|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dober govej golaž
20.8.2009 14:01:13   
bayb77
Živjo punce, dajte mi prosim povedat, kako skuhate res dober govej golaž in predvsem kakšne začimbe daste notri, koliko časa ga kuhate pa kateri kos govedine je najboljši..
Sem ga že kuhala, samo mi je po okusu vedno nekaj manjkalouser posted image

hvala, lep dan vsem!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 14:04:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bayb77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 14:30:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dober govej golaž
20.8.2009 15:20:53   
Hope2
Kolk mesa tolk čebule. Čebulo pražim dokler ne razpade, če nimam časa zmiksam čebulo s paličnim. Dodam meso, pražim še naprej, dodam mleto rdečo papriko, zalijem z vinom, dodam lovorjev list, sol, poper in kuham dokler ni meso čist mehko. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dober govej golaž
20.8.2009 15:31:38   
Felicita
jest sm ga nardila po temle receptu: http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=886 in je bil res odličen. je pa po mojem mnenju tko, da si morš za golaž vzet čas oz. ga počas kuhat (sej kuha se skor sam, samo zravn morš bit). jest ga packam nekje 4-5 ur vse skupi.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dober govej golaž
23.8.2009 17:35:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kolk mesa tolk čebule. Čebulo pražim dokler ne razpade, če nimam časa zmiksam čebulo s paličnim. Dodam meso, pražim še naprej, dodam mleto rdečo papriko, zalijem z vinom, dodam lovorjev list, sol, poper in kuham dokler ni meso čist mehko. 



...isto delam sam od začimb dodam še ščepec kumine ter rožmarina.....

_____________________________

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dober govej golaž
23.8.2009 18:38:24   
Primoza
Kar Kotany mešanico za golaž je najbolje kupiti in slediti na vrečki napisanemu receptu. Le čebule dam jaz več kot piše tam, pol mesa, pol čebule.

Za čebulo je pomembno, da je drobno nasekljana, da se lažje razpusti. Meso prej posujem s soljo za mehčanje.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dober govej golaž
23.8.2009 19:23:47   
Jessy
Če hočeš res dober golaž, moraš meso in ogromno čebule tako dolgo pražiti, da se prične čebula prijemat dna posode. To se zgodi po dveh urah praženja. Potem pa počasi prilivaš vodo in ponavljaš postopek prijemanja čebule na dno posode. S tem postopkom pridobiš čudovit okus in tudi barvo. Paziti je treba le, da se ne prismodi, ker potem je grenak.
Ko je dovolj obarvano, priliješ vodo, dodaš nekaj paradižnikovega koncentrata, veliko rdeče sladke paprike v prahu, mleto kumino, česen, sol (jaz dam govejo jušno kocko in sol), lovorjev list, malo origana, bazilike, rožmarina. Potem pa to kuhaš še vsaj pol ure, raje pa dlje.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dober govej golaž
24.8.2009 12:18:23   
bayb77
user posted image super, hvala za recepte, bom malo pomešala vse skupaj pa bouser posted image , jaz sem ga do sedaj kuhala malo bolj simpl, zato pa ni bil tako dober. Ali katera kuha golaž tudi v ekonom loncu?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dober govej golaž
24.8.2009 12:52:59   
~Biba~
z golažem je tak, bolj je stari bolj je doberuser posted image

če ga skuhaš danes, bo z vsakim dnem boljši...ponavad je nam najbolj okusen drug al tretji dan po kuhanju. če še ga seveda kaj ostaneuser posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?