|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
21.9.2009 10:49:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image
Če mi mami ne da nobene igračke, jo bom pa kt tkole probala.

Da dam še jst kako slikico gor.

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
21.9.2009 10:55:13   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
mama11 bravo za zobke!In to brez večjega joka, če prav razumem?

Nobenega joka sploh. Se pa ponoči že 14 dni zbuja in je na 3 ure user posted image . Je pa danes že zunaj tudi drugi zobek. Grize pa - no, pri dojenju že čutim, da ni več samo "gume" user posted image

Flask_a, kaj si malo uštimala, super ste!

user posted image  Bravo Urban (in Oskar), ja to je pa prav nekaj za videt, takega mini pikca, kako se usede user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
EJ BABE ZAKAJ MI OB STRANI KAŽE AVATER TLE PA NEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, upam, da te odreši katera bolj računalniško pismena od mene.

Bravo pastirica Taja user posted image

Pri nas pa razen zob nič dosti novega - babyvacamo metrske šmrklje, se igramo, spimo.

Na roditeljskih urah v vrtcu pri starejši so prejšnji teden povedali, da so v šoli že prvi primeri uši - fak, fak groza, so mi šle kar kocine pokonci - in da naj se pripravimo, ker potem kmalu pridejo tudi do vrtca... so nam rekli, da naj malčkom preventivno umijemo lase s šamponom proti ušem - nisem imela pojma, da to pomaga. Ma, kaj vse nas še čaka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
21.9.2009 11:05:22   
Tanja_
lake jaz bi tok šla. Pa nimam vozičkauser posted image Pa bravo Taja!Pri nas gre tud vse v usta...Pa laski ji poganjajo, a ne?
A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
21.9.2009 11:09:49   
lake
Moja se že neki časa, samo s tem da nič ne obstane na boku ampak se takoj prevali na trebuh, kar po mnenju iz razvojne ni čist vredu. Se morva bolj igrat na boku. Ne vem a se vaši igrajo na boku, to je men čist mim. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
21.9.2009 11:29:15   
Blueeyes
babe, 20 strani se mi pa res ne da zdejle prebrat... iskrene čestitke vsem za preglede, vse najboljš za rojstne dneve, obletnice in krste,...

zdej mamo uno škarpo okol bajte v polnem teku, tko da samo to delamo... cel vikend sem betonirala.. dobivam na mišični masi user posted image

v petek gremo za vikend na morje.. upam da ne bo dežja.. če ni sonca me niti ne moti... a še velja da se pol dobimo v Postojni.. tok da vem na kero lahko računam??

KatMat si ti že boljše?? si se pocajtala? kaj pa Tija??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
21.9.2009 11:56:13   
Blueeyes
kje pa ste zdej spet k sm jz kle... a kmetujete?? aja, jz bi bla vesela unih ograj (whitewash fence).. k dreves in živali nimam že kam več postavljat... si morm pa živali ogradit.. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
21.9.2009 11:57:34   
PapuaNG

A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi.

Naš se tudi še ne da sam na trebuh, je pa lih ene tri dni nazaj začel mal izražat težnje, da bi se prevalil na trebuh-tko da ritko 'suva' naprej. Pa mu pol pomagamo, da se čez prevali. Se pa zaenkrat to bolj redko zgodi...ampak mi je že to v uteho, da ne bo vedno samo na hrbtu user posted image Tut na bok se že sam daje, ampak ne vztraja prav dolgo, hrbet še zmer rulz user posted image Aja, tanja, moraš vzet tut u poštev, da so najini tamali med najmlajšimi tukaj,...

Aja-kje lahko kupim beba mleko? Bomo še s tem probal, ker je bolj sladek, kakor vem. Tale aptamil je res še meni zanič user posted image Aja, k.tja-za katero knjigo si že rekla, da jo je oskar dobil? Tist o razvoju itd..men namreč že mal zmanjkuje domišljije, kaj počet s tamalim. Igračk sva že mal naveličana se mi zdi user posted image No,če on ni, sem pa jst user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
21.9.2009 12:02:43   
FLASK_A
Naša se je pa zdajle prvič sama prevalila na trebuhuser posted image user posted image Je ko en mali kuščar. Rokico da tudi sama naprej in je prav ponosnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
21.9.2009 12:07:24   
FLASK_A
Na boku ostane kar nekaj časa, preden gre naprej... Tako da se ne prekucne takoj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
21.9.2009 12:26:11   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Naš se tudi še ne da sam na trebuh, je pa lih ene tri dni nazaj začel mal izražat težnje, da bi se prevalil na trebuh-tko da ritko 'suva' naprej. Pa mu pol pomagamo, da se čez prevali. Se pa zaenkrat to bolj redko zgodi...ampak mi je že to v uteho, da ne bo vedno samo na hrbtu user posted image Tut na bok se že sam daje, ampak ne vztraja prav dolgo, hrbet še zmer rulz user posted image Aja, tanja, moraš vzet tut u poštev, da so najini tamali med najmlajšimi tukaj,...

Aja-kje lahko kupim beba mleko? Bomo še s tem probal, ker je bolj sladek, kakor vem. Tale aptamil je res še meni zanič user posted image Aja, k.tja-za katero knjigo si že rekla, da jo je oskar dobil? Tist o razvoju itd..men namreč že mal zmanjkuje domišljije, kaj počet s tamalim. Igračk sva že mal naveličana se mi zdi user posted image No,če on ni, sem pa jst user posted image

Mislim,da sem to mleko videla v Mullerju.

Jaz bom tud zato kupla knjigo, k se mi zdi, da je Hana že sita teh igrač, k so vsak dan iste.

Bravo flaska oz. bravo Majauser posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
21.9.2009 12:27:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Naša se je pa zdajle prvič sama prevalila na trebuhuser posted image user posted image Je ko en mali kuščar. Rokico da tudi sama naprej in je prav ponosnauser posted image user posted image user posted image

naša se sicer že neki časa prekotali iz trebuha na hrbet in obratno, sam rokice še ne zna sama dat vn... tko da pol začne kričat k ji ni všeč položaj... je pa ugotovila, da ji gre hitrej da kam pride če na hrbtu leži in se z nogami premika

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
21.9.2009 12:27:46   
Anonimen
joj, lake, kolk je Taja luštna!!!

Papua, knjiga je (sicer ima mehke platnice,...) Miselni razvoj dojenčka in malčka od Jackie Silberg, izdano pri založbi Učila. je bolj preprosta, a mi je všeč, ker je razdeljeno po mesecih oz obdobjih... 160 strani.

za od 3 do 6 mesecev je npr 1 stran takšna:

"KAJ SO POKAZALE RAZISKAVE: Vaje za vid so v prvih šestih mesecih dojenčkovega življenja zelo pomembne. Dojenčki radi opazujejo zanimive obraze in pisane igrače.

* izberite več pisanih igrač. drugo za drugo jih počasi približajte otrokovemu obrazu in spet odmaknite, s čimer boste spodbudili dojenčkov vid.
* prvih 6 mes dojenčki odkrivajo svoje dlani. gledaji jih in gledajo in ugotovijo, da se zdaj pokažejo, zdaj izginejo in da to povzročijo sami.
* primite dojenčkove roke in mu z njimi nežno ploskajte pred obrazom. pri tem mu povejte tole pesmico:

če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan.
če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan.
če si srečen in če srečo rad delil bi z mamico
(pri tem dojenčkove dlani položite na svoja lica)
če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan."

tako... preprosto. ampak mi pomaga, da malček razumem, kaj Urban razmišlja...user posted image  piše pa, da je Jackie Silberg priznana strokovnjakinja,...

lahko vam vsak dan napišem kakšno stranuser posted image .

letim! po Oskarja v vrtec in do psihologa... Urban pa spiuser posted image  ga bom nežno prenesla k tašči, potem pa naj kar pri njej vreščiuser posted image . je zaspal na taveliki postelji pred pol ure.

aja, Blueeyes, PRIDNA SI S TOLE ŠKRARFO!!!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
21.9.2009 12:29:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Na boku ostane kar nekaj časa, preden gre naprej... Tako da se ne prekucne takoj.

naša pa zdej na boku prov rada zaspi.. ampak če se sama da na bok, ne da jo jz dam... zvečer nikol noče spat na boku, se takoj na hrbet da.. čez dan pa k jeli na kavču, vedno zaspi na boku... ponavad na desnemu

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
21.9.2009 12:30:14   
zmajama
no ker ste govorile o kitajski hrani, ste mi prav lušte nardile, sva kar mogla v trgovino it po kitajsko zelenjavo in uncle bens sladko kislo omakco, tako da bomo danes to jedli pa še riž zraven.

Tai se še tudi ni obrnil na trebuh, trenira pa ful, pa se jezi zraven. Hrbet še je vedno zakon, pa igračke nad njim user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
21.9.2009 12:31:14   
Anonimen
aja, pa vaje naj bi se delale takrat, ko je otrok spočit in zadovoljen, drugače je siljenje in...

najbolje tam po previjanju, se mi zdi, so najbolj zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
21.9.2009 12:43:44   
Anonimen
evo mi smo po kosilu, moja se še ne obrne, sej ima še dost časauser posted image

zdej sem gledala kako oba spita, mož in nika sem se tojk nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image mož smrči ona pa tuduser posted image user posted image user posted image kr v duetu stauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
21.9.2009 12:46:20   
Anonimen
ja modrookica kaj sam zidašuser posted image user posted image ja si pridna lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz sem ti poslala nekaj ograjc user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
21.9.2009 12:52:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja modrookica kaj sam zidašuser posted image user posted image ja si pridna lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz sem ti poslala nekaj ograjc user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ja doma zidam... zdej morm pa še živino zazidat da ne uide user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
21.9.2009 12:59:41   
KatMat
ekola nazaj smo...ufff....vroce....sem cist zakuhala....jutri spat pade arboretum....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
21.9.2009 13:02:46   
Dudica1
evo midva sva nazaj iz šopinga...sm zapravla v milerju 50€ še dobro da sm mela tok bonov da mi ni blo treba nč plačatuser posted image

žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno user posted image

FULLLLL LUŠTNE SLIKICE IN ČESTITKE VSEM PREJEMNIKOM SVETEGA KRSTAuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
21.9.2009 13:09:40   
meduzica
ola punce .. mi smo z morja user posted image

imeli smo se čudovito, celo enkrat sem se kopala (pa sem mal bolj izbirčne sorte kar se tiče plavanja v morju .. mora bit dost toplo, lepa topla voda, lep vstop itd)

Timotej je užival v dolgih sprehodih ob morju, visokih drevesih in seveda prisotnostjo očkata user posted image . Ko smo jedli (polpenzion) ni niti enkrat jokal je bil ful priden (smo se pa zdej na dudo navadli hehe)

Zdej pa nazaj v RL user posted image

Kaj se je vam kej dogajalo, nisem prebirala za nazaj ker bi lahko to počela 3 dni user posted image
videla sem da se vam malčki že pridno obračajo čestitke .. user posted image naš niti še zanimanja ne kaže za to

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
21.9.2009 13:09:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno user posted image

a pa so ta debele žabice... k ko sem šla jz gledat so ble samo une tanke poletne user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
21.9.2009 13:12:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

a pa so ta debele žabice... k ko sem šla jz gledat so ble samo une tanke poletne user posted image  user posted image

ja ja te zimske...lepe majo user posted image

Naš Maj se tud že kr neki časa obrača...v igralni center ga dam in grem v kuhno pa pridem nazaj je pa že čist kontra in izven igralnega centra user posted image ...po možnosti še na trebuhuuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
21.9.2009 13:12:18   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Dudi hvala.Bom šla pogledat.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
21.9.2009 13:12:46   
Tanja_
Aja, pa južno sem zažgalauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?