|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
2.11.2009 17:50:29   
Kratka
Vitaebella, ti smotka ti, nas je pa tako skrbelo user posted image . Super krasne novice, sem vesela za tebe, zdej pa začni uživat nosečnost user posted image .

Je šla že katera kdaj po drugo mnenje? To je samoplačniški pregled ne? Kakšne so sploh cene takega pregleda?

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.11.2009 18:12:27   
nusi
Živjo.

Mene so pa zdej mal na tv-ju zamoril s to gripo, najprej nisem nč verjela, se mi je zdel vse en pomp, zdej pa ne vem več kaj naj si mislim, vem samo to, da če bodo vsi okol mene krehal in oboleval v službi grem direkt na bolniško, pa bom od doma delala user posted image

Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.11.2009 18:13:14   
nusi
aja, pa seveda dobrodošli novi majčici user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.11.2009 18:14:53   
Melia
ja, midva sva se že malo dogovarjala o imenih...in zaenkrat je obema všeč za fanta VITJA, za pupo VITA....to so sicer zaenkrat predlogi....ampak nekako kar ostajava pri teh dveh imenih že nekaj časa...tak da mislim, da bo tako ostalo....nikoli pa se ne ve...user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.11.2009 18:17:17   
nusi
Ja Vita je lepo ime, sem tudi jaz pomislila, ampak imam sestrično Vito in bom poskusila še kaj drugega

Za enkrat: Ela, Ana, Manca, Lana, na koncu bo pa verjetno neki čist tretga

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
2.11.2009 18:29:43   
san
dobrodošli novi marčevkiuser posted image

ime sem jaz sanjala... no, sanjala sem da sem rodila punčko in tudi ime sem ji dala v sanjah in če bu pupa, ji bo kar tako ime, ker mi je ful všeč in glede na to da do sedaj nisem nikoli izbrala jaz, si bom tokrat kar vzela to pravicouser posted image če bo fant, pol je pa krizauser posted image

gripa... ja, mene mal mori, ampak zaenkrat me še ne grabi panika. res pa bolje delat od doma, če imaš to možnost

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
2.11.2009 18:35:29   
kajča
drage majčice

danes sem bila pri G na NS, plodek je velik 15 mm in mu srček več ne bije, ta teden grem na abrazijo.

Uživajte nosečnost, upam, da se vam kmalu spet pridružim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.11.2009 18:41:22   
nusi
Kajča želim ti, da si čimprej opomoreš in  nas kmalu spet obiščeš in razveseliš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.11.2009 18:41:39   
Melia
KAJČA, en veliiikkk objemmm....user posted image
joj, mi je hudo, ko to slišim......user posted image

drži se in čimprej ti želim da boš ponovno med nami

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.11.2009 18:47:08   
MiniMiska
Dober večer, dobrodošle nove majčice!

kajča user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pri G (splošna zdravnica me je poslala z napotnico zaradi bolečin) pa na srečo ni nič ginekološkega, plod je OK, veselo poplesava, velik 5cm, samo je pa dežurna G na hitro rekla, da ima ful veliko nuhalno user posted image - še dobro, da imam v sredo pregled, upam, da ni tako hudo. no zakaj me še vedno boli trebuh tako ne vem, jutri grem nazaj k splošnemu zdravniku.

Lep večer.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.11.2009 18:59:34   
Kratka
kajča user posted image user posted image user posted image
pa en user posted image za srečo in da bo čimprej spet plusek!

MiniMiška, tebi pa tudi pošiljam en user posted image za srečo, da bo vse vredu na nuhalni in da ne boš na mojem mestu, ker ni fajn.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
2.11.2009 19:10:16   
adria12345

Živjo user posted image ,

KAJČA nimam besed in tudi, če bi bile te verjetno tudi ne bi potolažile, ampak  user posted image pa vedno pomaga.
Takele slabe novičke me kar stisnejo še posebej zato, ker imam jutri NS...

no klepetuljice držite pesti in se javim jutri, lep večer in nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
2.11.2009 19:18:04   
bubolin
Kajča en velik user posted image zate.
Minimiška vse bo ok, čeprav ena user posted image ne bo škodila, a ne??

Adria12345 veliko sreče jutri user posted image pa glej da nam boš takoj sporočila kako je bilo.

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
2.11.2009 19:28:20   
Mubi
Ogromno sreče adria 12345!!!user posted image user posted image user posted image
sporoči kako bo!
Jaz jo imam pa v četrtek ....

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.11.2009 19:49:02   
nusi
Minimiska- kolk pa je to velika nuhalna in kaj ma pa to na hitr za omenjat al naj pogleda al naj bo pa tiho. tkole po nepotrebnem te spravlja ob živce. Zihr ni nč, boš vidla. Pač večji kt je plod, večja je nuhalna. Moja pikica je bla velka 4,5 cm, pa je mela nuhalne 1,6 mm. Tko, da a veš, mal z rezervo vzem.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.11.2009 20:21:26   
fiška33
Kajča user posted image . Žal mi je. Želim vama čim prej ponovno user posted image .
Kratka, MiniMiška in adria12345 držim pesti, da bo vse OK.
Dobrodošli nanny.girll in Milena2222. user posted image . Jaz sem iz SG, ja user posted image
Vitaebella, krasne novičke user posted image .

Glede imen... Jaz imam kr en wordov file shranjen na namizju in če kje preberem kako lepo ime, si ga zapišem. Dragi pa potem pregleda in reče to pa to pa to...črtaj user posted image . Sem kar malo razočarana, ker je trenutno moje najlepše me že črtano. user posted image Pač pozna osebe s tem imenom, ki so mu nesimpatične. Imam pa enako, kot nekatere, problem z imeni za fantka, zato sem se odločila, da bom raje počakala, da za 100% zvem spol. Verjetno bom potem v ožji izbor dala 3 in bejbija poimenovala po porodu. Če bom sploh lahko izbrala tri user posted image . Mogoče bosta ostali kar tisti dve imeni, ki sem jih že v OŠ pisala v leksikone pod rubriko Naj ime user posted image .

lp

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.11.2009 20:32:26   
kittyy
zivjo punce,sem vas komaj prebrala.nisem bila nic na racunalniku,ker sem ful brez energije.samo spim,upam da me to cimpreje mine,....
sem vidla nekatere slabe novicke,..upam da jih ne bo vecuser posted image
tudi mene skozi cel dan malo spika v jajcnikih.
tudi midva si zapisujeva najlepsa imena,pol bomo pa vidl.
horoskop,oba tehtniciuser posted image user posted image

ZA SEZNAM:
nosecnost 1
st.otrok 0
starost 27
np  25.11
nuhalna 18.11
škofja loka

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
2.11.2009 21:03:29   
petruscha
Ojla!

Se nisem kar nekaj časa oglasila.... sem bla kar nekaj v skrbeh pred NS, pa sem se malo odpovedala RR,... evo NS je za mano, vse je OKuser posted image , plodek je sicer za 3 dni manjši, kar mi je rekla že moja G, vendar PDP nismo spreminjali. Drugače bomo spet imeli user posted image .
Moj sinek je shodil, ne vem če sem že omenila in sedaj samo še norim za njim in ga lovim, da se ne bi kam preveč usekal user posted image .  Tako, da sem zvečer ćist brez energije.

Glede seznama, jaz sem za da zbrišemo preglede, ... če ima katera preveč časauser posted image , naj še malce dopolni oz, popravi seznam, če ne se bom jaz jutri potrudila in ga ureddila.

Slabosti
: so še kar, v 1.user posted image so bile prisotne skoraj celih 9 mesecevuser posted image user posted image
 Nosečniške hlače si moram tudi jaz prej ali slej omisliti, ker imam od 1.user posted image le poletne, debelejše pa mi je posodila kolegica in sem jih že vrnila nazaj. Ne vem kaj bom naredila s službeno uniformo, da si jo bom nataknila saj za nekaj časa še goruser posted image .

Drugače pa še vedno nisem povedala sorodnikom in prijateljem za svojo user posted image ; ve samo mama in brat pa njegova žena. Moj dragi pa se ni uspel zadržati, tako da je povedal svojim kolegom v službi, tako da niti ne vem natančno število koliko ljudi že ve user posted image . No upam  vseeno, da bova lahko skupaj povedala takoj ko se vrne domov na dopust. Še dober mesec.user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.11.2009 7:19:35   
m_o_i
dobro jutro!

pri nas je pa sneg user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.11.2009 7:33:29   
nusi
Dobro jutro še od mene user posted image

Petruscha - samo, da si ok, rekreacije ti pa očitno ne manjka user posted image

Kaj boste pa danes počele, ko je tak zaspan, deževen dan? Jaz imam namen it na telovadbo za nosečke, kako pa to zgleda, a katera že hodi, a so kaj posebne vaje in a se kaj zmigaš ali je bolj raztegovanje?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.11.2009 7:36:59   
MiniMiska
Dobro jutro. Pri nas tudi sneži, samo se še nič ne pozna.
Hvala vsem za user posted image - upam, da pomagajo in da jutri izvem, da je vse OK.
nusi - rekla je le velika nuhalna, in da moram nujno na pregled NS, itak grem, razmišljam, da je na hitro pogledala in narobe izmerla, upam da je vse OK z razgrajačem.
drugače pa sem danes še na bolniški, popoldne grem spet k zdravniku, v trebuhu še vedno boli, ampak na srečo malo manj, tako da upam, da tudi to mine.
lep torek vsem, adria držim pesti za NS!!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.11.2009 7:46:39   
nusi
Minimiska držim pesti zate user posted image , glavo pokonci, vse se bo izteklo tako, kot je najbolje

Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:00:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.11.2009 8:22:55   
knorbalbo
Jutro!

Jaz bi rada dodala svoje podatke pa nimam pojma kako se to naredi zato bom kar tule napisala in upam da bo katera pri volji in mi razložila kako se to delauser posted image

SEznamček:

Nosečnost: 1
Otrok: 0-1 (zaenkrat samo v trebuščku eden miga)
Starost: 26
NS: vse ok
Spol otroka: še ne vemo
Naslednji pregled: 16.11
Prihajam iz: Ljubljane
Nosečniška oblačila: jih še nimam ampak zelooo potrebujem (nakup v soboto)
Imena za dojenčka: z  bodočim možem nikakor ne prideva skupaj tako da bo še problem
Voziček: imam že zbran, če bo dovolj financ Bugaboo cameleon
Počutje: super, razen občasnih močnih večernih glavobolov (ker čez dan pozabim pit)
Izobrazba: upam da bom čez leto dni dr.dent.med, zaenkrat še študentka
Telovadba: bi bila nujno potrebna a zaenkrat čakam na motivacijo

Če sem kaj izpustila se opravičujemuser posted image

Uživajte v danes, čeprav dežuje, izkoristite ga za nakupe, priporočam Baby center, Pikapolonica, ......user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.