|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
18.9.2009 7:15:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dobro jutro
še vsi spijouser posted image

Da je gripa v logatcu v oš je pa rekla prjatlca k dela v vrtcu tako da mislim da kar tako ni rekla al kaj...ne vem...

leela hvala za ideje kosil user posted image

Zdej moram dat pa rjuhe prat...pa en stojal cunj pospravt...uuu pa še en sušilc user posted image

moje izkušnje:
prat lahko daš tudi pozneje (ziher imaša še enk komplet rjuh v omari)
stojalo cunj te bo počakalo ( v najslabšem primeru lahko kar direkt z njega pobiraš cote)
sušilc... No ,tega pa lahko pospraviš, da ne bojo cote zmečkaneuser posted image

Aha, slabe strani: ker sem na stojalu pustila predolgo zunaj, so mi cunje obledele zaradi soncauser posted image Tako da sem jih morala pol prefarbatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.9.2009 7:16:11   
FLASK_A
Aja, dobro jutro!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.9.2009 7:17:18   
FLASK_A
pa še en kapučino

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.9.2009 7:19:36   
Anonimen
dobro jutro flaška

jz pa nimam tega problemauser posted image kje sušit cujneuser posted image ker jih sušim v kurilniciuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.9.2009 7:22:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

dobro jutro flaška

jz pa nimam tega problemauser posted image kje sušit cujneuser posted image ker jih sušim v kurilniciuser posted image

ti si pa komotuser posted image Jaz jih imam na balkonu. Ampak kot pravim, dostikrat se je že zgodilo, da je sonce naredilo svoje. Eh, me mlade gospodinjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.9.2009 7:24:02   
Dudica1

dobro jutro
še vsi spijouser posted image

Da je gripa v logatcu v oš je pa rekla prjatlca k dela v vrtcu tako da mislim da kar tako ni rekla al kaj...ne vem...

leela hvala za ideje kosil user posted image

Zdej moram dat pa rjuhe prat...pa en stojal cunj pospravt...uuu pa še en sušilc user posted image

prid še kmen cujne pospravt user posted image user posted image

ajauser posted image sam nam vem da bi povedal če bi bla gripa tanova v logatcu, ker smo bolj zraven user posted image user posted image   se bom pa pozanimala, če je to res, ker pol se moramo pa bolj mirkatuser posted image

ja ne vem jaz...bo že kar pač mora bit...

flaška sej maš res prav iz sušilca jih bom pospravla iz stojala jih bom pa dol pobirala dokler jih ne bo zmankal al pa bojo nove za obest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.9.2009 7:25:24   
Dudica1
jaz zalaufam stroj in je narjen pol pa že vzamem ven ko kej rabm user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.9.2009 7:31:53   
Dudica1
Ooo živali mi lahko hodijo,lahko jih obrača...in krava čokoladno mleko!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.9.2009 7:36:17   
OliveOyl
Kaj hujšega..
jaz sem jih mogla pa še enkrat oprat,ker se je nekdo spomnil fajn zakurit eno slamo.
jee..zmagala sem..user posted image

Dobro jutro

Že cel teden spi celo noč,saj pa ostali rogovilijo-kašelj ,zamašen nos...

Za pnevmokok bom prašala pediatrinjo,pa če je uredu bom dala cepit vsaj L.

lake pridi h nam,valjarjev kolker češ pa ostale suhe robe tudi...ga boš lahko vsak dan z drugim..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.9.2009 7:39:37   
OliveOyl
Že sitnari,noter skoz tuli,zunaj je še kar o.k.

Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda.
Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo.user posted image user posted image Hitro not pa fenat.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.9.2009 7:41:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Kaj hujšega..
jaz sem jih mogla pa še enkrat oprat,ker se je nekdo spomnil fajn zakurit eno slamo.
jee..zmagala sem..user posted image

Dobro jutro

Že cel teden spi celo noč,saj pa ostali rogovilijo-kašelj ,zamašen nos...

Za pnevmokok bom prašala pediatrinjo,pa če je uredu bom dala cepit vsaj L.

lake pridi h nam,valjarjev kolker češ pa ostale suhe robe tudi...ga boš lahko vsak dan z drugim..

user posted image No, sej meni jih je pa enkrat fajn dež spral. Pa ves smog gor pustil, je smrdelo kouser posted image . Samo v stroj sem fliknila nazajuser posted image Pa kovtre sem enkrat tudi fajn prezračla v močnem nalivuuser posted image user posted image user posted image user posted image Takrat sva v trenirkah spala, ker nisva imela za pokrituser posted image

Suhe robe kolker češ, auser posted image user posted image user posted image

Upam, da spravite te nosove v red čimprej.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.9.2009 7:41:57   
FLASK_A

Smo šli včeraj ven,pred hišo pa čvekamo tamala2 sta šla do hiške,sta obrnila tist peskovnik okrog noter pa voda,seveda.
Pa grem pogledat čez čas,ker je bilo nekam tiho pa sta si glave noter omakala,cela sta bila mokra.Se mi je kar z ušes pokadilo.user posted image user posted image Hitro not pa fenat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne moreš bit hud na njihuser posted image Kake se spomnijouser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.9.2009 7:41:58   
Dudica1
olive JUTRO...
pri vas pa spet pridgode user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.9.2009 7:43:04   
FLASK_A

olive JUTRO...

sej pomoje nam pol dogodivščin spustiuser posted image Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc'user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.9.2009 7:43:28   
Dudica1
kaj bomo user posted image danes??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.9.2009 7:44:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

olive JUTRO...

sej pomoje nam pol dogodivščin spustiuser posted image Kje si boš pa zapomnil kaj vse počnejo otroc'user posted image

ja itak sej vem...tist čas ko jaz dajam maja spat je T. čist sam zase pojma nimam kaj ustvarja...npr v kopalnic ali kuhunjiuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.9.2009 7:46:54   
FLASK_A

kaj bomo user posted image danes??

user posted image Že pri kosilu? Mi pomoje danes ne bomo nič, bohve kdaj moj pride domov. Jaz bom pa na toustu pa pašteti cel dan pomoje. Včer sem si vso pico požrlauser posted image user posted image user posted image

Bi pa pasalo... Hm.. čak...

Oslič z limonco
Krompir v kosu
Blitva
za sladico pa hladen biskvit s pudingom in smetano
user posted image

Evo, iz glaveuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.9.2009 7:48:40   
FLASK_A

olive JUTRO...

ja itak sej vem...tist čas ko jaz dajam maja spat je T. čist sam zase pojma nimam kaj ustvarja...npr v kopalnic ali kuhunjiuser posted image user posted image

Meni je zadnjič dodobra spraznil intimno milouser posted image Sem ga imela več kot pol. Pa saj ne moreš bit hud, ko pa se je tako lepo igral. Je bil tolk ponosen, da si je sam roke umil- in to z milom!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.9.2009 7:49:16   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobr se sliš...samo preveč dela,se mi ne da...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.9.2009 7:50:02   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobr se sliš...samo preveč dela,se mi ne da...user posted image

ja pol pa Poli spohejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.9.2009 7:59:14   
Dudica1

ja pol pa Poli spohejuser posted image

sej najbrž bom res user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.9.2009 8:20:35   
KatMat

dobro jutro flaška

ti si pa komotuser posted image Jaz jih imam na balkonu. Ampak kot pravim, dostikrat se je že zgodilo, da je sonce naredilo svoje. Eh, me mlade gospodinjeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo živali mi lahko hodijo,lahko jih obrača...in krava čokoladno mleko!!!user posted image user posted image user posted image
hodjo???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne moreš bit hud na njihuser posted image Kake se spomnijouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rizotko

olive JUTRO...

Meni je zadnjič dodobra spraznil intimno milouser posted image Sem ga imela več kot pol. Pa saj ne moreš bit hud, ko pa se je tako lepo igral. Je bil tolk ponosen, da si je sam roke umil- in to z milom!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro tudi vam,meni ste ga v vsakem primeru polepsale ze na vse zgodi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.9.2009 8:22:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image gripa - sploh nočem razmišljati o tem...baje pa da je manj nevarna od navadne...pa baje da v slo zaradi nje še nobeden ni umrl....se pa strinjam in sprašujem - čemu takšna panika ? zakaj mediji tako napihujejo vse skupaj ? ker če bi bilo zares tako grozno kot govorijo, potem ne vem, verjetno je mehika že izbrisana iz tega obličja al kako ?

Se bom kar vmešala... sem vaša majčica drugač, samo ste čist preveč pridne s pisanjem zame, da bi se redno javljala...
To glede gripe sem jaz tud spraševala pa sem dobla odg. od dohtarja, da ne zarad gripe same, kak vpliva na posameznika (res so navadne gripe ponavadi hujše), ampak zarad hitrosti, s katero se gripa širi je problem... Če nastane pandemija, pomeni na taužnte bolniških (zase in za otroke), kar posledično pomeni dodatno obremenitev za gospodarstvo, ki je že itak v user posted image

Aja pa pozdravljene moje majčiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hhhheeelllooo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.9.2009 8:22:24   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

MAJA te čist razumem tud pri nas je trenutno to obdobje do kje lahko grem...noro...samo kaj čmo mora it skozi to,tako otrok kot starš.

S tvojo taščo pa upam da je kaj bolje...a bo ozdravljivo?

Tašča sicer še čaka neke izvide. Zaenkrat vemo, da je razširjeno po celih pljučih, grlu in bezgavkah. Sumijo, da je tudi na jetrih. Operirana ne bo, najbrž pa bo kemoterapija. Več bo znano jutri, ko naj bi bli še zadnji izvidi. V glavnem, nič dobrega.

Grem pogledat, če je kej na TV.

Nočko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nebi trpela...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.9.2009 8:22:35   
Dudica1
katmat hodijo ja...hehe...mam zdej tud to možnost...klikneš al lohk hodjo al ne...pa obračaš jih lohk...itd

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?