|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
15.9.2009 8:51:55   
lake
Dobro jutro!

Sva skor vstale ob 4h. Sm ji očitno predolg flašo delala in ko pridem nazaj, je v pojstlci pasla kravice in se mi smejala. Pol sm jo pa uspavala do 5h nazaj, bi se kr neki pogovarjala. Pa še to ji je uspel vstat tko da sm jo dala zraven sebe, ker je vsake tok časa uč odprla da je vidla če sm še tm, lumpa.

Drgač nima nekega obdobja, se vsem smeji in k vsakmu gre (razen v razvojni ambulanti) edin če koga ne pozna mal rab da se začne smejat.

Grem mal kmetijo pogledat.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
15.9.2009 8:55:20   
KatMat
nasa je pa se zeleno drisko fasala zdej al kaj...hudica...ze tretjic v treh urah se je usrala....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
15.9.2009 9:08:06   
Anonimen
jutro

Živa je pa staknila prehlad al nekega vargauser posted image . Čisto ma zadelan nosek in to noter nekje, kjer nič ven ne dobim...še posebej ker se dere kot jesihar, če samo omenim njen nos. Pa kašlja tako da...me je kar groza. Je sicer dobre volje in nima vročine ampak ponoči smo neki nos pucale, ker se davi zraven ko ne more dihat.user posted image . Fiziološka vampulah mi je čisto grozna. Ne morem je stisnit drugače kot da jo poležem pa nalijem noter, samo potem pol spije. In izbruha večerjo.user posted image . Mater smo mel pester večer. Zdaj kličem zdravnico, pa ne dobim. Naj se gremo pokazat? Čeprav se mi zzdi, da je malo boljše kot ponoči.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
15.9.2009 9:08:32   
Dudica1
jaz sm pa iz trgovine s svežimi žemljicami...mmmm...user posted image
Maj pa spančka...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
15.9.2009 9:13:42   
Anonimen
sva odspala skupno jutranjo uricouser posted image .

Majch, če te skrbi, kar pojdi v ZD... ampak ja, prej pokliči. upam, da bo kmalu vse ok.

sem pa danes dala AD3 kapljice Urbanu (končno nisem pozabila)... po hranjenju. bi jih morala dati pred hranjenjem? kako naredite ve, ki dojite?

še položnice so danes na vrstiuser posted image .

aha, spet jok,... danes bo dan za animiranje... pa sonček se kaže, tako da kakšen sprehodek ne uide!

Dudica, sem premišljevala, da imate vi zelo harmonično družinicouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
15.9.2009 9:18:24   
Leela
dobro jutro

dudi lepo nakupuj.Jaz grem malo kik pošnofat.

katmat fajn, da je tija boljš. majch  davi in kašlja zaradi sluzi, ki ji teče dol po grlu. To samo po sebi ni nič posebnega. Sluz je treba pucat v pokončnem položaju. Najboljš s šprico s fiziooško 5-10ml. Z niveo ne narediš nič. Jaz sem mu aquamaris not špricnla in z babyvacom spucala. Res deluje. Pri zavelkmu pa samo fajn fiziološke v nos stisnem in gre vse ven (on sesalca ne prenese, zvoka namreč).

< Sporočilo je popravil Leela -- 15.9.2009 9:19:50 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
15.9.2009 9:18:40   
petrazg
Dobro jutro...
No, danes pa smo pri nas zelo slabo spali... Lukec se je od polnoči naprej kar nekaj zbujal, ni mu pasalo jesti, niti to da je pri meni v postelji mu ni bilo dovolj. Je bil kar tečko... zdaj spi. Bova danes zavzela drugo taktiko, čez dan bo lepo spal najmanj 2x in sem prepričana da bo ponoči tudi. Včeraj mi je pa malo spal v vozičku, na šopingu s Katjo in to je bilo to za cel dan. Očitno je bil tolk utrujen, da niti spat ni mogel....

K.tja... ma ne morem verjet, da so jih že pobrali. A jih bodo še kaj dobili, si vprašala?

Mama faza - mi je še nimamo...

katmat... samo , da je Tija boljš. Mojim tudi Calpol takoj prime...
Bolančki... dejte se pozdravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
15.9.2009 9:19:56   
Anonimen
KatMAt, super, da se je Tiji izboljšalo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
15.9.2009 9:20:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro

Živa je pa staknila prehlad al nekega vargauser posted image . Čisto ma zadelan nosek in to noter nekje, kjer nič ven ne dobim...še posebej ker se dere kot jesihar, če samo omenim njen nos. Pa kašlja tako da...me je kar groza. Je sicer dobre volje in nima vročine ampak ponoči smo neki nos pucale, ker se davi zraven ko ne more dihat.user posted image . Fiziološka vampulah mi je čisto grozna. Ne morem je stisnit drugače kot da jo poležem pa nalijem noter, samo potem pol spije. In izbruha večerjo.user posted image . Mater smo mel pester večer. Zdaj kličem zdravnico, pa ne dobim. Naj se gremo pokazat? Čeprav se mi zzdi, da je malo boljše kot ponoči.user posted image
pr nas je blo isto na zacetku....spremljaj temp....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
15.9.2009 9:22:59   
KatMat
pa kaj se z mano dogaja...k da bi bla noseca...glavobol za glavobolom....sem mela take probleme ene dva meseca da si tega ne zelim ponoviti...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
15.9.2009 9:32:02   
Anonimen
jz sem tud iz trgovineuser posted image sem nabavala fasango za popoldne k pridejo timu vošit k ma jutri RDuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
15.9.2009 9:32:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobro jutro

dudi lepo nakupuj.Jaz grem malo kik pošnofat.

katmat fajn, da je tija boljš. majch  davi in kašlja zaradi sluzi, ki ji teče dol po grlu. To samo po sebi ni nič posebnega. Sluz je treba pucat v pokončnem položaju. Najboljš s šprico s fiziooško 5-10ml. Z niveo ne narediš nič. Jaz sem mu aquamaris not špricnla in z babyvacom spucala. Res deluje. Pri zavelkmu pa samo fajn fiziološke v nos stisnem in gre vse ven (on sesalca ne prenese, zvoka namreč).

sem tud zdravnico dobila. In itak se mi je zdelo da ni druge..nivea je res čist grozna, samo požira jo. Pumpica se mi zdi res boljše - bo ati kupu danes. Na suho pa tud baby vac ne pomaga.user posted image

Joj, katmat, upam, da je samo prehlad, pa hvala za opozorilo. Sicer pa...noseča? Hmmm...user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
15.9.2009 9:37:39   
KatMat
ooo ne ne.....ne prehitevi majch
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
15.9.2009 9:40:51   
Anonimen
kaj sem zgrešila..... kera je noseča.....

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
15.9.2009 9:42:52   
KatMat
no no dovolj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
15.9.2009 9:47:21   
Anonimen
jz pa zdele sem skoraj doktorat naredila, se je nika drla za BZ sej jz sem tko misenla user posted image user posted image user posted image user posted image misle punca je lačna že po dveh urahuser posted image kaj je zdej to a ji premal dam (180ml mi poje naenkrat) al kaj???

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3716
15.9.2009 9:51:00   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

za dobro juto

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.9.2009 9:51:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Dudica, sem premišljevala, da imate vi zelo harmonično družinicouser posted image user posted image

aja,zakaj si to premišljevala oz. kako si prišla do tega?user posted image

leela nkd se je v postojni odprl včeri in sicer na ljubljanski c. 9user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.9.2009 9:54:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz pa zdele sem skoraj doktorat naredila, se je nika drla za BZ sej jz sem tko misenla user posted image user posted image user posted image user posted image misle punca je lačna že po dveh urahuser posted image kaj je zdej to a ji premal dam (180ml mi poje naenkrat) al kaj???

relax...user posted image naša skoz na 2 ure je...razen ponoči. Pa ma tud obrok 120-150.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.9.2009 9:56:49   
Dudica1
naš maj pa je na 3 ure ker na manj mu ne dam ker ma dost kg user posted image ...poje pa 210ml

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.9.2009 9:56:51   
Anonimen

relax...user posted image naša skoz na 2 ure je...razen ponoči. Pa ma tud obrok 120-150.

a tvoja celo noč prespi k moja jouser posted image verjeten je zarad tega ol tojk hiter lačnauser posted image al kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.9.2009 9:59:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

naš maj pa je na 3 ure ker na manj mu ne dam ker ma dost kg user posted image ...poje pa 210ml

sam tvoj ful velik sneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja sne pa zjutraj 180ml pol čez dan pa 150mluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.9.2009 10:01:42   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sam tvoj ful velik sneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja sne pa zjutraj 180ml pol čez dan pa 150mluser posted image

dec...nimaš kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.9.2009 10:02:03   
petrazg
Moj je pojedel že na pediatrični 120, tudi 150 bi, če bi mu dali...user posted image

Sem gledala spot iz mojega najljubšega filma zdajle user posted image ... Patrick se je pa poslovil...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.9.2009 10:02:27   
Anonimen

a tvoja celo noč prespi k moja jouser posted image verjeten je zarad tega ol tojk hiter lačnauser posted image al kajuser posted image user posted image user posted image

ja spat gre od pol 7 do 7, pa spi do 6, vmes pa ma okol 4 eno hitro malco -včasih pa še to ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?