san
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska Jutro. Mene še vedno boli v trebuhu, sestra pri G pravi, da najbrž ni povezano z , naj grem k osebnemu zdravniku, to bom šla pa popoldne. Sem upala, da bo ponoči minilo, ko bom preležala, pa ni Ko vstanem, je isti šmorn. držim pesti, da mine. lahko da je slepič? čeprav jaz bi kar vztrajala s pregledom tudi pri g IZVIRNO SPOROČILO: nusi Živjo. ej a ste ve tudi še vedno mozoljaste, kdaj bo pa to minilo (če sploh)? Sem slišala, da če imaš punčko si manj mozoljast, no jaz se dokaz za to, da so nas prinesli naokorog . jaz sem mazoljasta, no tu pa tam se kakšen pojavi. to sem v vsaki nosečnosti, neodvisno od spola. jaz pravim, da to zato, ker v puberteti nisem bila nič barvar, držim pesti, pa tudi za ostale, ki čakate rezultate milena 2222 dobrodošla IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Zdravo! Samo, da vam javim, da je z nami vse ok. Na UZ se je izkazalo, da je bil lažni preplah in baje (lahko se še kaj spremeni) nosim dva fantiča :))))). Za enega je skoraj 100%, za drugega je pa rekel tudi, da nekaj vidi, ampak ni prepričan. Sva se pa odločila, da ne glede na to, da je vse ok, greva na amniocintezo k dr. Pušenjaku čez 14 dni. LP vsem, happy double mummy :) o kakšne krasne novičke kratka meni je tudi grozno slabo. dopoldne še gre nekako, popoldan je pa obup, sploh zvečer je hudo, ampak ne bruham, samo slabo mi je, pa glava me boli. SEZNAM Fiška33, Maribor, Slov. Gradec Nusi, Domžale carly, Jesenice, 24.11. NP Melia, Voličina-MB Frcefela, Ljubljana Gromska, Ljubljana Lunanai8, Ljubljana zivepo, Celje barvar, Ptuj Teja K, Ljubljana bubolin, Ljubljana Minimiska, Kranj Anonimna B, Ljubljana, 26.11. NP Bribiki, Borovnica san, Ljubljana
|