|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
2.11.2009 13:53:30   
m_o_i
ja, zivljenje je lepouser posted image

Vitaebella cestitkamuser posted image user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.11.2009 13:54:04   
Teja K
user posted image Vitabella čestitke...

Moi super, pol bo podaljšana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.11.2009 13:56:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

Pozdravljene dame,

še enkrat hvala vsem za čestitke, ena me je vprašala za recept za Nutella torto, bm objavila malce kasneje skupaj s fotko.

Ah, a še katera toliko je kot jaz? user posted image Zadnje tri dni se dobesedno bašem in se sploh ne počutim ok. 2,5kg sem se zredila pa grem šele v 11.teden. Počutim se tak bajs, da je groza. Prej sem imela lepo postavo, zdaj sem pa sama sebi prav ogabna. Upam, da je tovrstno počutje možno pripisati podivjanim hormonom in da se bom kmalu počutila bolje v svojem telesu user posted image Problem je v tem, da odkar pomnim, sem na nekih dietah (ščitnično obolenje in zato slaba presnova) in je naraščanje teže zame eno veliko psihično breme user posted image Upam, da pikica pridno raste in se debeli user posted image

ja, jaz mam podobne misli, ampak zdej že vem, da so hormoni krivi za to, ker me to vedne popoda v prvih mesecih nosečnosti, pol pa mine, pa po porodu spet dobim te butaste ideje in se zdim sebi grozna, ampak pol spet mineuser posted image . v glavne mmi hormoni delajo na polno
tko, da nč se sekirat, bo minilouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Sploh v LJ, kjer ti nabijejo tisto masko in potem si čist zadet od plina in ne veš kaj se dogaja, tako so mi to kolegice opisale.

Spoštujem pa odločitev tistih, ki želijo povsem naraven porod, se mi zdijo tudi zelo pogumne, samo naj pazijo, da jih ne bodo potem s temi maskami giftali, ker baje to pride tudi v dojenčkov sistem.

O kaki maski ti to? Jaz sem prvič rodila v Ljubljani pa ni bili nobene maske. Dali so mi protibolečinsko v žilo in to je to. In zelo dobro sem vedela kaj se dogaja. Je pa pri porodu po mojem največ odvisno od babice, ki jo imaš tam.

Sicer pa so pri meni še vedno na sporedu slabosti (3kg sem že shujšala). Da jih omilim, sem ukinila folno - tako ali tako je že 12. teden, tko da pomojem ne bi smel bit problem. Ta teden sem pa še neko virozo staknila in sem obležala z več kot 39C user posted image . No, zdaj je že bolje, edino nosa si ne upam pomolit nikamor ven, da se me ne prime še kaj dodatnega. Pa cela švoh sem.

Komaj čakam četrtek, ko imam nuhalno in bom spet vidila "tamalga" user posted image . Takrat sporočim še nekaj več podatkov za seznamček.

Lepo se imejte, punce,
anonimna user posted image

jaz sem masko dobila samo ta prvič, ker se je predolgo vleklo in sicer zarad otročka, da ne bi imel dihalne stiske, ne kr tko brezveze. pa je pomagalo. drugič in tretjič so mi pa dali četrtino nekega odmerka, k ti olajša bolečine, pa umetne popadke, ker mojih ni bilo od nikoder, jaz pa že tolk čez rok in je bilo super. vsaj meni, sem lepo nadzirala popadke in predihavala. sploh tretji porod je bil ok.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.11.2009 14:01:01   
bribiki
Za seznam: NP 27.11., sem dobila pismo, da mi 13.11. odpade pregled. To se bom še načakala...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.11.2009 14:02:23   
m_o_i
kje si pa mela naroceno NS? ce v dravljah, potem lahko tudi jaz pricakujem tako pismouser posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.11.2009 14:03:03   
bribiki
Vitabella, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, da je vse okuser posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.11.2009 14:04:35   
Vitaebella
Hvala,hvala!:):)

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.11.2009 14:08:47   
bribiki
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

kje si pa mela naroceno NS? ce v dravljah, potem lahko tudi jaz pricakujem tako pismouser posted image

NS sem že imela, to je za pregled pri ginekologu.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.11.2009 14:10:28   
m_o_i
se pardoniramuser posted image
sem noseca in mal zmedenauser posted image  (kako uporaben izgovor zadnje dneveuser posted image )

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.11.2009 14:15:03   
Vitaebella
Punce, mene pa zanima, če se bo katera odločila za amniocintezo?

Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.11.2009 14:17:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Jutro.
Mene še vedno boli v trebuhu, sestra pri G pravi, da najbrž ni povezano z user posted image , naj grem k osebnemu zdravniku, to bom šla pa popoldne. Sem upala, da bo ponoči minilo, ko bom preležala, pa ni user posted image Ko vstanem, je isti šmorn.

držim pesti, da mine. lahko da je slepič? čeprav jaz bi kar vztrajala s pregledom tudi pri g

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Živjo.

ej a ste ve tudi še vedno mozoljaste, kdaj bo pa to minilo (če sploh)? Sem slišala, da če imaš punčko si manj mozoljast, no jaz se dokaz za to, da so nas prinesli naokorog user posted image .

jaz sem mazoljasta, no tu pa tam se kakšen pojavi. to sem v vsaki nosečnosti, neodvisno od spola. jaz pravim, da to zato, ker v puberteti nisem bila nič

barvar, držim pesti, pa tudi za ostale, ki čakate rezultateuser posted image

milena 2222 dobrodošlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Zdravo!

Samo, da vam javim, da je z nami vse ok. Na UZ se je izkazalo, da je bil lažni preplah in baje (lahko se še kaj spremeni) nosim dva fantiča :))))). Za enega je skoraj 100%, za drugega je pa rekel tudi, da nekaj vidi, ampak ni prepričan.
Sva se pa odločila, da ne glede na to, da je vse ok, greva na amniocintezo k dr. Pušenjaku čez 14 dni.

LP vsem, happy double mummy :)

o kakšne krasne novičkeuser posted image user posted image user posted image

kratka meni je tudi grozno slabo. dopoldne še gre nekako, popoldan je pa obup, sploh zvečer je hudo, ampak ne bruham, samo slabo mi je, pa glava me boli.

SEZNAM
Fiška33, Maribor, Slov. Gradec user posted image
Nusi, Domžale user posted image
carly, Jesenice, 24.11. NP
Melia, Voličina-MB
Frcefela, Ljubljana
Gromska, Ljubljana
Lunanai8, Ljubljana
zivepo, Celje
barvar, Ptuj
Teja K, Ljubljana
bubolin, Ljubljana
Minimiska, Kranj
Anonimna B, Ljubljana, 26.11. NP
Bribiki, Borovnica
san, Ljubljana

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.11.2009 14:20:49   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Punce, mene pa zanima, če se bo katera odločila za amniocintezo?

ne, jaz ne grem. že na ns nisem nameravala, pa je g rekla, da morm it, za vsak slučaj zarad injekcij, pa tud genetičarka je rekla, da je boljši uz, pa bom vsaj lepše otročka vidla. tko, da mam jutri ns. in zadnjič sem vidla kako lepo slikco je dobila kolegica, pa sm se kar stopilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.11.2009 14:30:17   
ks
SEZNAM
Fiška33, Maribor, Slov. Gradec
Nusi, Domžale
Melia, Voličina-MB
Frcefela, Ljubljana
Gromska, Ljubljana
Lunanai8, Ljubljana
zivepo, Celje
barvar, Ptuj
Teja K, Ljubljana
bubolin, Ljubljana
Minimiska, Kranj
Bribiki, Borovnica
san, Ljubljana

ks, Tržič

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.11.2009 14:53:22   
Mubi
SEZNAM
Fiška33, Maribor, Slov. Gradec
Nusi, Domžale
Melia, Voličina-MB
Frcefela, Ljubljana
Gromska, Ljubljana
Lunanai8, Ljubljana
zivepo, Celje
barvar, Ptuj
Teja K, Ljubljana
bubolin, Ljubljana
Minimiska, Kranj
Bribiki, Borovnica
san, Ljubljana
ks, Tržič
Mubi, Logatec

(odgovor članu ks)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.11.2009 14:58:22   
Teja K
danes pa je tu pogovr čisto zamrlu. Se vidi, da je zuanj dežžžžžžžžžžžž

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.11.2009 15:14:56   
m_o_i
ja, tak tecn dan jeuser posted image
zdej pa mal srfam in gledam, kolk ojrekou je treba pripravit za postlco, previjalno, vozicek in te zadeveuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.11.2009 15:22:32   
bribiki
Jaz sem se učila, zdej pa ne morem več. Bo treba počas kaj skuhat.user posted image

Drugače pa gledam za nosečniška oblačila, mater kake ceneuser posted image user posted image škoda, ker ne znam šivat...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.11.2009 16:31:19   
nanny.girll
hei hei!

da se vam še jaz pridružim če lahko? sej sm na začetku teme že nekej sodelovala pa se je izkazal, da naj ne bi bila noseča. sedaja pa mi gin določi PDP in sicer 26.5. tako da sem spet med majčikam user posted image . stara sem 19. naslednji pregled 4.11. ns pa 17.11. srčka smo tudi že slišali user posted image sem pa iz Ljubljane.
zdj ko je džek bom lepo vse prebrala kar ste načvekale.

fajn bodte user posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.11.2009 16:49:57   
m_o_i
se mal, pa nas bo 60 user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.11.2009 16:51:26   
bubolin
Pozdravljeni novi majčici Milena2222 in Nanny.girll user posted image user posted image user posted image
Sem mislila da se nas je že nabralo kolikor se nas je, pa vidim da še vedno prihajajo nove - bravo bravo user posted image user posted image Uuuu kaj nas bo velik user posted image

Drugače je pa danes res en tak zaspan, deževen dan - bi šla kar že mal spat user posted image Danes me spet kar pika v desnem jajčniku (neprijetno). Še katero?? Slabo mi danes ni nič HB. Kot tudi že par dni ne. Upam da je šlo mimo.

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.11.2009 17:01:19   
Melia
Milena in nannygirl vse čestitke in dobrodošli!

danes je res en zaspan, tečen, deževen dan.....

bubolin mene že par dni špika v spodnjem delu...ampak mislim, da ni to nič hudega...se maternica širi da naše pikice lahko lepo rastejouser posted image

mene pa zanima, če imate imena že izbrana ali se še odločate?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.11.2009 17:06:23   
bubolin
Vem vem Melia ja to ni nič narobe in da je to zaradi raztezanja user posted image Ampak je pa res tak neprijeten občutek ko te pikne tam v jajčniku user posted image

Glede imen se midva še kar odločava - je še kar dovolj časa, pa vidva??

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.11.2009 17:09:10   
markicaa
pozdravljene nove user posted image
dons je pa res čudn dan user posted image , komi čakam da ga bo konc..
glede epiduralne: verjetno se bom tudi jaz odločila za to, saj sem brala od punc, ki so mele epiduralno, večinoma pozitivne izkušnje in da so se tudi po porodu prej skup sestavle kot nosečke, ki so se odločile za naravni porod

o imenu pa se tud že precej pogovarjava, za punčke mava ful idej, za fantke mi pa ful niso všeč user posted image ta bo še težka,bomo vidl

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.11.2009 17:29:36   
bribiki
Dobrodošle nove nosečkeuser posted image

Mi2 tudi še ne veva za ime, sicer sva se že pogovarjala katera so nama všeč, ampak izbrala nisva še nič. Verjetno se bova potem ko izveva spol bolj intenzivno ukvarjala s tem. Bo pa kratko ime, ne preveč pogosto.

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.11.2009 17:46:14   
milena2222
Hvala lepa vsem za dobrodošlico.Danes se mi je pričel 15ti teden ( NS je že za mano ),imam pa kr nekaj težav,zato sem na bolniški ( no ja,pa tudi zato,ker imam zelo stresno službo ).Tudi mene že par dni špika v trebuhu ( od začetka sem kar paniko zagnala, zdej sem se pa nekak navadila ),nikakor se pa ne nehajo moje slabosti.Bruham sicer ne ( oziroma samo nekajkrat ),mi je pa fejst slabo in zanimivo,najbolj mi je popoldan in zvečer...
Spola še ne vema,na NS se še ni čisto točno videlo,pa tudi na zadnjem pregledu ne,tako da zaenkrat še ne debatirava o imenih.Imam pa občutek,da bo kriza,ker imava zelo različne okuse kar se imen tiče...
Glede poroda pa je tako,da je moj prag bolečine izjemno nizek in ravno zaradi tega se bom zagotovo odločila za epiduralno...
Aja,prihajam pa iz Slovenj Gradca (se mi zdi,da je ena iz med vas tudi iz Slovenj Gradca,al se motim?!)

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.