|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
14.9.2009 15:05:56   
HM84
No, pa ste spet pouhn naklofaleuser posted image

Tanja - čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

Ja res ste imele lepo oblečene svoje otročičke na krstu. Mi2 imava pa v sredo sestanek pr župniku, bomo vidli kaj bo povedal :)

Za nosek čistit jaz uporabljam kar tisto ročno pumpico... je bolj tako tako, ampak zaenkrat deluje kar u redu.

Jaz grem tud v Hoferja popoldne, nam je zmanjkal mleka pa skret papirjauser posted image user posted image user posted image Bom pogledala, če je še kej za Alexa ostal:)

user posted image user posted image user posted image za kužka :(

petra - dobro opraviuser posted image

mhhmmmm... alarm mam... bom še pol kej napisala...

Pa še kuhat morm... bom samo zase slivove knedlne (Zmrznjeneuser posted image ), moj dragi se je včeraj spet odločil, da bo na ločevalni... so šle kile gor, tako da ima danes sir pa kruhuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.9.2009 15:09:28   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

Hja a veste kaj mi je reko na to,ko sem mu zagrozila da bom šla€€???'Da bo otrok na koncu pri njem pristal,ker se je že pozanimal,da lahko dobi on skrbništvo.Čeprav nevem na podlagi česa?'Jaz ne pijem,ne kadim,se ne drogiram,za otroka lepo skrbim,je ne pretepam in ne maltretiram, službo imam,....pol pa mi reče da ima zelo dobrega in svinjskega odvetnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beeeeeeeeeeeejž stran, dokler lahko!!!!

user posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.9.2009 15:17:13   
maja1488
Zoja09 pomojem ne more dobit otroka on, tudi če ima dobrega odvetnika. Skor v vseh primerih gre otrok mamici, če je ta 'normalna' (ne zlorablja otroka). Pejdi dokler lahko. Če je že razmišljal o tem in se celo pozanimal, pejdi čim prej. Bo boljše zate, za malo Zojo pa še tolko bolj. Otrok vse čuti.

Tadruga Zoja...meni je ful muka z Zarjo kam it, ker se skoz dere v avtu. Za 25-ega smo zmenjene. Kje pa bo ta NKD al kaj že v PO?

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.9.2009 15:21:57   
FLASK_A

Hja a veste kaj mi je reko na to,ko sem mu zagrozila da bom šla€€???'Da bo otrok na koncu pri njem pristal,ker se je že pozanimal,da lahko dobi on skrbništvo.Čeprav nevem na podlagi česa?'Jaz ne pijem,ne kadim,se ne drogiram,za otroka lepo skrbim,je ne pretepam in ne maltretiram, službo imam,....pol pa mi reče da ima zelo dobrega in svinjskega odvetnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

KAAAAJ!!!!! Kdaj pa je to bilo? Že dolgo nazaj?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.9.2009 15:25:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica Koga si pa gledala, da maš rdeč uč?user posted image

hmmm,skrivnost user posted image user posted image user posted image

men nalgesini in lekadoli ne nucajo nč...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.9.2009 15:30:13   
petra a
jaz že kuham, pa buča me boli od spremembe vremena, ste me spomnile, grem po lekadol

mam nejca v naročju ko tole pišem, pa mu je tko smešen ko tipkam po tipkovnici, se ful reži zravn

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.9.2009 15:42:07   
PapuaNG
Jst pa dragega čakam, da pride domov, da kaj skuhamo, se mi ne da sami pacat. Mava pa tok enga sadja zdej, da bom morala kak kompot skuhat, drugače bo šlo vse v nič. Je bla pa mami na obisku, še vedno mal zatečena pa plava od puljenja zob. Sem jo pohecala, če jo je fotr začel pretepat user posted image
Zoja-meni se že to, da tak pes spi v postelji, zdi čist mimo...pes nima kaj iskat v postelji. Če bi bil kak mini psiček, mogoče, pa še takrat...sploh, če ni samo v stanovanju, ampak tudi zunaj hodi. Jst sm mojemu zatežila že zato,ker se ne sezuje takoj, ko pride domov, ampak kar obut hodi po fletu. Pa sem rekla, da ne bom več pucala. No, malenkost smo že napredovali...zdej sicer res še ni take panike, ker se tamal ne plazi, ampak ne bo več dolgo, ko bo vso umazanijo s tal pobiral...ampak pri vama odnosi očitno že nekaj časa niso najboljši in pes je verjetno le ena od stvari. Vendar če že take težke besede padajo...user posted image Pa če pes lahko postane ljubosumen in nevaren-a za otroka ga pa ni strah? Sej otroka ne moreš imeti skos na očeh, kaj pa če otrok nehote razjezi psa? Bo potem krivil otroka, zakaj ga je razjezil? Pa rotvajler ne bo samo malo popraskal otroka...mislm..groza...Pa če mene vprašaš...on že zarad psa nima šans, da dobi otroka.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.9.2009 16:01:26   
Leela
oj jaz sem nazaj z morja, je napovedano slabo vreme in smo kar šli domov user posted image , kaj češ, bo pa drugo leto boljše. Zdaj mi je ostalo nekaj kun in bomo šli zapravljat, najbrž na Reko user posted image .
Maja a kaj poznaš, tower ali kaj????
-za postojno nič ne vem kaj se novega odpira razen hoferja.

-sem hitro preletela, slikce super lepe.

maja: grozno za taščo, upam da ne bo prehudo.
zoja09 se strinjam z ostalimi pojdi stran, ko je otrok starejši je zmeraj težje. Še prej pa malo poslikaj tistega psa in sranje, ki ga pušča za seboj. Noben odvetnik mu ne bo moral pomagati. je pa očitno tvoj strahopetec, ker te takole ustrahuje. To normalni ljudje ne delajo.

brrr zebe. Moram malo cunje od tamalih premetat, da vidim kaj moram zimskega kupit.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.9.2009 16:04:35   
KatMat
ekola...uradno imamo prehlad...prvic smo dali kri...jupi bili smo zelo pogumni

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.9.2009 16:28:03   
Dudica1
bravo za pogumno punco...pa čimprej naj se pozdravi!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.9.2009 16:32:10   
KatMat
hvala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.9.2009 16:40:01   
Pikicapokica6
Mah, berem pa berem pa berem....pa ne pridem do konca. Žal ni časa. Sem pogledala par slikic iz krstov - sami srčki fletkani. Mi se ravno menimo za to nedeljo, če nam bo uspelo.

Hm, vidm, da vse facebookate in celo igrate kmetijo. Tudi jaz. Če bi ktera še kekšno sosedo imela, se mi naj kar javi, pa še mal več slikic imam tam, če bi ktero kej zanimalo.

Midve sva ravn iz fizioterapije. Hodiva zaradi ukrivljanja, kot sem že nekaj časa nazaj pisala. Zdaj je že precej boljše.

Maja - mi je hudo za tvojo taščo, predvsem ker pišeš, da sploh ni bila kadilkauser posted image user posted image  Moja tašča je stara 56 let in kadi od svojega 18 leta, pa jo še ni trofnilo in jo mogoče sploh nikoli ne bo.

Kaj sem hotla še napisat? Glede dojenja berem, da imate neke težave - da malčki nočjo več vlečt? Ampak zakaj?? Nisem bla tolk tukaj na rr-u......A se je to zgodilo kar tko naenkrat al je bil kakšen razlog?

Pri nas tavelika punca mal boljše, tamejčkana pa vsaj zaenkrat zgleda, ne bo dobila ne slinavke ne škrlatinke. Hvala bogu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.9.2009 16:44:32   
Pikicapokica6
Ohhhh, Zojauser posted image user posted image user posted image .........Pamet v roke, zberi moči in se reši, dokler se še lahko. Ne skrbi za otroka,  ne gre kar tako, kot on misli.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.9.2009 16:45:24   
maja1488
Leela, mi gremo v tower ponavadi. Maš ful trgovin, pa nad 100€ ti davk vrnejo. Jst sem za Mašo hodila po Pregomin dol v lekarno.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.9.2009 17:03:43   
Anonimen

jah...v tej naši državi je celo verjetno, da se kaj takega posreči...žal je dober odvetnik edini argument, ki pri nas pali. Samo kar tako gladko pa tudi ne more it - sej za punčko lepo skrbiš. Samo če res že razmišlja o odvetnikih, potem ma nekaj za bregom. Prav žal mi je zate in za otročka. Mamico mu...user posted image Drži se, punca.

(odgovor članu zoja09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.9.2009 17:14:12   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

KAAAAJ!!!!! Kdaj pa je to bilo? Že dolgo nazaj?

vidš k nas redno ne bereš.. to je blo že kr neki časa nazaj.. pa smo mele glih tko debato k jo mamo zdej

katmat user posted image user posted image user posted image za korenjakinjo Tijo user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.9.2009 17:29:03   
FLASK_A
blue, sej vem za psa.
zanima me, kdaj ji je z odvetnikom zagroziluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.9.2009 17:50:09   
FLASK_A
Danes bo pa moj videl VSE zvezde, ko pride domov!!!! Mater, sem jezna ko sam satan!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.9.2009 17:53:31   
petra a
kwa je pa ušpiču?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.9.2009 18:03:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kwa je pa ušpiču?

uh!

Ni tako resno kot pri zoji, mi pa še vseeno pisker rukne do zvezd.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.9.2009 18:04:31   
PapuaNG
meni je pa moj javil,da se je zavleklo z delom, tako da bog ve, kdaj pride, tako da sem si skuhala kosilo. Se mi ni dalo preveč packat, tko da sem si po dolgem času nardila ocvrte bučke...mmmm so pasale. Tamalček spi, jst grem pa mal knjigo brat, sem spet u branje padla user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.9.2009 18:28:16   
KatMat

kwa je pa ušpiču?

uh!

si se elegantno izrazilauser posted image user posted image user posted image user posted image dej ga smotkota

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.9.2009 18:37:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kwa je pa ušpiču?

uh!

si se elegantno izrazilauser posted image user posted image user posted image user posted image dej ga smotkota

user posted image
Moram ostat mirna in prisebna. Da ga bom žvajznila s stilom

user posted image    

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.9.2009 18:38:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kwa je pa ušpiču?

uh!

vi se pa pozdravite user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.9.2009 18:43:35   
KatMat
tnx

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?