Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 16:33:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake sm dons ko sm pršla iz trgovine dala vrečke za smeti namest v predal v hladilnik. ...uuu lake pejt mal spat!...hec,hec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 16:36:04
|
|
|
|
lake
|
Ja sej bi šla, samo kaj jo Taja noče. Spet se dere.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 16:38:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake sm dons ko sm pršla iz trgovine dala vrečke za smeti namest v predal v hladilnik. ...uuu lake pejt mal spat!...hec,hec Ja boga no... Sej bo Skopaj jo, pa bo spala ko šus. To se je meni danes posrečilo Aha, tako jo moraš nosit... Hja, nevem če si glih predstavljam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 16:40:47
|
|
|
|
Dudica1
|
no sej bo kmal vikend pa bojo mal očkoti pršl na vrsto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 16:45:54
|
|
|
|
lake
|
Ma sej bo. Pomoje jo zobje dajejo al neki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:03:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, sprememba. Pico sem že do zdaj požrla , za kosilo pa bo pečena vratovina, pire in stročji fižol s kislo smetano Pol bom pa kapučin, kot dudi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:03:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ma sej bo. Pomoje jo zobje dajejo al neki. Boga si... Upam, da čimprej mine
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:15:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, sprememba. Pico sem že do zdaj požrla , za kosilo pa bo pečena vratovina, pire in stročji fižol s kislo smetano Pol bom pa kapučin, kot dudi wow sprememba dober tek...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:15:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no sej bo kmal vikend pa bojo mal očkoti pršl na vrsto yeah right moj ga da nazaj po 5 minutah... kar je sicer 5 min več kot pred 4 meseci
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:31:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no sej bo kmal vikend pa bojo mal očkoti pršl na vrsto yeah right moj ga da nazaj po 5 minutah... kar je sicer 5 min več kot pred 4 meseci jah pr nas je pa to drugač...ga dam in ga pač mora met ...ne pa sej ga itak sam vzame in daja spat pa jest,previt...itd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:33:24
|
|
|
|
lake
|
Se strinjam z Ledenko, sm glih kar popizdila, mi je zanč neki računalnik rihtu in mi zdej nič ne dela, pol stvari mi je zbrisu. In ko sm ga napizdila je reku da ne rabm in šel spat. Matr sm jezna. Ko se zbudi bom še bolj jezna. Rihtu mi bo dons računalnik pa če mu ga na glavi razbijem. Že tko se mi zdi da sm sama seb sitna. Grem valar poiskat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:36:15
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:36:50
|
|
|
|
Dudica1
|
evo da nauš iskala predolg,ker ti bo ušou dec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:40:12
|
|
|
|
Tanja_
|
Kaj spet valarje iščete?Jaz ga mam, ga loh keri posodm?Ampak ga je treba hitro vrnit, če ga bomo slučajno tud mi kej rabl Danes nisem do večera sama.Je bolj zgodaj pršu in zdej greva v BTC-mi bo menda kupu pohodne čevlje. Bom poskusla še kej druzga zdilat. Pa za Hano mormo kako trenirko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:40:45
|
|
|
|
lake
|
Bom mela kr likalnik pr seb, ker morm itak zlikat, še fajn se bo speku . Grem likat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 17:53:18
|
|
|
|
Dudica1
|
go,go,go LAKE
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 19:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! sem že sama z otrokoma in zaklenjena, da me ja kdo ne preseneti! U. že spi, O. še gleda risanke... smo šli danes do vrtca kar z avtom, potem pa sva z U. zavila proti Kr... šla do "naših" v službo in v H&M. sem tam videla tako ljubko bundico, da jo bom verjetno kupila U. ampak danes sem imela namen zapravljati samo za O. moških trenerk pa nikjer??? moji so se naju razveselili, a mi je bilo brez O. zelo čudno tam... kar nisem več navajena. bilo preveč mirno. na celovški v avtu srečala bivšega sodelovca... takšna srečanja so mi najbolj prijetna! ko zdereš skozi odprto okno tistih nekaj besed, potem pa zelena luč... uff, tale p.filija mi je zoprna. skrajno. jaz pa na forumu puščam vse te podatke... sicer pa, kot je bilo že omenjeno: lahko je tudi prav prijazen sosed, s katerim se vsak dan prav prijazno pogovarjaš in ve o tebi prav vse... srhljivo! lake, res bi morali začeti uvajati licenco za poklic mama... meni se zdi že pretežak, bi potrebovala kakšen faks iz tega področja!!!!! kosilo mi je pa danes skuhala mamica ... hvala! bilo je slastno, kot vedno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 19:23:17
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja razberem da sta imela lep dan ...super za kosilce in seveda za mamico Tej gleda backa jona...trenutno...skopani smo že vsi zdaj pa še večerja in spat...otroka seveda!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 19:26:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
spet ste full načvekale IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Ja Tanja, iz Leclerca je Se mi zdi da tam dobiš kar precej lepih stvari, za malo denarja Mi2 pa danes pri župniku nisva nič opravla Nama je rekel, da morava dobiti pisno potrdilo od župnika iz kjer smo doma, zato da bomo lahko Alexa drugje krstili... 5 km stran, ampak je to že druga fara... Mislm... jz tud kr dost v Leclercu kupujem... dobre kvalitetne stvari po res nizki ceni... 7 bodijev za 8€ se mi zdi zastonj... no comment tole za krst IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tole sem kopirala od aprilčic...sej ne vem kaj bi rekla...sploh POZOR, POZOR!!!! NE DAJAJTE SLIK VAŠIH OTROK NA NET!!!! http://24ur.com/novice/svet/na-prezi-750-tisoc-iztirjencev.html sej sam o tem še govorijo po tv-ju, radiu,... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no ja...tist k se bo pribljizal mojemu otroku vem da ne bo vec dolg zivu.... se strinjam... itak smo vojaško nastrojeni... znamo ciljat tarče IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zgoraj v vrstici imaš: Datoteka, Urejanje, Pogled.... No, izberi Orodja kako sze zakomplicirale.. v kermukol iskalniku se vpiše pač google.com, pol pa maš itak na njihovi strani napisano nastavi za domačo spletno stran vreme mi pa ugaja... diši že na
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 19:48:19
|
|
|
|
KatMat
|
evo mene...lacna sem ko zmaj...sem glih kar jedla pa se sem lacna...hrenovke hir i kam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 20:04:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue Meni na guglu nikjer ne piše: Nastavi za domačo stran
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 20:06:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
katja, super za tako lep dan Jaz sem pa mulca komaj spokala danes spat. Je bil čisto preč. Tečen ko driska. Zato je pa kazen- brez risank spat. Aj, je bilo hudo Pravi, da bo jutri bolj priden, da bo lahko Nodija gledal. Katmat, pa dober tek!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 20:12:46
|
|
|
|
Dudica1
|
dober tek KATMAT
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 20:29:50
|
|
|
|
maja1488
|
O babnce! Kaj je novega? Flaška, tvoji povzetki so mi všeč Brala vas nisem že ene 2 dni. Pri nas je noro, Zarja zdaj spi, tavečja me je spravla prej na rob živčnega in je bla tudi kazen - brez risank. Zdej jo moj spravlja spat. Je v tistem obdobju, kjer išče meje in je kr hudo. Grozno odreagira, če kej ni po njeno. Upam, da čimprej mine. Sej so bogi po eni strani. Sem se ene parkrat tako zadrla nanjo, da me prav grlo boli. Grem še mal novice pogledat, pa mail, pol morm pa likat. PA tašča je danes iz bolnice prišla, sam nismo šli nič k njej. Jutri.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 17.9.2009 20:43:51
|
|
|
|
Dudica1
|
MAJA te čist razumem tud pri nas je trenutno to obdobje do kje lahko grem...noro...samo kaj čmo mora it skozi to,tako otrok kot starš. S tvojo taščo pa upam da je kaj bolje...a bo ozdravljivo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?