|
RE: res, teli naši desci!! 21.8.2009 13:06:25
|
|
|
|
ronja
|
Črpanje mleka? A bom v reviji. Nisem pa moškega spola. ne, ne velja, če si xx, moraš bit ****, če hočeš prit v SCI - kot ženska pa lahko s črpanjem mleka prideš v kako Mami ali kaj podobnega, a bo v redu? Ah, dajte no, pa saj ne dojite otroke do 17 leta .... Jah, do 7 meseca, kolikor je zdaj stara, pa . S starejšo je že bil sam tudi cel dan, itak, ko sem bila v porodnišnici je bil sam z njo 4 dni (stara je bila slabih 18 mesecev). Pa ni bilo problemov, noben niti ni mislil, da bo kak problem - še svašta je zrihtal takrat! Obeh mu pa res še nisem pustila za cel dan in ju tudi ne bom, dokler se bo mala dojila, niti si on tega ne želi, ker sva pač oba biloga, pa pač misliva, da je dojenje boljše od flaše. Če ne dojiš, pa je res vseeno. Če pa otrok vsaki 2 uri je, recimo v tej vročini, potem pač greš za 2 uri. POnoči, ko dalj časa ne je, lahko zviznem za dalj časa. Ne vem pa, zakaj bi bilo tako nujno it nekam za cel dan - saj se ne rabi on nikomur dokazovat, niti meni ni nujno nekam it za cel dan. Kot sem že napisala - čisto dovolj je, da jih majo kdaj pač sami, pa tudi če to ni cel dan - dobijo sliko. Hm... ne glede na biološke predispozicije, nekatere niso imele mleka.... tako da, biološke predispozicije niso vedno faktor, ki vpliva na ponujeno "priloznost". Ne vem, kako bi mu ti ponudila priložnost, da doji, če ne more. Lahko bi jo edino dala na flaško, zato da jo bo on hranil - kar je pa trapasto, vsaj meni. Tiste ki niso nikoli dojile, verjamem, da težko razumejo, ker dejansko lahko vse ostalo počne tudi oči. Ampak otrok vseeno kar pogosto je. lepo noč tebi in tvojim cukrom-pa na možeka ne pozabi-saj smo kot otroci,če kaj hočemo hvala, nisem pozabla
|
|
|