Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:15:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro še vsi spijo Da je gripa v logatcu v oš je pa rekla prjatlca k dela v vrtcu tako da mislim da kar tako ni rekla al kaj...ne vem... leela hvala za ideje kosil Zdej moram dat pa rjuhe prat...pa en stojal cunj pospravt...uuu pa še en sušilc moje izkušnje: prat lahko daš tudi pozneje (ziher imaša še enk komplet rjuh v omari) stojalo cunj te bo počakalo ( v najslabšem primeru lahko kar direkt z njega pobiraš cote) sušilc... No ,tega pa lahko pospraviš, da ne bojo cote zmečkane Aha, slabe strani: ker sem na stojalu pustila predolgo zunaj, so mi cunje obledele zaradi sonca Tako da sem jih morala pol prefarbat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro flaška jz pa nimam tega problema kje sušit cujne ker jih sušim v kurilnici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:22:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dobro jutro flaška jz pa nimam tega problema kje sušit cujne ker jih sušim v kurilnici ti si pa komot Jaz jih imam na balkonu. Ampak kot pravim, dostikrat se je že zgodilo, da je sonce naredilo svoje. Eh, me mlade gospodinje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:24:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro še vsi spijo Da je gripa v logatcu v oš je pa rekla prjatlca k dela v vrtcu tako da mislim da kar tako ni rekla al kaj...ne vem... leela hvala za ideje kosil Zdej moram dat pa rjuhe prat...pa en stojal cunj pospravt...uuu pa še en sušilc prid še kmen cujne pospravt aja sam nam vem da bi povedal če bi bla gripa tanova v logatcu, ker smo bolj zraven se bom pa pozanimala, če je to res, ker pol se moramo pa bolj mirkat ja ne vem jaz...bo že kar pač mora bit... flaška sej maš res prav iz sušilca jih bom pospravla iz stojala jih bom pa dol pobirala dokler jih ne bo zmankal al pa bojo nove za obest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:25:24
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz zalaufam stroj in je narjen pol pa že vzamem ven ko kej rabm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:31:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo živali mi lahko hodijo,lahko jih obrača...in krava čokoladno mleko!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:36:17
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kaj hujšega.. jaz sem jih mogla pa še enkrat oprat,ker se je nekdo spomnil fajn zakurit eno slamo. jee..zmagala sem.. Dobro jutro Že cel teden spi celo noč,saj pa ostali rogovilijo-kašelj ,zamašen nos... Za pnevmokok bom prašala pediatrinjo,pa če je uredu bom dala cepit vsaj L. lake pridi h nam,valjarjev kolker češ pa ostale suhe robe tudi...ga boš lahko vsak dan z drugim..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:39:37
|
|
|
|
OliveOyl
|
Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k. Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda. Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo. Hitro not pa fenat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:41:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kaj hujšega.. jaz sem jih mogla pa še enkrat oprat,ker se je nekdo spomnil fajn zakurit eno slamo. jee..zmagala sem.. Dobro jutro Že cel teden spi celo noč,saj pa ostali rogovilijo-kašelj ,zamašen nos... Za pnevmokok bom prašala pediatrinjo,pa če je uredu bom dala cepit vsaj L. lake pridi h nam,valjarjev kolker češ pa ostale suhe robe tudi...ga boš lahko vsak dan z drugim.. No, sej meni jih je pa enkrat fajn dež spral. Pa ves smog gor pustil, je smrdelo ko . Samo v stroj sem fliknila nazaj Pa kovtre sem enkrat tudi fajn prezračla v močnem nalivu Takrat sva v trenirkah spala, ker nisva imela za pokrit Suhe robe kolker češ, a Upam, da spravite te nosove v red čimprej.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:41:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k. Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda. Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo. Hitro not pa fenat. pa sej ne moreš bit hud na njih Kake se spomnijo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:41:58
|
|
|
|
Dudica1
|
olive JUTRO... pri vas pa spet pridgode
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:43:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive JUTRO... pri vas pa spet pridgode sej pomoje nam pol dogodivščin spusti Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc'
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:43:28
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj bomo danes??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:44:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive JUTRO... pri vas pa spet pridgode sej pomoje nam pol dogodivščin spusti Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc' ja itak sej vem...tist čas ko jaz dajam maja spat je T. čist sam zase pojma nimam kaj ustvarja...npr v kopalnic ali kuhunji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:46:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kaj bomo danes?? Že pri kosilu? Mi pomoje danes ne bomo nič, bohve kdaj moj pride domov. Jaz bom pa na toustu pa pašteti cel dan pomoje. Včer sem si vso pico požrla Bi pa pasalo... Hm.. čak... Oslič z limonco Krompir v kosu Blitva za sladico pa hladen biskvit s pudingom in smetano Evo, iz glave
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:48:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive JUTRO... pri vas pa spet pridgode sej pomoje nam pol dogodivščin spusti Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc' ja itak sej vem...tist čas ko jaz dajam maja spat je T. čist sam zase pojma nimam kaj ustvarja...npr v kopalnic ali kuhunji Meni je zadnjič dodobra spraznil intimno milo Sem ga imela več kot pol. Pa saj ne moreš bit hud, ko pa se je tako lepo igral. Je bil tolk ponosen, da si je sam roke umil- in to z milom!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:49:16
|
|
|
|
Dudica1
|
...dobr se sliš...samo preveč dela,se mi ne da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:50:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...dobr se sliš...samo preveč dela,se mi ne da... ja pol pa Poli spohej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 7:59:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...dobr se sliš...samo preveč dela,se mi ne da... ja pol pa Poli spohej sej najbrž bom res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 8:20:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dobro jutro flaška jz pa nimam tega problema kje sušit cujne ker jih sušim v kurilnici ti si pa komot Jaz jih imam na balkonu. Ampak kot pravim, dostikrat se je že zgodilo, da je sonce naredilo svoje. Eh, me mlade gospodinje IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ooo živali mi lahko hodijo,lahko jih obrača...in krava čokoladno mleko!!! hodjo??? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k. Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda. Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo. Hitro not pa fenat. pa sej ne moreš bit hud na njih Kake se spomnijo IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k. Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda. Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo. Hitro not pa fenat. pa sej ne moreš bit hud na njih Kake se spomnijo rizotko IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive JUTRO... pri vas pa spet pridgode sej pomoje nam pol dogodivščin spusti Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc' ja itak sej vem...tist čas ko jaz dajam maja spat je T. čist sam zase pojma nimam kaj ustvarja...npr v kopalnic ali kuhunji Meni je zadnjič dodobra spraznil intimno milo Sem ga imela več kot pol. Pa saj ne moreš bit hud, ko pa se je tako lepo igral. Je bil tolk ponosen, da si je sam roke umil- in to z milom! dobro jutro tudi vam,meni ste ga v vsakem primeru polepsale ze na vse zgodi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 8:22:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* gripa - sploh nočem razmišljati o tem...baje pa da je manj nevarna od navadne...pa baje da v slo zaradi nje še nobeden ni umrl....se pa strinjam in sprašujem - čemu takšna panika ? zakaj mediji tako napihujejo vse skupaj ? ker če bi bilo zares tako grozno kot govorijo, potem ne vem, verjetno je mehika že izbrisana iz tega obličja al kako ? Se bom kar vmešala... sem vaša majčica drugač, samo ste čist preveč pridne s pisanjem zame, da bi se redno javljala... To glede gripe sem jaz tud spraševala pa sem dobla odg. od dohtarja, da ne zarad gripe same, kak vpliva na posameznika (res so navadne gripe ponavadi hujše), ampak zarad hitrosti, s katero se gripa širi je problem... Če nastane pandemija, pomeni na taužnte bolniških (zase in za otroke), kar posledično pomeni dodatno obremenitev za gospodarstvo, ki je že itak v Aja pa pozdravljene moje majčice hhhheeelllooo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 8:22:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 MAJA te čist razumem tud pri nas je trenutno to obdobje do kje lahko grem...noro...samo kaj čmo mora it skozi to,tako otrok kot starš. S tvojo taščo pa upam da je kaj bolje...a bo ozdravljivo? Tašča sicer še čaka neke izvide. Zaenkrat vemo, da je razširjeno po celih pljučih, grlu in bezgavkah. Sumijo, da je tudi na jetrih. Operirana ne bo, najbrž pa bo kemoterapija. Več bo znano jutri, ko naj bi bli še zadnji izvidi. V glavnem, nič dobrega. Grem pogledat, če je kej na TV. Nočko. da nebi trpela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 18.9.2009 8:22:35
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat hodijo ja...hehe...mam zdej tud to možnost...klikneš al lohk hodjo al ne...pa obračaš jih lohk...itd
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?