PapuaNG
|
pozdravček, končno Sem si vzela čas in prebrala za nazaj, se je skos nekaj dogajalo, da nisem uspela na net. Tamalček se je ponoči spet pogosto zbujal in jedel...prvič že ob pol 12 Se še nikoli ni tako zgodaj. No, mogoče bo pa danes bolje, sem ga skopala, tako da se je malo zmatral, pa še dvakrat je bil na sprehodu, včeraj pa nič, ker smo šele danes zamenjali zračnico na vozičku. Je imel pa včeraj pri eni plenički malo krvi v blatu Sicer čist malo, kot neke nitke...pol pri naslednji je bla sam ena pikica (sem morala fajn pogledat, da sem jo videla), danes je blo pa spet pri eni čisto malo, pri ta zadnji pokakani je bil pa drekec rjavo zelenkast...zdej pa ne vem. Sumim,da je to od tega, ker zadnje dva dni večkrat papca (ima ene 4 precej ppokakane pleničke), ker sicer se počuti v redu, čez dan normalno spi, je razigran, uglavnem, razen pleničke nič sumljivega. Bom spremljala še v naslednjih dneh, če se bo ponavljalo...Nisem pa nič nenavadnega jedla, da bi bilo od tega. Pa malo mi je že čudno to njegovo polivanje..se mi zdi, da je že nekaj časa manj polival, zdaj pa spet precej. Zamenjamo ene 4 slinčke na dan, ker so čist mokri...Ni sicer polivanja v loku, ampak mu vsake tok mal ven iz ust priteče...ne vem, a bomo moral tut mi kej prej uvajat gosto hrano al nej še vztrajamo pa vidimo, če se bo porihtalo. Aja, blue, tut mi ne bomo dal krstit, razen če ga kdo na skrivaj krsti Verjetno me familija od mojga zarad tega ne bo najlepše gledala, a kaj čmo, njihov problem. Pa spet sem sama doma, je moj spet nekje na snemanju No ja, vsaj čas za knjige brat imam, kar tut ni švoh
|