta lepo uštimale. user posted image Moji trije fantje so lepo poskrbeli za mamico, Anže mi je cel dan pel vse najboljšeuser posted image in nabiral rožice. Po moje naša babi, Anžetova prababi nima nič več rožic na vrtuuser posted image .No za zaključek je pa še moja najboljša prijateljica rodila sinka Markauser posted image user posted image user posted image . Super lep vikend!

Pridem zvečer vse prebrat, zdajle grem v Celje k prijateljici pogledat dojenčka.... user posted image user posted image user posted image

papa, babike

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.9.2009 9:07:00   
Anonimen
user posted image user posted image

takole je pri nas začel Oskar,... si je pomagal s igralnim lokom.
zdaj sem malo premišljevala, da je vendarle to tudi posledica "telovadbe", ki jo izvajam med previjanjem in igro??? (imam knjigo Miselni razvoj dojenčka in malčka, kjer so predstavljene igre za spodbujanje umskih sposobnosti...)

bomo videli, kaj bo z Urbančkom,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?