san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska milena2222, in koliko ti je izmeril? jaz upam, da se je tetka včeraj zmotila, in jutri na pravem pregledu izvem, da je vendarle vse OK... samo saj veste, ko ti nekdo kaj reče, te žre znotraj, čeprav skušaš razmišljati pozitivno... Jaz sem tudi ena majčica. Ne sodelujem, vas pa pridem občasno prebrat. MiniMiska, naj te potoložaim. Jaz sem en vikend šla na urgenco, ker sem krvavevla in je bil dežuren ravno G, ki dela tudi NS. In je šel to zraven gledat in me je tudi totalno prestrašil, da je povečana, da bo to še zanimivo. Me je naročil k sebi na NS (prvotno sem bila naročena drugje), pri njem sem prej dobila datum in sem šla potem vseeno kar k njemu. Aja, pa rekel mi je, naj si naslednji dan po NS rezerviram, da bom morala vejretno še v LJ kri dat, če bo še vedno povečano. No in ko je prišel sam pregled NS, je bilo vse v redu, tveganje celo malenkost nižje kot pri drugem otroku, nič nisem hodila v LJ. Vem, kako te skrbi in kako te gloda, jaz ne vem, kako sem preživela tisti teden. Konec koncev je pa to samo tveganje. Tudi če je slabo, še ne pomeni, da je z otrokom res kaj narobe in tudi če rečejo, da je vse v redu, da je majhno tveganje, ni 100%, da je z otročkom res v redu. Srečno, pa molno držim pesti, da bodo jutri rekli, da je vse v redu. dobrodošla, pa kar večkrat počvekaj z nami
|