Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 10:49:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Če mi mami ne da nobene igračke, jo bom pa kt tkole probala. Da dam še jst kako slikico gor.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 10:55:13
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ mama11 bravo za zobke!In to brez večjega joka, če prav razumem? Nobenega joka sploh. Se pa ponoči že 14 dni zbuja in je na 3 ure . Je pa danes že zunaj tudi drugi zobek. Grize pa - no, pri dojenju že čutim, da ni več samo "gume" Flask_a, kaj si malo uštimala, super ste! Bravo Urban (in Oskar), ja to je pa prav nekaj za videt, takega mini pikca, kako se usede IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 EJ BABE ZAKAJ MI OB STRANI KAŽE AVATER TLE PA NE Ne vem, upam, da te odreši katera bolj računalniško pismena od mene. Bravo pastirica Taja Pri nas pa razen zob nič dosti novega - babyvacamo metrske šmrklje, se igramo, spimo. Na roditeljskih urah v vrtcu pri starejši so prejšnji teden povedali, da so v šoli že prvi primeri uši - fak, fak groza, so mi šle kar kocine pokonci - in da naj se pripravimo, ker potem kmalu pridejo tudi do vrtca... so nam rekli, da naj malčkom preventivno umijemo lase s šamponom proti ušem - nisem imela pojma, da to pomaga. Ma, kaj vse nas še čaka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 11:05:22
|
|
|
|
Tanja_
|
lake jaz bi tok šla. Pa nimam vozička Pa bravo Taja!Pri nas gre tud vse v usta...Pa laski ji poganjajo, a ne? A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 11:09:49
|
|
|
|
lake
|
Moja se že neki časa, samo s tem da nič ne obstane na boku ampak se takoj prevali na trebuh, kar po mnenju iz razvojne ni čist vredu. Se morva bolj igrat na boku. Ne vem a se vaši igrajo na boku, to je men čist mim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 11:29:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
babe, 20 strani se mi pa res ne da zdejle prebrat... iskrene čestitke vsem za preglede, vse najboljš za rojstne dneve, obletnice in krste,... zdej mamo uno škarpo okol bajte v polnem teku, tko da samo to delamo... cel vikend sem betonirala.. dobivam na mišični masi v petek gremo za vikend na morje.. upam da ne bo dežja.. če ni sonca me niti ne moti... a še velja da se pol dobimo v Postojni.. tok da vem na kero lahko računam?? KatMat si ti že boljše?? si se pocajtala? kaj pa Tija??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 11:56:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
kje pa ste zdej spet k sm jz kle... a kmetujete?? aja, jz bi bla vesela unih ograj (whitewash fence).. k dreves in živali nimam že kam več postavljat... si morm pa živali ogradit..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 11:57:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi. Naš se tudi še ne da sam na trebuh, je pa lih ene tri dni nazaj začel mal izražat težnje, da bi se prevalil na trebuh-tko da ritko 'suva' naprej. Pa mu pol pomagamo, da se čez prevali. Se pa zaenkrat to bolj redko zgodi...ampak mi je že to v uteho, da ne bo vedno samo na hrbtu Tut na bok se že sam daje, ampak ne vztraja prav dolgo, hrbet še zmer rulz Aja, tanja, moraš vzet tut u poštev, da so najini tamali med najmlajšimi tukaj,... Aja-kje lahko kupim beba mleko? Bomo še s tem probal, ker je bolj sladek, kakor vem. Tale aptamil je res še meni zanič Aja, k.tja-za katero knjigo si že rekla, da jo je oskar dobil? Tist o razvoju itd..men namreč že mal zmanjkuje domišljije, kaj počet s tamalim. Igračk sva že mal naveličana se mi zdi No,če on ni, sem pa jst
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:02:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naša se je pa zdajle prvič sama prevalila na trebuh Je ko en mali kuščar. Rokico da tudi sama naprej in je prav ponosna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:07:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Na boku ostane kar nekaj časa, preden gre naprej... Tako da se ne prekucne takoj.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:26:11
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi. Naš se tudi še ne da sam na trebuh, je pa lih ene tri dni nazaj začel mal izražat težnje, da bi se prevalil na trebuh-tko da ritko 'suva' naprej. Pa mu pol pomagamo, da se čez prevali. Se pa zaenkrat to bolj redko zgodi...ampak mi je že to v uteho, da ne bo vedno samo na hrbtu Tut na bok se že sam daje, ampak ne vztraja prav dolgo, hrbet še zmer rulz Aja, tanja, moraš vzet tut u poštev, da so najini tamali med najmlajšimi tukaj,... Aja-kje lahko kupim beba mleko? Bomo še s tem probal, ker je bolj sladek, kakor vem. Tale aptamil je res še meni zanič Aja, k.tja-za katero knjigo si že rekla, da jo je oskar dobil? Tist o razvoju itd..men namreč že mal zmanjkuje domišljije, kaj počet s tamalim. Igračk sva že mal naveličana se mi zdi No,če on ni, sem pa jst Mislim,da sem to mleko videla v Mullerju. Jaz bom tud zato kupla knjigo, k se mi zdi, da je Hana že sita teh igrač, k so vsak dan iste. Bravo flaska oz. bravo Maja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:27:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naša se je pa zdajle prvič sama prevalila na trebuh Je ko en mali kuščar. Rokico da tudi sama naprej in je prav ponosna naša se sicer že neki časa prekotali iz trebuha na hrbet in obratno, sam rokice še ne zna sama dat vn... tko da pol začne kričat k ji ni všeč položaj... je pa ugotovila, da ji gre hitrej da kam pride če na hrbtu leži in se z nogami premika
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, lake, kolk je Taja luštna!!! Papua, knjiga je (sicer ima mehke platnice,...) Miselni razvoj dojenčka in malčka od Jackie Silberg, izdano pri založbi Učila. je bolj preprosta, a mi je všeč, ker je razdeljeno po mesecih oz obdobjih... 160 strani. za od 3 do 6 mesecev je npr 1 stran takšna: "KAJ SO POKAZALE RAZISKAVE: Vaje za vid so v prvih šestih mesecih dojenčkovega življenja zelo pomembne. Dojenčki radi opazujejo zanimive obraze in pisane igrače. * izberite več pisanih igrač. drugo za drugo jih počasi približajte otrokovemu obrazu in spet odmaknite, s čimer boste spodbudili dojenčkov vid. * prvih 6 mes dojenčki odkrivajo svoje dlani. gledaji jih in gledajo in ugotovijo, da se zdaj pokažejo, zdaj izginejo in da to povzročijo sami. * primite dojenčkove roke in mu z njimi nežno ploskajte pred obrazom. pri tem mu povejte tole pesmico: če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan. če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan. če si srečen in če srečo rad delil bi z mamico (pri tem dojenčkove dlani položite na svoja lica) če si srečen, zdaj z dlanjo udari v dlan." tako... preprosto. ampak mi pomaga, da malček razumem, kaj Urban razmišlja... piše pa, da je Jackie Silberg priznana strokovnjakinja,... lahko vam vsak dan napišem kakšno stran . letim! po Oskarja v vrtec in do psihologa... Urban pa spi ga bom nežno prenesla k tašči, potem pa naj kar pri njej vrešči . je zaspal na taveliki postelji pred pol ure. aja, Blueeyes, PRIDNA SI S TOLE ŠKRARFO!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:29:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Na boku ostane kar nekaj časa, preden gre naprej... Tako da se ne prekucne takoj. naša pa zdej na boku prov rada zaspi.. ampak če se sama da na bok, ne da jo jz dam... zvečer nikol noče spat na boku, se takoj na hrbet da.. čez dan pa k jeli na kavču, vedno zaspi na boku... ponavad na desnemu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:30:14
|
|
|
|
zmajama
|
no ker ste govorile o kitajski hrani, ste mi prav lušte nardile, sva kar mogla v trgovino it po kitajsko zelenjavo in uncle bens sladko kislo omakco, tako da bomo danes to jedli pa še riž zraven. Tai se še tudi ni obrnil na trebuh, trenira pa ful, pa se jezi zraven. Hrbet še je vedno zakon, pa igračke nad njim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa vaje naj bi se delale takrat, ko je otrok spočit in zadovoljen, drugače je siljenje in... najbolje tam po previjanju, se mi zdi, so najbolj zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mi smo po kosilu, moja se še ne obrne, sej ima še dost časa zdej sem gledala kako oba spita, mož in nika sem se tojk nasmejala mož smrči ona pa tud kr v duetu sta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja modrookica kaj sam zidaš ja si pridna lepo ja jz sem ti poslala nekaj ograjc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:52:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja modrookica kaj sam zidaš ja si pridna lepo ja jz sem ti poslala nekaj ograjc ja doma zidam... zdej morm pa še živino zazidat da ne uide
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 12:59:41
|
|
|
|
KatMat
|
ekola nazaj smo...ufff....vroce....sem cist zakuhala....jutri spat pade arboretum....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:02:46
|
|
|
|
Dudica1
|
evo midva sva nazaj iz šopinga...sm zapravla v milerju 50€ še dobro da sm mela tok bonov da mi ni blo treba nč plačat žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno FULLLLL LUŠTNE SLIKICE IN ČESTITKE VSEM PREJEMNIKOM SVETEGA KRSTA
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:09:40
|
|
|
|
meduzica
|
ola punce .. mi smo z morja imeli smo se čudovito, celo enkrat sem se kopala (pa sem mal bolj izbirčne sorte kar se tiče plavanja v morju .. mora bit dost toplo, lepa topla voda, lep vstop itd) Timotej je užival v dolgih sprehodih ob morju, visokih drevesih in seveda prisotnostjo očkata . Ko smo jedli (polpenzion) ni niti enkrat jokal je bil ful priden (smo se pa zdej na dudo navadli hehe) Zdej pa nazaj v RL Kaj se je vam kej dogajalo, nisem prebirala za nazaj ker bi lahko to počela 3 dni videla sem da se vam malčki že pridno obračajo čestitke .. naš niti še zanimanja ne kaže za to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:09:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno a pa so ta debele žabice... k ko sem šla jz gledat so ble samo une tanke poletne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:12:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno a pa so ta debele žabice... k ko sem šla jz gledat so ble samo une tanke poletne ja ja te zimske...lepe majo Naš Maj se tud že kr neki časa obrača...v igralni center ga dam in grem v kuhno pa pridem nazaj je pa že čist kontra in izven igralnega centra ...po možnosti še na trebuhu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:12:18
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 žabice ful lepe majo v leclerku in pa vidla sm jih še v C&A-ju,som mogli glih robo dobit ker jih je polno a pa so ta debele žabice... k ko sem šla jz gledat so ble samo une tanke poletne Dudi hvala.Bom šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 21.9.2009 13:12:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja, pa južno sem zažgala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?