Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaši otroci se že vsi prevalijo iz hrbta na trebuh?K naša se še na bok tko, če je res treba, drgač je raj kr tko kokr jo damo mi. Naš se tudi še ne da sam na trebuh, je pa lih ene tri dni nazaj začel mal izražat težnje, da bi se prevalil na trebuh-tko da ritko 'suva' naprej. Pa mu pol pomagamo, da se čez prevali. Se pa zaenkrat to bolj redko zgodi...ampak mi je že to v uteho, da ne bo vedno samo na hrbtu Tut na bok se že sam daje, ampak ne vztraja prav dolgo, hrbet še zmer rulz Aja, tanja, moraš vzet tut u poštev, da so najini tamali med najmlajšimi tukaj,... Aja-kje lahko kupim beba mleko? Bomo še s tem probal, ker je bolj sladek, kakor vem. Tale aptamil je res še meni zanič Aja, k.tja-za katero knjigo si že rekla, da jo je oskar dobil? Tist o razvoju itd..men namreč že mal zmanjkuje domišljije, kaj počet s tamalim. Igračk sva že mal naveličana se mi zdi No,če on ni, sem pa jst Mislim,da sem to mleko videla v Mullerju. Jaz bom tud zato kupla knjigo, k se mi zdi, da je Hana že sita teh igrač, k so vsak dan iste. Bravo flaska oz. bravo Maja
|