Teja K
|
Dobro jutro nosečke! Mini miška verjetno si že slišala mnogo zgodbo, da so bili izvidi slabo, pa se je potem vse srečno izteklo. Držim pesti, da bo tako tudi pri tebi, za srečo pa eno . jaz pa danes ponoči nisem skoraj nič zatisnila oči, pa ne zaradi sineka, ker je že spal, sicer je veliko kašljal, ampak vročine ne imel, tako, da je je imel kar mirno noč, ampak zaradi skrbi za prvi pregled. Jutri bo tisti dan, ko opravila prvi pregled... Danes moram še zdržat, jutri zjutraj pa upam, da bom čim prej opravila pregled in da bo vse ok... Veselim se, da bom končno videla svojo in slišala , verjamem da bo vse dobro... ker pa sem tako dolgo čakala na prvi pregled, mislim, da ne bom šla na NS (sem preverila na seznamu in ugotovila, da moja zdravnica ni pooblaščena za delanje NS, tako da ne vem kaj je počela pri prvi nosečnosti), ker res nočem več teh živčnih vojn, ampak hočem samo uživat v nosečnosti. Sem si sedaj lase pobarvala, pa nohte si bom uredila (prvič od kar sem zvedela da sem noseča), pa lase si bom navila, tako da bom lepa za svojo bebiko ... Joj ko bi bilo že jutri, pa bi bilo vse ok... bom danes študirala, da bo čas hitreje minil... Minimiška drži se in upaj na najboljše, vsem ostalim nosečkam pa: pazite na svoje in nase, dovolj tekočine pijte, pa zdravo hrano jejte Papa
|